2014 Aralık Anneleri

yok amaa hep de geri çıkması endişelendiriyorr arada kaç hafta fark var amaaa ben 39 a girecemmm nerdeyse 9 aralık doğummm bunlar 35 hafta diyor yaa gelde dellenmee

Ne egzersizi canim bende yapiym simdiden :) gerçi ben hergun yarim saat yürüyorum kegel yapıyorum normal olur DİE ama bakalim. Sen ne yapiyorsun
Biraz göğüslere masaj birazda çömelip kalkma egzersizleri işte doğumu tetikleyecek ne varsa yapmaya çalışıyorum kegel bende yapıyorum ama sürekli değil

Reactions: ple
öyle çok çok bir kanama değilmiş bacım ben hijyen adına gerek duyulabilir diye dedim... hoş normal iyi bir dr vermeli ped amaaa yine de tedarik adına yazdımmm

Kiz ben nasil gelcemki alamanyadan teeeee oralara :) ama istanbuldayiz ya normalde..bebis ve ben iyi olursak bakarsiniz bahara ordayiz :) sikintimiz olursa yaza geliriz ins..o arada bulusuruk..istanbullular kaleye mum diksin..kimyager25 de istanbulluymus ilk sayfadan baktim.bide butterfly143..baskada bilmiom arada bi karistiriom zati ben herkesi :) hamilelige veriom ama bunadimmi nedir r

. Canım brn Turgut özeldayım beklerim :) valla canım son zamanların belki ama Dr seni gerıyorsa değilebilirsin yıne nolcak ki .. Sıkma canını canım ya küçük de olsa doğumdan sonra toplar baksana ne kadar mınık doğan oluyır

Kızlar bugun kontrolümüz vardi bebeğim hala kanala girmemiş. doktor çarşambaya kadar süre verdi eğer hala girmediyse sezeryana alıcak çünkü gününü beklersekte sezeryan olucam bebeğim biraz irice o yüzden doktor bu ara gelmesi lazım yoksa normal doğum sınırınıda aşacak dedi. 2 gün içinde doğurmam lazım yoksa sezeryana gidiyoz

. Hakkınızda hayırlısı olsun canım ..

Canim bebisin kac kiloymus ki dr.un acele ediyo bu kadar?

Canim bebisin kac kiloymus ki dr.un acele ediyo bu kadar?
canım bugün 37+5 iz ama ultrasonda 39+6 çıktık. bu olmuş dedi doktor kilosuda 3750 çıktı ama kafa normal doğum sınırında olduğu içiin kilonun bi önemi yok kafa zorlar dedi. o yüzden bu ara gelse fena olmaz eğerki normal zamanını bekletirsek zaten çatıdan geçmez dedi.

Hmm o yuzden acele ediyoo anladim canim hayrlsi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…