2014 Aralık Anneleri

Gunaydin kizlar,
Kalktigimda sular kesikti canim sikildi geri yattim damacana da bitmis cay da yapamadim bakalim brkliyorum oglen gelcekmis su.

Bu arada biz cam damacanaya geciyoruz erkek bebek prostat olasiligini artirdigi icin icmemeliymisiz . Birazdan gelir yeni suyumuz . Siz de emzirmeler bitene kadar yapabiliyorsaniz cam damacanaya gecinnn

selam kızlar, biz iyiyiz oğluşla
eşim işe gitti, sonra uyuyabilirim sandım ama uyuyamadım. kahvaltı ettim, afedersiniz çıkardım yediklerimi. nanemollayım.
banyomu temizledim. şimdi çamaşırları asmak üzere kalkmam lazım üşeniyorum..
herkes iyidir umarım
_swift_ cim okudum yazdıklarını son haftana girmişsin, iyi haberlerini bekliyorum

günaydın canım
ben de arıtma cihazı mı alsam diyorum çok sağlıklı diyorlar.
suyun içimi de çok farklı oluyor gerçekten..
kararsızım.

evet cnm oyum :) git yat açılman daha bir cm gelmez daha dediler.. eve gittim yattım uyudum yemek yaptım filan akşam birden sancım sıklaştı sonra aniden suyum geldi..7 de geldim hastaneye 9.20 de doğdu. 2830 kg 48 cm çok şükür sağlıklı...

Kilo aldığımız için olabilir canım. Ben çok sessiz uyurdum, herkes çıt çıkarmıyorsun uyurken derdi. Son haftalarda bana sen de gürültlü uyuyorsunn dedi hatta ggeçen hafta salonda ikili koltukta uyuduğum bir an sesimi telefona kaydeymiş kıs kıs gülüyor bu kim bil diye. benim olduğumu söyleyince nasıl bozuldum anlatamam. Zaten ters dönmüş kaplumbağa gibi oldum, doğrulamıyorum, devamlı tuvaletteyim, şişkinlik, uykusuzluk vs iyice bezmişim bir de uyuz ıyuz gülmesine dayanamadım ağzıma geleni söyledim kendisine. benim şu anki durumum özel her zaman böyle miyim diye
Benim eşimin horlama problemi hep vardı bu ciddi bir sorun aslında bunun için daha önce burnundan ameliyat oldu kemik, et aldırdı kilo almaması gerekiyordu. Kilo alınca geniz eti vs horlama tekrarlanıyor. Uyku apnesi var diye korkuyorum bazen tıkanıyor uykuda Biraz kilo aldı ve yoğun çalışıyor bayağı gürültülü uyuyor. Ondan sonra uykuya dalacak olursam kafayı yiyorum kızımla beraber bu konuda onunla çok uğraşırdık, bizim ufaklık ona burun bandı alacağını falan söylerdi o da benden imtikam alıyor şimdi.

ayy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün. gününü beklememiş kuzucuk. sancıların nasıl başladı nişanın geldi mi? hikayeni bekliyoruz canım

nişan cumartesi geldi erken diye serum verdiler doğmasın diye.. sonra pazar gece daha çok geldi ve gece sancım azar azar geldi.. Dayanılmayacak gibi degildi yani...

Sağol canım. Dün fazlası ile yürüdüm bu gün kendimi çok halsiz hissediyorum ama çıkıp yürüyeceğim yine de. Yok pilates e falan gelemem zaten. Yuvarlanır giderim onun üstünde

maşallah canım darısı bize inşallah
emiyor mu? sütün geldi mi?

Boşver biz bol bol uyuyalım sonra çok arayacağız
Bende genel olarak hiç dikkat etmedim her yere uzandım ettim çok şükür geldik bu güne kadar ama dikkatli olmamız gerekiyordu. Korkma bir şey olmaz hemen öyle. ,Yat dinlen bebişin hareket ediyorsa sorun yoktur.

canım 40 haftalık olmuşsun maşallah. hatırlıyor musun ilk sen doğuracaksın diyorduk sat a göre :) geçmişe bakamadım ama normal doğum mu görünüyo senin. herhangi bir tarih var mı? ben 1 aralıkta sezeryan olucam

günaydın annişler. bu saatte günaydın olmaz gerçi ama ben gece boyu yine uyuyamadığım için kızımı kreşe verdikten sonra uyudum. şimdi kahvaltımı yaptım.

dün muayene oldum bi sorun yok suyumuz vs normal. bebiş baya hareketliydi muayene esnasında kalp atışları kan akışı vs de iyi dedi. nst ye gerek görmüyorum doppleri iyi olduğu için dedi. nst ye girmedim yani. ameliyat öncesi rutin tahlilleri istedi kan verdim. 65 tl tuttu. ilk defa bu sefer muayene ücreti vermicem diye seviniyordum 10 günü geçmediği için :) her 15 de bir 77 vere vere ..tahlillerde kan sayımı, kan grubu, karaciğer enzimleri (ast alt), pıhtılaşma testi, kan şekeri vs bakıldı. 1 aralık saat 9 da gircem sezeryana. 8 de burda olun dedi. ben hafta içi bi daha çağırır demiştim ama gerek yok dedi. bebeğin hareketleri çok önemli, bundan sonra ona konsantre ol saatte en az 1 hareket hissetmelisin dedi ki çok daha fazla hissediyorum allahtan. saymama gerek kalmıyor maşallah diyeyim:). ama ya öncesinde sancı gelirse kalp atışları yavaşlarsa hareketleri azalırsa vs diye tırsım tırsım tırsıyorum. gece falan da olsa su, kan, sancı gelmesi durumunda hemen geliyorsun benim de haberim olur hemen alırız dedi.

bebeğin kilosuna gelince hiç birşey anlamadım. bacak boyunu ve göbek çevresini iki kere ölçtü ama kafasını ölçemedi bi türlü. kafasını sokmuş bi yere. bi de karnım baya bi aşağıya inince net görüntü alamadı dr. ama bacak ve göbeğe göre 3820 dedi şok oldum. özellikle göbüş çevresi büyükmüş baya :)en son 3100 dü. 1 haftada 700 gr alamaz heralde dimi?. 500 gr a kadar yanılma payı oluyor dedi. bana ablası gibi 3500 civarı doğacak gibi geliyor bakalım hayırlısı çok önemli değil..

Son düzenleme:
bende doğurmak istiyorum kızlar dünden beri yüzüm şişiyoo herkeste farkediyoo acaba doğum belirtisimidirki ya eskiler hep öle der ya ama nette öle ibşi yazmıyo sizde böle bi kocakarı dedikodusu duydunuzmu hiçç doğumdan bi kaç gün önce gebenin yüzü şişermişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…