- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 158
- 44
günaydın canımGunaydin kizlar,
Kalktigimda sular kesikti canim sikildi geri yattim damacana da bitmis cay da yapamadim bakalim brkliyorum oglen gelcekmis su.
Bu arada biz cam damacanaya geciyoruz erkek bebek prostat olasiligini artirdigi icin icmemeliymisiz . Birazdan gelir yeni suyumuz . Siz de emzirmeler bitene kadar yapabiliyorsaniz cam damacanaya gecinnn
Doğuma kadar 2 kilo daha alırsın en fazla. Çok iyi. Gayet normalErken indi benimki sanirim. Kanala 34. Haftamda cok yakin demisti doktor. 11 kilo aldim cnm ya.
Sen dun neverthemummy ile gorustun yaa nosunu almistirsin belkii..diorumki o numarayi ekledinmi haniiii :)post: 37965776 .!.::) ne işler karıştırıyorsunuz
Harika gozukuolar canim hic gormemistim daha once ben bunlari..Kızlar kokulu taşlarımız geldi :)
Ortada bişiler dönüyor sanırım sessizleşiyorum burası da bi sure sonra:) ne işler karıştırıyorsunuz
Aaaaa ciddimisin canimmmm.hadi kurtuldun hemde normal dogumlaaa.ayyy kilosu boyu ve en onemlisi sagliginiz nasil? Bdt nerdeyse ayni bizim..allahim anali babali buyutsun.mutlu gunlerini gorun insallah..nisanin gelmisti degilmi senin..yat demislwrdi sana sanirsam oydun heralde..degilsende kusura bakma :) masallah diyelimmm
Kilo aldığımız için olabilir canım. Ben çok sessiz uyurdum, herkes çıt çıkarmıyorsun uyurken derdi. Son haftalarda bana sen de gürültlü uyuyorsunn dedi hatta ggeçen hafta salonda ikili koltukta uyuduğum bir an sesimi telefona kaydeymiş kıs kıs gülüyor bu kim bil diye. benim olduğumu söyleyince nasıl bozuldum anlatamam. Zaten ters dönmüş kaplumbağa gibi oldum, doğrulamıyorum, devamlı tuvaletteyim, şişkinlik, uykusuzluk vs iyice bezmişim bir de uyuz ıyuz gülmesine dayanamadım ağzıma geleni söyledim kendisine. benim şu anki durumum özel her zaman böyle miyim diyegünaydin herkeslere, bende 2 saat falan uyudum.niyeyse son 4gündür zombiye bagladim.ondan önce günde neydeyse 2 saat uyanikken üstelikya bbrraa eşim horluyo demisin ya, bende onu sorcaktim.nefes alamamaktan horlayan var mi diye.bende horlama başlamiş.eşm kardesim maşallahin var diyolar, öylw böyle diilmisim bide umarim kalici diildir ya.ve şuan bebisimin kiyafetleri yikaniyo.ütüleyip kaldircam inşallah
ayy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün. gününü beklememiş kuzucuk. sancıların nasıl başladı nişanın geldi mi? hikayeni bekliyoruz canım
Sağol canım. Dün fazlası ile yürüdüm bu gün kendimi çok halsiz hissediyorum ama çıkıp yürüyeceğim yine de. Yok pilates e falan gelemem zaten. Yuvarlanır giderim onun üstündeYürüyüş en güzel egzersiz ve kolay doğum sağlıyor. Bol bol Yürü İngilizler merdiven de çıkıyor ağır ağır ama öyle zap zap değil. En Güvenli bunlar. Pilates topuyla yapılanlar var ama bilinçsiz hareket yapılırsa kaslarına zarar verir. Had bakalım Hayırlısı bi de ılık duş al her gün bebek rahatlasın kasların gevşesin bir de sütün insin bi an önce
maşallah canım darısı bize inşallahevet cnm oyum :) git yat açılman daha bir cm gelmez daha dediler.. eve gittim yattım uyudum yemek yaptım filan akşam birden sancım sıklaştı sonra aniden suyum geldi..7 de geldim hastaneye 9.20 de doğdu. 2830 kg 48 cm çok şükür sağlıklı...
Boşver biz bol bol uyuyalım sonra çok arayacağızCanim venim hastanede o bebegin dogdugundaki yagi cildi emsin diye yikamiyolarmis sadece siliyolarmis tabiki kanli oluyomus biraz kafasi filan ben o yüzden cok iyi bisey giydirmicem.Hastane kiyafet veriyomus onu cikarinca ortalama bi 5 li giydiricem sonra ertesi gün yikayin diyolarmis evde o zaman mis gibi giydiririz pamuklarimizi :)
Ben de uyuyorum valla esimi yolcu ettim simdi ikinci uykuma yatarim ben de :) Bu arada hic durmuyorum üst dolaplara uzaniyodum hep yine üst dolaptan zar zor kagit havlu aldim karnimin sol yanina agri girdi yattim.ama hala aciyo gecer mi acaba uff ya ne salagim bisey olur mu kizlar?
canım 40 haftalık olmuşsun maşallah. hatırlıyor musun ilk sen doğuracaksın diyorduk sat a göre :) geçmişe bakamadım ama normal doğum mu görünüyo senin. herhangi bir tarih var mı? ben 1 aralıkta sezeryan olucamBoşver biz bol bol uyuyalım sonra çok arayacağız
Bende genel olarak hiç dikkat etmedim her yere uzandım ettim çok şükür geldik bu güne kadar ama dikkatli olmamız gerekiyordu. Korkma bir şey olmaz hemen öyle. ,Yat dinlen bebişin hareket ediyorsa sorun yoktur.
Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?