Cok tatlı olmus .. Elllerinize saglıkkizlar bu arada kolonyala yapma karari almistik esimle.Siselerimiz geldi gg.dan aldik.Esim stickerlar tasarladi yapiskan kagida cikti aldik jelatin kurdela vs.Yapmaya basladik bakalim.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1313887 Eki Görüntüle 1313889
Masallah cnm ne güzel olmus hemencecik.Kilosu da iyi masallah.Sıktır sıktır sev:) Ama sadece sen sev daha kücük.Kizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. @elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.müsait zamanında doğum hikayeni anlatırmısın?nasıl kolaymıydı normal doğumVe minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
Bnde 40i beklemek istemiyorum diyecektim ama doktor normal dogum yanlisi benim 40i dolana kadar bekler ama gecirmez öyle risk almiyo cünkü.Bnde 39 da gelsin istiyorum insallah bekletmez.Yoksa suni sanciyla filan normal dogum sacma geliyo bana.Bisey kendi akisinda ilerlemiyosa normal degil sezeryan olunmali bence.Sancim gelmezse sezeryan isteyecegim ben de.
Anladim canim saglikla gelsinler inşallah :)benimkide demiyoda cok kiloluysa benim cesaretim yok dedim 4 kg nasil cikariym ben.suanda ultrasonda 3700 civarında cikiyo zamanini beklersek 4ü gecicek. hemde kanala inmedi o yüzden sezeryan olmak zorundayim.
İyiyiz cnm bizde, seninde gozun aydin, massalah tosuncuğa.. biz de 3690 dogmustuk ama bugun 3400 e dustuk sislikleri inince surekli memeye yapisik vaziyette biraktigi gibi agliyor ama sut yetmio herjalde sararmaya basladi hemsirwlerde israrla anneyi emecek mama yok diyor. Biz zaten bugunde hastanedekalioruz bizim paket 2 gecelikti. Kuzum cok guzel mis gibi bir kokusu var ama insallah sarilik olmazKizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. @elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?
Canim senin agrilarin nasil yani zor oluyo mu tuvalete giderken filan? Dikis yerin nasil rahat emzirebiliyo musun? İns sarilik olmaz canim yaa. Bebegi yikiyorlar mi sizde odays gelmeden? Cok soru sordum cnm müsait olunca yanitla sen.Öpüyorum sizi bebisle 41 kere masallahİyiyiz cnm bizde, seninde gozun aydin, massalah tosuncuğa.. biz de 3690 dogmustuk ama bugun 3400 e dustuk sislikleri inince surekli memeye yapisik vaziyette biraktigi gibi agliyor ama sut yetmio herjalde sararmaya basladi hemsirwlerde israrla anneyi emecek mama yok diyor. Biz zaten bugunde hastanedekalioruz bizim paket 2 gecelikti. Kuzum cok guzel mis gibi bir kokusu var ama insallah sarilik olmaz
Canimm allahim anali babali buyutsun insallah..masallah tosun pasanada sanada.cabuk ayaklandiniz hadi bakalim..Babylove ve bebegi iyiler..prenses_0610 arkadas kolay bi normal dogum gecirdi bi gun icinde halletti masallah..kuzusunu oda aldi kucagina.diger hepimiz beklemedeyiz..emreyle esinle kuzunla beraber nice yillariniz olsun ins...masallah...Kizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
Baska doguram varmi?
nişan cumartesi geldi erken diye serum verdiler doğmasın diye.. sonra pazar gece daha çok geldi ve gece sancım azar azar geldi.. Dayanılmayacak gibi degildi yani...
Canim ozele baksana bi yaa.seni beklioz :)
kızlar benimde aynı günüm.ben normal mi sezeryanmı ne istediğimi bilmiyorum korkuyorum.allah hayırlı doğumlar nasip etsinnCanım günlerimiz cok yakın .. Sezeryan istemenin özel bi nedeni var mı ilk dogum mu
çok cici olmuşlar canımmmmkizlar bu arada kolonyala yapma karari almistik esimle.Siselerimiz geldi gg.dan aldik.Esim stickerlar tasarladi yapiskan kagida cikti aldik jelatin kurdela vs.Yapmaya basladik bakalim.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1313887 Eki Görüntüle 1313889
Heralde aralik annislerine denk geldi bu ters bebisler :) benimkide donmedi halada yukarda kafasi hayirlisi bakalim en son ne olcakBen anlamadim ya hani yuzde 5 oraninda ters geliyodu bebisler surda bile kac kisiyiz sanki sayimiz cok yahu. :S
kizlar sabah doguruyorum sandim gercekten karnimin sol tarafi nasil sancidi belime vurdu.Ama ben oraya buraya uzanarak kendim yapiyom hep ah kafammm ahhhSonra biraz uyudum uyaninca azalmis cok sükür.Dün dolgulu disimin pirinc tanesi kadari kopmus elime geldi Bu bebisler disleri de emiyo artik sankim.Dogurur dogurmaz disciye gitmeliyim.
raziyesilyayla eve cikmissiniz canim cok sevindim.Artik biraz yatma vakti bak kalkip kalkip is yapma e mi.O Eslem biraz daha dursun annisinin karninda
Bisey olmaz ins. Ben de surekli uzanmak zorunda kaluyorum. Bidey olmadi simdiye kadar. Telas etme.
Verme canim mama her agladiginda meme ver insallah artacak sutun.ilk hafta sikintili bi surec ama olacak gelecek likir likir bebis dogacak...300 gramda normal sisligi gitti simdi onun..hastanede bi gun daha kalmanda iyi guvende hissedersin kendini..resimde beklioz :)İyiyiz cnm bizde, seninde gozun aydin, massalah tosuncuğa.. biz de 3690 dogmustuk ama bugun 3400 e dustuk sislikleri inince surekli memeye yapisik vaziyette biraktigi gibi agliyor ama sut yetmio herjalde sararmaya basladi hemsirwlerde israrla anneyi emecek mama yok diyor. Biz zaten bugunde hastanedekalioruz bizim paket 2 gecelikti. Kuzum cok guzel mis gibi bir kokusu var ama insallah sarilik olmaz
Sagol canim kolonya siselerini senin sayende aldik teyzesiiiiçok cici olmuşlar canımmmm
kizlar bu arada kolonyala yapma karari almistik esimle.Siselerimiz geldi gg.dan aldik.Esim stickerlar tasarladi yapiskan kagida cikti aldik jelatin kurdela vs.Yapmaya basladik bakalim.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1313887 Eki Görüntüle 1313889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?