2014 Aralık Anneleri

Biz ilk zamanlar cok yuruduk baktik bebis donmuyor dr sezeryane gun verdi havada iyice sogudu paso yatip tekme yiyorum oglusumdan sanirsam kafa yukarda die yeri bol hic durmuor cunku. Ama her an gelecek die bekliorum gecmior gunlr bi turlu. Bi yandan cabucak kavusmak istiorum biandan midani doldursun istiorum kafam cok karisik Bizimde cantada tek eksigimiz bebek bezi artik onuda alsak tamamdir

Kaç haftalık bebişin maşallah kilosu çok güzel

Sen çantayı kapının yanına koy burayı her gün okudukça bende erken doğururum diyorum normalde 17 Aralık ama doktor 10u gibi gelir diyo
ay gelmesinn dahaa
yarın akşam annem gelcek beraber hazırlayacaz çantayı daha hazır değil
ama yıkadım ütüledim sadece çantaya atıp çıkıcaz.
hem doğum günümde gelsin çok istiyorum. bu kadar denk geldi bari doğum günümde doğsun

Canım
amin canım Allah gönlüne göre nasip etsin. Ama benimki de arada öyle tekmelidir ki diyorum işte dığacak simdi hatta şu an resmen ayağını mi elini mi oramdan çıkarıyor galiba. Iyice arama toplandı hisseder oldum

Çantayı hazırlamak kolay. 10 dk da bitirirsiniz bol bol kendine atlet al Göğüs pedi De koy çok Lazım oluyormuş.

Çantayı hazırlamak kolay. 10 dk da bitirirsiniz bol bol kendine atlet al Göğüs pedi De koy çok Lazım oluyormuş.
eğer döndüyse bebiş elleridir canım.
benimki de kafayı dayamış orama arada gıdıklar gibi bişeyler oluyo anlıyorum ki elleri.
ayakları sağ yukardaymış zaten her gittiğimde pozisyonu aynı dönemiyo artık.
benimki de ayağa kalktığımda aynı hissi veriyo pat diye düşecek aha doğuyom diyom
aldım canım atlet, kilot, gögüs pedi almadım havasız birakıyomuş memeleri.
onun yerine annem mermerşahtan bebişe ağız bezi sırt bezi yapmış onlardan alıcam.

aynı durum bende de var. bebeklerımızın doğum tarihleri de aynı. dr.um da tum sıkıntıları yüzüme bıle bakmadan saydı.nedense ben cok rahatsız oldum. ben de devlet hastanesine gıdeceğim . danışacağım. aynı fıyatta olsa normal doğum ve sezeryan , sezeryan onlara göre cok daha kolay olduğundan daha cok tercıh edıyorlar. cuma gunu devlet hastanesine gıdeyım bır .

benımde bır bakıyorum göğsümün altında kafası bır bakıyorum yanda. kiloso da 3 kilo ve boyu 46 kadardı sanırım .düz olması için hareketler hakkında bilgisi olan var mı?

Bende fanila vardı ondan kesip kesip koyayım diyordum burayı okuyunca bi paket hadi alayım dedim ama küçük el bezi gibi havlularım var incecik onlardan koydum bak iyi ki konu açıldı eşimin atletlerinden koyacaktım kendime bol bol giyerim diye hemmmmeeen Kalkıp koyayım yoksa unuturum

siz alın ben almayım mumkunse : ( valla doguramıcam diye korkmaya basladım o acıdan. kilo da değil saglıgı onemli.
Canım 3 kg üzeri doğması her türlü gelişimin gerçekleştiği anlamına geliyor en azından rahat bi nefes almak adına. Sen doğurana kadar 3.900 ü bulur seninki. Benim yavru acık cılız gibi ama önemli olan sağlık tabii ki. Doğuma kadar 3 olsun yeter bize :) senin normal mi Gidişat

Evet seker sugar i gordum nette. Tamam canim cok saol bende bakayim. Bazi yorumlarda bazi markalara tadi guzel degildi falan yazmislar guvenemedim

bu arada benimde bebek ters . İstanbul beylikdüzü yakınlarında halden anlayan dr arıyorum bilen var mı?

Canim seker&sugar markasini oneririm.netten sayfasindan al kapida odemede var..cok memnun kaldim ben ayrica ucuz ve helal..

Tamam cnm o markayi alicam bende cok saol. Sayfasindan derken kendi sitesi mi var? Birde ben 60 tane falan yapicam ne kadar alsam olur sence. Iki renk kullanicam. Bebek mavisi ve sari. Balon modelinden yapıcam. Ustune süslemeleri beyazla yapıcam ondan 200 gr var. Maviyle saridan birer tane 200 gr yetermi sence. Yoksa 2 şer kutumu alsam sarı ve maviden?

inşallah olur. benim bi sorun yok sukur işte ama dogum sekli ile ilgili bişey konusmadık doktorla henuz altan muayene bile yapmadı. kısmettt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…