2014 Aralık Anneleri

canım benim eşim sezeryana da normal doğuma da girecek.ne kadar dayanabilirse tabi hastanede izin veriyor.

Canim hakkinizda hayirlisi inşallah :) benimki de iri biraz senin nazil kilosu söyler misin benim için de fikir olur benim doktor hic sezeryan demiyo ben korkuyorum

Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi Darısı hepinizin başına inşallah...
Aaaaa ciddimisin canimmmm.hadi kurtuldun hemde normal dogumlaaa.ayyy kilosu boyu ve en onemlisi sagliginiz nasil? Bdt nerdeyse ayni bizim..allahim anali babali buyutsun.mutlu gunlerini gorun insallah..nisanin gelmisti degilmi senin..yat demislwrdi sana sanirsam oydun heralde..degilsende kusura bakma :) masallah diyelimmm

Yürüyüş en güzel egzersiz ve kolay doğum sağlıyor. Bol bol Yürü İngilizler merdiven de çıkıyor ağır ağır ama öyle zap zap değil. En Güvenli bunlar. Pilates topuyla yapılanlar var ama bilinçsiz hareket yapılırsa kaslarına zarar verir. Had bakalım Hayırlısı bi de ılık duş al her gün bebek rahatlasın kasların gevşesin bir de sütün insin bi an önce

Günaydın herkese:) ben de uzun bir süredir gelemiyordum. Artık işleri güçleri bitirdik çok şükür rahat rahat evde otururken burayı da ziyaret edeyim dedim. Bebişleri gelen annişler olmuş gözleriaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bizim basımıza hayırlısıyla :) bizim yarın kontrolümüz var artık daha sık çağırıyor tabi doktor. Biraz da suyumuz azalmıştı o yüzden tedbiri elden bırakmak istemiyor. Inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Ben düşündükçe acayip heyecanlanıyorum ve biraz da doğum korkusu var sanki

Canim ozele baksana bi yaa.seni beklioz :)

Her iki durumdada ben eşimin girmesini istemıyorum .. Küçüklüğümden beri alışkanlığım var Dr , dişçi yanına tanıdıklar giremıyorum bi mudehale olursa .. Bide eşim cok duygusal bi kere kan alınırken yanındaydı yüzünü görseniz sanki kesıyorlsr beni o orada heyecanlandırır falan benide strese sokar .. Ama dayanabilecek , size destek olacağına inanıyorsanız girsin tabi
Eee göbek düşmeden nasıl yıkanıyor . Her Dr hastane ayrı bişi dıyor .. Ben konuscam hemşirelerle ona gore verıcem sanırım hngi kıyafet olacağını .. Bu arada uzanma konusu bende de çömelmiştim yere bişi dönünce temizleyeyim dıye cok kotu bi ağrı gıtmıştı kasığımda cok korkmuştum ama gectı sonra dıkkt etmek lazım . Bizimde wc kağıdı , kağıt havlu üst dolaplardaydı artık akıllandın yedek asagı dolaba birer adet koydum . Malum günde sayısız wc girişi oldugundan :)
2 aydır bende de horlama varmış eşim söyledi .. Valla kadınlıktan cıkıyo insan bazı hallerde hamileyken . Dün eşime dıyorum ıyıkı 2.5 sene sonra hamıle kalmışım da evlenırken evlenmez böyle tanımadın beni
Ay ben takarim yaaaaa napsakki
Hastaneyle konusmak lazım dogum hemşireleriyle

yaaaa bebekler nerde bulustunuz izne cıktım ya hu bende gelirdim .. o sipsivri karnımla insanlar korksa da gezmeye devamm
çok acele oldu canım buluşma kararımız. neverthemummy canım sıkılıyor evde yazmış, ben de hastaneden dönüyordum şansımı deneyeyim dedim
inşallah daha kalabalık da buluşuruz

iyi haberlerini bekliyoruz canım, bizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…