- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
canim 40 i cikana kadar ole oluyo gāž sancisi da olabilirKizlar ölüyorum uykusuzluktan yapisik ikiz gibi dolaniyoruz surekli viyakliyor oğluşum bu saat oldu uyumadikbu arada dogum yapanlar olmus gozleri aydin sanirim bugunde doguma gircek ark var kimyager onada allah kolaylik versin, saglikla alir insallah kollarina.
iyiyiz 3400 gr olmuş oglumuz. sancı cıkmadı nstye baglandım. baska bir numara cıkmadı klasik git geller.
haftaya gidecegim tekrar..
dogumdan sonra kiloları atarken sarkmalar olmasın diye de surulecek catlak kremi. oyle değil mi
aklına gelebilecek her seyı söyledı kalbı durur , kordon dolanır vs vs. ama yüzüme bakmadan öfkelı söyledığı için içim huzursuz oldu. açıkçsı yarın başka bır Dr.a daha sordum o da 3 günde bır suyunu sureklı kontrol ettir nst çektir .yanı yakın takıpte ol dedı. ben de yarın başka bır Dr.a daha görünecem.çünkü doktorlar bıraz daha rahatlarını düşünüyorlar gıbı geliyor çünkü normal doğum , sezeryana göre ucretı hem az hem de daha uzun suruyor.açıkçası Dr.dan da soğudum. başka dr.un söylediğine göre çizgime yön verecem. eğer kısmet olursa ve sıkıntı olmazsa sezeryanı sancım gelene kadar beklemek istiyorum.umarım sezeryan olayından kurtuluyorum.canım bana da yazar msn ne dediğini ya merak ediorum
Bu ara dogum ruyalari bende de cok siklasti. yaklastikcs tirsiyoruz heraldeAllah hayirlisiyla dogurmamizi nasip etsin hepimizin.
Canim ben kendi sitesinden almistim swker&sugar yazinca cikan siteden..renk secimin guzel..60 tane yapacaksin ama asil onemli olan kalibinin buyuklugu..benim bi kalibim vardi zibin seklinde bi kutu sari bi kutu maviden 33 adet cikti degisimli olarak kullandim renkleri..bide biberon swklinde vardi.ondan 123 adet cikti beyaz sari ve pembeden .hepside birer kutu idi..yani sen nolur nolmaz iki kutu al derim..ben acarken imcecik actim aeker hamurunu bol bol kullanmaya gwrek yok :) paketinde artarsa durur evde bisi olmaz dediler.zaten paketi 3.5 lorami neydi..bi bakarsin sen ben taaaa agustos basi almistim..kolay gelsin.bitincede paylasirsinTamam cnm o markayi alicam bende cok saol. Sayfasindan derken kendi sitesi mi var? Birde ben 60 tane falan yapicam ne kadar alsam olur sence. Iki renk kullanicam. Bebek mavisi ve sari. Balon modelinden yapıcam. Ustune süslemeleri beyazla yapıcam ondan 200 gr var. Maviyle saridan birer tane 200 gr yetermi sence. Yoksa 2 şer kutumu alsam sarı ve maviden?
canım gözün aydın.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.doğumunu anlatırmısın.çok heyecanlıyım bendeArkadaşlar bu akşam saat 9 da normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık Allah'a şükür 2800 gr minik bi kız:) inşallah herkes sağ salim kucaklarına alır yavrularını...
Canim ben kendi sitesinden almistim swker&sugar yazinca cikan siteden..renk secimin guzel..60 tane yapacaksin ama asil onemli olan kalibinin buyuklugu..benim bi kalibim vardi zibin seklinde bi kutu sari bi kutu maviden 33 adet cikti degisimli olarak kullandim renkleri..bide biberon swklinde vardi.ondan 123 adet cikti beyaz sari ve pembeden .hepside birer kutu idi..yani sen nolur nolmaz iki kutu al derim..ben acarken imcecik actim aeker hamurunu bol bol kullanmaya gwrek yok :) paketinde artarsa durur evde bisi olmaz dediler.zaten paketi 3.5 lorami neydi..bi bakarsin sen ben taaaa agustos basi almistim..kolay gelsin.bitincede paylasirsin
Günaydın :) ne durumda Çanta? Başladın mı doldurmaya eşyaları bi an önce bitir rahata er kuzumBenim hala kiyafetler cantanin icine girmedi,söylemeye utaniyorum resmen.Yarin yerlestiricem kesin.Bazen agrilar geliyo diyom dogursam cocugumla don paca kalacaz:)
selam babylove, Allah kolaylık versin. hastaneden çıktınız mı?Kizlar ölüyorum uykusuzluktan yapisik ikiz gibi dolaniyoruz surekli viyakliyor oğluşum bu saat oldu uyumadikbu arada dogum yapanlar olmus gozleri aydin sanirim bugunde doguma gircek ark var kimyager onada allah kolaylik versin, saglikla alir insallah kollarina.
selam canım, ikizlerin nasıl?canim 40 i cikana kadar ole oluyo gāž sancisi da olabilir
Arkadaşlar bu akşam saat 9 da normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık Allah'a şükür 2800 gr minik bi kız:) inşallah herkes sağ salim kucaklarına alır yavrularını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?