2014 Aralık Anneleri

Hadi hayirlisi canimm..gordunmu sen bizim bebikleri...comel kalk biraz evde olmadi bol bol yuru..zaten tr de arkadasiminda kontrolu vardi bugun..onun bebiste cok sukir donmus amaaa doktoru demiski kanala gormedigi surece normal dogumdan bahsedemeyiz...bol bol yuru hateket et demis.sende evi ortaya dok :) saka bi yana da biraz yuru bakalim iki gune girer belki..

Hayırlı olsun canım maşallah kilosu çok iyimiş en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz ama bi sorum var sezeryan sen mi istedin mi yoksa kilolu diye mi sezeryan oldu bide spinalden memnun kaldın mı ?
Canım kilolu olduğu için ve bende bu kadar büyük bebeği doguramam diye ortak karar aldık memnun kaldım spinalden çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı :)

Hmm o yuzden acele ediyoo anladim canim hayrlsi yaa
aynen canım adam son dkya kadar sana kesin sezeryan diyemem çünkü kanala girmemesi dışında ben ultrasonlara güvenmiyorum 2 gün daha bekleyelim diyo doktorum sezeryan olmıyım diye zorluyo ama kanala girmezse yapacak bişi yok. kaldıki o kiloyu görünce benimde gözüm korkuyo canım.

çömeliyorum canım yapmazmıyım ne şebeklikler yapıyorum ama yok kuzucum ultrasondayken bile zorluyo sonra bırakıyo doktor o anda yakaladı böyle pıtır pıtır biraz zorladı olmayınca kafasını sağa sola çevirdi dudağını büktü çok sevimliydi benimde içim ezildi çocuk uğraşıyo ama olmuyo ağlıycaktım bian çok acıdım ona

Masallah canim.seninki kanala inmismi ne..bana ole geldi.karnin asagida resmen..sepetleree de bayildim bi benim olmadi sunlardan yaaaaa...cokta fitsin ayricaaa
Masallah canim.seninki kanala inmismi ne..bana ole geldi.karnin asagida resmen..sepetleree de bayildim bi benim olmadi sunlardan yaaaaa...cokta fitsin ayricaaa
Hadi inşallahcnm tek temennim kanala girsin ve doğum kendiliğinden başlasın yoksa doktorum sezeryana alacak beni bu akşamda kemiklerim çok ağrıyor ve kasıklarıma ara ara ağrı giriyor acaba kanala girmiş olabilir mi ? Sepetleri eşim tahtakaleden almış bende bi organizasyoncu arkadaşım vardı ona süslettim ama daha hediye ve ikramlıklarımız hazır değil :)

ayy canım sendemi kanala girmesini bekliyosun bizimde kanala girmedi. çarşamba son şans yoksa sezeryana alacak.

Ah yavrummm...ugrasiyi demekki bol bol konus ben buna inaniyorum.olur insallah..vazgecme gireecek o kanala baska yolu yok :) ugras olur insallah..olmasada hayirlisi diyelim iki gune kucagindaaaaa

kızlar henüz geçmişi tamamen okuyamadım ama bicnv ile neverthemumy buluşmuşmu bak yaaa harikaaa yanlış anlamadım umarım

evet dogru anladınn. istanbula gelenleri de beklerizzzz.

beklerim canım .

kızlar naptınız ben artık hiçbişey yapmıyorum dün gelenleri bile yerleştirmedim cok tembelleştim benn. siz de oyle mi.

evet dogru anladınn. istanbula gelenleri de beklerizzzz.

beklerim canım .

kızlar naptınız ben artık hiçbişey yapmıyorum dün gelenleri bile yerleştirmedim cok tembelleştim benn. siz de oyle mi.
bizim gunlerle mı alakalı acaba .. bakıyorum masallah 38-39 haftadaki arkdaslar aktıf .. biz 36. haftada yorgunuz , bitkiiniz demeye basladık canım ... benım bi haftadır falan agırlastım elim iş yapmaaya gitmıyor daha dogrusu ayakta kalınca agrılar baslıyor .. karnım cok gergin ve sert .. allahtan kızım kıpır kıpır da biraz rahatlıyorum . persembe dr kontrolumuz var umarım normaldir hersey ..

kızlar size bişi sorcam gecen arkadasım uyardı ilk kıyafetleri lekelenebılıyor dıye .. ilkden hastana cıkısını verme daha sonra odaya gelince bi sure sonra ver dıye .. tecrubeli arkadaslar napmayı düşünüyorsunuz ?

Bu

Evet gerçekten bu ne nasıl video ya...moralim bozuldu benim kızım ters geldiği için sezeryan oldum. Bu çok risklidir herhalde kordon dolanması vs olmaz mı? Bizim ülkemizde neden uygulanmıyor?
Ya Allah nasip ederse doner zaten bu bence risk adam ne hale sokuyor.basa basa bana mantikli gel.iyor istemdisi hadi cocugun kolu bacagi zarar gorse turkiyede hicc duymadimmm vall yaa

Ya onu banada soylediler ama ben giysin istiyorum yaa ilk ugrastim emek ettim susledim pusledim ona ozel bilmiyorumkii

Ya onu banada soylediler ama ben giysin istiyorum yaa ilk ugrastim emek ettim susledim pusledim ona ozel bilmiyorumkii
Bende oyle işte bide kızımın hastane çıkışıyşa Benım pıjamalar benzer desenli kararsız kaldım.. Ilk giydiği de özel olsun ıstıyorum gerçi hepsi güzelde gece gece bu düştü aklıma

sorma izne cıkınca da bosluga dustum vakit cogaldıkca sanki azaldı daha az iş cıkarabiliyorum demek ki kapasitemiz bu kadar yormayalım diyorum yavas yavas yaparız. benim de carsambaaa... karnım cok sert gergin bosluksuz . bilmiyorum sen foto koymusmuydun .

bu giysi olayını ben de cok sordum da bilemedim ya, fotograf cekimi ve gelecek misafirlere temiz suslu kıyafeti denk gelsin istyorum bilemedim ya şansa artık saglıklı olsun da diyorum napim.

Zorlamamak lazım canım . Ben cok aktiftim kıpır kıpır ama yok artık demek durulmak lazım . Cok şükür her işini hallettim de aklımdan cıktı işler .. Kıyafeti bende oyle dıyorum fotografı çekimi , gelen mısafır analı kızlı bizi en guzel yanımızı gorsün dıyorum :) hastaneye sorucam bebiş nasıl gelecek yanımıza dıye temizleyip verırler sanırım . Arkadasım devlette dıgum yapmıştı kanlıydı odaya geldiğinde bahtanıyesine bıle bulaşmıştı diyince kafam karıştı

ay olur mu hangi hastaneydi bilmiyorum ama şu hastane sitesindeki fotolara bakıyorum tertemiz cocuklar he sonradan mı cekiliyor yoksa cıkar cıkmaz mı bilmiyorum. ama soracagız hastaneye. ya da yasayıp gorecegiz : ) ilk cıktıgında en guzelini giydirme olmadı değiştirirsin foto cekiminde olur mu . bilmiyorum ya soralım.

bu arada kasım baslıgına da bakıyorum gogus yarası olunca krem olarak garmastan pomad cok mucizevi diyor tecrubeli anneler. Bugun eczanede sordum 39 TL dedi. Pahalıymış da bi de ufacık zati

Gorun canim icin rahat etsinn.. sancimi beklemek istiyorum deseydin. Yaa sanciyla donenler bile varmis sonucta. Hem daha vakit var.

aman kordonun sarkabilir fln dedi biraz korkuttu .. hiç bilmiorum canım ne yapacagımızı devlete randevu alacaktım tüm gün tembel tembell takıldım sabah kahvaltıya hamiş arkadaşım gelioo kurabiyelerimizi de getirecek foto atarım inşş .. bgn ona bile üşendim valla sonum hoş diil .. ama gündüz babamla yürüyüş yaptık sora akşam eşimle yemekten sora arkadaşlarla görüştük 2 saat fln .. yürüyüşler gezmeler ii gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…