- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Canim bnde 25 cc aldim süsleyince tipayi takinca iri duruyor galiba.Esim siseyi görümce kücük mücük dedi ama sonucta hediye dedim bende.Hiccc ayip olmaz canim nolcak hem mantar tipalarda islaninca kokuyo mis gibi.Bence yeterli.canım çok güzel olmuşlar. bende yaptım kolonya şişelerinden. seninki kaç cc. ben 25 cc aldım şişeleri acaba küçükmü oldu diyorum. ayıp mı olur
Evet bu aralar yazismalar cokraziyesilyayla gecmisi zar zor okufum cnm 70 sayfa birikmisti :) Resmen tek tek okudum yani.Dogum kanalina girmis galiba bebis benim de öyle dedi doktor hatta ani bisey olursa gel deyince esim tirsti biraz ne olcakki diyo Sana ne zaman bekliyoruz dedi.Yakinmiymis dogum?
rica ederim canım burası süper olduuu.hepimiz birbirimize destek oluyoruz fikir veriyoruz.seviyorum hepiniziii:)Sagol canim kolonya siselerini senin sayende aldik teyzesiiii
Canim bnde 25 cc aldim süsleyince tipayi takinca iri duruyor galiba.Esim siseyi görümce kücük mücük dedi ama sonucta hediye dedim bende.Hiccc ayip olmaz canim nolcak hem mantar tipalarda islaninca kokuyo mis gibi.Bence yeterli.
Aynen ben de okuyorum arada orayi. Insan cok duygulaniyor.Canım bdnde Kasım annelerının dogum hıkayelerini okudum .. Orayada bakabılırsın bi değişik oluyor insan
Ayy cok mutluyum 3 kg olmus bebeisimmmm.ilkini 2.5 dogrdum erken dogdu 33.5 34 arasi suan com sukur erken dogum stresini attimm accikta olsa sancim cikmadi sukurr .gelisimi haftasiyla tam dedi 37 hafta birazcik kafasi kucuk dedi oda olabilir diyor doktorun kendi 2 kizi var onlarinda kucuk.us bile.iyorum yaaa bise olmaz dedii bakalimm .hayirlisiiihadi bakalim iyi etler al insallah
canım kanala girdkten 1 2 hafta sonra mı oluyormus doğum ?Evet bu aralar yazismalar coksagol canim..evet bebik kanala girdi dedi cuma gunu..rahim boynunuda kisaltmis dedi az daha kisalinca dogum olur dedi..acilma baslicakmis o zaman.bizde zaman istedik oda herkeste farklidir dedi..netten baktim ilk dogumda 1-2 hafta sonra ikinci ve sonraki gebeliklerdede bikac gun icinde dogum olurmus..o bebegin devamli o yolda ilerlemesi ile alakali sanirim...benim hafif agrim var bugun beklemedeyim..ama tamda kestiremiyorum..yalancidir diye bekliom oyle battaniye altinda..kizimda harwket edio diye endiseli degilim..herseyimiz hazir beklioz zaten artik...
bu arada senle aramızda 1 gün var :)Evet bu aralar yazismalar coksagol canim..evet bebik kanala girdi dedi cuma gunu..rahim boynunuda kisaltmis dedi az daha kisalinca dogum olur dedi..acilma baslicakmis o zaman.bizde zaman istedik oda herkeste farklidir dedi..netten baktim ilk dogumda 1-2 hafta sonra ikinci ve sonraki gebeliklerdede bikac gun icinde dogum olurmus..o bebegin devamli o yolda ilerlemesi ile alakali sanirim...benim hafif agrim var bugun beklemedeyim..ama tamda kestiremiyorum..yalancidir diye bekliom oyle battaniye altinda..kizimda harwket edio diye endiseli degilim..herseyimiz hazir beklioz zaten artik...
Kizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. @elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?
Hepsini her gün yemeye dikkat ediyorum canim pekmez tahine basladim dun.. yalniz hepsi bana yariyo bebisin aldigi yok sistikce sisiyorumcanım her sabah haşlanmış yumurta peynir kaşar pekmez ceviz yesen mis gibi gelişir inş
gün içinde de yoğurt ve sütü ihmal etme bence böle ..
Canim yenidoğan sarılığı çoğunda oluyo. Gecen gun hemşire bana 2 saatte bir uyandır sarılık olmaması icin dedi. Önceki bebegimde de 2 saatte bir uyandır emzir demişlerdi. Ben uyandırıp daha uyutamayinca acikinca uyanır demiştim ama meğerse sarılık içinmis. Sarılık olunca da doktor bana rezene cayi vermişti. Ve emzirdikce geçeceğini söyledi. Sonra geçti şükür. Ama genelde yaşanan bir şey. Inşallah olmaz. Ne de olsa insan üzülüyor.İyiyiz cnm bizde, seninde gozun aydin, massalah tosuncuğa.. biz de 3690 dogmustuk ama bugun 3400 e dustuk sislikleri inince surekli memeye yapisik vaziyette biraktigi gibi agliyor ama sut yetmio herjalde sararmaya basladi hemsirwlerde israrla anneyi emecek mama yok diyor. Biz zaten bugunde hastanedekalioruz bizim paket 2 gecelikti. Kuzum cok guzel mis gibi bir kokusu var ama insallah sarilik olmaz
Kizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. @elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?
aaa ne güzel canım tam da doğum günü hediyesi sağlıkla al kucağına inşallahSelam kizlar kontrole gittik bu sabah. Her sey yolunda allaha Şükür. Sezeryan gününü belirlerdik benim doğum günüm yani 4 aralikhayatimin en güzel doğum gunu hediyesini kendi kendime vericem inşallah.. cok heyecanlıyım. 2 aralikta son kontrole gidicez ve 4 aralikta allahin izniyle bebeğim kucagimda olacak inşallah. Rabbim yardimcimiz olsun rahat doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?