yok amaa hep de geri çıkması endişelendiriyorr arada kaç hafta fark var amaaa ben 39 a girecemmm nerdeyse 9 aralık doğummm bunlar 35 hafta diyor yaa gelde dellenmeeCanim ultrason değerleri farklılık gösterebilir diye biliyorum. Belki aynı doktoruna gitsen 36 hafta diyecek yine. Sen üzme kendini. O kadar stres iyi değil. Hep konuşuyoruz ya ultrason sonuçları aldatıcı oluyo diye. 4 kg diyolar 3 doğuyor 3 diyolar 4 doğuyor. Hayırlısı olsun. Sen sıkma canını
Biraz göğüslere masaj birazda çömelip kalkma egzersizleri işte doğumu tetikleyecek ne varsa yapmaya çalışıyorum kegel bende yapıyorum ama sürekli değilNe egzersizi canim bende yapiym simdiden :) gerçi ben hergun yarim saat yürüyorum kegel yapıyorum normal olur DİE ama bakalim. Sen ne yapiyorsun
öyle çok çok bir kanama değilmiş bacım ben hijyen adına gerek duyulabilir diye dedim... hoş normal iyi bir dr vermeli ped amaaa yine de tedarik adına yazdımmmCanim dert etme kilosunu bak bizim doktor vit ölctü 3.200 dedi bidaha ölctü baska taraftan 2.950 cikti 3 kilo civari dedi.Yani seninki de o ultrasona ölcüm yapilana göre degisir,ki ultrason degismis sonucta. Kendi doktoruna da gittiginde sibirlenmen cok dogal haber vermeleri gerekirdi.Vazen sacma sapan is yapiyolar sinirlenmemek imkansiz.
Doktor bu hafta esim videoya cekmeye kalkinca yüzünü goremezsin artik babasi kanala girmis dedi zaten dönüktü.Zar zor i bir asagilardan bulda az gösterelim madem sana dedi.Bakalim ne olacak 4üne randevu verdi cati icin.Kanama oluyosa ped götürmek gerek mi o zaman?
Hemiii tamam o vakit..Biz karsidayiz ama olsun istanbul istanbuldur..
hurma mı kaç tane yemek gerek ki... ahh birde ona dadanmayayım tatlı tatlıcanım çok saolasınn.cuma günü gittim doktora bebiş dönmüş.umarım tekrar dönmez.bundan sonra kolay doğum için hurma falan yemek kalıyor geriye:)
Kiz ben nasil gelcemki alamanyadan teeeee oralara :) ama istanbuldayiz ya normalde..bebis ve ben iyi olursak bakarsiniz bahara ordayiz :) sikintimiz olursa yaza geliriz ins..o arada bulusuruk..istanbullular kaleye mum diksin..kimyager25 de istanbulluymus ilk sayfadan baktim.bide butterfly143..baskada bilmiom arada bi karistiriom zati ben herkesi :) hamilelige veriom ama bunadimmi nedir rayy keşke sen de gelseydin biraz spontane gelişti.raziyesilyayla D Deligonul783 başkaa yok muuu. bulusalım kaynasalım son gunleri)))
anaa napcam şimdii.
çok güzel hayırlı bebeler buyut inşallah saglıklı ... : )
ya bilmiom takıntı olsun istemiyorum. iner herhalde
hea oyle değil işteee...
. Canım brn Turgut özeldayım beklerim :) valla canım son zamanların belki ama Dr seni gerıyorsa değilebilirsin yıne nolcak ki .. Sıkma canını canım ya küçük de olsa doğumdan sonra toplar baksana ne kadar mınık doğan oluyırkızlar henüz geçmişi tamamen okuyamadım ama bicnv ile neverthemumy buluşmuşmu bak yaaa harikaaayanlış anlamadım umarım
ya sorma dilekkk şeytan diyo git turgut özal ünvrstesnden nermin köşüşe.. valla delirti bu şükran ve ekibi beni...
msjnı aldım
bu arada hastane bile değil özel yeri kadınınn.. ona rağmen sekreter hanımmm işini ne kadar titiz yapıyor gördük... birde gözümün içine baka baka ben aradımm sizinle konuştuk demez mi... tüm gün eşim yanımda olmasaaa hamilellikten unutkanlık diyeceklerr.. ne arayan ne sorannn yalancıları sevmiyom... bunların normal doğurtamayacağınaa kaanaat getirdimmm... ufff uffff
vallaaa bacımmm usg falan işi değil aynı devlet doktoru yerinde 2 hafta öncede öltürdük 35 haftaydı geçen hafta 34 çıktı şimdi yine 35 çıktı ama kendi dr ma göre 37 oluyozzz ufff... kafam karman çormannn bu kez 29 unda gelecek anneme aradım istersen 1 sonraki hafta gel 6 aralıkta diye dedim.. kadında ne etsek ki diyorrr ufff
10 tane falan olduk galiba.. :) :S Sancıyla dönen bebikler gelsiiiin!
Buda bizim 38+3lük halimiz
. Hakkınızda hayırlısı olsun canım ..Kızlar bugun kontrolümüz vardi bebeğim hala kanala girmemiş. doktor çarşambaya kadar süre verdi eğer hala girmediyse sezeryana alıcak çünkü gününü beklersekte sezeryan olucam bebeğim biraz irice o yüzden doktor bu ara gelmesi lazım yoksa normal doğum sınırınıda aşacak dedi. 2 gün içinde doğurmam lazım yoksa sezeryana gidiyoz
Bayağı inmiş gözüküyor ve ne kadar zayıfsın maşallah. Çok güzel
Kızlar bugun kontrolümüz vardi bebeğim hala kanala girmemiş. doktor çarşambaya kadar süre verdi eğer hala girmediyse sezeryana alıcak çünkü gününü beklersekte sezeryan olucam bebeğim biraz irice o yüzden doktor bu ara gelmesi lazım yoksa normal doğum sınırınıda aşacak dedi. 2 gün içinde doğurmam lazım yoksa sezeryana gidiyoz
canım bugün 37+5 iz ama ultrasonda 39+6 çıktık. bu olmuş dedi doktorCanim bebisin kac kiloymus ki dr.un acele ediyo bu kadar?
canım bugün 37+5 iz ama ultrasonda 39+6 çıktık. bu olmuş dedi doktorkilosuda 3750 çıktı ama kafa normal doğum sınırında olduğu içiin kilonun bi önemi yok kafa zorlar dedi. o yüzden bu ara gelse fena olmaz eğerki normal zamanını bekletirsek zaten çatıdan geçmez dedi.
Buda bizim 38+3lük halimiz
Masallah canim.seninki kanala inmismi ne..bana ole geldi.karnin asagida resmen..sepetleree de bayildim bi benim olmadi sunlardan yaaaaa...cokta fitsin ayricaaaBuda ikram ve hediyeliklerimiz için sepetlerimiz :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?