10 tl yok kokmuyor ya ilk sürdüğünde kokuyor geçiyor aktardan aldım ben çokta var içinde sabah akşam sür kırmızıyken çatlaklar çok etkili oluyorçok kokmuyor değil mi??? aktardan mı alınıyor.. kaç tl.. ne kadarlık alsam ki son haftalardayız zaten
Sorun olsa dr'un söylerdi ki.. Bence ötekilere takılma.Az once nstden ciktik. Yanimda yatan hatunlara bakiyorum, gobusleri jole gibi sallaniyo, bebisleri pek hareketli. Bana bakiyorum tik yok, minik minik tekmeler.
Sizde nasil hareketler, bugun diger hatunlari gorunce tereddut ettim.
benim de yan duruyor ama daha vakit var dönmek icin. bebeklerin %96sı doğuma kadar normal pozisyona dönüyormuş. erken dogumlarda ters bebek oranı daha yuksek. Allah hayırlı saglıklı normal dogum nasip etsin inşaAllah herkese. normal doğum gibisi yok. çünkü doğal olan. benim ikinci cocugum olacak inşaAllahbitii canımm,bekliyorumm bende 19 gün kaldı ama bebeğim ters sezeryan olma ihtimalim var,
bencedeee inşlh emekleri boşa çıkmazzbaşarılar yeğenine...
çok teşekkür ederim. inşaALLAH dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden. sen ve diğer arkadaşlarımız da kazasız belasız alır bebiklerini kucaklarınaAllah yardımcın olsun doğru zamanda Bebeğini sağlıkla kucaklatsın. Güzel haberler getir bize :)
sormaaaa bizimkide ters duruyor hatta dönmeye Çalışıyor içimi parçalıyor benimde eksikler tam bitti diyorum bi bakıyorum bugün mesela kulak çöpü yok çocuğumun. Almıyım diyordum ama almak gerekiyormuş kulakları Islak kalabiliyormuş duştan sonra.
Allah yardımcın olsun ya. cok zor ama içine sinmiyosa bi an önce değiştir doktorunu. ben cok memnundum ama son anda korkutup sezaryen yapar mı diye korkuyordum da. benle aynı hafta hamileliği olunca ve sezaryen olacak olunca erken bıraktı işi. zaten böylesi hayırlıymış demek ki yaşıyorumbende öyle bir girişime girecemmm gibi.. dr ma güvenmyorum gıcık oluyorum.. onu banaa övenleride allaha havale ediyorummm... hele burdan bile bir sürü kişi sanki dr a çalışırcasına yok harika yok şöyle iyi msj atıp atıp durdularrr... çok sinirliyim... bakalım beni kabul eder inşallah bir dr
her doktor yapmıyor catı muayenesi. ve asıl dogumda belli olurmuş gercekten bebeğin cıkmasını engellicek bi darlık olup olmadığı. ki binde bir ihtimal bubir sorum daha var :) çatı muayenesi ne zaman yapılıyor. yani kaçıncı haftada :S
tekmelerin güçlü olması değil de, sayısı değil mi önemli olan?Az once nstden ciktik. Yanimda yatan hatunlara bakiyorum, gobusleri jole gibi sallaniyo, bebisleri pek hareketli. Bana bakiyorum tik yok, minik minik tekmeler.
Sizde nasil hareketler, bugun diger hatunlari gorunce tereddut ettim.
15 dakika nst'de 2 tane güçlü görmek kafi bizim için demişti hemşire. Güçlü dediği de beli bi rakamın üzeri. Hatırlamıyorum şimdi uydurmayım.tekmelerin güçlü olması değil de, sayısı değil mi önemli olan?
yaaa bende sonuna kadar normal istiyorumm,bebiş dönmüyo,banada herkes sancıyla dönüyo bebekler bekle diyolar ama korkuyorum bi tehlikeye girer diyeebenim de yan duruyor ama daha vakit var dönmek icin. bebeklerin %96sı doğuma kadar normal pozisyona dönüyormuş. erken dogumlarda ters bebek oranı daha yuksek. Allah hayırlı saglıklı normal dogum nasip etsin inşaAllah herkese. normal doğum gibisi yok. çünkü doğal olan. benim ikinci cocugum olacak inşaAllah
Canim kirmizi iken etkili demissin görünümü mü azalıyor ya da iyileşiyor mu? Benim göbek harita gibi kipkirmizi catlak dolu. Artik catlamiyor ama gecirecek bir sey lazim. Kakao yagi gecirir mi acaba?10 tl yok kokmuyor ya ilk sürdüğünde kokuyor geçiyor aktardan aldım ben çokta var içinde sabah akşam sür kırmızıyken çatlaklar çok etkili oluyor
canım ben de stres yapmıştım biraz. normalken yan döndü diye ama kızımda da son haftalarda normale geri dönmüştü, hatırlıyorum. doktorlara kararlı olduğunu göstermek gerekiyor normal doğum konusunda. ısrarcı olmazsak bir şekilde sezaryen için bahane bulunuyo. Rabbim saglıklı doğumlar ve vicdanlı doktorlar versinyaaa bende sonuna kadar normal istiyorumm,bebiş dönmüyo,banada herkes sancıyla dönüyo bebekler bekle diyolar ama korkuyorum bi tehlikeye girer diyee
Canim kirmizi iken etkili demissin görünümü mü azalıyor ya da iyileşiyor mu? Benim göbek harita gibi kipkirmizi catlak dolu. Artik catlamiyor ama gecirecek bir sey lazim. Kakao yagi gecirir mi acaba?
her doktor yapmıyor catı muayenesi. ve asıl dogumda belli olurmuş gercekten bebeğin cıkmasını engellicek bi darlık olup olmadığı. ki binde bir ihtimal bu
ayyy keşke dönselerde rahat rahat bi normal doğum yapsamm:) evett doktorlara kalsa ters olduğunu gördüğünde hemen sezeryan günü belirlerler.aminn inşallahh sağlıkla doğururuzzcanım ben de stres yapmıştım biraz. normalken yan döndü diye ama kızımda da son haftalarda normale geri dönmüştü, hatırlıyorum. doktorlara kararlı olduğunu göstermek gerekiyor normal doğum konusunda. ısrarcı olmazsak bir şekilde sezaryen için bahane bulunuyo. Rabbim saglıklı doğumlar ve vicdanlı doktorlar versin
ayyy keşke dönselerde rahat rahat bi normal doğum yapsamm:) evett doktorlara kalsa ters olduğunu gördüğünde hemen sezeryan günü belirlerler.aminn inşallahh sağlıkla doğururuzz
düşünüp duruyoruz zatennn, artık hakkımızda hayırlısı buymuş demekki yaa,benimkide göbeğimin üstünde kafası sert duruyo halaa,insan az biraz yana başka bi tarafa kaymaz mı yaaaEvet normal isteyenlerin bebekleri ters gelip ötekiler sezeryan yapınca çok garip oluyo. :) Büyük mü konuştum hep acaba diye düşünüyorum ya bundan da mı ders çıkarmam lazım acaba diye düşünüyorum. :)
Bugün de rahmim dolu dolu geliyo iyice yerleşti mi netti yavrum dönmemiştir herhalde. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?