2014 Aralık Anneleri

Ayy kizlarr dogumlar ne cok artti bi andaa:) korksam mii sevinsem mi bilemedim.yaklasti hepimizin
Raziye brnimde kanala girdi dedi dr.gercekten 1 2haftaya oluyo muymus kanala girince??
Canim internetin yalancisiyim doktor her an dedu tarih vermedi.bes gun arayla muayene oldum vebes gunde kanalda ilerlemeye devam ediyormus.cuma kanala girdi demisti dun yine gittik kanalda ilerleme sancilari bublar dedi..esim dogum yaklastimi dedi.e tabi esin 38 haftalik hamile dedi.bebis istedimmi kafayi dayayacak ve acilmayi baslatacak yani..bundan sonrasinda allah kerim bakalim nolcak?

Kizlar ne güzel hikayelerinizi anlatmissiniz benim de bebegim bsna cok süpriz oldu korunmayi haziran gibiabiraktim 5 cm cikolata kistim vardi.Doktor doktor gezdim hepsi dene bakalim 1 sene dedi olmazsa tüp bebek ameliyat vs. dediler pek umut yoktu.Hapi birakinca büyüdü tabi.Esime 4 saat uzakta calisiyorum ögretmenim.Sadece cuma gelip evime pazar geri dönüyorum .Esime de hap bir süre koruyomus deyip cocuk istemiyo gibi takiliyorum.Sonra subat ayinda mucize gibi evime yakin okula görevlendirdiler beni.Bu arada bnm kist 7 cm oldu adetlerim iyice kafayi yedi.15 günde bir oluyorum yumurtlama günlerim sasti filan.Subat ayinda adet olmadim 40 gün gecti cok heveslendim ama strestenmis bebek yok En son nisan ayinda annemle doktora gittik adetime 4 gün vardi kisyime baktirdim hamileleri görüp ic gecirdim falan.Evime döndügümde adet günümde yine asiri sancim var yine adet olacam dedim.Bu arada ovulasyon testi kullaniyodum testler adet günümde kopkoyu cikiyo.Adetim 3 gün gecince gizli bir hamilelik testi ve iki cizgi 10 saniyede...Esimi cagirdim eline koydum sadirdi.Tabi kana kadar heveslenme dedi. Hafta sonu gecer gecmez kan verdim 3000lerde degerim inanamadim hala da inanamiyorum.Doktorlar beni sallamadi ama Rabbim duydu sesimi mucizem benimle.

Ohh muhabbet ne guzell bende iki uc saatten beri kuru sanci cekiyrm kizlar ne duzene giriyo siklasiyo nede hastaneye gidecek kadr siddetleniyo napsam bilemedim bi kac saat daha dvm ederse gidicem bi ama :)

Canim katildim ama ne kadar uzunmus uyuyacaktim valla )) malum gebeyiz uyuyup duruyoruz *)

Canim ben anlayamadim seni...hem 37 haftaligiz dion hemde bdt ile uyumlu degil..bdt ye gore 38 olman lazim senin.benim bdt de 18 aralikta ondan diyorum.geridenmi gelio yoksa yazdigin gibi haftasindan ondemi? 37 38 haftalarda dogumlar normal cok korkma elbet dogacaklar.tabikide ne kadar cok karinda obkadar iyi ama bdt ye bakinca 38 haftaliksin biseyciklee olmaz ins...gunu gelip sanci bekleyen arkadaslar var o da ayri bi stres..seninki miyadini doldurmus korkma.bende bugun yarin bekliyorum ve zamanida artik gelebilir :)

Oyy canim sen de zor zamanlar gecirmissin.
En guzel tedavi çocuk dogurmakmis. Inşallah bebeklerimiz bizi iyilestirecek

Resmen iyileştirdi bebeklerimiz bizi. Benim de aurali migrenim vardı canim gözümün önünde parlak kristaller ucardi goremezdim ve sonra siddetli bas agrisi.
Ilk haftalarda bas agrisi yasadim ara ara ama migren gibi degildi. Sonrasinda ise hiç olmadi allaha Şükür. Iyi geldi bu sipaciklar bize iyi -))

Canim kendi doktorunlar görüş. Hatta yarin ya da sonraki gün git nst ye bir kez daha gir belki yalanci sancidir. Surekli takip etmek lazim seni nst ile sık sık. Eger gercekten sanci varsa ve bebegi de etkiliyorsa dogurman en guzeli. Nasil olacagina da doktorunla karar verirsiniz. Sansina kendi doktorun yapsaydi çatı muayenesini iyi olurdu ama gerekirse o da baksin ona göre karar verin.
Ama sancilar yalanci olabilir. Bebek riske girmedikce almazlar zaten. Tutabildikleri kadar tutarlar icerde.

canim ben biraz acele ettim doktora gitmeden hamile olduğumu ogrenir öğrenmez hemen takvim yaptim burda ama megerse geç yumurtlamisim o ay adet tarihini bir hafta ileri aldi doktorum sonra da duzeltemedim takvimi oylece kaldi :)Benim takvim bir hafta ileri gözüküyor o yüzden normalde 37.haftaya yeni girdik bebeğim de haftasiyla uyumlu gidiyor ama tedirgin oldum catin çok dar sancilari da hissetmiyosun sezeryan olabilirsiniz falan deyince üzüldüm biraz ama hayirlisi olsun saglikla kavusalim da başka birşey istemiyorum

sağol canim ya iki kere yapildi ikincisinde hem sancilarin sayisi hem şiddeti artmis görüldü o yüzden hemen alttan muayeneye aldilar. Acilmam yokmuş da hem ben biraz kasildim ama zor olmadi muayene biraz acidi o kadar ama doktor çok dar dedi kendi doktorum daha bahsetmemisri cati muayenesinden bilmem ki o ne der geniş diyeceğini sanmıyorum ben dar olduğunu hissediyordum zaten ayiptir söylemesi ilişkide zorlaniyodum ama hayirlisi olsun diyorum artik 10 gün daha dursa yeter sonra nasil gelmek isterse gelsin yarin doktorumu arayayim o zaman gel derse gitmem lazim

benım de bugun 38. haftam başladı ve bebek ters duruşta. sezeryan olmk ıstemıyorum. hareketlere başladım 2 gundur.dr.um sezeryan ıcın bu hafta gun verelim dedı. ben de doğum sancımı beklıcem deyınce dr.um değişti sankı ard arda tum olumsuzlukları saydı. Dr.dan soğudum.o an benım halımden anlamadığını düşündüm ve yenı dr. arayışına geçtım. ben son anda tersken duz olan bebekler cok duydum. sıkıntı olmadığı surece beklemek ıstıyorum. bakalım nolcak ...

Gun vermis doktorun cnm sana ne guzel. Benimki 38 deki çatı muayenesine kadar belli olmaz dedi. Gun veremiyor.

dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum bende doğurmak istiyorum artık son hafta geçmiyo hiçbir belirtim yok daha..
5-6 hurma yiyorum evi dip köşe temızledim sürekli hareket halindeyiz hayırlısıyla bekliyorum

Sevindim simdi yazdiklarini okuyunca cnm ya. Benim 4 5 gundur hergun agrim var asagida. Ayaga kalktigimda ozellikle. Doktor gecen hafta kanala cok yaklasmis demisti. Belkide kanala girdi bebek. Senden sonra umudum artti bak

Ayni benimde oyle canim ya ara ara hafif adet agrusi gibi sizilar oluyo. Kanalda ilerlerken o agrilar oluyomus cnm baksana arkadaslar öyle diyo. Insallah öyledir. Kanalda ilerledikcede acilma oluyomus. Hakkımızda hayirlisi olsun cnm ya. Insallah kendi sancilarimizka gideriz hastaneye

hadi yaa gun gelfi catti desene..benimde kasiklarda ve vajinada baya agri oluyo..basinc da var demek ilerliyo

Hayirlisi olsun kuzum. Saglikla kucagina alirsin ins allah.
Canim baska doktora gidib ozel olmasa bile devlete gidin. Resmen inatlasmis.

Bence de dr degistirmek iyi fikir. Ben seninle ayni durumdayim. Dr'um sanciyi bekleyelim diyor. Hic olumsuz bir sey soylemedi kendi teklif etti beklemeyi. Ama ne kadar bekleyecek bilmiyorum. 41'i gecirir mi mesela yasayip gorucez. Bizim gibilere bol sans diliyorum. Ben de forunlarda 38 de 39 da ya da sanciyla donen okudum epey. Umarim bizim de hikayemiz boyle olur.

Kızlaaar doğum yapan mı var kimler kavuştu bebişlerine ya geçmişi okuyamıyorum işten güçten ben okuyana kadar biri bana söylesin lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…