burdan çok şeyler öğrendik.birbirimizi görmeden arkadaş olduk.çok güzel oldu.inşallah devam ederizzzbnde burayi cok seviyorum 1 gün bile giremeyince tüm gecmis sayfalari tek tek okuyorum bisey kacirmayayim diye :)
Cnm bn mevlütte degil de dogumda gelenlere verecegim o nedenle doldurdum.Cok çalkalanmazsa yani tipaya kolonya cok temas etmezse ucmaz insallah.
Aaaa hadi agrisiz sizisiz alirsin kucagina insallah. Ne heyecan vardir sende simdiKizlar bugün yine kontrolum vardi. hala kanala girmemis kanala yaklasmamis bile. doktor istiyosan bekle kizim normal doguma engelin yok dedi ama bu cocuk kanala girmiycek dedi. bende siz ne oneriyosunuz dedim kizim istersen ben yarına gun veriym sana ama yinede sen bilirsin dedi. bende kabul ettim yarin kısmetse oglumla kavuşuyoruz :)
canım allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.tez zamanda dön aramıza:)Kizlar bugün yine kontrolum vardi. hala kanala girmemis kanala yaklasmamis bile. doktor istiyosan bekle kizim normal doguma engelin yok dedi ama bu cocuk kanala girmiycek dedi. bende siz ne oneriyosunuz dedim kizim istersen ben yarına gun veriym sana ama yinede sen bilirsin dedi. bende kabul ettim yarin kısmetse oglumla kavuşuyoruz :)
canım ben barmardan aldım.eve geldi ama daha yapamdım.acelen yoksa yapınca yazarım sana memnun kalıp kalmadığıkızlar selamm. kurabiyelerimi yapmaya başlayacağım. şeker hamurlarını netten sipariş edenler olmuştu. nereden aldınız acaba? birde markası neydi? bissürü marka çıkıyor. ama bazı şeker hamurlarının tadı güzel olmuyormuş. suana diye bir marka çok fazla var ama onunda sarı rengi çok cartben bebek mavisi ve açık tonda bir sarı kullanmak istiyorum.
vallai bizimki zaten 34. haftada döndü zaten tam donmiycek dedik dondu herşeyi gec benim oglumun ama doktor bu ara kanala girmesi lazimdi diyince artik sansimizi zorlamanin anlami yok dedik.vuuuuu ne güzel haber buuu,allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsinnn,darısı bizlerin başına inşallahhyalnız bu aralık bebişlerinin çoğu inatçı, bizimkiler dönmezz senin kanala girmezzz ağzını yediklerimm
hehehh ee yanii madem herşeyi geç,doğumu erken oluversin paşanınnvallai bizimki zaten 34. haftada döndü zaten tam donmiycek dedik dondu herşeyi gec benim oglumun ama doktor bu ara kanala girmesi lazimdi diyince artik sansimizi zorlamanin anlami yok dedik.
Azıcık kalmış hayırlısıyla inşllah kucağınızda olur yarın . Guzel hanerlerınızı beklıyoruz
vuuuuu ne güzel haber buuu,allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsinnn,darısı bizlerin başına inşallahhyalnız bu aralık bebişlerinin çoğu inatçı, bizimkiler dönmezz senin kanala girmezzz ağzını yediklerimm
kimyager25 hadi cnm gözün aydin darisi basimiza :)
Hadi hayirlisi canim..nerden anliyabiliyorlar acaba yaklasamayacagini? Yani cok yukardaysa mi acaba oyle diolar? Hayirlisi bakalim...mutlaka haber ver bizede...saglicakla kavusun inss
Canim yengenler seni ayiplamazlar herhalde son haftalarda hamile kadina gidipte ayiplamak çok sacma.Yabanci degiller ki bu zamanda geliyolar takma kafana ben de cok bisey yapamiyorum herkes uzakta önemli olan bebisler bosverr
Canim bnde aktardan kati kakao yagi almistim böyle sabun gibi sürüyosun eriyo hos ben artik yaglanmayi da kestim neyime güveniyosam :) Bi de aktarda hamileler icin catlak yagi var icinde kakaodan tut badem havuc bir sürü yag var portakalli cok hos kokuyor 15 tl gibi bir fiyat.O da etkili ben hep onu kullandim.Bence bu saatten sonra cok para verme kreme kuzum catlayacaksa catliyo zaten.
Ayy ne güzel haber ani olmus seni bir telas sarmistir simdi.Hayirlisiyla al yavrunu kucagina.Su gibi aksin gecsin dogumun canimm.Haberlerini bekleriz.
Anaaaa sastim kaldim. Bu ne hiz? Sicak gelişmehadi hayirlisi olsun canim. Gelisimi tamamlandi artik donmuyorsa da gelsin oglus.. sag salim al gel evine inşallah.
kanala girmiycek ne yapcak, içimde mi kalcak deseydiniz keskedaha gunune cok var canim. niye acele ediyorsun
Aaaa hadi agrisiz sizisiz alirsin kucagina insallah. Ne heyecan vardir sende simdi
Kızlar hepinize cok teşekkür ederim. karnimin altindan tutup kafasinin oturup oturmadigini anladi doktorum sonra ultrasondan bakti kanala girmemis dedi. bende zaten kilosundan dolayi tereddutteydim vede kafa capi sinirin üstünde ve daha 2 hafta beklersem 4u gecicek dahada onemlisi herseyi gectim 2 hafta icinde kanala gireceginin garantisi yok. yani sezeryanin yollari tastan dedik hakkimizda hayirlisi olsun. bide bende hic dogum belirtisi yok doktorada söyledim. ne asagida bi baski yada agri nede idrara sikısma falan hicbisi hissetmiyorum. Çünkü kanala bayagi uzak dedi ondan dedi.canım allah yardımcın olsun.dualarımız seninle.tez zamanda dön aramıza:)
kırmızıyken iyileştiriyor beyazlaşınca da az önce bi arkadaş paylaşmış sarı kantaron yağı iyi geliyormuş canımCanim kirmizi iken etkili demissin görünümü mü azalıyor ya da iyileşiyor mu? Benim göbek harita gibi kipkirmizi catlak dolu. Artik catlamiyor ama gecirecek bir sey lazim. Kakao yagi gecirir mi acaba?
HANIMLAr merhaba, aktif olarak yazmasamda sürekli okuyorum ve son zamanlarda gözlemlediğim bişey var, lütfen dikkat edelim diye belirtmek istiyorum.
herkes normal doğum yapmak zorunda değil. lütfen sezeryan için sanki dünyanın en kötü olayıymış gibi konuşmayalım. sonuçta doğum doğumdur. hepimizin amacı evlatlarına kavuşmak.
sezeryan bi hastalık değil doğum şekli. imkanı sağlık şartı elveren zaten normal doğum yapıyor. yapamayanları düşünüp ona göre yazalım lütfen.
Canim tabi ki sezeryan kotu birsey degil ama keyfii de degil. Normal doguma elverisliysen elbette normal yaomak isteriz. Normal olmazsa kusarak cikaricaz demiyoruz. Yanlizca doktorlarin aceleci olmalarina bizim yazdiklarimiz. Ayrica normal dogum korkusu olup sezeryana yonelmekte dogru degil ama herkezin kendi tercihi tabi. Sezeryan bir ameliyat ve dogal olarak ameliyat sonrasi agrisi sizisi var. Dikis acisi var. Bunlardan bahsediyoruz biz. Ama sartlar sezeryanida elveriyorsa hayirlisi neyse o olsun diyoruz basindan beri. Sanirim pek takip etmiyorsun yazilanlari burda kimse kimseyi sezeryandan korkutup kotulemedi...
sürekli okuyorum arkadaşım. kötüleme korkutmadan ziyade ben onunda bir doğum şekli ve tercih edilebilir bir seçenek olduğunu vurgulamak istedim.
"Ayrica normal dogum korkusu olup sezeryana yonelmekte dogru degil ama herkezin kendi tercihi tabi. Sezeryan bir ameliyat ve dogal olarak ameliyat sonrasi agrisi sizisi var. Dikis acisi var. Bunlardan bahsediyoruz biz. Ama sartlar sezeryanida elveriyorsa hayirlisi neyse o olsun diyoruz basindan beri. Sanirim pek takip etmiyorsun yazilanlari burda kimse kimseyi sezeryandan korkutup kotulemedi..."
BEN TARTIŞMA amaçlı bir yazıdan ziyade ricada bulunmuştum. ama madem ki böyle saldırgan bir cevap şeklin var senin kendi yazını sana örnek gösterebilirim.
heyecanlanıyor canım evet. bi de çocuklara 9 ay çok uzun geliyor. geç söylemek daha mantıklı aslında.Aynen benimki de asagida oldugu icin ölcümler tam net olmuyor artik canim .3.5 dogsun yeter zaten daha da tombis olmasin. Ayy cok az kalmis sana heyecanlisindir simdi.Kizin da heyecanlaniyo mu?Fark8nda mi ?
Bnde 40i beklemek istemiyorum diyecektim ama doktor normal dogum yanlisi benim 40i dolana kadar bekler ama gecirmez öyle risk almiyo cünkü.Bnde 39 da gelsin istiyorum insallah bekletmez.Yoksa suni sanciyla filan normal dogum sacma geliyo bana.Bisey kendi akisinda ilerlemiyosa normal degil sezeryan olunmali bence.Sancim gelmezse sezeryan isteyecegim ben de.
canım giremedim ben de birkaç gündür. maşallah maşallah çok iyi doğmuş. demek gününü beklese abisi gibi 4 kg olacakmış. ölçümlere çok güvenmemek gerekiyor işte. bana da son kontrolde 3800 civarı dedi ama kafayı ölçemedi. göbek be bacağa göre söyledi. o kadar olacağını sanmıyorum .Kizlae telden alinti yapamiyorum geçmişi de okuyacak vakit yok. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Dun sabah 7de hazirladilar beni 7.45 de kuzumun göbeği kesildi. Esim de girdi.ameliyata. videoya cekti kordon kesilisten ameliyathaneden çıkana kadar. Abisinin fotokopisi kuzum. Dr 3200 bekliyordu 3750 geldi Tosun pasa masallah. Agrilarim iyice azaldi cok sukur. Yardimsiz kalkabiliuorum yatagimdan.Birazdan taburcu olucaz. Dun emremi gormedim çok ozledim. Aksam neler olacak merak ediyorum.
babylove bebegi nasil insallah iyilerdir onlarda. @elifceeee canim memelerim acimadi. Sanirim ilk bebekteki kadar hassas olmayacak artık.
Baska doguram varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?