2014 Aralık Anneleri

Evet canim kesinlikle ehil olmasi lazim yapanin.videodaki adam masallah neyi nerde anlio baksama bilgili oldugu belli..almanyada ebeler yapiomus duyduguma gore.ama bizim bebikte donmeseydi bende cesaret edemezdim sanirim korkar insan yaa..hayirlisiyla hepsi kendiliginden donsun insallahhh

Canim bizimkide kanala girdi nefesle ilgili sikintim yok ama bugun nolduysa kipirdak kuzum cok az hareket etti..kesin gelmeye hazirlanio bunlar :) resmen kasiklarimda elleri var gidikliyo...ayagi oynatio ama aslinda oynatamio bakioki yer yok vazgecio.hareket var cok sukur ama sekil degistirdi hareketleri..nette 1-2 haftaya dogum olir dio..bizimki yerleseli olmustur bi hafta dusundukce heyecan basio.kalbime bisiler oluo :)

raziyesilyayla onlarda sabırsız bizde cnm ama bugun artık canıma tak etti hayırlısıyla doğsun artık göbeğim bacaklarım da otururken. Bizim suyumuz fazla sanırım nefes problemim ondan

Cati muayenesi kolay canim hic korkma abartilio diye dusunuyorum..babylove ve esr06 bugun sezeryan ile dogum yapti zaten gunleri verilmisti..yani olaganustu bi durum olmadi.bizim bebikler kasim bebikleri gibi aceleci cikmadi valla...sanirim su bikac gundede cok dogum olmaz.hepsi bir aralik tarihini mi beklio nedir :)

raziyesilyayla onlarda sabırsız bizde cnm ama bugun artık canıma tak etti hayırlısıyla doğsun artık göbeğim bacaklarım da otururken. Bizim suyumuz fazla sanırım nefes problemim ondan
Hmm olabilir canimm kilo durumunlada alakali olabilir yani cok almamis olabilirsin ama dusununce su son 8 9 ay icinde vucudumuzda ne degisimler oldu ne degisimler hepsine uyum gostermeside zor tabi..az kaldi ha gayret..baksana son uc haftaya bile girdik saka maka...

Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun benimkinin kafasi da 16 gün önde gidiyo 10 güne gelmezse kendim sezeryane kayacam ben galiba
Âmin cnm hayırlısı olsun ben bu akşam biraz egzersiz yaptım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor perşembeye kadarda böyle devam edicem belki biihtimal kanala girer de doğum kendiliğinden başlar

kızlar asagı inmedi sanırım. pantolonun beline bakmayın karın hizasına bakında hala sivri ve dikineeeeeee.

değil mi
erkekti diimi canım nasıl da belli oluyor erkek göbişleri :) ben maalesef anlamıyorum inme mevzusunu ama bana gögusun altından 4 parmak ındıyse inmiştir dermiş eskiler

Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
masalllah canım kılosu falan cok iyi .. Allah analı babalı buyutsun inşallh .. şimdi kollarında miss gibi

aman be canım biraz talihsiz bi gun olmus.. işte gelince üst üste geliyo bu olsa gerek .. canını sıkma kuzum nasıl mınık bebekler doguyo kendine geliyo kesın rakamlar değil bu . sen yinede kendi doktoruna gidince kafan rhatlar umarım .. yarın mı gıdıcen şukran hanıma

Âmin cnm hayırlısı olsun ben bu akşam biraz egzersiz yaptım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor perşembeye kadarda böyle devam edicem belki biihtimal kanala girer de doğum kendiliğinden başlar
Ne egzersizi canim bende yapiym simdiden :) gerçi ben hergun yarim saat yürüyorum kegel yapıyorum normal olur DİE ama bakalim. Sen ne yapiyorsun

Canim cm lik kaymalardan dolayidir o hic kafana takma yaaa..oldu bitti hersey kiloyuda aldin vs..bundan sonra kafaya takmaya hiccc gerek yok.ama hastane ayip etmis yani.sonucta arasalardi unutulcak bisi degildi bu yani...kendilerini temize cikarmaya calismislar..bosver gidersin yine insallah.bebisin kiloyuda olcumlere gore cihaz otomatik soyluyo hepsi birbirine bagli yani...bak bugunlere bidaha donemicez anin keyfini cikar...esinede cok kizma

Anammm siz ikinizdemi umraniyedeydinizzz.bizimde tumm koylu orada ama annemler degil :) inkilap mahallesinin oralari biliom bende nikah sarayini praktikeri felan..iste gelince orada bulusabiliriz :)

ayy keşke sen de gelseydin biraz spontane gelişti. raziyesilyayla @butterfly143 başkaa yok muuu. bulusalım kaynasalım son gunlerimizde : )))

Bence inmemis gibime geldi.bizimki bugun cok az hareket edebilio yaaa yavrumun yeri kalmadi.hareket var ama yer yokkk ayy bi haftaya dogururmuyumki acep? Baksana @enaksesuar la nerdeyse ayniyiz onunkide girmisss kanala :)

anaa napcam şimdii.

Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.

çok güzel hayırlı bebeler buyut inşallah saglıklı ... : )
Vaaayyy kiskandimmm :)) ozelden nu. yazalim birbirimize.. hangi sehirdesin sen?

Bence inmis biraz canim

ya bilmiom takıntı olsun istemiyorum. iner herhalde

Gel gel sekerim ben de cok yakinim oralara :)

erkekti diimi canım nasıl da belli oluyor erkek göbişleri :) ben maalesef anlamıyorum inme mevzusunu ama bana gögusun altından 4 parmak ındıyse inmiştir dermiş eskiler

hea oyle değil işteee...

Canim dert etme kilosunu bak bizim doktor vit ölctü 3.200 dedi bidaha ölctü baska taraftan 2.950 cikti 3 kilo civari dedi.Yani seninki de o ultrasona ölcüm yapilana göre degisir,ki ultrason degismis sonucta. Kendi doktoruna da gittiginde sibirlenmen cok dogal haber vermeleri gerekirdi.Vazen sacma sapan is yapiyolar sinirlenmemek imkansiz.

Doktor bu hafta esim videoya cekmeye kalkinca yüzünü goremezsin artik babasi kanala girmis dedi zaten dönüktü.Zar zor asagilardan bulda az gösterelim madem sana dedi.Bakalim ne olacak 4üne randevu verdi cati icin.Kanama oluyosa ped götürmek gerek mi o zaman?

babylove gözün aydin canim kucagina almissin yavrunu.Allah seni ve onu korusun masallahDarisi basimiza,Rabbim bizi de hayirlisiyla kurtarsin.Dogum hikayeni bekliyoruz en kisa zamanda.

kızlar henüz geçmişi tamamen okuyamadım ama bicnv ile neverthemumy buluşmuşmu bak yaaa harikaaa yanlış anlamadım umarım

ya sorma dilekkk şeytan diyo git turgut özal ünvrstesnden nermin köşüşe.. valla delirti bu şükran ve ekibi beni...

msjnı aldım
bu arada hastane bile değil özel yeri kadınınn.. ona rağmen sekreter hanımmm işini ne kadar titiz yapıyor gördük... birde gözümün içine baka baka ben aradımm sizinle konuştuk demez mi... tüm gün eşim yanımda olmasaaa hamilellikten unutkanlık diyeceklerr.. ne arayan ne sorannn yalancıları sevmiyom... bunların normal doğurtamayacağınaa kaanaat getirdimmm... ufff uffff

vallaaa bacımmm usg falan işi değil aynı devlet doktoru yerinde 2 hafta öncede öltürdük 35 haftaydı geçen hafta 34 çıktı şimdi yine 35 çıktı ama kendi dr ma göre 37 oluyozzz ufff... kafam karman çormannn bu kez 29 unda gelecek anneme aradım istersen 1 sonraki hafta gel 6 aralıkta diye dedim.. kadında ne etsek ki diyorrr ufff

Kızlar bıan once dogum yapalım hayrlısyla 36 haftadayım ve midem bulanıyo ve surekli cıkartıyorum cok yoruldum varmı benım gıbı olan

Canim ultrason değerleri farklılık gösterebilir diye biliyorum. Belki aynı doktoruna gitsen 36 hafta diyecek yine. Sen üzme kendini. O kadar stres iyi değil. Hep konuşuyoruz ya ultrason sonuçları aldatıcı oluyo diye. 4 kg diyolar 3 doğuyor 3 diyolar 4 doğuyor. Hayırlısı olsun. Sen sıkma canını

gitmeyecem dr a da artıkk sinir oldummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…