Oooo ne güzel bir haber bu, maşallah tebrik ederim ne güzel oğluşuna kavuşmuşsun kilosu ve boyu da çok iyi güle güle büyüt annesi. Darısı bizim başımıza ben de 37+6 dayım bir hafta sonraya kontrol verdi doktor ilki sezeryan olduğu için mecburen bu da sezeryan olacak, spinal sez. Olup ben de oğluşumu kucaklamayı sabırsızlıkla bekliyorum.Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Anammm siz ikinizdemi umraniyedeydinizzz.bizimde tumm koylu orada ama annemler degil :) inkilap mahallesinin oralari biliom bende nikah sarayini praktikeri felan..iste gelince orada bulusabiliriz :)
Hayirli olsun canim rabbim saglikli bir omur nasip etsin darisi bizim basimizaKizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Canım moralini bozma sağlıklı olması önemli, kiloyu doğduktan sonra daha kolay alıyorlarmış. Kız kardeşim düzenli pekmez içti, kefir içtii daha sağlıklı gıdalarla ceviz, süt, yoğurt vs. Karnında şişmanlattı bebeğini. Belki işine yarar benim de diş ağrım var kalsiyum eksiliyor sanırım berbat bişi diş ağrısı o yüzden süt içiyorum pek sevmesem de tadınıKizlar merhaba cumartesi Dr muayene miz vardi bebegin karin çevresi 2-3 hafta geriden geliyomus kilosu da 2250 ymisçok üzüldüm bugün başka bi Dr a daha gittim geriliği dogruladi kiloyu 2600 söyledi.. Biraz moralim duzeldi ama doğuma kadar nasi kilo aldiricam ben bu bebise bilemiyorum..
canim bebislerden birinin karina cevresi 32 haftada kalmisti kilolari alimi durmus kan akisi bozulmustu dr biraz bekliyelim dedi allaha sukur azda olsa kilolari artmaya basladi karina cevresi buyudu fazla sikinti yapmamaya calisKizlar merhaba cumartesi Dr muayene miz vardi bebegin karin çevresi 2-3 hafta geriden geliyomus kilosu da 2250 ymisçok üzüldüm bugün başka bi Dr a daha gittim geriliği dogruladi kiloyu 2600 söyledi.. Biraz moralim duzeldi ama doğuma kadar nasi kilo aldiricam ben bu bebise bilemiyorum..
Canim ceviz sut yoğurt balik badem vs Cok dikkat ettim basindan beri niye boyle oldu anlamadim su saatten sonra da ne yapilir ki ancak dua ediyorumCanım moralini bozma sağlıklı olması önemli, kiloyu doğduktan sonra daha kolay alıyorlarmış. Kız kardeşim düzenli pekmez içti, kefir içtii daha sağlıklı gıdalarla ceviz, süt, yoğurt vs. Karnında şişmanlattı bebeğini. Belki işine yarar benim de diş ağrım var kalsiyum eksiliyor sanırım berbat bişi diş ağrısı o yüzden süt içiyorum pek sevmesem de tadını
Ne güzel yaa çok sevindim canim buyumelerine darisi basimiza artik.. Sikinti yapmamaya calisiyorum da insanin kafasini takmamasi mümkün değil çok şükür çok ciddi bi problem değil dedi Dr ama üzüldüm ya ne bileyim bi hafta sonra tekrar bakacak inş o zamana kadar karin çevresi biraz daha büyümüş olur kiloyla paralel gidermiş zaten bekleyip gorucez..canim bebislerden birinin karina cevresi 32 haftada kalmisti kilolari alimi durmus kan akisi bozulmustu dr biraz bekliyelim dedi allaha sukur azda olsa kilolari artmaya basladi karina cevresi buyudu fazla sikinti yapmamaya calis
Ayy gözün aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Rahat gecmesine sevindim panik yapiyordun :) darisi bizlere inşallah bizim de rahat geçer.Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
NE buuu ne buu :)
Bizim doktorlarda yapabilse keske...!
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun benimkinin kafasi da 16 gün önde gidiyoBilmiyorum cnm Perşembe gideceğim işte inşallah kanala girmiş normal doğmak için gün bekliyor pozisyonda çıkarda doktorumda ısrar edemez inşallah yoksa sezeryan hiç istemiyorum çok korkuyorum kafası 10 gün önce 41+6 gün görünüyordu ama son zamanlarda gelişim duruyor diolar inşallah öylece kalmıştır
37+4 üncü Haftadayım canımKaçıncı haftadasınız?
Bebegi ceviriyo herifNE buuu ne buu :)
Vay anasiniiii ayyhh ben kendim elleyemem okadar karnimkiBebegi ceviriyo herif
Maşallah canim kavustunuz :) darisi bize insallah . USG kilo tahminiyle fark var miydi canimKizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Nekadar güzel mutlu sona kavuşmak daha doğrusu mutlu bi başlangıca karnındaki ni kucaklayarak yeniden hayat bulmak Rabbim sağlıklı ömürler nasip etsin size diğer tüm doğum yapan ve yapacak olan annelere deKizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Bu bebek döndürme olayı çook riskli bir şey. Her doktorum diyenin yapabileceği bir şey değil. Amcam çok güzel ve rahat döndürüyor videoda ama normalde, ehil olmayan doktorların çalışmaları çok köyü sonuçlanabiliuor. Bebeğin kemiklerinin kırılma ihtimali var. Aman diyim sakın bu işleri girmeyin arkadaşlar.. Risk sonuçtaSu bebek dondurme videosu var ya hanimlar burada 37. Haftada yapiliyor.hastanede dinledim bi bayandan...ilk bebek ve ucuncu bebek makat gelis pozisyonundaymis.ilkidonmedi diye son anda sezeryan olmus ikinci cocugu dogum pozisyonundaymis ve normal dogum olmus.ucuncu cocuk yine makat pozisyonundaymis doktor sezeryan demis.kadin karsi cikmis..ben iki dogumuda tattim ben normal istiyorum bebegi distan dondurun demis.37 haftalikken cagirmislar ve distan doktor cevirmis ama dioki tum karnim mosmmmor olmustu dio.dogumu beklemis sonra.dogum gelmis catmis.normal dogum yapmis ama cok kanamasida olmus kadinin.kadinin plasenta cok yapisik oluomus hep rahim duvarina.ve ayrilmiyomus rahimden.her swferinde kurtaj yontemi nasil oluyosa o yontemle aliolar plasentayi dedi..normalde yarim saat icinde kendiliginden doguyo dedi doktor bize bi sanci geliomus dogup gidiomus oda o kolaymis ama..yabi anlyacaginiz bu bebegi distan dondurme hikayesi burada varmis.bizim boyle sikintilar olmadi hic o yuzden bisey sormadim kendi doktoruma..30 dan beri pozisyonu dogru..37 de de kanala girdi.bakalim ne zaman dogacak :) eger istiyosaniz deneyin derim...ebeler cevirir belki..cunku 37 ile donmeleri bana zor gelio tek baslarina beceremz bizim tembel tavuklar :) tabi allah bilir bakarsin dogum sancisiyla curkkkk donmus..bilinmez ama tr de sanciyu beklemiolarki hemen gel sezeryan yapalim diolar...bana simdiye kadar bi kere bile sezeryandan bahsedilmedi..hic bahsi gecmio
Hadi hayirli ugurlu olsun melegin..allahimm kaderini guzel eylesin anasina babasina bagislasin..musmutlu guleryuzlu yanaklari sikmalik bi bebek olsun insallah..kilo boy super valla.tam pasa tam..kisa zamanda yuzden olmssada resimde bekleriz elleri ayaklari bile yeter...masallah masallah...Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?