- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Belki biz yanılıyoruzdur diye yorum alayım dedim. Doktorları araştıralım ya eskisinee yada yeni başka bir doktora dönüş yapacağız. Orda olsaydım yakardım o hastaneyiTatlim bu kadar risk varsa zorlamya gerek yok.annecigin gerilmedin daha cok.o dr dan uzaklasin bence
Benim de günüm belli 4 aralik ama burdan okudukca korkuyorum erken gelecek diyeKız bende onu düşünüyordum bi Yanlışlık mı var diyr geçenlerde :) ama ben Aralıkta kısmetse doğurucam gibi gibi :)
Canim ben üniversite hastanesine gidiyorum. Damarlarda pihti olma ihtimaline karşı mr çektirmem gerekiyor ama hem kadın dogumcum hem göğüsteki doktor doğumu beklememiz gerekiyor dedi. Bence de doktorunuzu değiştirin. Özel kulfetli oluyosa ki muhtemelen yüksektir sen de şehir dışındasın galiba okuyorsun hepsini düşünmek gerek... Devlet hastanelerinde bazen hiç ummadığın kalitede doktorlar olabiliyor. Diğer doktoru da araştırın ama bu doktor da inatlasiyo gibi geldi. Ben bilirim sen değil inadı bu ama hiç bir şey bu riski göze almaya değmez.Annişler herkese merhaba biraz uzunca olsada bugün doktora gittiklerinde olanları anlatmak ve fikir almak istiyorum sizden.
Biliyorsunuz ki annem benim doğumumda birçok aksilik yaşadığı için başından beri sezeryan istiyor. Annem 38 yaşında bu arada. Bugün doktora gidiyorlar, bebek hala ters. annem sezaryan istediğini belli ediyor. Doktor say bahanelerini derken
Annem önceden (3 kere) yüz felçi geçirdiğini söylüyor ve doktor bunu nöroloji uzmanına gönderiyor. Buraya kadar herşey normal. Ama doktorumuz olacak kişi normal doğum manyağı. Annemden Mr falan istiyor. Nöroloji uzmanı ise kesinlikle karşı çıkıyor. Mr çekersek %40 oranında kör, %90 oranında bebeğin sağır olması kaçınılmaz diye. Ayrıca yaşın var, yüz felçi geçirmişsin bu yüzden normal doğum yapman senin için sakıncalı diye. Tekrar doktora gidiliyor ama doktor hala bebek dönecek bekleyeceğiz ve normalde olsa sezrynda olsa mr çekilmesini istiyorum diyor..
Bu arada biz eylül ayına kadar özel hastaneye gidiyorduk ama doktorumuzda hamileydi ve eylülün ortasında doğum iznine çıktı. Bizde araştırma hastanesinde çok önerilen bir doktora devam etmiştik. Ama adam göre göre annemi tehliheye itiyor. Bende özele aynı doktora gitmemizi teklif ettim. Kasımda dönecekti zaten ordaki doktorumuz.Kafam allah bullak olduu yorum istiyorum.
Not: Bu arada yüz felcini 3 kere geçirmesi beyinden dolayı olduğunu nöroloji uzmanı demiş. Bir kere olsaymış altında başka sebepler aranabilirmiş.
Heh aynen demek istediğim buydu. Doktor banada inatlaşıyor gibi geldi doğru kelimeyi bulamamıştım :) Özel biraz zorluyor bizi ama bu durumda gitmekten sakınmayız son gelişmeleri yazarım bakalım belki tolga beye aklı yatar annemin..Canim ben üniversite hastanesine gidiyorum. Damarlarda pihti olma ihtimaline karşı mr çektirmem gerekiyor ama hem kadın dogumcum hem göğüsteki doktor doğumu beklememiz gerekiyor dedi. Bence de doktorunuzu değiştirin. Özel kulfetli oluyosa ki muhtemelen yüksektir sen de şehir dışındasın galiba okuyorsun hepsini düşünmek gerek... Devlet hastanelerinde bazen hiç ummadığın kalitede doktorlar olabiliyor. Diğer doktoru da araştırın ama bu doktor da inatlasiyo gibi geldi. Ben bilirim sen değil inadı bu ama hiç bir şey bu riski göze almaya değmez.
Hadi hayirli haberlerle gel cnm dönünce yaz mutlaka.
Güzel haberlerini bekliyoruz
ufff kızlar çatlak kremim bittii ve hala doğuramadımmm... yenisini mi alsam mustela ama 80 tl kıyamıyom artıkk.. bebek yağıda kullanıyom ama n kullanmasam kaşıntıdan ölüyommm....
acaba mustela değilde daha uyguna bir çatlak kremi var mıdır? yoksa mustelanın çatlak önleyicisini değilde çatlak oluşumunu giderici kremini mi alsam doğumdan sonrada kullanırım hem.. tabi doğurabilirsem
Canim seker&sugar markasini oneririm.netten sayfasindan al kapida odemede var..cok memnun kaldim ben ayrica ucuz ve helal..kızlar selamm. kurabiyelerimi yapmaya başlayacağım. şeker hamurlarını netten sipariş edenler olmuştu. nereden aldınız acaba? birde markası neydi? bissürü marka çıkıyor. ama bazı şeker hamurlarının tadı güzel olmuyormuş. suana diye bir marka çok fazla var ama onunda sarı rengi çok cartben bebek mavisi ve açık tonda bir sarı kullanmak istiyorum.
benim de çok ağrım var canım 2-3 haftadır.slm arkadaslar 36+3 gunluk hamileyim alt karnim cok agriyo yuruyemiyorum sanki dogum yapacak kadar agrim oluyo ama ntsde ve vajinal muanede bisey cikmadi benim gibi haddinden fazla agrisi olan varmi aranizda
Dr browns cam alıcam canım brnMedela biberon kullamam ya da alan var mı anne göğsüne en yakın olanmış.bebek anne göğsünden kopmuyomuş
Bi de kaşık biberon alan var mı.
evet aynen bisey giyemiyorum ayakta agridan uyusmus vaziyetteyim yinede normal diyolar 3.dogumum olcak boyle olmamistim ama yarin baska dra gidecem sirf bu agrilar yuzundenbenim de çok ağrım var canım 2-3 haftadır.
özellikle ilk ayağa kalktığım anda kasılarımdan dışarı çıkacak gibi oluyor sıpam.
otururken iyiyim ama.
pantolanlarımı ayakta giyemiyorum tek ayak üstünde kalınca da çok ağrı oluyor.
dengeli iki ayak üzerine basmam gerekiyor o zaman azalıyor.
sanırım iyice kafayı dayadılar çıkış kapısına
evet aynen bisey giyemiyorum ayakta agridan uyusmus vaziyetteyim yinede normal diyolar 3.dogumum olcak boyle olmamistim ama yarin baska dra gidecem sirf bu agrilar yuzunden
hayirlisiyla al kucagina insallah kesin konustuguna gore sezeryan seninki benim daha var ama biran evvel dogsun istiyorum hayirlisi bakalimgeçen hafta nst de bir bayan ile karşılaştım onun da 2. bebeği. o da ayakta duramıyordu, çok baskı var aşağıya doğru diyordu.
her gebelik farklı demek ki. doktoruma soruyorum normal diyor canım.
büyüyor bebeklerimiz :) benim de ilk ama bende de var ağrı, neyse az kaldı haftaya doğuruyorum ben :)
evet canım sezeryan. seni çok iyi anlıyorum bir an önce doğsun da rahatlayalım diyoruz ama sonrasında da uykusuz her geceeehayirlisiyla al kucagina insallah kesin konustuguna gore sezeryan seninki benim daha var ama biran evvel dogsun istiyorum hayirlisi bakalim
İnsallah canim vaktinde gelir ins tum meleklerimiz.Amiiin inşallah diledikleri gibi emmeyi nasip eder Rabbim. Bende çok istiyorum emzirmeyi. İnşallah olur. Bi de benim ara ara kasıkların ağrıyor bir de nst de iki defa sancım çıkmıştı. Kısmetse bugün 37 haftaya giriyoruz. Bi haftacık daha dursun yavrum iyice beslensin erkenden gelmez inşallah
Kizlar bugün yine kontrolum vardi. hala kanala girmemis kanala yaklasmamis bile. doktor istiyosan bekle kizim normal doguma engelin yok dedi ama bu cocuk kanala girmiycek dedi. bende siz ne oneriyosunuz dedim kizim istersen ben yarına gun veriym sana ama yinede sen bilirsin dedi. bende kabul ettim yarin kısmetse oglumla kavuşuyoruz :)
Ayyy maşallah bugün daha iyiydi.kafasındaki oksijen verdikleri fanus gibi şeyi çıkarmışlarr.cumartesiden beri 120 gr kiloda almış yavrumm.
Nefeste sıkıntısı biraz var ama oda duzelicek allahin izniyle.
Göbeğinden aldigi serumuda çıkarsalar dahada kilo almaya başlarr
Geçmiş olsun benim yürüyüş yapınca oluyor o yüzden yarım saatten fazla yürüyemiyorumslm arkadaslar 36+3 gunluk hamileyim alt karnim cok agriyo yuruyemiyorum sanki dogum yapacak kadar agrim oluyo ama ntsde ve vajinal muanede bisey cikmadi benim gibi haddinden fazla agrisi olan varmi aranizda
Kuzum bende arastirmaya gidiorum mukemmel bi doktorum var ilk dogumum ve daha 37. Haftadan bebek ters die sezeryane gun verdi. Malum arastirma hastanelerinde yer yok acil olarak gitsen muhakkak farkli bi hastaneye gonderiyorlar doktorum bole bi durum yasamamam icin gun verdi bana. Rabbim hayirli insanlarla vicdanli halden anlayan dr ile karsilastrsin ins.Heh aynen demek istediğim buydu. Doktor banada inatlaşıyor gibi geldi doğru kelimeyi bulamamıştım :) Özel biraz zorluyor bizi ama bu durumda gitmekten sakınmayız son gelişmeleri yazarım bakalım belki tolga beye aklı yatar annemin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?