- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
Masallah cnm cok iyi kilo almis gelmeye niyetleri yok bizimkilerin pek sanci manci hak getire.Icerisi sicacik havalar doguk ondan mi gelmiyorlar ne?Benimde haftaya persembe randevun dogurmazsam o zamana kadar tabiiiiyiyiz 3400 gr olmuş oglumuz. sancı cıkmadı nstye baglandım. baska bir numara cıkmadı klasik git geller.
haftaya gidecegim tekrar..
dogumdan sonra kiloları atarken sarkmalar olmasın diye de surulecek catlak kremi. oyle değil mi
Masallah yavruna canim kücük olsun önemli degil saglikla dogmus ya büyür o annesi kocamaaan olur.Tebrikler.Arkadaşlar bu akşam saat 9 da normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık Allah'a şükür 2800 gr minik bi kız:) inşallah herkes sağ salim kucaklarına alır yavrularını...
Benim hala kiyafetler cantanin icine girmedi,söylemeye utaniyorum resmen.Yarin yerlestiricem kesin.Bazen agrilar geliyo diyom dogursam cocugumla don paca kalacaz:)Sen çantayı kapının yanına koy burayı her gün okudukça bende erken doğururum diyorum normalde 17 Aralık ama doktor 10u gibi gelir diyo
Arkadaşlar bu akşam saat 9 da normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık Allah'a şükür 2800 gr minik bi kız:) inşallah herkes sağ salim kucaklarına alır yavrularını...
Benim hala kiyafetler cantanin icine girmedi,söylemeye utaniyorum resmen.Yarin yerlestiricem kesin.Bazen agrilar geliyo diyom dogursam cocugumla don paca kalacaz:)
Benim de kasiklatimda cok canim agrislm arkadaslar 36+3 gunluk hamileyim alt karnim cok agriyo yuruyemiyorum sanki dogum yapacak kadar agrim oluyo ama ntsde ve vajinal muanede bisey cikmadi benim gibi haddinden fazla agrisi olan varmi aranizda
canım bana da yazar msn ne dediğini ya merak ediorumaynı durum bende de var. bebeklerımızın doğum tarihleri de aynı. dr.um da tum sıkıntıları yüzüme bıle bakmadan saydı.nedense ben cok rahatsız oldum. ben de devlet hastanesine gıdeceğim . danışacağım. aynı fıyatta olsa normal doğum ve sezeryan , sezeryan onlara göre cok daha kolay olduğundan daha cok tercıh edıyorlar. cuma gunu devlet hastanesine gıdeyım bır .
Canim benim hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin :)Çok teşekkürler arkadaşlar sabah uyandığımda hafif bi ağrım bide lekelenme vardı saat 4 gibi doktora gittik 4 cm açılma direk hastaneye git dedi geldik sancılar düzenli ve yüksekti ama dayanılmayacak gibi değildi 7 buçuk gibi arttı 9 gibi de doğdu kolay bi doğum oldu Allah'a şükür bu arada ikinci bebeğim ama ilki de kolay olmuştu sadece suni Sancı almıştım onda farklı olarak
Hayirli olsun canim rabbim anali babali buyutsun ins. Darisi basimiza.Çok teşekkürler arkadaşlar sabah uyandığımda hafif bi ağrım bide lekelenme vardı saat 4 gibi doktora gittik 4 cm açılma direk hastaneye git dedi geldik sancılar düzenli ve yüksekti ama dayanılmayacak gibi değildi 7 buçuk gibi arttı 9 gibi de doğdu kolay bi doğum oldu Allah'a şükür bu arada ikinci bebeğim ama ilki de kolay olmuştu sadece suni Sancı almıştım onda farklı olarak
Canim gozunuz aydin aldin bebegini kucagina :)Çok teşekkürler arkadaşlar sabah uyandığımda hafif bi ağrım bide lekelenme vardı saat 4 gibi doktora gittik 4 cm açılma direk hastaneye git dedi geldik sancılar düzenli ve yüksekti ama dayanılmayacak gibi değildi 7 buçuk gibi arttı 9 gibi de doğdu kolay bi doğum oldu Allah'a şükür bu arada ikinci bebeğim ama ilki de kolay olmuştu sadece suni Sancı almıştım onda farklı olarak
Canim bana da kanala girmis dedi dr.ama zaman zaman bogazimi sikiyolar gibi nefes aliyorum.gecmesi gerekirdi ama gecmediiKizlar karnima bakilirsa bebek asagi indi doktor da kanala.girmis demisti ama midem hala cok yaniyooo.İnternette rahatlama olacagi yaziyo reflü konusunda ama olmadi bende cildircam yaaa
Rabbim saglik versin, anali babali buyutsun :)Çok teşekkürler arkadaşlar sabah uyandığımda hafif bi ağrım bide lekelenme vardı saat 4 gibi doktora gittik 4 cm açılma direk hastaneye git dedi geldik sancılar düzenli ve yüksekti ama dayanılmayacak gibi değildi 7 buçuk gibi arttı 9 gibi de doğdu kolay bi doğum oldu Allah'a şükür bu arada ikinci bebeğim ama ilki de kolay olmuştu sadece suni Sancı almıştım onda farklı olarak
Ayyy bir bebek daha geldii.rabbim analı babalı buyutsün.efsa10 .!.:Çok teşekkürler arkadaşlar sabah uyandığımda hafif bi ağrım bide lekelenme vardı saat 4 gibi doktora gittik 4 cm açılma direk hastaneye git dedi geldik sancılar düzenli ve yüksekti ama dayanılmayacak gibi değildi 7 buçuk gibi arttı 9 gibi de doğdu kolay bi doğum oldu Allah'a şükür bu arada ikinci bebeğim ama ilki de kolay olmuştu sadece suni Sancı almıştım onda farklı olarak
Rabbim saglik versin, anali babali buyutsun :)
Hayirlisiyla biz de kurtulsak. Her gece ruyamda ya doguma gidiyoruz, ya kanamam oluyo. Korkudan uyku uyuyamaz oldum. Allahim bekleyen herkesi sag salim kurtarsin bebecikleriyle.
Yaklastikca daha da cogaldi evet.Bu ara dogum ruyalari bende de cok siklasti. yaklastikcs tirsiyoruz heraldeAllah hayirlisiyla dogurmamizi nasip etsin hepimizin.
ne kadar sevindim canım hayırlı olsun darısı başımıza...Arkadaşlar bu akşam saat 9 da normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık Allah'a şükür 2800 gr minik bi kız:) inşallah herkes sağ salim kucaklarına alır yavrularını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?