2014 Aralık Anneleri

raziyesilyayla gecmisi zar zor okufum cnm 70 sayfa birikmisti :) Resmen tek tek okudum yani.Dogum kanalina girmis galiba bebis benim de öyle dedi doktor hatta ani bisey olursa gel deyince esim tirsti biraz ne olcakki diyoSana ne zaman bekliyoruz dedi.Yakinmiymis dogum?

canım çok güzel olmuşlar. bende yaptım kolonya şişelerinden. seninki kaç cc. ben 25 cc aldım şişeleri acaba küçükmü oldu diyorum. ayıp mı olur
Canim bnde 25 cc aldim süsleyince tipayi takinca iri duruyor galiba.Esim siseyi görümce kücük mücük dedi ama sonucta hediye dedim bende.Hiccc ayip olmaz canim nolcak hem mantar tipalarda islaninca kokuyo mis gibi.Bence yeterli.

Evet bu aralar yazismalar cok sagol canim..evet bebik kanala girdi dedi cuma gunu..rahim boynunuda kisaltmis dedi az daha kisalinca dogum olur dedi..acilma baslicakmis o zaman.bizde zaman istedik oda herkeste farklidir dedi..netten baktim ilk dogumda 1-2 hafta sonra ikinci ve sonraki gebeliklerdede bikac gun icinde dogum olurmus..o bebegin devamli o yolda ilerlemesi ile alakali sanirim...benim hafif agrim var bugun beklemedeyim..ama tamda kestiremiyorum..yalancidir diye bekliom oyle battaniye altinda..kizimda harwket edio diye endiseli degilim..herseyimiz hazir beklioz zaten artik...

Canim bnde 25 cc aldim süsleyince tipayi takinca iri duruyor galiba.Esim siseyi görümce kücük mücük dedi ama sonucta hediye dedim bende.Hiccc ayip olmaz canim nolcak hem mantar tipalarda islaninca kokuyo mis gibi.Bence yeterli.

bende süslemesini yaptım ama mantar tıpalardan biraz koku geliyo kolonya doldurduklarım bi kaç tane doldurdum. uçabilir kolonya gibi geldi bıraktım. mevlütte dağıtacağım için çok var daha onları sonra koyarım dedim. sen hastaneye mi götüreceksin

hadi bakalim iyi etler al insallah
Ayy cok mutluyum 3 kg olmus bebeisimmmm.ilkini 2.5 dogrdum erken dogdu 33.5 34 arasi suan com sukur erken dogum stresini attimm accikta olsa sancim cikmadi sukurr .gelisimi haftasiyla tam dedi 37 hafta birazcik kafasi kucuk dedi oda olabilir diyor doktorun kendi 2 kizi var onlarinda kucuk.us bile.iyorum yaaa bise olmaz dedii bakalimm .hayirlisiii

canım kanala girdkten 1 2 hafta sonra mı oluyormus doğum ?

bu arada senle aramızda 1 gün var :)

maşallah yavruna, Esracığım. Allah bağışlasın ömrü güzel olsun

canım her sabah haşlanmış yumurta peynir kaşar pekmez ceviz yesen mis gibi gelişir inş
gün içinde de yoğurt ve sütü ihmal etme bence böle ..
Hepsini her gün yemeye dikkat ediyorum canim pekmez tahine basladim dun.. yalniz hepsi bana yariyo bebisin aldigi yok sistikce sisiyorum

kgokce canimm bizim durumlar senle ayni gidiyor kuzucum yaa iki gündür ben de çok kotuydum de bugün biraz toparlandim canini sikma su saatten sonra elimizden bir şey de gelmez zaten her şeyi yaptik ne kaldi bilmiyorum neyse hayirlisiyla saglikli sihhatli dogsunlar da kilodan falan gectim artik ben. sen de üzme kendini canim..

Canim yenidoğan sarılığı çoğunda oluyo. Gecen gun hemşire bana 2 saatte bir uyandır sarılık olmaması icin dedi. Önceki bebegimde de 2 saatte bir uyandır emzir demişlerdi. Ben uyandırıp daha uyutamayinca acikinca uyanır demiştim ama meğerse sarılık içinmis. Sarılık olunca da doktor bana rezene cayi vermişti. Ve emzirdikce geçeceğini söyledi. Sonra geçti şükür. Ama genelde yaşanan bir şey. Inşallah olmaz. Ne de olsa insan üzülüyor.

@esr06 doğum mu yaptın canım? gözün aydın o zaman Allah analı babalı büyütsün:)
anamm ben yokken doğuranlar da olurmuşş kimmiş onlar bakiimm

kuzummmm maşallah sana da bebeğine de.. tosun gibi dogmuşş .. Allah nazarlardan saklasınn

Selam kizlar kontrole gittik bu sabah. Her sey yolunda allaha Şükür. Sezeryan gününü belirlerdik benim doğum günüm yani 4 aralik hayatimin en güzel doğum gunu hediyesini kendi kendime vericem inşallah.. cok heyecanlıyım. 2 aralikta son kontrole gidicez ve 4 aralikta allahin izniyle bebeğim kucagimda olacak inşallah. Rabbim yardimcimiz olsun rahat doğumlar nasip etsin.

aaa ne güzel canım tam da doğum günü hediyesi sağlıkla al kucağına inşallah annesine en güzel hediye olacak inşallah bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…