- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
ay kızlar karnım kasılıyor bebek baya aşağıda göbeğim bacaklarıma değiyor.. benimde göğsümden süt gelmedi :) ama doğumdan sonra hemen geliyor benim kuzenim bebeğini düşürmüştü 16 haftalıkken akşamına sütü geldi.. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.. ya doğum yapan arkadaşları gördükçe hevesleniyorum bizim kuzularımızda gelsin sağ salim.. ben alıştım uykusuz gecelere artık :)
Hadi hayirli haberlerle gel cnm dönünce yaz mutlaka.yarın doktora gidecegim cok merak ediyorum. durumum ne acaba
sıkmaa canımm,bişi olmaz sızlasın ama sen sıkma göğüsünüKontrol Amaçlı azıcık sıktım süt yok gibi korkudan da tam sıkmak istemiyorum mazallah dogum başlatirim bi de. Benimde içleri boş fıs gibi geliyo ama sızlıyor sadece
Cogu kisi sebamed aldi burda. Ben sebamed markasini pek sevmedigimden mustela aldim. Aslinda biraz pahali bilmiyorum dogru mu yaptim ins. Memnun kalirim. Islak mendili ben de uni baby yenidogan aldim. Henuz hicbirini kullanmadigimiz icin. Sunu al da diyemiyo insanGunaydın kızlarr :))
ben hala bebeğime arabasını ve bebek bakım ürünlerini almadım.
bebek bakım ürünlerinde hangi marka önerirsiniz? ıslak mendilde yeni doğan uni baby diyorlar. kararsız kaldım:S
Sagol canim benimki girdi mi kanala bilmiyorym. Kontrole gittiğimde sorayim bakalim ama kanala girmek için pozisyonu çok uygun demişti galibaValla internetin yalancisiyim canim.doktora sorduk tarih vermedi ama bi makette anlatti.ve mantikende uygun geldi bana.bebek o kanala soktu kafayi ve rahmin boynunu kisalttiysa ilerledikce o boyun dahada kisalacak dedi...bebek gelisimini surduruyor ve kanalda kafa da buyuyor..buyudukce hareketlenme oluo ve asagi kayip acilmayi baslatiyor..anladigim kadariyla boyle :) iki hafta o kanalda anca durur herhalde...
Gunaydın kızlarr :))
ben hala bebeğime arabasını ve bebek bakım ürünlerini almadım.
bebek bakım ürünlerinde hangi marka önerirsiniz? ıslak mendilde yeni doğan uni baby diyorlar. kararsız kaldım:S[/
İslak mendil unibaby, sampuan urtekram, pisik ve masaj icin zeytinyagi ve aynisefa. Baska da biseye ihtiyac yok sanki..
şimdi gelemse bile doğum yaptığın gibi o anki hormonlarla gelir merak etmee :)Ay inşallah süt doluuordur ne güzel böyle deneyimli anneler bar aramızda yoksa Fazlasıyla korkuya kapılıyor insan. :) sıktım biraz mememi bi şey gelmedi zamanla mı gelir dersin??
Bugün yok gibi Ağrı sızı. Ne dicem senin Kaçgün kaldı doğuma ?? Bitti mi hazırlıklarsıkmaa canımm,bişi olmaz sızlasın ama sen sıkma göğüsünü
bitii canımm,bekliyorumm bende 19 gün kaldı ama bebeğim ters sezeryan olma ihtimalim var,Bugün yok gibi Ağrı sızı. Ne dicem senin Kaçgün kaldı doğuma ?? Bitti mi hazırlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?