Gökçemm ya kg olayı hiç aynı çıkmıoo biliosun bunun için canını sıkma yazmak kolay gerçi biliorum stres olur insan .. doktora da gidip dönünce ztn baştan gitmiş moral eski dr.una mu dönsen acaba ayıp mı olur ama içini en çok rahatlatan oysa bi düşün derim kuzum insan bu durumda inanmak güvenmek istio dr.una
buarada sezeryan olursan eşin girecek mi doğuma ? kızlaaaaaar cvp istiorumm
ne güzel bende çok isterdim ama malum devletteyiz hiç ii özel yokcanım benim eşim sezeryana da normal doğuma da girecek.ne kadar dayanabilirse tabihastanede izin veriyor.
Canim hakkinizda hayirlisi inşallah :) benimki de iri biraz senin nazil kilosu söyler misin benim için de fikir olur benim doktor hic sezeryan demiyo ben korkuyorumKızlar bugun kontrolümüz vardi bebeğim hala kanala girmemiş. doktor çarşambaya kadar süre verdi eğer hala girmediyse sezeryana alıcak çünkü gününü beklersekte sezeryan olucam bebeğim biraz irice o yüzden doktor bu ara gelmesi lazım yoksa normal doğum sınırınıda aşacak dedi. 2 gün içinde doğurmam lazım yoksa sezeryana gidiyoz
ne güzel bende çok isterdim ama malum devletteyiz hiç ii özel yok
Maşallah canim Allah anali babali büyütsün inşallahVe minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
Aaaaa ciddimisin canimmmm.hadi kurtuldun hemde normal dogumlaaa.ayyy kilosu boyu ve en onemlisi sagliginiz nasil? Bdt nerdeyse ayni bizim..allahim anali babali buyutsun.mutlu gunlerini gorun insallah..nisanin gelmisti degilmi senin..yat demislwrdi sana sanirsam oydun heralde..degilsende kusura bakma :) masallah diyelimmmVe minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
Canim bi ozele bak istersen acil..evet dogru anladınn. istanbula gelenleri de beklerizzzz.
beklerim canım .
kızlar naptınız ben artık hiçbişey yapmıyorum dün gelenleri bile yerleştirmedim cok tembelleştim benn. siz de oyle mi.
Yürüyüş en güzel egzersiz ve kolay doğum sağlıyor. Bol bol Yürü İngilizler merdiven de çıkıyor ağır ağır ama öyle zap zap değil. En Güvenli bunlar. Pilates topuyla yapılanlar var ama bilinçsiz hareket yapılırsa kaslarına zarar verir. Had bakalım Hayırlısı bi de ılık duş al her gün bebek rahatlasın kasların gevşesin bir de sütün insin bi an önceMerhaba kizlar. Ben uyuyup uyanip tekrar uyuyorum. Ezani bekliyorum. Dogum yapmis arkadaslar allah anali babali buyutsun.
Bende bekliyorum artik son haftama girdim ama yeni yeni isler cikiyor bitmedi gitti su bebis hazirliklari. Esimin dedigi gibi 5 ay daha dursa yine bitiremezsin, bitirsende yeni seyler bulursun diyor.
Hayirlisi ile gelsin artik. Bu hafta gelain diye egzersiz falan yapayim diyorum. Onerisi olan var mi?
Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
Canim ozele baksana bi yaa.seni beklioz :)aman kordonun sarkabilir fln dedi biraz korkuttu .. hiç bilmiorum canım ne yapacagımızı devlete randevu alacaktım tüm gün tembel tembell takıldım sabah kahvaltıya hamiş arkadaşım gelioo kurabiyelerimizi de getirecek foto atarım inşş .. bgn ona bile üşendim valla sonum hoş diil .. ama gündüz babamla yürüyüş yaptık sora akşam eşimle yemekten sora arkadaşlarla görüştük 2 saat fln .. yürüyüşler gezmeler ii gelio
Kızlar kokulu taşlarımız geldi :)
Her iki durumdada ben eşimin girmesini istemıyorum .. Küçüklüğümden beri alışkanlığım var Dr , dişçi yanına tanıdıklar giremıyorum bi mudehale olursa .. Bide eşim cok duygusal bi kere kan alınırken yanındaydı yüzünü görseniz sanki kesıyorlsr beni o orada heyecanlandırır falan benide strese sokar .. Ama dayanabilecek , size destek olacağına inanıyorsanız girsin tabiGökçemm ya kg olayı hiç aynı çıkmıoo biliosun bunun için canını sıkma yazmak kolay gerçi biliorum stres olur insan .. doktora da gidip dönünce ztn baştan gitmiş moral eski dr.una mu dönsen acaba ayıp mı olur ama içini en çok rahatlatan oysa bi düşün derim kuzum insan bu durumda inanmak güvenmek istio dr.una
buarada sezeryan olursan eşin girecek mi doğuma ? kızlaaaaaar cvp istiorumm
Eee göbek düşmeden nasıl yıkanıyor . Her Dr hastane ayrı bişi dıyor .. Ben konuscam hemşirelerle ona gore verıcem sanırım hngi kıyafet olacağını .. Bu arada uzanma konusu bende de çömelmiştim yere bişi dönünce temizleyeyim dıye cok kotu bi ağrı gıtmıştı kasığımda cok korkmuştum ama gectı sonra dıkkt etmek lazım . Bizimde wc kağıdı , kağıt havlu üst dolaplardaydı artık akıllandın yedek asagı dolaba birer adet koydum . Malum günde sayısız wc girişi oldugundan :)Canim venim hastanede o bebegin dogdugundaki yagi cildi emsin diye yikamiyolarmis sadece siliyolarmis tabiki kanli oluyomus biraz kafasi filan ben o yüzden cok iyi bisey giydirmicem.Hastane kiyafet veriyomus onu cikarinca ortalama bi 5 li giydiricem sonra ertesi gün yikayin diyolarmis evde o zaman mis gibi giydiririz pamuklarimizi :)
Ben de uyuyorum valla esimi yolcu ettim simdi ikinci uykuma yatarim ben de :) Bu arada hic durmuyorum üst dolaplara uzaniyodum hep yine üst dolaptan zar zor kagit havlu aldim karnimin sol yanina agri girdi yattim.ama hala aciyo gecer mi acaba uff ya ne salagim bisey olur mu kizlar?
2 aydır bende de horlama varmış eşim söyledi .. Valla kadınlıktan cıkıyo insan bazı hallerde hamileyken . Dün eşime dıyorum ıyıkı 2.5 sene sonra hamıle kalmışım da evlenırken evlenmez böyle tanımadın benigünaydin herkeslere, bende 2 saat falan uyudum.niyeyse son 4gündür zombiye bagladim.ondan önce günde neydeyse 2 saat uyanikken üstelikya @bbrraa eşim horluyo demisin ya, bende onu sorcaktim.nefes alamamaktan horlayan var mi diye.bende horlama başlamiş.eşm kardesim maşallahin var diyolar, öylw böyle diilmisim bide umarim kalici diildir ya.ve şuan bebisimin kiyafetleri yikaniyo.ütüleyip kaldircam inşallah
Hastaneyle konusmak lazım dogum hemşireleriyleAy ben takarim yaaaaa napsakki
Allah bağışlasın canım, bebeğin sağlıkla büyüsün.Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
:) ne işler karıştırıyorsunuzraziyesilyayla cevapp aceleee
çok acele oldu canım buluşma kararımız.yaaaa bebekler nerde bulustunuz izne cıktım ya hu bende gelirdim .. o sipsivri karnımla insanlar korksa da gezmeye devamm
iyi haberlerini bekliyoruz canım, bizi habersiz bırakmaKızlar bugun kontrolümüz vardi bebeğim hala kanala girmemiş. doktor çarşambaya kadar süre verdi eğer hala girmediyse sezeryana alıcak çünkü gününü beklersekte sezeryan olucam bebeğim biraz irice o yüzden doktor bu ara gelmesi lazım yoksa normal doğum sınırınıda aşacak dedi. 2 gün içinde doğurmam lazım yoksa sezeryana gidiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?