2014 Aralık Anneleri

Az once nstden ciktik. Yanimda yatan hatunlara bakiyorum, gobusleri jole gibi sallaniyo, bebisleri pek hareketli. Bana bakiyorum tik yok, minik minik tekmeler.
Sizde nasil hareketler, bugun diger hatunlari gorunce tereddut ettim.
valla benim bebisim de öyle hareketleri agirlasti hic canimi yakan hareketleri olmadi öyle uykumdan uyandiran falan çok naif nazik uslu bir bebis sadece belli yiyeceklere asiri tepki verdiği oluyor bende korkuyorum nst de de hareket etmezse problem olarak görürlerse diye çünkü ben bebeğimi taniyorum hareket araliklari biraz uzun. İnşallah bir sorun yoktur yarin kontrolumuz var bakalim

Kizlar bugün yine kontrolum vardi. hala kanala girmemis kanala yaklasmamis bile. doktor istiyosan bekle kizim normal doguma engelin yok dedi ama bu cocuk kanala girmiycek dedi. bende siz ne oneriyosunuz dedim kizim istersen ben yarına gun veriym sana ama yinede sen bilirsin dedi. bende kabul ettim yarin kısmetse oglumla kavuşuyoruz :)

Gunaydın kızlarr :))

ben hala bebeğime arabasını ve bebek bakım ürünlerini almadım.

bebek bakım ürünlerinde hangi marka önerirsiniz? ıslak mendilde yeni doğan uni baby diyorlar. kararsız kaldım:S
Canım brn sebamed aldım . Islak mendilde unibaby .. Sebamedi yeğenim doğduğundan beri kullanıyor cok memnunlar
. Canım kulak temizleme alıcam bende zaten kulağın içine değil yanları temizlemek için .. Eksikleri ufak tefek bu hafta halletmem laxım

Azıcık kalmış hayırlısıyla inşllah kucağınızda olur yarın . Guzel hanerlerınızı beklıyoruz

vuuuuu ne güzel haber buuu,allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsinnn,darısı bizlerin başına inşallahh yalnız bu aralık bebişlerinin çoğu inatçı, bizimkiler dönmezz senin kanala girmezzz ağzını yediklerimm

Hadi hayirlisi canim..nerden anliyabiliyorlar acaba yaklasamayacagini? Yani cok yukardaysa mi acaba oyle diolar? Hayirlisi bakalim...mutlaka haber ver bizede...saglicakla kavusun inss

Canim yengenler seni ayiplamazlar herhalde son haftalarda hamile kadina gidipte ayiplamak çok sacma.Yabanci degiller ki bu zamanda geliyolar takma kafana ben de cok bisey yapamiyorum herkes uzakta önemli olan bebisler bosverr

Canim bnde aktardan kati kakao yagi almistim böyle sabun gibi sürüyosun eriyo hos ben artik yaglanmayi da kestim neyime güveniyosam :) Bi de aktarda hamileler icin catlak yagi var icinde kakaodan tut badem havuc bir sürü yag var portakalli cok hos kokuyor 15 tl gibi bir fiyat.O da etkili ben hep onu kullandim.Bence bu saatten sonra cok para verme kreme kuzum catlayacaksa catliyo zaten.

Ayy ne güzel haber ani olmus seni bir telas sarmistir simdi.Hayirlisiyla al yavrunu kucagina.Su gibi aksin gecsin dogumun canimm.Haberlerini bekleriz.

Kizlar esim gitti ben bi yattim 9 a dogru 1 de uyandim bu uyku ne yaaNiye bu kadar uyuyorum acaba bir problem mo var acaba? Tost yemis yatmistim bi uyandim saat 1 e yaklasiyoo.Ayy ben gibi uyuyan var mii

Aynen, ben de alistim ogkumun hareket sıkligina, hangi durumlarda ne siddetle tepki verdigini biliyorum. Genelde minik minik kipirtilar, oyle guclu tekmeleri nadir olur.
Mesela babasinin sesine ve dokunmasina herseyden cok tepki veriyor, bulundugu yeri degistirip babasina dogru yaklastigina bile sahit olduk cogu kez. Ama nstye veya ultrasona girince daha da azaliyor hareketleri. Doktora normalde boyle degil desem de ne fayda. yine de bugun diger hamilelerin karnindaki on metreden gorunen kiprasmalari gorunce bizimki cok az hareket ediyor gibi geldi.
Her bebek ayni olacak degil demek ki :)

Sagol canim dogumdan sonra deneyecegim. Egeden bir arkadasim kantaron yagi yollamisti. Yaniklar ve agrilara çok etkiliymis. İşe yarar umarim.

Anaaaa sastim kaldim. Bu ne hiz? Sicak gelişme hadi hayirlisi olsun canim. Gelisimi tamamlandi artik donmuyorsa da gelsin oglus.. sag salim al gel evine inşallah.

kızlar selamm. kurabiyelerimi yapmaya başlayacağım. şeker hamurlarını netten sipariş edenler olmuştu. nereden aldınız acaba? birde markası neydi? bissürü marka çıkıyor. ama bazı şeker hamurlarının tadı güzel olmuyormuş. suana diye bir marka çok fazla var ama onunda sarı rengi çok cart ben bebek mavisi ve açık tonda bir sarı kullanmak istiyorum.

nasıl daha iyi mi bacımmm?
Ayyy maşallah bugün daha iyiydi.kafasındaki oksijen verdikleri fanus gibi şeyi çıkarmışlarr.cumartesiden beri 120 gr kiloda almış yavrumm.
Nefeste sıkıntısı biraz var ama oda duzelicek allahin izniyle.
Göbeğinden aldigi serumuda çıkarsalar dahada kilo almaya başlarr

ayyy keşke dönselerde rahat rahat bi normal doğum yapsamm:) evett doktorlara kalsa ters olduğunu gördüğünde hemen sezeryan günü belirlerler.aminn inşallahh sağlıkla doğururuzz

inşaallah ya. benim de kontrol saatine bir saat kaldi. birazdan cikarim evden. inşaAllah hayirlisiyla donmustur, onun haberini veririm aksam :)

Ayy masallah cnm ya nasil da annesinin kollarina gelmeye can atiyo masaallahhh nasil da toparlamis 1 haftaya hicbiseycigi kalmaz insalllahh.Melekler ona yardim etsinn.

[QUOTEeff, post: 37989706, member: 22402"]kızlar selamm. kurabiyelerimi yapmaya başlayacağım. şeker hamurlarını netten sipariş edenler olmuştu. nereden aldınız acaba? birde markası neydi? bissürü marka çıkıyor. ama bazı şeker hamurlarının tadı güzel olmuyormuş. suana diye bir marka çok fazla var ama onunda sarı rengi çok cart ben bebek mavisi ve açık tonda bir sarı kullanmak istiyorum.[/QUOTE]

bebegin adi belli heralde kurabiye yaptigiiniza göre
şeker&sugar seker hamurunu tavsiye ederim. kullanimi cok rahat. renkleri guzel ve uzerinde domuz katki maddesi kullanilmamistir diye belirtiyo.

kanala girmiycek ne yapcak, içimde mi kalcak deseydiniz keske daha gunune cok var canim. niye acele ediyorsun

yersin gökçe ya çok güzel hemdeçok faydalı.doğumdan sonra süt olması için bile öneriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…