kizlar ya, drdayim.suyumu az gördü.nst falan cekilcek.o arada su ic dedi.tekrr vakicam azsa doguma alabilirim dedi resmen 37+4 yim..su icince suyum olcaksa sizce erken dogum sacma diilmi ya.israr etsem ben beklicem diye bisey olmasindan korkuyorum sonra ne biliim
saol canim ya.korkuyorum valla.Allah yaridmcimiz olsun hepimizincanım hayırlısı olsun hakkından artık bebeklerimizin günleri dolmaya başladı. endişe etme. sana dua edicem
Sağol canım belki bünyeden bünyeye değişir bilmiyorum ama ikisi de gayet kolaydı suni Sancıyı serum olarak değil rahmin açılmasını hızlandıran bir fitil olarak vermişlerdi onda Sıfır ağrıyla gidip 2 saat Sancı çekip doğurmuştum bunda ise hafif hafif sancılar vardı yine 1 buçuk 2 saat çektim tavan sancıları ama Bebeğin çıkışıyla herşey bir anda bitiyor çok şükür benim Doğumlar hızlı ilerliyor ikisinde de ebelerin tahmini tutmadı bunda doktor zor yetişti hatta:)Canim gozunuz aydin aldin bebegini kucagina :)
Ikisini de yasamis biri olarak sunu sanci cok mu zorr??
Su konusunda endiselenme, benim de gecen haftalarda az gorunuyordu, bu haftaki kontrolde suyu iyi dedi doktor. Bana da bol su ic demisti, kanitlanmis bir faydasi yokmus ama etki ettigi dusunuluyor.kizlar ya, drdayim.suyumu az gördü.nst falan cekilcek.o arada su ic dedi.tekrr vakicam azsa doguma alabilirim dedi resmen 37+4 yim..su icince suyum olcaksa sizce erken dogum sacma diilmi ya.israr etsem ben beklicem diye bisey olmasindan korkuyorum sonra ne biliim
38. Hafta erken değil artık su azalınca riske atmıyorlar ilkinde olmuştu bende de 39 da suni alıp doğurmuştum 1 cm açıklığım vardıkizlar ya, drdayim.suyumu az gördü.nst falan cekilcek.o arada su ic dedi.tekrr vakicam azsa doguma alabilirim dedi resmen 37+4 yim..su icince suyum olcaksa sizce erken dogum sacma diilmi ya.israr etsem ben beklicem diye bisey olmasindan korkuyorum sonra ne biliim
Ne guzel canim ya allah bize de boyle kolay.nasip etsinSağol canım belki bünyeden bünyeye değişir bilmiyorum ama ikisi de gayet kolaydı suni Sancıyı serum olarak değil rahmin açılmasını hızlandıran bir fitil olarak vermişlerdi onda Sıfır ağrıyla gidip 2 saat Sancı çekip doğurmuştum bunda ise hafif hafif sancılar vardı yine 1 buçuk 2 saat çektim tavan sancıları ama Bebeğin çıkışıyla herşey bir anda bitiyor çok şükür benim Doğumlar hızlı ilerliyor ikisinde de ebelerin tahmini tutmadı bunda doktor zor yetişti hatta:)
Teşekkür ederim inş buluruz. 20 yaşındaymış annem. 19 yaşında evlenmiş.günaydın canım, doktorun mr olayına canım sıkıldı.
inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz
bu arada annen seni doğurduğunda kaç yaşındaymış merak ettim.
kizlar ya, drdayim.suyumu az gördü.nst falan cekilcek.o arada su ic dedi.tekrr vakicam azsa doguma alabilirim dedi resmen 37+4 yim..su icince suyum olcaksa sizce erken dogum sacma diilmi ya.israr etsem ben beklicem diye bisey olmasindan korkuyorum sonra ne biliim
Yeni acildi ya sanirim daha baslamadilar o uygulamaya bende baktim ama batikent subesini secince cikmiyor. Ismini hala koymadik isimsiz hala oğlusum dusunmekteyiz hala:)selam babylove, Allah kolaylık versin. hastaneden çıktınız mı?
isme ne karar verdiniz. hastanenin sitesine baktım göremedim oğluşunu koymadılar mı acaba?
@kimyager25 Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz canım
Su konusunda endiselenme, benim de gecen haftalarda az gorunuyordu, bu haftaki kontrolde suyu iyi dedi doktor. Bana da bol su ic demisti, kanitlanmis bir faydasi yokmus ama etki ettigi dusunuluyor.
Ben zaten gunde 3 litreden fazla su iciyordum, daha fazlasini icemedim haliyle. Ama kendiliginden duzene girdi.
Rabbim hayirlisini versin, insallah bir sorun cikmadan tamamlarsiniz sureci.
Su konusunda endiselenme, benim de gecen haftalarda az gorunuyordu, bu haftaki kontrolde suyu iyi dedi doktor. Bana da bol su ic demisti, kanitlanmis bir faydasi yokmus ama etki ettigi dusunuluyor.
Ben zaten gunde 3 litreden fazla su iciyordum, daha fazlasini icemedim haliyle. Ama kendiliginden duzene girdi.
Rabbim hayirlisini versin, insallah bir sorun cikmadan tamamlarsiniz sureci.
Elektrikler kesildi simdi firsattan istifade cantalara gidiyom sanki hic dolmayacak bitmeyecek gibi geliyo ama baslamak bitirmenin yarisidir diyip kalktim.Biraz da utaniyorum artik cantalar hazir degil demeyeGünaydın :) ne durumda Çanta? Başladın mı doldurmaya eşyaları bi an önce bitir rahata er kuzum
maşallah oğluşuna canım :)
doğum zamanı ya da şekli ile ilgili bişey dedi mi?
canım kolay doğum olması için özel birşey yaptınmı?38. Hafta erken değil artık su azalınca riske atmıyorlar ilkinde olmuştu bende de 39 da suni alıp doğurmuştum 1 cm açıklığım vardı
sağlıklı sıhhatli ağrısız sızısız kurtul inşallah.Kizlar yarin sabah sezeryanla alinacak bebegim, dua edin olur mu benim icin?
benimkide böyle olucak canım. kalıbım bu. çokta küçük değil sanki. 2 şer tane alsam daha iyi olucak sanırım dediğin gibi canım. çok saol. paylaşırım tabi 2 hafta sonra yapıcam büyük ihtimalle. kalabalık olucaz 8-9 kişi yapıcaz. bir günde bitiririz dedik. kurabiyeleri bir gece önceden pişireceğiz.
Bence birer kutu yetmeyebilir hic riske girme ikiser kutu al ama beyaz yeter sanirim.fazla mal goz cikarmaz al gitsin evde durur :)kalıp bu canımraziyesilyayla
Sancilarimin sebebini dun doktora gidip ogrendik canim..bizim kuzu kanalda ilerlemeye devam ediyor..nst de sorunumuz yok..acilmada yok.ama iki gundur kendimi adetli gibi hissediyordum..bugun daha iyiyim..doktor vajinal muayene yapti ve kanalda ilerlemeye devam edio dedi.bu kanal 6 bogumdan olusuo bizimki ilerliomus iste..sevin mutlu ol dedi hepsi normal dogum emaresi dedi..ilerlerse acilma baslayip dogum baslicak..ne kadar surer allah bilir artik..biizimkinin keyfine kalmis artik :) ben 1 aralikta pirtlatmaya kararliyim :) bekledi bekledi ilk aralik annesi olalim bari diyorum..sancilar dayanilmicak seyler degil zaten..sicak kuvette oturup rahatlamayi onerdi..bundan sonra rahatlama zamanin dedi..bekliyoruz bakalim..bi haftadir kanalda beklio ilk bebelerde dogum 1-2 hafta icinde gerceklesiomis
suyun azalmasi 38. Haftada normal degilmi zaten? Riske girme ama yinede diren biraz canim.bol su icip bol dinlen..bi kac gun daha bekle bence normal sansini hemen geri tepme..ama risk var diosa ayri tabi bisi diyemeyiz..allah yardimcin olsunnkizlar ya, drdayim.suyumu az gördü.nst falan cekilcek.o arada su ic dedi.tekrr vakicam azsa doguma alabilirim dedi resmen 37+4 yim..su icince suyum olcaksa sizce erken dogum sacma diilmi ya.israr etsem ben beklicem diye bisey olmasindan korkuyorum sonra ne biliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?