2014 Aralık Anneleri

evet dogru anladınn. istanbula gelenleri de beklerizzzz.

beklerim canım .

kızlar naptınız ben artık hiçbişey yapmıyorum dün gelenleri bile yerleştirmedim cok tembelleştim benn. siz de oyle mi.

yaaaa bebekler nerde bulustunuz izne cıktım ya hu bende gelirdim .. o sipsivri karnımla insanlar korksa da gezmeye devamm

Gökçemm ya kg olayı hiç aynı çıkmıoo biliosun bunun için canını sıkma yazmak kolay gerçi biliorum stres olur insan .. doktora da gidip dönünce ztn baştan gitmiş moral eski dr.una mu dönsen acaba ayıp mı olur ama içini en çok rahatlatan oysa bi düşün derim kuzum insan bu durumda inanmak güvenmek istio dr.una
buarada sezeryan olursan eşin girecek mi doğuma ? kızlaaaaaar cvp istiorumm

Canim beni eklediysen yazabilirsin uyumuyorumm

canım her sabah haşlanmış yumurta peynir kaşar pekmez ceviz yesen mis gibi gelişir inş
gün içinde de yoğurt ve sütü ihmal etme bence böle ..

hayır canım 13ünü 4 aralığa cekmek istio ben istemiorum ne olacak bilmiorum ya

Merhaba kizlar. Ben uyuyup uyanip tekrar uyuyorum. Ezani bekliyorum. Dogum yapmis arkadaslar allah anali babali buyutsun.
Bende bekliyorum artik son haftama girdim ama yeni yeni isler cikiyor bitmedi gitti su bebis hazirliklari. Esimin dedigi gibi 5 ay daha dursa yine bitiremezsin, bitirsende yeni seyler bulursun diyor.
Hayirlisi ile gelsin artik. Bu hafta gelain diye egzersiz falan yapayim diyorum. Onerisi olan var mi?

Canim venim hastanede o bebegin dogdugundaki yagi cildi emsin diye yikamiyolarmis sadece siliyolarmis tabiki kanli oluyomus biraz kafasi filan ben o yüzden cok iyi bisey giydirmicem.Hastane kiyafet veriyomus onu cikarinca ortalama bi 5 li giydiricem sonra ertesi gün yikayin diyolarmis evde o zaman mis gibi giydiririz pamuklarimizi :)

Benim mas allahim var o konuda. Paso uyuyorum. Arada bir booyle kalkiuorum ama olacak o kadar.
Ben de uyuyorum valla esimi yolcu ettim simdi ikinci uykuma yatarim ben de :) Bu arada hic durmuyorum üst dolaplara uzaniyodum hep yine üst dolaptan zar zor kagit havlu aldim karnimin sol yanina agri girdi yattim.ama hala aciyo gecer mi acaba uff ya ne salagim bisey olur mu kizlar?

Ben de uyuyorum valla esimi yolcu ettim simdi ikinci uykuma yatarim ben de :) Bu arada hic durmuyorum üst dolaplara uzaniyodum hep yine üst dolaptan zar zor kagit havlu aldim karnimin sol yanina agri girdi yattim.ama hala aciyo gecer mi acaba uff ya ne salagim bisey olur mu kizlar?[/QUOTE]

Bisey olmaz ins. Ben de surekli uzanmak zorunda kaluyorum. Bidey olmadi simdiye kadar. Telas etme.

Günaydın kızlar! Nasılsınız? Kızımı okula yolcu ettim. Ankara'da dışarıda kar yağmış burda, ağaçların üst bembeyaz olmuş. Sabah sabah çocuğun atkı,bere,eldivenini aradım buldum ama çok dağıldı ev. Halılar hala yıkamada zaten taşınacak gibiyim heryer heryerde. Annem de perş geliyormuş ama ona yaptıramam temizliği. Stresten kurtulamıyorum. Dişim ağrıyor. Kaç gecedir salonda koltukta uyuyordum bugün yatağıma yatayım dedim eşim horul horul horluyor o horluyor karnımdaki fena hareketler yapıyor resmen içeride harp çıkartıyor. Benden bile daha çok rahatsız oluyor gibi horlama sesine. Eşim susunca sakinleşiyor horlamaya başlayınca tekrar başlıyor çok tuhaf geldi bana. Ya benim duygu değişimimden sinirli halimden çok etkleniyor ya da gürültüden :)
Ben de spinal sezeryan yapacağım inş. ve doğumuma eşimin malum bölgeyi görmediği için girmesini isterdim, elimi tutmasını,yanımda olmasını, o durumda destek vermesini.. Bebişi takip etmesini, fotoğrafını çekmesini de. Ama kendisi o halde başkalarının yanında üstelik seni öyle görmek istemem asla girmem diyor.sakıncalı bir durummuş diyenler de var sonra eşlerini beyler seksi görmüyormuş veya soğuyormuş diyorlar bu çok sakıncalı bir durum girmesin önemli değil :)

günaydin herkeslere, bende 2 saat falan uyudum.niyeyse son 4gündür zombiye bagladim.ondan önce günde neydeyse 2 saat uyanikken üstelik ya bbrraa eşim horluyo demisin ya, bende onu sorcaktim.nefes alamamaktan horlayan var mi diye.bende horlama başlamiş.eşm kardesim maşallahin var diyolar, öylw böyle diilmisim bideumarim kalici diildir ya.ve şuan bebisimin kiyafetleri yikaniyo.ütüleyip kaldircam inşallah

Canim senin 37 de gozukuyo ama hamilelik takvimin?? Dr.dan gelince yaz:)
canim dr yalan oldu, eşim gelemedi malesef.uzak bide yalniz gitmemi istemedi.haftaya gelirsek ben satimdan cok emin olamadigim icin dr kontrllerde 38 im suan.ama benim tahmini satima gorede 37.buraya da onu girmisim bu da normal dogum icin skinti aslinda demi ya.ya bebek cok beklerse ve haftasi gecerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…