2014 Aralık Anneleri

rica ederim canım burası süper olduuu.hepimiz birbirimize destek oluyoruz fikir veriyoruz.seviyorum hepiniziii:)
bnde burayi cok seviyorum 1 gün bile giremeyince tüm gecmis sayfalari tek tek okuyorum bisey kacirmayayim diye :)

Cnm bn mevlütte degil de dogumda gelenlere verecegim o nedenle doldurdum.Cok çalkalanmazsa yani tipaya kolonya cok temas etmezse ucmaz insallah.

Selam kızlar şimdiye kadar dişlerimde hiç sorun olmamıştı gebelik döneminde ne güzel. Ama şimdi daha önce dolgu olan üst arka dişim zonk zonkluyor. Diş hekimine gitsem tedavi edilir mi yoksa doğuma kadar bekletilir mi

canım kanala girdkten 1 2 hafta sonra mı oluyormus doğum ?
Valla internetin yalancisiyim canim.doktora sorduk tarih vermedi ama bi makette anlatti.ve mantikende uygun geldi bana.bebek o kanala soktu kafayi ve rahmin boynunu kisalttiysa ilerledikce o boyun dahada kisalacak dedi...bebek gelisimini surduruyor ve kanalda kafa da buyuyor..buyudukce hareketlenme oluo ve asagi kayip acilmayi baslatiyor..anladigim kadariyla boyle :) iki hafta o kanalda anca durur herhalde...

cnm bnm de gecen dolgum pirinç kadar koptu resmen ama son zamanlar dogumu tetikler diye bisey yapamadim. Dogurunca giderim hemen dedim ama bakalim. Ama senin agrin varsa bi dogum uzmanina danis agrida dogumu tetikleyebilir haftani bilmiyorum ama ...

Canim burada kolonyacidan kokuyu sectik sonra o rengini yapti.Kolonya'nin adi cok egzantrink :) biz Gönen'de yasiyoruz kolonyanin adi da "Gönen geceleri"imiş öyle bir isim koymuslar gül gül öldük esimle.Koklayanlar bayilip gitmese bari

Canim ilk dogumuma gore kat kat kolay bir dogumdu cok korkuyodum ama hic korktugum gibi olmadi ilkinde epidural olmustum bunda spinal aneztezi oldum. Son anda dr ve hastane degistirmeme ragmen cok memnun kaldim ameliyata nerdeyse 10 kisiden fazla bir ekiple girildi. benim doktorum disinda 1 tane cocuk, 3 tane aneztezi dru,asistan ve hemsireler vardi. Güle oynaya cok eglenceli bir ekipti beni cok rahatlattilar. ilk gun sonda vardi ikinci gun sondayi cikardilar wcye gittim ama buyuk tuvalete cikartmaya calisiyolar ben henuz cikamadim. Agri sizi var ama olcak okadar abartilcak kadar degil. Tabi siz siz olun normal sansiniz varken norma dogurun yan odadaki kadin 3,4 saat agri sanci cekti ama catir catir dogurdu. Hemen bugunde taburcu olup gitti. bebegi siliyolar, yikamiyorlar gobek bagi dusene kadarda pamukla silin dedi. Emzirirken dikis yerlerin dogal olarak aciyor ama onun o kokusu, mutlulugu aci falan birakmiyor insanda herseye deger..

Bnm de disetlerim sisti kanama yapiyo normalmis. Dogumdan snra zamnla gecermis..

canım son zamanda pek mudehale olmuyor dıye bılıyorum .. Stres falan da oluyor ya mudehale halinde annede yüne de bi dra danışmakta fayda var

Canim cok güzel anlatmissin cok sagollll.İns bizim decsen gibi rahat gecer dogumlarimiz Allah'in izniyle.Melegini bizim icin de kokla.Oyyy ne güzeldir simdi o Allah nazarlardan saklasin sizi.

Selam kızlar ancak gelebildim ben cok mu yogunum ya hep geceleri geliyorum

kimse de olmuyor.

neyse bu aralar pek bir agrı hissetmiyorum ben sadece geceleri biraz sıkıntı oluyor gecenki sancılardan sonra artık tık yok. gogus de acımıyor anlamadım neler oluyi. napsam ki.

yaa benımde kafama takıldı baya sona yaklastıkgoguslerin hassaslasması gerekmezmıydı ?

sona yaklasmıs gibi hissetmiyorum işte bi ara oyle idim simdi adeta yeniden dogus bilemedim.

cocuk hareketleri azaldı onu anlamadım ya. eskisi gibi pas vermiyor artıkın. indigi de yok.

süt dolarsaa ne güzel iştee,bol bol sütün olur inşallahh,bende düşünüyom ne zaman süt olduğunu anlıcamm hiç belirti yok bendee
Kontrol Amaçlı azıcık sıktım süt yok gibi korkudan da tam sıkmak istemiyorum mazallah dogum başlatirim bi de. Benimde içleri boş fıs gibi geliyo ama sızlıyor sadece

insallah buyurler canim bugun tekrar kontrole gittik ikisinin kilosu neredeysw ayni olmus allaha sukur

Ben de hic bi belirti yok die korkuyorum acaba sutum olmayacak mi benim die. Tek fark bedende. Ne sizlama ne hassasiyet ne kabuklanip dokulme. Burda bahsedilen hic bi belirti yok.
Bende de Düne kadar yoktu bi şey bi anda sızlanmaya başladım ara ara oluyor kollarımın altına vuruyor gibi. Meraklanma ben bol su içiyorum berbat bi beslenmem var bu ara. Ama içleri memelerimin fos gibi geliyo. Inşallah hepimiz emziririz bebişlerimizi

evt canim benimde sizliyo bole icinden ucu degil ama benim ikinci oldugu icin anliyrm kizimda bole olunca sut dolardi icleri ayni sizi buda :) bu arada topik baya hareketlendii ne guzell olduu :)
Ay inşallah süt doluuordur ne güzel böyle deneyimli anneler bar aramızda yoksa Fazlasıyla korkuya kapılıyor insan. :) sıktım biraz mememi bi şey gelmedi zamanla mı gelir dersin??

Benimde sizlior canim ya bugun hatta tas gibi geldi bana bende bazen islandimi die bakiorum uclari beyaz beyaz olms ins sut doluordur kuzucuklarin rizki bol olsun
Amiiin inşallah diledikleri gibi emmeyi nasip eder Rabbim. Bende çok istiyorum emzirmeyi. İnşallah olur. Bi de benim ara ara kasıkların ağrıyor bir de nst de iki defa sancım çıkmıştı. Kısmetse bugün 37 haftaya giriyoruz. Bi haftacık daha dursun yavrum iyice beslensin erkenden gelmez inşallah

Şu an bi şey yapamazlar ama 7. Aydan önce rahatlıkla bakabiliyorlar hatta her türlü tedavi Yapılıyor bizzat ilk 3 ayımda kanal tedavisi dahil 3 dolgu yapıldı defalarca uyuşturucu vuruldu bi şeycik olmuyor ama 7. Ayı geçtikten sonra doktor daha da eklemem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…