Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
benim çok seyrek ucu sanki ıslanıyo gibi his oluyodu açıp bakınca kupkuruydu,şimdi iç belirti yokkkBenden başka göğüsleri sızlayan yok mu ?? :'(
Yok csnım ya göğüslerde hiç bişi hissetmıuorumBenden başka göğüsleri sızlayan yok mu ?? :'(
Bacım evet ya böyle kollarımın altına kadar sızım sızım sızlıyor. Acaba süt MÜ doluyor bilemedim ki ucu da sanki acıyorbenim çok seyrek ucu sanki ıslanıyo gibi his oluyodu açıp bakınca kupkuruydu,şimdi iç belirti yokkkçok mu sızlıyo
Kız benimkiler kopacak sanki öyle fena bu araYok csnım ya göğüslerde hiç bişi hissetmıuorum
süt dolarsaa ne güzel iştee,bol bol sütün olur inşallahh,bende düşünüyom ne zaman süt olduğunu anlıcamm hiç belirti yok bendeeBacım evet ya böyle kollarımın altına kadar sızım sızım sızlıyor. Acaba süt MÜ doluyor bilemedim ki ucu da sanki acıyor
Hadi gözün aydıın çok sevindim iyisinizdir inşallah bebişin yanaklarını mıncırdımVe minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
günde 3 ıyyy sevemiyom ama yiyem bende son haftalardayız mademmm... ama 3 bana çok geldiii başka şey olsa götürürüm löp löpcanım benim arkadaşım geçen yıl normal doğum yapmıştı.o 37 den sonra günde 3 kez yemeğe başlamaış.son hafta neredeyse 1 paket yedim demişti sezeryana girmemmek için.doğumuda çok kolay koldu maşallah.ımarım bizimde öle olur.bide defne ağacı yaprağı çayını söylüyolar ama denemedim korkuyorum bişi olursa diye
çok çok cici olmuş.. harika.. kokuyu ne koydunuz rengi güzeldekizlar bu arada kolonyala yapma karari almistik esimle.Siselerimiz geldi gg.dan aldik.Esim stickerlar tasarladi yapiskan kagida cikti aldik jelatin kurdela vs.Yapmaya basladik bakalim.Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1313887 Eki Görüntüle 1313889
yaaa seninde mi öyle bacımmm.. bakalım ne olacak amannn usandım bende bu doktorlardannnkgokce canimm bizim durumlar senle ayni gidiyor kuzucum yaa iki gündür ben de çok kotuydum de bugün biraz toparlandim canini sikma su saatten sonra elimizden bir şey de gelmez zaten her şeyi yaptik ne kaldi bilmiyorum neyse hayirlisiyla saglikli sihhatli dogsunlar da kilodan falan gectim artik ben. sen de üzme kendini canim..
evt canim benimde sizliyo bole icinden ucu degil ama benim ikinci oldugu icin anliyrm kizimda bole olunca sut dolardi icleri ayni sizi buda :) bu arada topik baya hareketlendii ne guzell olduu :)Kızlar göğüsleri sızlayan var mı? Benim iki gündür çok sızlıyor
Bende horluyormusum esim soyledi. Cok utanmistim baslarda ama hamislikten oldugunu gecici oldugunu ogrenince yuzsuLuge vurdum isigünaydin herkeslere, bende 2 saat falan uyudum.niyeyse son 4gündür zombiye bagladim.ondan önce günde neydeyse 2 saat uyanikken üstelikya @bbrraa eşim horluyo demisin ya, bende onu sorcaktim.nefes alamamaktan horlayan var mi diye.bende horlama başlamiş.eşm kardesim maşallahin var diyolar, öylw böyle diilmisim bide umarim kalici diildir ya.ve şuan bebisimin kiyafetleri yikaniyo.ütüleyip kaldircam inşallah
Allah bagislasin. Mas allah.Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dediDarısı hepinizin başına inşallah...
Uyu uyuyamazsan bile dinlenmis olursun. Cok arayacagiz cokkselam kızlar, biz iyiyiz oğluşla
eşim işe gitti, sonra uyuyabilirim sandım ama uyuyamadım. kahvaltı ettim, afedersiniz çıkardım yediklerimi. nanemollayım.
banyomu temizledim. şimdi çamaşırları asmak üzere kalkmam lazım üşeniyorum..
herkes iyidir umarım
_swift_ cim okudum yazdıklarını son haftana girmişsin, iyi haberlerini bekliyorum
Evet canim diyorduk ta benden hizLilar cikti baksanacanım 40 haftalık olmuşsun maşallah. hatırlıyor musun ilk sen doğuracaksın diyorduk sat a göre :) geçmişe bakamadım ama normal doğum mu görünüyo senin. herhangi bir tarih var mı? ben 1 aralıkta sezeryan olucam
Son haftalarda kilo olayi zaten supheli. Hayirlisi ile kavusalim artik.günaydın annişler. bu saatte günaydın olmaz gerçi ama ben gece boyu yine uyuyamadığım için kızımı kreşe verdikten sonra uyudum. şimdi kahvaltımı yaptım.
dün muayene oldum bi sorun yok suyumuz vs normal. bebiş baya hareketliydi muayene esnasında kalp atışları kan akışı vs de iyi dedi. nst ye gerek görmüyorum doppleri iyi olduğu için dedi. nst ye girmedim yani. ameliyat öncesi rutin tahlilleri istedi kan verdim. 65 tl tuttu. ilk defa bu sefer muayene ücreti vermicem diye seviniyordum 10 günü geçmediği için :) her 15 de bir 77 vere vere ..tahlillerde kan sayımı, kan grubu, karaciğer enzimleri (ast alt), pıhtılaşma testi, kan şekeri vs bakıldı. 1 aralık saat 9 da gircem sezeryana. 8 de burda olun dedi. ben hafta içi bi daha çağırır demiştim ama gerek yok dedi. bebeğin hareketleri çok önemli, bundan sonra ona konsantre ol saatte en az 1 hareket hissetmelisin dedi ki çok daha fazla hissediyorum allahtan. saymama gerek kalmıyor maşallah diyeyim:). ama ya öncesinde sancı gelirse kalp atışları yavaşlarsa hareketleri azalırsa vs diye tırsım tırsım tırsıyorum. gece falan da olsa su, kan, sancı gelmesi durumunda hemen geliyorsun benim de haberim olur hemen alırız dedi.
bebeğin kilosuna gelince hiç birşey anlamadım. bacak boyunu ve göbek çevresini iki kere ölçtü ama kafasını ölçemedi bi türlü. kafasını sokmuş bi yere. bi de karnım baya bi aşağıya inince net görüntü alamadı dr. ama bacak ve göbeğe göre 3820 dedi şok oldum. özellikle göbüş çevresi büyükmüş baya :)en son 3100 dü. 1 haftada 700 gr alamaz heralde dimi?. 500 gr a kadar yanılma payı oluyor dedi. bana ablası gibi 3500 civarı doğacak gibi geliyor bakalım hayırlısı çok önemli değil..
Evet canim az kaldi. Sabirsizlikla bekliyoruz ama hala inanamiyoruz esimle birlikte saka gibi geliyor. Tas catlasa 10 gun sonra bu besikte bebisimiz mi olacak deyip duruyoruz. Kucagimiza alana kadar inanmasi zor._swift_ hadi cnm çok az kaldi sanada :)
Mas allah. Hayirlisi olsun.merhaba kızlar 35 inci haftayı bitirip 36 ya doğru yol aldık bugün. kontrolümüz vardı. herşey normal. paşam 2700 gram 46 cm. doğum en geç 25 aralık. benim aklımdaki tarih 23 aralık 2014 salı. 37. haftada tarihe karar vereceğiz.
40 beklemek istemediğimi söyledim. o güne kadar normal yollardan gelirse normal eğer gelmezse sezeryan.
epiduralde hemfikiriz. yani işte son iki hafta bebeğime kavuşmama son 4 hafta. allah herkese güzel haberler aldırsın.
bir sürü endişeden sonra sonunda rahat nefesler aldığım son dönemlerdeyim :)
Ma sallah kuzucuga. Iyi olmaniza sevindim. Esin e de helal olsun. Ben ikna edemiyorum girmesi icinKizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. @elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?
Hayirlisi olsun kuzum. Guzel bir tarih. Unutulmayacak bir hediye.Selam kizlar kontrole gittik bu sabah. Her sey yolunda allaha Şükür. Sezeryan gününü belirlerdik benim doğum günüm yani 4 aralikhayatimin en güzel doğum gunu hediyesini kendi kendime vericem inşallah.. cok heyecanlıyım. 2 aralikta son kontrole gidicez ve 4 aralikta allahin izniyle bebeğim kucagimda olacak inşallah. Rabbim yardimcimiz olsun rahat doğumlar nasip etsin.
Ben de hic bi belirti yok die korkuyorum acaba sutum olmayacak mi benim die. Tek fark bedende. Ne sizlama ne hassasiyet ne kabuklanip dokulme. Burda bahsedilen hic bi belirti yok.Benden başka göğüsleri sızlayan yok mu ?? :'(
Benim de aklima gelmiyor degilsezeryan olan ve olacak olan arkadaslar. Sezeryan oldugumuzda bebislerin sonucta gercek dogum tarihi olmuyo ve aslinda gercek burclari da olmuyo sanki. Yani benim kizin son tarihi 22aralik o zaman dogsa oglak olacakama 11aralikta alinacak yay oluyo o zanan. Aklimda deli sorularbaska hic derdim kalmadi gibi bu takildi aklima
Kızlar Göğüs olayında bende de hiç belirti yok bende sütüm azmı olacak die düşünüyorum 39. Haftadayız azkaldı ne kasık ne bel hiç bi belirtim yok beklemelerdeyim ..
Kafaya taka taka bunu mu taktin. Gercek burclari olur bence sonucta sezeryan ne kadar doktorunun ya da senin secimin gibi gozukse de kaderdir, kismettir. Alin yazisidir o yuzden o gun zaten onun dogum gunudur.sezeryan olan ve olacak olan arkadaslar. Sezeryan oldugumuzda bebislerin sonucta gercek dogum tarihi olmuyo ve aslinda gercek burclari da olmuyo sanki. Yani benim kizin son tarihi 22aralik o zaman dogsa oglak olacakama 11aralikta alinacak yay oluyo o zanan. Aklimda deli sorularbaska hic derdim kalmadi gibi bu takildi aklima
Size belirti yokmus gibi gelir ama dilmustuur merak etmeyin. Asil sut zaten emdikce gelir. Simdiden olmayacak sutum korkusuna kapilmayin.olacak hemde bol bol olacak.Kızlar Göğüs olayında bende de hiç belirti yok bende sütüm azmı olacak die düşünüyorum 39. Haftadayız azkaldı ne kasık ne bel hiç bi belirtim yok beklemelerdeyim ..
Benimde sizlior canim ya bugun hatta tas gibi geldi bana bende bazen islandimi die bakiorum uclari beyaz beyaz olms ins sut doluordur kuzucuklarin rizki bol olsunBenden başka göğüsleri sızlayan yok mu ?? :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?