2014 Aralık Anneleri

ay kızlar karnım kasılıyor bebek baya aşağıda göbeğim bacaklarıma değiyor.. benimde göğsümden süt gelmedi :) ama doğumdan sonra hemen geliyor benim kuzenim bebeğini düşürmüştü 16 haftalıkken akşamına sütü geldi.. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.. ya doğum yapan arkadaşları gördükçe hevesleniyorum bizim kuzularımızda gelsin sağ salim.. ben alıştım uykusuz gecelere artık :)

inşallah hayırlısıyla alırsın kucagına. sancı var mı ? gobegin birden mi indigini hissettin yoksa yavas yavas mı indi merak ediyorum.

İyi geceler kızlar, uykum bir kez bölününce tekrar uyuyamıyorum ne yazık ki. Dişim de üzüyor beni. Yarın öğlen yengelerim misafirliğe gelecek ama hiç istemiyorum.çünkü ev dağınık ve toparlayamıyorum devamlı atılacak çamaşırlar çıkıyor. Ütüler dağ gibi birikti (
Kafamda deli sorular bir taraftan da.
Sezeryan doğum yapacaklar korse aldınız mı? Malum karnımız kalmadın diye ne aldınız? İlkinde acıdan takmamıştım am bunda bir hafta sonra en axından kullansam diyorum.
Bir de ankara'da olan arkadaşlar ev temizliği için temizlik işleri yapan bayan tavsiye eder misniz? Stresten kurtulmam lazım halılar gelince sıkı bir temizlik yaptırıp sermeli eşime güvenemiyorum günlerdir beni oyalıyor gibi anneme de kıyamadım yengem teklif etti ama ondan da çekiniyorum zaten sık gidip gelmediğim için kızıyorlar işim düşünce de kullanıyor gibi olurum üfff yalnızlık ne zor

Kontrol Amaçlı azıcık sıktım süt yok gibi korkudan da tam sıkmak istemiyorum mazallah dogum başlatirim bi de. Benimde içleri boş fıs gibi geliyo ama sızlıyor sadece
sıkmaa canımm,bişi olmaz sızlasın ama sen sıkma göğüsünü

Gunaydın kızlarr :))

ben hala bebeğime arabasını ve bebek bakım ürünlerini almadım.

bebek bakım ürünlerinde hangi marka önerirsiniz? ıslak mendilde yeni doğan uni baby diyorlar. kararsız kaldım:S

[QUOaldbrraa, post: 37982277, member: 353650"]İyi geceler kızlar, uykum bir kez bölününce tekrar uyuyamıyorum ne yazık ki. Dişim de üzüyor beni. Yarın öğlen yengelerim misafirliğe gelecek ama hiç istemiyorum.çünkü ev dağınık ve toparlayamıyorum devamlı atılacak çamaşırlar çıkıyor. Ütüler dağ gibi birikti (
Kafamda deli sorular bir taraftan da.
Sezeryan doğum yapacaklar korse aldınız mı? Malum karnımız kalmadın diye ne aldınız? İlkinde acıdan takmamıştım am bunda bir hafta sonra en axından kullansam diyorum.
Bir de ankara'da olan arkadaşlar ev temizliği için temizlik işleri yapan bayan tavsiye eder misniz? Stresten kurtulmam lazım halılar gelince sıkı bir temizlik yaptırıp sermeli eşime güvenemiyorum günlerdir beni oyalıyor gibi anneme de kıyamadım yengem teklif etti ama ondan da çekiniyorum zaten sık gidip gelmediğim için kızıyorlar işim düşünce de kullanıyor gibi olurum üfff yalnızlık ne zor [/QUOTE]
Gecmis olsun oncelikle.
Ben aldim bi korse. Diz ustunden gogus altina kadar olanlardan. Bakalim giyebilecek miyim. Giyemezsem. Sadece bel cevresini
saranlardan alacagim

Gunaydın kızlarr :))

ben hala bebeğime arabasını ve bebek bakım ürünlerini almadım.

bebek bakım ürünlerinde hangi marka önerirsiniz? ıslak mendilde yeni doğan uni baby diyorlar. kararsız kaldım:S
Cogu kisi sebamed aldi burda. Ben sebamed markasini pek sevmedigimden mustela aldim. Aslinda biraz pahali bilmiyorum dogru mu yaptim ins. Memnun kalirim. Islak mendili ben de uni baby yenidogan aldim. Henuz hicbirini kullanmadigimiz icin. Sunu al da diyemiyo insan

Sagol canim benimki girdi mi kanala bilmiyorym. Kontrole gittiğimde sorayim bakalim ama kanala girmek için pozisyonu çok uygun demişti galiba

günaydın kızlarrr nasılız bugün bakalım
Ay inşallah süt doluuordur ne güzel böyle deneyimli anneler bar aramızda yoksa Fazlasıyla korkuya kapılıyor insan. :) sıktım biraz mememi bi şey gelmedi zamanla mı gelir dersin??
şimdi gelemse bile doğum yaptığın gibi o anki hormonlarla gelir merak etmee :)

selamlar :) herkese hayırlı sabahlar..
ben de bugün doktora gideceğim inşallah. hayırlı haberlerle dönerim umarım
kendi doktorum da hamile olduğu için son ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. bugün yeni doktorla ilk defa görüşeceğim. bir de devlet hastanesi seçeneğim var. hakkımızda hayırlısı bakalım. dualarınızı beklerim

benim göğsümden sıktığım vakit, sarı su kıvamında kolostrum geliyor. tabi bi iki kere baktım sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…