- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Canim bende baktim bebikin resmine goremedimCanim hastane
Yeni acildi ya sanirim daha baslamadilar o uygulamaya bende baktim ama batikent subesini secince cikmiyor. Ismini hala koymadik isimsiz hala oğlusum dusunmekteyiz hala:)
canım dualarımız seninle hayırlı doğumlar olsun inşallahKizlar yarin sabah sezeryanla alinacak bebegim, dua edin olur mu benim icin?
kizlar hastane cantasina 2 takim kiyafet koysak yeterli mi sizce 1 adet emzik yeter mi yoksa 2 farkli marka mi koysam bilemedim.Kendimize hijyen acisindan neler konmali banyo yapmayacagim ve 1 gece kalacagim ama ne koyacagimi bilemedim.
Bence birer kutu yetmeyebilir hic riske girme ikiser kutu al ama beyaz yeter sanirim.fazla mal goz cikarmaz al gitsin evde durur :)
Sancilarimin sebebini dun doktora gidip ogrendik canim..bizim kuzu kanalda ilerlemeye devam ediyor..nst de sorunumuz yok..acilmada yok.ama iki gundur kendimi adetli gibi hissediyordum..bugun daha iyiyim..doktor vajinal muayene yapti ve kanalda ilerlemeye devam edio dedi.bu kanal 6 bogumdan olusuo bizimki ilerliomus iste..sevin mutlu ol dedi hepsi normal dogum emaresi dedi..ilerlerse acilma baslayip dogum baslicak..ne kadar surer allah bilir artik..biizimkinin keyfine kalmis artik :) ben 1 aralikta pirtlatmaya kararliyim :) bekledi bekledi ilk aralik annesi olalim bari diyorum..sancilar dayanilmicak seyler degil zaten..sicak kuvette oturup rahatlamayi onerdi..bundan sonra rahatlama zamanin dedi..bekliyoruz bakalim..bi haftadir kanalda beklio ilk bebelerde dogum 1-2 hafta icinde gerceklesiomis
suyun azalmasi 38. Haftada normal degilmi zaten? Riske girme ama yinede diren biraz canim.bol su icip bol dinlen..bi kac gun daha bekle bence normal sansini hemen geri tepme..ama risk var diosa ayri tabi bisi diyemeyiz..allah yardimcin olsunn
kızlar banada dua edın sanırım benım bebısımınde gelmesı an meselesi rabbim heepımıze gusel ve kolay doğumlar nasıp etsınn....sağlıcakla kucağımıza alalım bır an önce ınsallah.. ben tüm hamişlere ediyorum rabbım yar ve yardımcımız olsun...
GÜNLERİMİZ hemen hemen aynı canım benimde vajinamda bacaklarımı -özellikle yatarken- açtığımda sanki ikiye ayrılcakmışım gibi acıyor. sanki açılmam var. 2 hafta sonra çatı muayenem var. bakalım ne olur. erken doğum riskim vardı doktorum artık korkacak bişey yok dedi. aslında rahatım ama inş 39. haftaya kadar gelirde güzel güzel normal doğum yaparım. 1 hafta büyük benim bebişimde.o adet ağrıları bendede var bi kaç gündür canım yaa. benim adetim hep ağrılı geçerdi o yüzden çok benzetiyorum o ağrılara ben. tam kasıklarımın altında. birde ayağa kalktığımda vajinamda çok acı ağrı oluyor. o neden bilmiyorum. benim daha var doğum tarihime ama bebiş 2 hafta önden gidiyor. aralık girince erken doğum riskin bitiyor dedi o yüzden. ben birde 1 haftadır hurma yemeğe bide göğüs masajı yapmaya başladım hergün. bunlarda sancıları tetikliyormuş ya acaba erkenmi başladım diyorum ya
slm kızlar, bende aranızdaym ama aralık ı bulacak mı doğumum bilmiyorum :) 30 haftadan beri erken doğum riskim vardı istirahatlerdeydim hep. pazartesi günü kontrolümde nst de sancı çıktı sonra çatı muayenesi oldm 2 cm de açılma vardı. dr salı günü tekrarçağırdı bu sefer nst de sancı çıkmadı ama dr çok sürmez 1 hafta faln dedi doğum için. bende artık hareket etmeye yürüyüşlere faln başladm. kasılmalarım var arada sancı da oluyor. acaba ne zaman olacak, beklemelerdeyim ...
GÜNLERİMİZ hemen hemen aynı canım benimde vajinamda bacaklarımı -özellikle yatarken- açtığımda sanki ikiye ayrılcakmışım gibi acıyor. sanki açılmam var. 2 hafta sonra çatı muayenem var. bakalım ne olur. erken doğum riskim vardı doktorum artık korkacak bişey yok dedi. aslında rahatım ama inş 39. haftaya kadar gelirde güzel güzel normal doğum yaparım. 1 hafta büyük benim bebişimde.
CANIM 39 DAN ÖNCE SANcım gelirse açılmam da iyi olursa normal doğum istiyorum. inşallah öyle olur. ama 39u geçirmek istemiyorum. zaten 1 hafta ileride şekerim var oda beni korkutuyor. riske girmeyip doktorumla 25 aralığa kadar bekleme kararı aldık. iki doğum şekline de açığım yani :)aynı benimde öyle sanki yırtılcak. yada vidayla orası oyuyolar gibi bi acı ağrı var. ilk ayağa kalktığımda da oluyo benim. ilk bi kaç adımım zor oluyor. benimde hep aklıma açılma geliyor. bende 2 hafta sonra çatı muayenesi olucam bakalım ne dicek doktor. neden 39 dedin? bana doktorum aralıktan sonra sancın gelirse durdurmam doğum yapabilirsin dedi kolayca. 39 dan önce olursa normal doğum olmaz mı?
valla ikisi de kalacak benimkilerin.kizlar hastanede bir gece kalicaz ama yanimda hem memleketten gelen annem hem esim kalmak istiycek napicam bilemedim.Kime öbürü kalsin desem kirilcak offf of.2 kisi kalmaya izin verirler mi acaba? Sizin yaninizda kim kalacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?