- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
Canim zor muydu cati muayenesi?nasil bisey?
Allah kolay doğum nasip etsin canım, biraz daha beklesin yavrunMerhaba aralık ayının güzel anneleriBugün baya bi panik yaşadık kızımla.. Gece sancılarımız başladı ve lekelenmem oldu. Dr. gittik 1cm açılma olmuş Çok az dedi açılma eve gönderdi daha kötü olursan öyle gel dedi. Bekliyorum şimdi evde.. Hala sancım var ama şiddetli değil şükür.. Dua edin bizede kızlar.. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi sağ salim kurtarsın inşallah
Teşekkür ederim canım, evde çok sıkılıyorum ama alışırım artık zamanla herhalde :)
kızlar bugun doktordaydık 37 haftadayız bebek dogum pozisyonunda dogum kanalına gırmıs artık heran gelebılır dedı cok heycanlııııartık ruyalarımda da goruyom bızımkı cok beklemıcek gıbı rabbım hayırlısnın nasip etsin inş hepimiz için
yürüdüm hemen yoruldum . Bugun iyi gecti performansları ....
evvet kızlar bicnv ile görüştük, oturduk konuştuk. Göbişlerimize baktık
hemşehri çıktık : )))
kızlar kimse vatsap olayına kimse yorum yapmadı yok mu ozelden yazann..
hareketlerını asagıda hıssedıodum rahımdede az kasılmalar fln oluodu cnmdogum kanalına girdigini sen anlayabilmiş miydin belirtileri ne oldu sende.
hayırlısı inşşş.
tekrar teşekkürler canım, tekrarlayalım..
hareketlerını asagıda hıssedıodum rahımdede az kasılmalar fln oluodu cnm
Anammm siz ikinizdemi umraniyedeydinizzz.bizimde tumm koylu orada ama annemler degil :) inkilap mahallesinin oralari biliom bende nikah sarayini praktikeri felan..iste gelince orada bulusabiliriz :)yürüdüm hemen yoruldum . Bugun iyi gecti performansları ....
aynennn.
Bence inmemis gibime geldi.bizimki bugun cok az hareket edebilio yaaa yavrumun yeri kalmadi.hareket var ama yer yokkkkızlar asagı inmedi sanırım. pantolonun beline bakmayın karın hizasına bakında hala sivri ve dikineeeeeee.
değil mi
Teşekkür ederim canım, evde çok sıkılıyorum ama alışırım artık zamanla herhalde :)
Biraz aşağıda gibi ama normalde nasıldı bilmediğim için bir şey diyemiyorum canım. Benim en baştan beri baya yukarıda göbeğim, göğsümle arasında hiç mesafe yok neredeyse
Aminnn. Hayırlısıyla gelsin kuzucuğun inşallah canım, senden de güzel haber bekliyoruz artık :)
Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Daha erken diye biraz daha dursun istiyor dr. Daha 36 haftalık cnm 37 haftalık olsun enazından diyorlar o yüzden istirahat et dediler yatıyorum şuan
yürüdüm hemen yoruldum . Bugun iyi gecti performansları ....
aynennn.
kızlar asagı inmedi sanırım. pantolonun beline bakmayın karın hizasına bakında hala sivri ve dikineeeeeee.
değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?