2014 Aralık Anneleri

benim çok seyrek ucu sanki ıslanıyo gibi his oluyodu açıp bakınca kupkuruydu,şimdi iç belirti yokkk çok mu sızlıyo
Bacım evet ya böyle kollarımın altına kadar sızım sızım sızlıyor. Acaba süt MÜ doluyor bilemedim ki ucu da sanki acıyor

Bacım evet ya böyle kollarımın altına kadar sızım sızım sızlıyor. Acaba süt MÜ doluyor bilemedim ki ucu da sanki acıyor
süt dolarsaa ne güzel iştee,bol bol sütün olur inşallahh,bende düşünüyom ne zaman süt olduğunu anlıcamm hiç belirti yok bendee

günde 3 ıyyy sevemiyom ama yiyem bende son haftalardayız mademmm... ama 3 bana çok geldiii başka şey olsa götürürüm löp löp

çok çok cici olmuş.. harika.. kokuyu ne koydunuz rengi güzelde

yaaa seninde mi öyle bacımmm.. bakalım ne olacak amannn usandım bende bu doktorlardannn

Bende horluyormusum esim soyledi. Cok utanmistim baslarda ama hamislikten oldugunu gecici oldugunu ogrenince yuzsuLuge vurdum isi pasa dogurmak kolay degil falan deyip duruyorum ne yapayim.zaten esimin maskarasi oldum resmen.
Ve minik kızım süpriz bir kararla dün 21:20 de normal doğumla dünyaya merhaba dedi Darısı hepinizin başına inşallah...
Allah bagislasin. Mas allah.
Uyu uyuyamazsan bile dinlenmis olursun. Cok arayacagiz cokk
Son haftaya girdim. Esim ise giderken ben gelene kadar dogurma diyerek gitti her an bekliyoruz
Evet canim diyorduk ta benden hizLilar cikti baksana saglikla buyusun tosuncuklar tabi o ayri ama sirami aldilar bakalim bizim ne zaman gelecwk sancimiz. Senin de gunun belli hadi hayirlisi ins allah.

Son haftalarda kilo olayi zaten supheli. Hayirlisi ile kavusalim artik.
_swift_ hadi cnm çok az kaldi sanada :)
Evet canim az kaldi. Sabirsizlikla bekliyoruz ama hala inanamiyoruz esimle birlikte saka gibi geliyor. Tas catlasa 10 gun sonra bu besikte bebisimiz mi olacak deyip duruyoruz. Kucagimiza alana kadar inanmasi zor.
Mas allah. Hayirlisi olsun.
Ma sallah kuzucuga. Iyi olmaniza sevindim. Esin e de helal olsun. Ben ikna edemiyorum girmesi icin
Hayirlisi olsun kuzum. Guzel bir tarih. Unutulmayacak bir hediye.

sezeryan olan ve olacak olan arkadaslar. Sezeryan oldugumuzda bebislerin sonucta gercek dogum tarihi olmuyo ve aslinda gercek burclari da olmuyo sanki. Yani benim kizin son tarihi 22aralik o zaman dogsa oglak olacakama 11aralikta alinacak yay oluyo o zanan. Aklimda deli sorular baska hic derdim kalmadi gibi bu takildi aklima

Benim de aklima gelmiyor degil

Kızlar Göğüs olayında bende de hiç belirti yok bende sütüm azmı olacak die düşünüyorum 39. Haftadayız azkaldı ne kasık ne bel hiç bi belirtim yok beklemelerdeyim ..

Kizlar süt cogu zaman dogumdan sonra geliyor. Bebek ciktiktan sonra vücut süt hormonu salgiliyor ve süt geliyor. Haa bir de bebis emdikce de geliyor. Bir cok arkadasimda da böyle oldu. Ama bazen nadir de olsa bazi annelerde onceden süt gelebiliyor. Ama normal olani bizimki. Yani süt gelmemesi. O yuzden korkmayin sütum olmayacak diye. Olacak inşallah :)

Kızlar Göğüs olayında bende de hiç belirti yok bende sütüm azmı olacak die düşünüyorum 39. Haftadayız azkaldı ne kasık ne bel hiç bi belirtim yok beklemelerdeyim ..

Sut olur canim hiiic korkma bnm gogusler pek buyumedi zaten kucuklerdi. Sertlik hassasiyet de yok siskinlikte yok ama sikinca sut geliyor. Icin rahat edecekse sert bi sekilde bastir gogsune sut gelir. Dogumda ve sonrasinda iyice sut dolup sisiyolarmis geriliyolarmis. Dogum yapanlar ole diyo..

Kafaya taka taka bunu mu taktin. Gercek burclari olur bence sonucta sezeryan ne kadar doktorunun ya da senin secimin gibi gozukse de kaderdir, kismettir. Alin yazisidir o yuzden o gun zaten onun dogum gunudur.
Size belirti yokmus gibi gelir ama dilmustuur merak etmeyin. Asil sut zaten emdikce gelir. Simdiden olmayacak sutum korkusuna kapilmayin.olacak hemde bol bol olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…