evet dogru anladınn. istanbula gelenleri de beklerizzzz.
beklerim canım .
kızlar naptınız ben artık hiçbişey yapmıyorum dün gelenleri bile yerleştirmedim cok tembelleştim benn. siz de oyle mi.
bizimde bugün sözde dr randevomuz vardı 14:30 da vel hasıll gittik ne doktor ne bişeyyy sözde cumartesi arayıp randevoyu salıgününe çekmişlermişmiş... ne aradılar ne konultukk koca bir yalannnn neyse doktor hanım doğumda dediler çıktık ama sinir oldummm.. eşime laf saydım durdum bu kadını sen çıkardın başıma diye ne güzel cüneyte gidiyordum kadın doktorların hepsi fossssss nefret ediyorum işte hepsinden diyee diyeee söylendim... öğretmenelr günü için yemek yiyecektik cepada istememm dedimm.. aradı sami ulusun öveçelr şubesini orda dr varmış vel ahsıl oraya gittik.. dr nst derkennn dr demez mi bebeğiniz 35 haftalık diyeee.. pes artık dedim daha geçen hafta 36+küsürdü 2750 gramdı şimdi olmuş 2600 gram herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabı.. yaaa bir taraftann nst ye geçtim sinirimden gözlerim kanalndı ağlayamadımdaa neyse dr geldi yok bende oğlumu2600 doğurdum üzülme sağlık olsun sizin daha 3 hafta var doğuma dedi durdu... yani 35 ise 5 haftamız var diyom yokk yok bebeğin gelişimi 35 olabilir ama sat a göre doğum olur demez mi.. iyice kafam karıştııı sinirlendim eşimee yine.. o tutturdu gidek de gidek devlet doktoru görsün diyeee al işteee bir kadar bişey doğurucam diye arabadaaa söyleniyom... nereye gitti bu kilolarımmm hepsini kendime aldımçok sinirli ve üzgünüm kızlar.. henüz geçmişide okuyamadımmm.. o kadar hazırlanıp gittim yok çatıdır yok doğum kesin gününü verir diye diyeee cinlerim tepemde döndüm... sonra bir öğretmenler günü yemeği yesekde ne yediğimden ne içtiğimden bişey anlamadımm.. hala kötüyümmm.. hepinizi öpüyorumm.. yarına dekk geçmişi okurum cevap veririm inşallahhh
aman kordonun sarkabilir fln dedi biraz korkuttu .. hiç bilmiorum canım ne yapacagımızı devlete randevu alacaktım tüm gün tembel tembell takıldım sabah kahvaltıya hamiş arkadaşım gelioo kurabiyelerimizi de getirecek foto atarım inşş .. bgn ona bile üşendim valla sonum hoş diil .. ama gündüz babamla yürüyüş yaptık sora akşam eşimle yemekten sora arkadaşlarla görüştük 2 saat fln .. yürüyüşler gezmeler ii gelio
Kizlar merhaba cumartesi Dr muayene miz vardi bebegin karin çevresi 2-3 hafta geriden geliyomus kilosu da 2250 ymisçok üzüldüm bugün başka bi Dr a daha gittim geriliği dogruladi kiloyu 2600 söyledi.. Biraz moralim duzeldi ama doğuma kadar nasi kilo aldiricam ben bu bebise bilemiyorum..
Kizlar sabah 9.33 itibariyle oğluşum dünyaya geldi, spinal anestezi oldum. Cok rahat gecti. 3690 gr ve 50 cm boyunda paşamız.
Akil sir ermiyo bu dr'lara, ama hepimizin alninda bir sey yazili sonucta bakalim onu yasiycaz. Peki yine ayin 13'unde mi almak istiyo?
Benimki de gecen carsamba 2950 kg, 50-51 cm idi. Epey yukarida karnim hala ve bebis haaaaala donmedi.
Bu arada ben de dogarken 1 hafta 10 gun gec gelmisim ve diski kacmis cigerlerime. Temizlemek zorunda kalmislar. Yani beklesen bi turluuu beklemesen bi turlu. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. <3
Ben anlamadim ya hani yuzde 5 oraninda ters geliyodu bebisler surda bile kac kisiyiz sanki sayimiz cok yahu. :S
Benim mas allahim var o konuda. Paso uyuyorum. Arada bir booyle kalkiuorum ama olacak o kadar.Uyuyamiyorum yahu
Canim venim hastanede o bebegin dogdugundaki yagi cildi emsin diye yikamiyolarmis sadece siliyolarmis tabiki kanli oluyomus biraz kafasi filan ben o yüzden cok iyi bisey giydirmicem.Hastane kiyafet veriyomus onu cikarinca ortalama bi 5 li giydiricem sonra ertesi gün yikayin diyolarmis evde o zaman mis gibi giydiririz pamuklarimizi :)kızlar size bişi sorcam gecen arkadasım uyardı ilk kıyafetleri lekelenebılıyor dıye .. ilkden hastana cıkısını verme daha sonra odaya gelince bi sure sonra ver dıye .. tecrubeli arkadaslar napmayı düşünüyorsunuz ?
Ben de uyuyorum valla esimi yolcu ettim simdi ikinci uykuma yatarim ben de :) Bu arada hic durmuyorum üst dolaplara uzaniyodum hep yine üst dolaptan zar zor kagit havlu aldim karnimin sol yanina agri girdi yattim.ama hala aciyo gecer mi acaba uff ya ne salagim bisey olur mu kizlar?Benim mas allahim var o konuda. Paso uyuyorum. Arada bir booyle kalkiuorum ama olacak o kadar.
canim dr yalan oldu, eşim gelemedi malesef.uzak bide yalniz gitmemi istemedi.haftaya gelirsek ben satimdan cok emin olamadigim icin dr kontrllerde 38 im suan.ama benim tahmini satima gorede 37.buraya da onu girmisimCanim senin 37 de gozukuyo ama hamilelik takvimin?? Dr.dan gelince yaz:)
Ay ben takarim yaaaaa napsakkiBende oyle işte bide kızımın hastane çıkışıyşa Benım pıjamalar benzer desenli kararsız kaldım.. Ilk giydiği de özel olsun ıstıyorum gerçi hepsi güzelde gece gece bu düştü aklıma
kizlar dogdugunda normak takum giydirsek de cikarken hastane cikisi olmazmi.hastanede kalis süreside önemli tabi.hemen cikiliyomu ki acep.o da duruma göre degisir.hepsini almak lazim yanimizaAy ben takarim yaaaaa napsakki
hadi bakalim iyi habetler al insallahKizlar gunaydinnnnn .kontrole gidiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?