- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Biz ilk zamanlar cok yuruduk baktik bebis donmuyor dr sezeryane gun verdi havada iyice sogudu paso yatip tekme yiyorum oglusumdanBenim gibi panikmisiniz sizdeyaklasio dogum ya , sayili gunler kaldi Allah yardimcimiz olsun , kolaylikla sorunsuz atlatalim insallah bebisimizin we benim kiyafetler canta hazir sukur , besik puset emzik biberon kaldi onlarda haftaya insallah cok yoruldum ;( dr sabah aksam 1 er saat yuru dedi , 1 haftadir ayaklarima karasular indi , 11 kilo aldim we ole yurumek cok yorucu oluo ;( ama sukurler olsun ! Sizlerde durumlar ne ?
Kaç haftalık bebişin maşallah kilosu çok güzeliyiyiz 3400 gr olmuş oglumuz. sancı cıkmadı nstye baglandım. baska bir numara cıkmadı klasik git geller.
haftaya gidecegim tekrar..
dogumdan sonra kiloları atarken sarkmalar olmasın diye de surulecek catlak kremi. oyle değil mi
Sen çantayı kapının yanına koy burayı her gün okudukça bende erken doğururum diyorum normalde 17 Aralık ama doktor 10u gibi gelir diyoBenim de günüm belli 4 aralik ama burdan okudukca korkuyorum erken gelecek diye
Kaç haftalık bebişin maşallah kilosu çok güzel
ay gelmesinn dahaaSen çantayı kapının yanına koy burayı her gün okudukça bende erken doğururum diyorum normalde 17 Aralık ama doktor 10u gibi gelir diyo
37 pazartesi kontrol vardı. 2980gram bebeğim. Seninki maşallah kilosu yerınde. Umarım doğuma kadar biraz daha alırız kilobenim 36 bitti yarın 36 + saymaya baslayacagım. inşalah senin ?
amin canım Allah gönlüne göre nasip etsin. Ama benimki de arada öyle tekmelidir ki diyorum işte dığacak simdi hatta şu an resmen ayağını mi elini mi oramdan çıkarıyor galiba. Iyice arama toplandı hisseder oldumay gelmesinn dahaa
yarın akşam annem gelcek beraber hazırlayacaz çantayı daha hazır değil
ama yıkadım ütüledim sadece çantaya atıp çıkıcaz.
hem doğum günümde gelsin çok istiyorum. bu kadar denk geldi bari doğum günümde doğsun
Çantayı hazırlamak kolay. 10 dk da bitirirsiniz bol bol kendine atlet al Göğüs pedi De koy çok Lazım oluyormuş.ay gelmesinn dahaa
yarın akşam annem gelcek beraber hazırlayacaz çantayı daha hazır değil
ama yıkadım ütüledim sadece çantaya atıp çıkıcaz.
hem doğum günümde gelsin çok istiyorum. bu kadar denk geldi bari doğum günümde doğsun
Canım
amin canım Allah gönlüne göre nasip etsin. Ama benimki de arada öyle tekmelidir ki diyorum işte dığacak simdi hatta şu an resmen ayağını mi elini mi oramdan çıkarıyor galiba. Iyice arama toplandı hisseder oldum
eğer döndüyse bebiş elleridir canım.Çantayı hazırlamak kolay. 10 dk da bitirirsiniz bol bol kendine atlet al Göğüs pedi De koy çok Lazım oluyormuş.
37 pazartesi kontrol vardı. 2980gram bebeğim. Seninki maşallah kilosu yerınde. Umarım doğuma kadar biraz daha alırız kilo
canım biz de bgn gittik yöntemlerden bahsetmedim ama artık dönmez gibi dedi haftaya cumartesi yine gidicez .. hayırlısı ama 4 aralık için sezeryanda ısrarcı gibi bizimki .. dr art niyetli diil biliorum ztn hastanede normal sezeryan aynı fiyat öle bişey yapmaz ben biraz daa bekleyelim diince bebegin ayakları aşağıda kordon sarkabilir fln dedi bu hafta başka dr a görün istersen dedi eltim biraz kararsızım devlet hastanesi var 2 sokak üstümüzde ztn kan ve idrar istedi onun için gitmişken bir de kadın doğumcuya görünsem mi bilemedim .. 37+2 yiz bugün çok çok zor dio bi de kocaman olmus 3360 gram ve 51 cm .. 1 haftada 360 gr almıs 2 cm uzamışbi de canım bgn kafası yanda bile diildi iki göğsümün ortasındaydı bildiğin
Bende fanila vardı ondan kesip kesip koyayım diyordum burayı okuyunca bi paket hadi alayım dedim ama küçük el bezi gibi havlularım var incecik onlardan koydum bak iyi ki konu açıldı eşimin atletlerinden koyacaktım kendime bol bol giyerim diye hemmmmeeen Kalkıp koyayım yoksa unuturumeğer döndüyse bebiş elleridir canım.
benimki de kafayı dayamış orama arada gıdıklar gibi bişeyler oluyo anlıyorum ki elleri.
ayakları sağ yukardaymış zaten her gittiğimde pozisyonu aynı dönemiyo artık.
benimki de ayağa kalktığımda aynı hissi veriyo pat diye düşecek aha doğuyom diyom
aldım canım atlet, kilot, gögüs pedi almadım havasız birakıyomuş memeleri.
onun yerine annem mermerşahtan bebişe ağız bezi sırt bezi yapmış onlardan alıcam.
Canım 3 kg üzeri doğması her türlü gelişimin gerçekleştiği anlamına geliyor en azından rahat bi nefes almak adına. Sen doğurana kadar 3.900 ü bulur seninki. Benim yavru acık cılız gibi ama önemli olan sağlık tabii ki. Doğuma kadar 3 olsun yeter bize :) senin normal mi Gidişatsiz alın ben almayım mumkunse : ( valla doguramıcam diye korkmaya basladım o acıdan. kilo da değil saglıgı onemli.
Canim GG den kartussepeti diye bir satıcı var. Ondan almıştı @kgokce sanırım. Ben de ondan alicam inşallah. Şeker sugar markası var @raziyesilyayla arkadaşımızın önerisi o markaya güvenebiliriz. Kolay gelsin
Canim seker&sugar markasini oneririm.netten sayfasindan al kapida odemede var..cok memnun kaldim ben ayrica ucuz ve helal..
Canım 3 kg üzeri doğması her türlü gelişimin gerçekleştiği anlamına geliyor en azından rahat bi nefes almak adına. Sen doğurana kadar 3.900 ü bulur seninki. Benim yavru acık cılız gibi ama önemli olan sağlık tabii ki. Doğuma kadar 3 olsun yeter bize :) senin normal mi Gidişat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?