2014 Aralık Anneleri

Allah kolay doğum nasip etsin canım, biraz daha beklesin yavrun

dogum kanalına girdigini sen anlayabilmiş miydin belirtileri ne oldu sende.
hayırlısı inşşş.

tekrar teşekkürler canım, tekrarlayalım..

Anammm siz ikinizdemi umraniyedeydinizzz.bizimde tumm koylu orada ama annemler degil :) inkilap mahallesinin oralari biliom bende nikah sarayini praktikeri felan..iste gelince orada bulusabiliriz :)

kızlar asagı inmedi sanırım. pantolonun beline bakmayın karın hizasına bakında hala sivri ve dikineeeeeee.

değil mi
Bence inmemis gibime geldi.bizimki bugun cok az hareket edebilio yaaa yavrumun yeri kalmadi.hareket var ama yer yokkk ayy bi haftaya dogururmuyumki acep? Baksana enaksesuar la nerdeyse ayniyiz onunkide girmisss kanala :)

Benimdw gogsumun hemen altindaydi. Hatta otururken sikistiriyodu. 1 haftadir falan nefes kontrolum daha iyi. Rahat nefes alıyorum cnm. Bide vijanamda baski var cok. 28 haftalikken dondu bebegim. 34 haftaliktim kanala cok yakın dedi doktorum. Benimki acele mi ediyo ne

Kizlar merhaba cumartesi Dr muayene miz vardi bebegin karin çevresi 2-3 hafta geriden geliyomus kilosu da 2250 ymis çok üzüldüm bugün başka bi Dr a daha gittim geriliği dogruladi kiloyu 2600 söyledi.. Biraz moralim duzeldi ama doğuma kadar nasi kilo aldiricam ben bu bebise bilemiyorum..

Daha erken diye biraz daha dursun istiyor dr. Daha 36 haftalık cnm 37 haftalık olsun enazından diyorlar o yüzden istirahat et dediler yatıyorum şuan

Hmm daha 36 daysan dogruu kilosu nasil? Ama nisanin gelmis acilman var. Zaten bir haftayi bulabilir. Arkadasimin da 1-2 cm acilmasi vardi surekli yurudu obur hafta dogurdu ancak.

Vaaayyy kiskandimmm :)) ozelden nu. yazalim birbirimize.. hangi sehirdesin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…