2014 Aralık Anneleri

Bir dogımumuz daha olmuş.hayırlısı olaun inşallah Normal dogum yapanlar öncesinde ve sonrasında neler yaşadıgını detaylı anlatabilirmi çok merak edıyorum

benımde yuzum baya sısıyo annem teyzm falan heralde gunun tamamlandı dogum yakın flan dyolar korkuyorum:)bakalım hayrlısı

bencede kilodan canim ya, cunku ayni sen gibi sessiz sedasiz yatan biriydim.bizdede ses kaydeden genelde ben olurdum ama bu sefer işler tersine döndü aman canim takmamak lazim.tabi gecici durum olarak düsünürsek

merhaba kızlar 35 inci haftayı bitirip 36 ya doğru yol aldık bugün. kontrolümüz vardı. herşey normal. paşam 2700 gram 46 cm. doğum en geç 25 aralık. benim aklımdaki tarih 23 aralık 2014 salı. 37. haftada tarihe karar vereceğiz.
40 beklemek istemediğimi söyledim. o güne kadar normal yollardan gelirse normal eğer gelmezse sezeryan.
epiduralde hemfikiriz. yani işte son iki hafta bebeğime kavuşmama son 4 hafta. allah herkese güzel haberler aldırsın.
bir sürü endişeden sonra sonunda rahat nefesler aldığım son dönemlerdeyim :)

Canım günlerimiz cok yakın .. Sezeryan istemenin özel bi nedeni var mı ilk dogum mu

Bir dogımumuz daha olmuş.hayırlısı olaun inşallah Normal dogum yapanlar öncesinde ve sonrasında neler yaşadıgını detaylı anlatabilirmi çok merak edıyorum
aynen kizlar yaa, ben de cok merak ediyorum.anlatsaniza bi bizede aaa bu arada biri paylasmisti burda yase ve teo dogum hikayesini okuyun diye, gece okudum.baya etkulendim ya.kadin da cok azimliymis..insallah son dkya kadar bizde öyle olalim

Canım bdnde Kasım annelerının dogum hıkayelerini okudum .. Orayada bakabılırsın bi değişik oluyor insan

Canim boyle durumlarda dr.lar usg olcumlerine gore hareket ediyo..

Canım günlerimiz cok yakın .. Sezeryan istemenin özel bi nedeni var mı ilk dogum mu

ilk doğumum canım. hamile kalmadan önce aklımda hep normal doğum vardı. hatta bundan 2 ay öncesine kadar normal diye diretiyordum ama gebelik şekerim çıktı ve insülin kullanıyorum. suyum, bebeğin kilosu, erken doğum riski derken çok sitresli günler geçirdim ve doğum şekline bakış açım değişti.
benim şahsi fikrim doğumun sezeryanı yada normalin olmaması. sonrasında rahat edip hemen ayaklanmak istiyordum ama kendim rahat edicem diye bebeğimi ekstra sitrese sokmak istemiyorum.
bekleme süreci beni yoracak. birde 41-42 yi bekleyen tüm gebeliklerde suni sancı ve devamında sezeryan gözlemledim ve bebekler doğumdan sonra hep sitresli.
çok araştırarak bu karara vardım. 39 kadar normal doğum olursa ne güzel. hayallerimdeki gibi bağır çağır doğururum ama 40 heleki 41 i beklemek beni sadece sitrese sokar.
doktorumda kararıma saydı duyup nasıl istersen öyle yapalım dedi. o yüzden 23 aralığa kadar doğum gerçekleşmezse planlı sezeryan ile doğum istiyorum. tabi herşey nasip.

Canim hakkinizda hayirlisi inşallah :) benimki de iri biraz senin nazil kilosu söyler misin benim için de fikir olur benim doktor hic sezeryan demiyo ben korkuyorum
benimkide demiyoda cok kiloluysa benim cesaretim yok dedim 4 kg nasil cikariym ben.suanda ultrasonda 3700 civarında cikiyo zamanini beklersek 4ü gecicek. hemde kanala inmedi o yüzden sezeryan olmak zorundayim.

merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 15/01/2015 ancak ilk doğumum sezeryan oldu 2011 yılında
şimdi normal doğum yapmak istiyorum doktorumda yapabilmemin mümkün olduğunu söyledi. Tabiki şartlar uygun olursa şuanda 33. haftadayım bebek iri vs olmazsa normal doğumu deneyeceğiz.
Fikir ve önerileriniz nelerdir.
Sezeryan olursa muhtemel doğum tarihi 05/01/2015 olacak.

kizlar sabah doguruyorum sandim gercekten karnimin sol tarafi nasil sancidi belime vurdu.Ama ben oraya buraya uzanarak kendim yapiyom hep ah kafammm ahhhSonra biraz uyudum uyaninca azalmis cok sükür.Dün dolgulu disimin pirinc tanesi kadari kopmus elime geldiBu bebisler disleri de emiyo artik sankim.Dogurur dogurmaz disciye gitmeliyim.

raziyesilyayla eve cikmissiniz canim cok sevindim.Artik biraz yatma vakti bak kalkip kalkip is yapma e mi.O Eslem biraz daha dursun annisinin karninda

Bisey olmaz ins. Ben de surekli uzanmak zorunda kaluyorum. Bidey olmadi simdiye kadar. Telas etme.[/QUOTE]

Sagol canim dogurmadim bakalim bi daha uzanmak mi yooook esimi ise ugurlayinca bir enerji geliyo nedense alisigim ya calismaya oraya buraya derken pat sanci.Allah'im biraz daha dursunlar da öyle gelsinler daha kücükler
Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi Darısı hepinizin başına inşallah...
Ayy ne güzel masallah canimmm Allah anali babali büyütsün.Kizlar daha aceleci sanki erkekler popislerini yayiyo daha bakalim.Dogum hikayeni bekliyoruz.

Aynen benimki de asagida oldugu icin ölcümler tam net olmuyor artik canim .3.5 dogsun yeter zaten daha da tombis olmasin. Ayy cok az kalmis sana heyecanlisindir simdi.Kizin da heyecanlaniyo mu?Fark8nda mi ?
Bnde 40i beklemek istemiyorum diyecektim ama doktor normal dogum yanlisi benim 40i dolana kadar bekler ama gecirmez öyle risk almiyo cünkü.Bnde 39 da gelsin istiyorum insallah bekletmez.Yoksa suni sanciyla filan normal dogum sacma geliyo bana.Bisey kendi akisinda ilerlemiyosa normal degil sezeryan olunmali bence.Sancim gelmezse sezeryan isteyecegim ben de.

Kizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. E elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?

hurma mı kaç tane yemek gerek ki... ahh birde ona dadanmayayım tatlı tatlı
canım benim arkadaşım geçen yıl normal doğum yapmıştı.o 37 den sonra günde 3 kez yemeğe başlamaış.son hafta neredeyse 1 paket yedim demişti sezeryana girmemmek için.doğumuda çok kolay koldu maşallah.ımarım bizimde öle olur.bide defne ağacı yaprağı çayını söylüyolar ama denemedim korkuyorum bişi olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…