Allah yardımcın olsun doğru zamanda Bebeğini sağlıkla kucaklatsın. Güzel haberler getir bize :)selamlar :) herkese hayırlı sabahlar..
ben de bugün doktora gideceğim inşallah. hayırlı haberlerle dönerim umarım
kendi doktorum da hamile olduğu için son ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. bugün yeni doktorla ilk defa görüşeceğim. bir de devlet hastanesi seçeneğim var. hakkımızda hayırlısı bakalım. dualarınızı beklerim
sormaaaa bizimkide ters duruyor hatta dönmeye Çalışıyor içimi parçalıyor benimde eksikler tam bitti diyorum bi bakıyorum bugün mesela kulak çöpü yok çocuğumun. Almıyım diyordum ama almak gerekiyormuş kulakları Islak kalabiliyormuş duştan sonra.bitii canımm,bekliyorumm bende 19 gün kaldı ama bebeğim ters sezeryan olma ihtimalim var,
Güzel haberlerini bekliyoruzyarın doktora gidecegim cok merak ediyorum. durumum ne acaba
Gunaydin kizlarrrrr :) gece 4 de yat 10 da kalk uffffinsan tek basinada kahvalti edemiyor
ne olicek bu bebişlerin dönme olayı yaaaAllah yardımcın olsun doğru zamanda Bebeğini sağlıkla kucaklatsın. Güzel haberler getir bize :)
sormaaaa bizimkide ters duruyor hatta dönmeye Çalışıyor içimi parçalıyor benimde eksikler tam bitti diyorum bi bakıyorum bugün mesela kulak çöpü yok çocuğumun. Almıyım diyordum ama almak gerekiyormuş kulakları Islak kalabiliyormuş duştan sonra.
bende öyle bir girişime girecemmm gibi.. dr ma güvenmyorum gıcık oluyorum.. onu banaa övenleride allaha havale ediyorummm... hele burdan bile bir sürü kişi sanki dr a çalışırcasına yok harika yok şöyle iyi msj atıp atıp durdularrr... çok sinirliyim... bakalım beni kabul eder inşallah bir drselamlar :) herkese hayırlı sabahlar..
ben de bugün doktora gideceğim inşallah. hayırlı haberlerle dönerim umarım
kendi doktorum da hamile olduğu için son ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. bugün yeni doktorla ilk defa görüşeceğim. bir de devlet hastanesi seçeneğim var. hakkımızda hayırlısı bakalım. dualarınızı beklerim
günaydınnnn bacımmm kk ya uğrayam dedimmm..sen ne yapıyon nasılsınnn? herşey yolundadır inşlhGökçe günaydın, ben de gökçe napiyo acaba diye dusunuyordum
İyi ben de canım aynı, yeğen teogdan çıkacak onu alıp anneme gitcem, ders calistiricamgünaydınnnn bacımmm kk ya uğrayam dedimmm..sen ne yapıyon nasılsınnn? herşey yolundadır inşlh
evet ya çok pahalı sebamed . artık alıcaz mecbur :)Cogu kisi sebamed aldi burda. Ben sebamed markasini pek sevmedigimden mustela aldim. Aslinda biraz pahali bilmiyorum dogru mu yaptim ins. Memnun kalirim. Islak mendili ben de uni baby yenidogan aldim. Henuz hicbirini kullanmadigimiz icin. Sunu al da diyemiyo insan
bencedeee inşlh emekleri boşa çıkmazzİyi ben de canım aynı, yeğen teogdan çıkacak onu alıp anneme gitcem, ders calistiricam
İnşallah iyi geciyordur sınavları
nasıl daha iyi mi bacımmm?Gunaydinnn.
Yusuf erenimi bekliyorum gormek icinnn
36. haftadan sonra duruma göre yapıyor dr larbir sorum daha var :) çatı muayenesi ne zaman yapılıyor. yani kaçıncı haftada :S
canım kakao yağı kullan bi arkadaş tavsiye etti bende sebamed sürüyordum kakao yağı daha iyi geldiufff kızlar çatlak kremim bittii ve hala doğuramadımmm... yenisini mi alsam mustela ama 80 tl kıyamıyom artıkk.. bebek yağıda kullanıyom ama n kullanmasam kaşıntıdan ölüyommm....
acaba mustela değilde daha uyguna bir çatlak kremi var mıdır? yoksa mustelanın çatlak önleyicisini değilde çatlak oluşumunu giderici kremini mi alsam doğumdan sonrada kullanırım hem.. tabi doğurabilirsem
çok kokmuyor değil mi??? aktardan mı alınıyor.. kaç tl.. ne kadarlık alsam ki son haftalardayız zatencanım kakao yağı kullan bi arkadaş tavsiye etti bende sebamed sürüyordum kakao yağı daha iyi geldi
36. haftadan sonra duruma göre yapıyor dr lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?