2014 Aralık Anneleri

Masallah cnm ne güzel olmus hemencecik.Kilosu da iyi masallah.Sıktır sıktır sev:) Ama sadece sen sev daha kücük.

kesinlikle katılıyorum ve mantıklı.

benimkide demiyoda cok kiloluysa benim cesaretim yok dedim 4 kg nasil cikariym ben.suanda ultrasonda 3700 civarında cikiyo zamanini beklersek 4ü gecicek. hemde kanala inmedi o yüzden sezeryan olmak zorundayim.
Anladim canim saglikla gelsinler inşallah :)

İyiyiz cnm bizde, seninde gozun aydin, massalah tosuncuğa.. biz de 3690 dogmustuk ama bugun 3400 e dustuk sislikleri inince surekli memeye yapisik vaziyette biraktigi gibi agliyor ama sut yetmio herjalde sararmaya basladi hemsirwlerde israrla anneyi emecek mama yok diyor. Biz zaten bugunde hastanedekalioruz bizim paket 2 gecelikti. Kuzum cok guzel mis gibi bir kokusu var ama insallah sarilik olmaz

Canim senin agrilarin nasil yani zor oluyo mu tuvalete giderken filan? Dikis yerin nasil rahat emzirebiliyo musun? İns sarilik olmaz canim yaa. Bebegi yikiyorlar mi sizde odays gelmeden? Cok soru sordum cnm müsait olunca yanitla sen.Öpüyorum sizi bebisle 41 kere masallah

Canimm allahim anali babali buyutsun insallah..masallah tosun pasanada sanada.cabuk ayaklandiniz hadi bakalim..Babylove ve bebegi iyiler..prenses_0610 arkadas kolay bi normal dogum gecirdi bi gun icinde halletti masallah..kuzusunu oda aldi kucagina.diger hepimiz beklemedeyiz..emreyle esinle kuzunla beraber nice yillariniz olsun ins...masallah...

Sagol canim dogurmadim bakalim bi daha uzanmak mi yooook esimi ise ugurlayinca bir enerji geliyo nedense alisigim ya calismaya oraya buraya derken pat sanci.Allah'im biraz daha dursunlar da öyle gelsinler daha kücükler

Ayy ne güzel masallah canimmm Allah anali babali büyütsün.Kizlar daha aceleci sanki erkekler popislerini yayiyo daha bakalim.Dogum hikayeni bekliyoruz.[/QUOTE]
Sagol canim bi hafta oldu bugun eve cikali...yarin 37 haftada bitio artik beklioz eslem kuzuyu bakalim..

Verme canim mama her agladiginda meme ver insallah artacak sutun.ilk hafta sikintili bi surec ama olacak gelecek likir likir bebis dogacak...300 gramda normal sisligi gitti simdi onun..hastanede bi gun daha kalmanda iyi guvende hissedersin kendini..resimde beklioz :)

canım çok güzel olmuşlar. bende yaptım kolonya şişelerinden. seninki kaç cc. ben 25 cc aldım şişeleri acaba küçükmü oldu diyorum. ayıp mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…