- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Hemiii tamam o vakit..Biz karsidayiz ama olsun istanbul istanbuldur..Gel gel sekerim ben de cok yakinim oralara :)
Evet canim kesinlikle ehil olmasi lazim yapanin.videodaki adam masallah neyi nerde anlio baksama bilgili oldugu belli..almanyada ebeler yapiomus duyduguma gore.ama bizim bebikte donmeseydi bende cesaret edemezdim sanirim korkar insan yaa..hayirlisiyla hepsi kendiliginden donsun insallahhhBu bebek döndürme olayı çook riskli bir şey. Her doktorum diyenin yapabileceği bir şey değil. Amcam çok güzel ve rahat döndürüyor videoda ama normalde, ehil olmayan doktorların çalışmaları çok köyü sonuçlanabiliuor. Bebeğin kemiklerinin kırılma ihtimali var. Aman diyim sakın bu işleri girmeyin arkadaşlar.. Risk sonuçta
Canim bizimkide kanala girdi nefesle ilgili sikintim yok ama bugun nolduysa kipirdak kuzum cok az hareket etti..kesin gelmeye hazirlanio bunlar :) resmen kasiklarimda elleri var gidikliyo...ayagi oynatio ama aslinda oynatamio bakioki yer yok vazgecio.hareket var cok sukur ama sekil degistirdi hareketleri..nette 1-2 haftaya dogum olir dio..bizimki yerleseli olmustur bi hafta dusundukce heyecan basio.kalbime bisiler oluo :)kızlar doktor doğum kanalına girmiş diyor.. tamam da ben hala nefes almakta güçlük çekiyorum ve kuşumun hareketleri eskiye göre daha azaldı ama gece her uyandığımda durmuyor yerinde uyurken zorlanıyorum.. bizde artık hayırlısıyla alalım kucağımıza yavrularımızı..
Cati muayenesi kolay canim hic korkma abartilio diye dusunuyorum..babylove ve esr06 bugun sezeryan ile dogum yapti zaten gunleri verilmisti..yani olaganustu bi durum olmadi.bizim bebikler kasim bebikleri gibi aceleci cikmadi valla...sanirim su bikac gundede cok dogum olmaz.hepsi bir aralik tarihini mi beklio nedir :)kizlar selam haftasonumuz kosusturmaca icinde gecti.Ögretmenler günü yemegine katildik esimle.Sonra esimle bir evi sildik süpürdük karnim kasila kasila.Artik is yapmak ne zor ya.Cumartesi doktor kontrolü vardi 3 kilo olmus bebis.Cati muayenesi icin 4 üne gün verdi hala notmal gidiyo hersey.Nst ye baglandim o da iyi sükür.Son günler zor geciyor gercekten geceleri bel agrisindan uyuyamiyorum.Bakalim cati muayenesi nasil gececek.? Ona göre belki sezeryan olucam cati darsa.O zmn 5i gibi filan alir sanirim.Gecmisi okuyayim.kizlar kimler dogurdu acaba????
babylove dogurdu mu?Nasil bebisler bi bilen varsa bilgi versin.öpöyorum sizi ve bebisleriniziiii
Hmm olabilir canimm kilo durumunlada alakali olabilir yani cok almamis olabilirsin ama dusununce su son 8 9 ay icinde vucudumuzda ne degisimler oldu ne degisimler hepsine uyum gostermeside zor tabi..az kaldi ha gayret..baksana son uc haftaya bile girdik saka maka...raziyesilyayla onlarda sabırsız bizde cnm ama bugun artık canıma tak etti hayırlısıyla doğsun artık göbeğim bacaklarım da otururken. Bizim suyumuz fazla sanırım nefes problemim ondan
Âmin cnm hayırlısı olsun ben bu akşam biraz egzersiz yaptım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor perşembeye kadarda böyle devam edicem belki biihtimal kanala girer de doğum kendiliğinden başlarAnladim canim hakkimizda hayirlisi olsun benimkinin kafasi da 16 gün önde gidiyo10 güne gelmezse kendim sezeryane kayacam ben galiba
erkekti diimi canım nasıl da belli oluyor erkek göbişleri :) ben maalesef anlamıyorum inme mevzusunu ama bana gögusun altından 4 parmak ındıyse inmiştir dermiş eskilerkızlar asagı inmedi sanırım. pantolonun beline bakmayın karın hizasına bakında hala sivri ve dikineeeeeee.
değil mi
masalllah canım kılosu falan cok iyi .. Allah analı babalı buyutsun inşallh .. şimdi kollarında miss gibiKizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
aman be canım biraz talihsiz bi gun olmus.. işte gelince üst üste geliyo bu olsa gerek .. canını sıkma kuzum nasıl mınık bebekler doguyo kendine geliyo kesın rakamlar değil bu . sen yinede kendi doktoruna gidince kafan rhatlar umarım .. yarın mı gıdıcen şukran hanımabizimde bugün sözde dr randevomuz vardı 14:30 da vel hasıll gittik ne doktor ne bişeyyy sözde cumartesi arayıp randevoyu salıgününe çekmişlermişmiş... ne aradılar ne konultukk koca bir yalannnn neyse doktor hanım doğumda dediler çıktık ama sinir oldummm.. eşime laf saydım durdum bu kadını sen çıkardın başıma diye ne güzel cüneyte gidiyordum kadın doktorların hepsi fossssss nefret ediyorum işte hepsinden diyee diyeee söylendim... öğretmenelr günü için yemek yiyecektik cepada istememm dedimm.. aradı sami ulusun öveçelr şubesini orda dr varmış vel ahsıl oraya gittik.. dr nst derkennn dr demez mi bebeğiniz 35 haftalık diyeee.. pes artık dedim daha geçen hafta 36+küsürdü 2750 gramdı şimdi olmuş 2600 gram herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı.. yaaa bir taraftann nst ye geçtim sinirimden gözlerim kanalndı ağlayamadımdaa neyse dr geldi yok bende oğlumu2600 doğurdum üzülme sağlık olsun sizin daha 3 hafta var doğuma dedi durdu... yani 35 ise 5 haftamız var diyom yokk yok bebeğin gelişimi 35 olabilir ama sat a göre doğum olur demez mi.. iyice kafam karıştııı sinirlendim eşimee yine.. o tutturdu gidek de gidek devlet doktoru görsün diyeee al işteee bir kadar bişey doğurucam diye arabadaaa söyleniyom... nereye gitti bu kilolarımmm hepsini kendime aldımçok sinirli ve üzgünüm kızlar.. henüz geçmişide okuyamadımmm.. o kadar hazırlanıp gittim yok çatıdır yok doğum kesin gününü verir diye diyeee cinlerim tepemde döndüm... sonra bir öğretmenler günü yemeği yesekde ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamadımm.. hala kötüyümmm.. hepinizi öpüyorumm.. yarına dekk geçmişi okurum cevap veririm inşallahhh
Bayağı inmiş gözüküyor ve ne kadar zayıfsın maşallah. Çok güzelFotoyu unuttum
Ne egzersizi canim bende yapiym simdiden :) gerçi ben hergun yarim saat yürüyorum kegel yapıyorum normal olur DİE ama bakalim. Sen ne yapiyorsunÂmin cnm hayırlısı olsun ben bu akşam biraz egzersiz yaptım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor perşembeye kadarda böyle devam edicem belki biihtimal kanala girer de doğum kendiliğinden başlar
Canim cm lik kaymalardan dolayidir o hic kafana takma yaaa..oldu bitti hersey kiloyuda aldin vs..bundan sonra kafaya takmaya hiccc gerek yok.ama hastane ayip etmis yani.sonucta arasalardi unutulcak bisi degildi bu yani...kendilerini temize cikarmaya calismislar..bosver gidersin yine insallah.bebisin kiloyuda olcumlere gore cihaz otomatik soyluyo hepsi birbirine bagli yani...bak bugunlere bidaha donemicez anin keyfini cikar...esinede cok kizmabizimde bugün sözde dr randevomuz vardı 14:30 da vel hasıll gittik ne doktor ne bişeyyy sözde cumartesi arayıp randevoyu salıgününe çekmişlermişmiş... ne aradılar ne konultukk koca bir yalannnn neyse doktor hanım doğumda dediler çıktık ama sinir oldummm.. eşime laf saydım durdum bu kadını sen çıkardın başıma diye ne güzel cüneyte gidiyordum kadın doktorların hepsi fossssss nefret ediyorum işte hepsinden diyee diyeee söylendim... öğretmenelr günü için yemek yiyecektik cepada istememm dedimm.. aradı sami ulusun öveçelr şubesini orda dr varmış vel ahsıl oraya gittik.. dr nst derkennn dr demez mi bebeğiniz 35 haftalık diyeee.. pes artık dedim daha geçen hafta 36+küsürdü 2750 gramdı şimdi olmuş 2600 gram herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı.. yaaa bir taraftann nst ye geçtim sinirimden gözlerim kanalndı ağlayamadımdaa neyse dr geldi yok bende oğlumu2600 doğurdum üzülme sağlık olsun sizin daha 3 hafta var doğuma dedi durdu... yani 35 ise 5 haftamız var diyom yokk yok bebeğin gelişimi 35 olabilir ama sat a göre doğum olur demez mi.. iyice kafam karıştııı sinirlendim eşimee yine.. o tutturdu gidek de gidek devlet doktoru görsün diyeee al işteee bir kadar bişey doğurucam diye arabadaaa söyleniyom... nereye gitti bu kilolarımmm hepsini kendime aldımçok sinirli ve üzgünüm kızlar.. henüz geçmişide okuyamadımmm.. o kadar hazırlanıp gittim yok çatıdır yok doğum kesin gününü verir diye diyeee cinlerim tepemde döndüm... sonra bir öğretmenler günü yemeği yesekde ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamadımm.. hala kötüyümmm.. hepinizi öpüyorumm.. yarına dekk geçmişi okurum cevap veririm inşallahhh
Anammm siz ikinizdemi umraniyedeydinizzz.bizimde tumm koylu orada ama annemler degil :) inkilap mahallesinin oralari biliom bende nikah sarayini praktikeri felan..iste gelince orada bulusabiliriz :)
Bence inmemis gibime geldi.bizimki bugun cok az hareket edebilio yaaa yavrumun yeri kalmadi.hareket var ama yer yokkkayy bi haftaya dogururmuyumki acep? Baksana @enaksesuar la nerdeyse ayniyiz onunkide girmisss kanala :)
Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Vaaayyy kiskandimmm :)) ozelden nu. yazalim birbirimize.. hangi sehirdesin sen?
Bence inmis biraz canim
Gel gel sekerim ben de cok yakinim oralara :)
erkekti diimi canım nasıl da belli oluyor erkek göbişleri :) ben maalesef anlamıyorum inme mevzusunu ama bana gögusun altından 4 parmak ındıyse inmiştir dermiş eskiler
Evet gerçekten bu ne nasıl video ya...moralim bozuldu benim kızım ters geldiği için sezeryan oldum. Bu çok risklidir herhalde kordon dolanması vs olmaz mı? Bizim ülkemizde neden uygulanmıyor?NE buuu ne buu :)
bizimde bugün sözde dr randevomuz vardı 14:30 da vel hasıll gittik ne doktor ne bişeyyy sözde cumartesi arayıp randevoyu salıgününe çekmişlermişmiş... ne aradılar ne konultukk koca bir yalannnn neyse doktor hanım doğumda dediler çıktık ama sinir oldummm.. eşime laf saydım durdum bu kadını sen çıkardın başıma diye ne güzel cüneyte gidiyordum kadın doktorların hepsi fossssss nefret ediyorum işte hepsinden diyee diyeee söylendim... öğretmenelr günü için yemek yiyecektik cepada istememm dedimm.. aradı sami ulusun öveçelr şubesini orda dr varmış vel ahsıl oraya gittik.. dr nst derkennn dr demez mi bebeğiniz 35 haftalık diyeee.. pes artık dedim daha geçen hafta 36+küsürdü 2750 gramdı şimdi olmuş 2600 gram herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı.. yaaa bir taraftann nst ye geçtim sinirimden gözlerim kanalndı ağlayamadımdaa neyse dr geldi yok bende oğlumu2600 doğurdum üzülme sağlık olsun sizin daha 3 hafta var doğuma dedi durdu... yani 35 ise 5 haftamız var diyom yokk yok bebeğin gelişimi 35 olabilir ama sat a göre doğum olur demez mi.. iyice kafam karıştııı sinirlendim eşimee yine.. o tutturdu gidek de gidek devlet doktoru görsün diyeee al işteee bir kadar bişey doğurucam diye arabadaaa söyleniyom... nereye gitti bu kilolarımmm hepsini kendime aldımçok sinirli ve üzgünüm kızlar.. henüz geçmişide okuyamadımmm.. o kadar hazırlanıp gittim yok çatıdır yok doğum kesin gününü verir diye diyeee cinlerim tepemde döndüm... sonra bir öğretmenler günü yemeği yesekde ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamadımm.. hala kötüyümmm.. hepinizi öpüyorumm.. yarına dekk geçmişi okurum cevap veririm inşallahhh
ya sorma dilekkk şeytan diyo git turgut özal ünvrstesnden nermin köşüşe.. valla delirti bu şükran ve ekibi beni...erkekti diimi canım nasıl da belli oluyor erkek göbişleri :) ben maalesef anlamıyorum inme mevzusunu ama bana gögusun altından 4 parmak ındıyse inmiştir dermiş eskiler
masalllah canım kılosu falan cok iyi .. Allah analı babalı buyutsun inşallh .. şimdi kollarında miss gibi
aman be canım biraz talihsiz bi gun olmus.. işte gelince üst üste geliyo bu olsa gerek .. canını sıkma kuzum nasıl mınık bebekler doguyo kendine geliyo kesın rakamlar değil bu . sen yinede kendi doktoruna gidince kafan rhatlar umarım .. yarın mı gıdıcen şukran hanıma
msjnı aldımCanim cm lik kaymalardan dolayidir o hic kafana takma yaaa..oldu bitti hersey kiloyuda aldin vs..bundan sonra kafaya takmaya hiccc gerek yok.ama hastane ayip etmis yani.sonucta arasalardi unutulcak bisi degildi bu yani...kendilerini temize cikarmaya calismislar..bosver gidersin yine insallah.bebisin kiloyuda olcumlere gore cihaz otomatik soyluyo hepsi birbirine bagli yani...bak bugunlere bidaha donemicez anin keyfini cikar...esinede cok kizma
vallaaa bacımmm usg falan işi değil aynı devlet doktoru yerinde 2 hafta öncede öltürdük 35 haftaydı geçen hafta 34 çıktı şimdi yine 35 çıktı ama kendi dr ma göre 37 oluyozzz ufff... kafam karman çormannn bu kez 29 unda gelecek anneme aradım istersen 1 sonraki hafta gel 6 aralıkta diye dedim.. kadında ne etsek ki diyorrr ufffCanim dert etme kilosunu bak bizim doktor vit ölctü 3.200 dedi bidaha ölctü baska taraftan 2.950 cikti 3 kilo civari dedi.Yani seninki de o ultrasona ölcüm yapilana göre degisir,ki ultrason degismis sonucta. Kendi doktoruna da gittiginde sibirlenmen cok dogal haber vermeleri gerekirdi.Vazen sacma sapan is yapiyolar sinirlenmemek imkansiz.
Doktor bu hafta esim videoya cekmeye kalkinca yüzünü goremezsin artik babasi kanala girmis dedi zaten dönüktü.Zar zor asagilardan bulda az gösterelim madem sana dedi.Bakalim ne olacak 4üne randevu verdi cati icin.Kanama oluyosa ped götürmek gerek mi o zaman?
Canim ultrason değerleri farklılık gösterebilir diye biliyorum. Belki aynı doktoruna gitsen 36 hafta diyecek yine. Sen üzme kendini. O kadar stres iyi değil. Hep konuşuyoruz ya ultrason sonuçları aldatıcı oluyo diye. 4 kg diyolar 3 doğuyor 3 diyolar 4 doğuyor. Hayırlısı olsun. Sen sıkma canınıbizimde bugün sözde dr randevomuz vardı 14:30 da vel hasıll gittik ne doktor ne bişeyyy sözde cumartesi arayıp randevoyu salıgününe çekmişlermişmiş... ne aradılar ne konultukk koca bir yalannnn neyse doktor hanım doğumda dediler çıktık ama sinir oldummm.. eşime laf saydım durdum bu kadını sen çıkardın başıma diye ne güzel cüneyte gidiyordum kadın doktorların hepsi fossssss nefret ediyorum işte hepsinden diyee diyeee söylendim... öğretmenelr günü için yemek yiyecektik cepada istememm dedimm.. aradı sami ulusun öveçelr şubesini orda dr varmış vel ahsıl oraya gittik.. dr nst derkennn dr demez mi bebeğiniz 35 haftalık diyeee.. pes artık dedim daha geçen hafta 36+küsürdü 2750 gramdı şimdi olmuş 2600 gram herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı.. yaaa bir taraftann nst ye geçtim sinirimden gözlerim kanalndı ağlayamadımdaa neyse dr geldi yok bende oğlumu2600 doğurdum üzülme sağlık olsun sizin daha 3 hafta var doğuma dedi durdu... yani 35 ise 5 haftamız var diyom yokk yok bebeğin gelişimi 35 olabilir ama sat a göre doğum olur demez mi.. iyice kafam karıştııı sinirlendim eşimee yine.. o tutturdu gidek de gidek devlet doktoru görsün diyeee al işteee bir kadar bişey doğurucam diye arabadaaa söyleniyom... nereye gitti bu kilolarımmm hepsini kendime aldımçok sinirli ve üzgünüm kızlar.. henüz geçmişide okuyamadımmm.. o kadar hazırlanıp gittim yok çatıdır yok doğum kesin gününü verir diye diyeee cinlerim tepemde döndüm... sonra bir öğretmenler günü yemeği yesekde ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamadımm.. hala kötüyümmm.. hepinizi öpüyorumm.. yarına dekk geçmişi okurum cevap veririm inşallahhh
gitmeyecem dr a da artıkk sinir oldummm...erkekti diimi canım nasıl da belli oluyor erkek göbişleri :) ben maalesef anlamıyorum inme mevzusunu ama bana gögusun altından 4 parmak ındıyse inmiştir dermiş eskiler
masalllah canım kılosu falan cok iyi .. Allah analı babalı buyutsun inşallh .. şimdi kollarında miss gibi
aman be canım biraz talihsiz bi gun olmus.. işte gelince üst üste geliyo bu olsa gerek .. canını sıkma kuzum nasıl mınık bebekler doguyo kendine geliyo kesın rakamlar değil bu . sen yinede kendi doktoruna gidince kafan rhatlar umarım .. yarın mı gıdıcen şukran hanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?