2014 Aralık Anneleri

Canim hastane

Yeni acildi ya sanirim daha baslamadilar o uygulamaya bende baktim ama batikent subesini secince cikmiyor. Ismini hala koymadik isimsiz hala oğlusum dusunmekteyiz hala:)
Canim bende baktim bebikin resmine goremedim ellerini ayaklarini koysan yaaaa..merakli melahat ben :)

kizlar hastane cantasina 2 takim kiyafet koysak yeterli mi sizce 1 adet emzik yeter mi yoksa 2 farkli marka mi koysam bilemedim.Kendimize hijyen acisindan neler konmali banyo yapmayacagim ve 1 gece kalacagim ama ne koyacagimi bilemedim.

kizlar hastane cantasina 2 takim kiyafet koysak yeterli mi sizce 1 adet emzik yeter mi yoksa 2 farkli marka mi koysam bilemedim.Kendimize hijyen acisindan neler konmali banyo yapmayacagim ve 1 gece kalacagim ama ne koyacagimi bilemedim.

ben kendime 2 gecelik bir pijama takımı emzirme sütyeni normal bol pamuklu atlet 3 tane hamile kilodu orkid uzun ped dize kadar çorap 4 tane yedek yarım çorap alt açma bezi göğüs pedi havlu terlik göğüs ucu kremi şal koydum. makyaj malz rollon kremde(cilt için) koyacağım.
hastane çıkışı için ayrıca kıyafet götürmeyeceğim. pijama takımım çıkarken giyerim diye düşündüm. üstüne mont giycez nasılsa.

o adet ağrıları bendede var bi kaç gündür canım yaa. benim adetim hep ağrılı geçerdi o yüzden çok benzetiyorum o ağrılara ben. tam kasıklarımın altında. birde ayağa kalktığımda vajinamda çok acı ağrı oluyor. o neden bilmiyorum. benim daha var doğum tarihime ama bebiş 2 hafta önden gidiyor. aralık girince erken doğum riskin bitiyor dedi o yüzden. ben birde 1 haftadır hurma yemeğe bide göğüs masajı yapmaya başladım hergün. bunlarda sancıları tetikliyormuş ya acaba erkenmi başladım diyorum ya

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yavrunu canım. hayırdır sancın falan mı var?

Depend emici kilot numune istemiştim biraz önce geldi, şaşırdım.
Numune gelmeden ben almıştım zati paketini ama neyse giyer giyer atarım inşallah :)

GÜNLERİMİZ hemen hemen aynı canım benimde vajinamda bacaklarımı -özellikle yatarken- açtığımda sanki ikiye ayrılcakmışım gibi acıyor. sanki açılmam var. 2 hafta sonra çatı muayenem var. bakalım ne olur. erken doğum riskim vardı doktorum artık korkacak bişey yok dedi. aslında rahatım ama inş 39. haftaya kadar gelirde güzel güzel normal doğum yaparım. 1 hafta büyük benim bebişimde.

hayırlısı olsun canım hakkında. üzülme ama 36. haftanı doldurmuşsun. ondan sonra olan doğumları normal sayıyorlar. küveze bile girmiyor bebekler. o haftadan sonra gelen sancıları durdurmuyolar bile.

aynı benimde öyle sanki yırtılcak. yada vidayla orası oyuyolar gibi bi acı ağrı var. ilk ayağa kalktığımda da oluyo benim. ilk bi kaç adımım zor oluyor. benimde hep aklıma açılma geliyor. bende 2 hafta sonra çatı muayenesi olucam bakalım ne dicek doktor. neden 39 dedin? bana doktorum aralıktan sonra sancın gelirse durdurmam doğum yapabilirsin dedi kolayca. 39 dan önce olursa normal doğum olmaz mı?

CANIM 39 DAN ÖNCE SANcım gelirse açılmam da iyi olursa normal doğum istiyorum. inşallah öyle olur. ama 39u geçirmek istemiyorum. zaten 1 hafta ileride şekerim var oda beni korkutuyor. riske girmeyip doktorumla 25 aralığa kadar bekleme kararı aldık. iki doğum şekline de açığım yani :)

kizlar hastanede bir gece kalicaz ama yanimda hem memleketten gelen annem hem esim kalmak istiycek napicam bilemedim.Kime öbürü kalsin desem kirilcak offf of.2 kisi kalmaya izin verirler mi acaba? Sizin yaninizda kim kalacak?

tabi ki annen kalsa daha tecrubeli olmaz mı. bakımında da. eşler aşağıda dursun olmuyor mu oyle acaba ?

Haklisin cnm ama esim de bn kalcam ben kalcam diye heves ediyordu ben de sesimi cikarmadim hic bu zamana kadar onu da kirmak istemiyorum nasil söyliycem?

Kizlar bende 12 12 tarih aldim ayin 5 yine kontrol var bakalimm.doktor bana 11 ine gun vermis kafadan be 12 12 olsun dedim yanlismi yaptim acaba zaten kendi istedigi zamnda gelmiyor diye biz oynuyoz gibime geliyor mudehale gibi.hic yapmadigim seyi yaptım

kizlar hastanede bir gece kalicaz ama yanimda hem memleketten gelen annem hem esim kalmak istiycek napicam bilemedim.Kime öbürü kalsin desem kirilcak offf of.2 kisi kalmaya izin verirler mi acaba? Sizin yaninizda kim kalacak?
valla ikisi de kalacak benimkilerin.
özel hastaneler izin veriyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…