2014 Aralık Anneleri

Tatlim bu kadar risk varsa zorlamya gerek yok.annecigin gerilmedin daha cok.o dr dan uzaklasin bence
Belki biz yanılıyoruzdur diye yorum alayım dedim. Doktorları araştıralım ya eskisinee yada yeni başka bir doktora dönüş yapacağız. Orda olsaydım yakardım o hastaneyi

Hepinize teşşekkür ediyorum bu arada :)

Canim ben üniversite hastanesine gidiyorum. Damarlarda pihti olma ihtimaline karşı mr çektirmem gerekiyor ama hem kadın dogumcum hem göğüsteki doktor doğumu beklememiz gerekiyor dedi. Bence de doktorunuzu değiştirin. Özel kulfetli oluyosa ki muhtemelen yüksektir sen de şehir dışındasın galiba okuyorsun hepsini düşünmek gerek... Devlet hastanelerinde bazen hiç ummadığın kalitede doktorlar olabiliyor. Diğer doktoru da araştırın ama bu doktor da inatlasiyo gibi geldi. Ben bilirim sen değil inadı bu ama hiç bir şey bu riski göze almaya değmez.

Heh aynen demek istediğim buydu. Doktor banada inatlaşıyor gibi geldi doğru kelimeyi bulamamıştım :) Özel biraz zorluyor bizi ama bu durumda gitmekten sakınmayız son gelişmeleri yazarım bakalım belki tolga beye aklı yatar annemin..

Hadi hayirli haberlerle gel cnm dönünce yaz mutlaka.

Güzel haberlerini bekliyoruz

iyiyiz 3400 gr olmuş oglumuz. sancı cıkmadı nstye baglandım. baska bir numara cıkmadı klasik git geller.
haftaya gidecegim tekrar..

dogumdan sonra kiloları atarken sarkmalar olmasın diye de surulecek catlak kremi. oyle değil mi

Canim seker&sugar markasini oneririm.netten sayfasindan al kapida odemede var..cok memnun kaldim ben ayrica ucuz ve helal..

slm arkadaslar 36+3 gunluk hamileyim alt karnim cok agriyo yuruyemiyorum sanki dogum yapacak kadar agrim oluyo ama ntsde ve vajinal muanede bisey cikmadi benim gibi haddinden fazla agrisi olan varmi aranizda

Selam kızlar,
İzne ayrıldığımdan beri yazamıyorum pek ama okumaya çalışıyorum. Esra ve babylove dan doğum haberleri de geldi çok sevindim :)
kimyager25 inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına kuzucuğunu. Sadece bunu düşün, kim demiş boşver hiç umrunda olmasın
Biz de yarın gidiyoruz kontrole, geçen hafta tansiyonum çok düştüğü için nst den de ultrasondan da hiç bişey anlamamıştım, bebeği de adam akıllı görememiştik ama kilo almamıştı inşallah bu sefer sıkıntı yaşamadan görebilirim kızımı ve inşallah birazcık büyümüştür kuzucuğumu çok merak ediyorum :)

slm arkadaslar 36+3 gunluk hamileyim alt karnim cok agriyo yuruyemiyorum sanki dogum yapacak kadar agrim oluyo ama ntsde ve vajinal muanede bisey cikmadi benim gibi haddinden fazla agrisi olan varmi aranizda
benim de çok ağrım var canım 2-3 haftadır.
özellikle ilk ayağa kalktığım anda kasılarımdan dışarı çıkacak gibi oluyor sıpam.
otururken iyiyim ama.
pantolanlarımı ayakta giyemiyorum tek ayak üstünde kalınca da çok ağrı oluyor.
dengeli iki ayak üzerine basmam gerekiyor o zaman azalıyor.
sanırım iyice kafayı dayadılar çıkış kapısına

Medela biberon kullamam ya da alan var mı anne göğsüne en yakın olanmış.bebek anne göğsünden kopmuyomuş
Bi de kaşık biberon alan var mı.

evet aynen bisey giyemiyorum ayakta agridan uyusmus vaziyetteyim yinede normal diyolar 3.dogumum olcak boyle olmamistim ama yarin baska dra gidecem sirf bu agrilar yuzunden

evet aynen bisey giyemiyorum ayakta agridan uyusmus vaziyetteyim yinede normal diyolar 3.dogumum olcak boyle olmamistim ama yarin baska dra gidecem sirf bu agrilar yuzunden

geçen hafta nst de bir bayan ile karşılaştım onun da 2. bebeği. o da ayakta duramıyordu, çok baskı var aşağıya doğru diyordu.
her gebelik farklı demek ki. doktoruma soruyorum normal diyor canım.
büyüyor bebeklerimiz :) benim de ilk ama bende de var ağrı, neyse az kaldı haftaya doğuruyorum ben :)

hayirlisiyla al kucagina insallah kesin konustuguna gore sezeryan seninki benim daha var ama biran evvel dogsun istiyorum hayirlisi bakalim

hayirlisiyla al kucagina insallah kesin konustuguna gore sezeryan seninki benim daha var ama biran evvel dogsun istiyorum hayirlisi bakalim
evet canım sezeryan. seni çok iyi anlıyorum bir an önce doğsun da rahatlayalım diyoruz ama sonrasında da uykusuz her geceee
sağlıkla doğsun tüm bebekler de uykusuzluğa her türlü yorgunluğa razıyız biz anneler

İnsallah canim vaktinde gelir ins tum meleklerimiz.

hadi hayırlısı insallahh.

ayy kıyamam bebegine. inşaşllah bak yavas yavas aşacak hepsini

Geçmiş olsun benim yürüyüş yapınca oluyor o yüzden yarım saatten fazla yürüyemiyorum

Kuzum bende arastirmaya gidiorum mukemmel bi doktorum var ilk dogumum ve daha 37. Haftadan bebek ters die sezeryane gun verdi. Malum arastirma hastanelerinde yer yok acil olarak gitsen muhakkak farkli bi hastaneye gonderiyorlar doktorum bole bi durum yasamamam icin gun verdi bana. Rabbim hayirli insanlarla vicdanli halden anlayan dr ile karsilastrsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…