Bence de dr degistirmek iyi fikir. Ben seninle ayni durumdayim. Dr'um sanciyi bekleyelim diyor. Hic olumsuz bir sey soylemedi kendi teklif etti beklemeyi. Ama ne kadar bekleyecek bilmiyorum. 41'i gecirir mi mesela yasayip gorucez. Bizim gibilere bol sans diliyorum. Ben de forunlarda 38 de 39 da ya da sanciyla donen okudum epey. Umarim bizim de hikayemiz boyle olur.
EVET O KREM BACIMMiyiyiz 3400 gr olmuş oglumuz. sancı cıkmadı nstye baglandım. baska bir numara cıkmadı klasik git geller.
haftaya gidecegim tekrar..
dogumdan sonra kiloları atarken sarkmalar olmasın diye de surulecek catlak kremi. oyle değil mi
MERAK ETTİM SENİ ARADA YAZ BACIMMSelam kızlar,
İzne ayrıldığımdan beri yazamıyorum pek ama okumaya çalışıyorum. Esra ve babylove dan doğum haberleri de geldi çok sevindim :)
@kimyager25 inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına kuzucuğunu. Sadece bunu düşün, kim demiş boşver hiç umrunda olmasın
Biz de yarın gidiyoruz kontrole, geçen hafta tansiyonum çok düştüğü için nst den de ultrasondan da hiç bişey anlamamıştım, bebeği de adam akıllı görememiştik ama kilo almamıştıinşallah bu sefer sıkıntı yaşamadan görebilirim kızımı ve inşallah birazcık büyümüştür kuzucuğumu çok merak ediyorum :)
Senin de moralin bozulmasin. Umarim guzel bi dr la karsilasirsin. :)ne kadar bekler bılmeme en azından moralını bozmamış senın yanında olmuş ben de oyle bır dr bulsam ne güzel? ben de yarın devlet hastanesınde bır Dr.dan fıkır alacam ..ona göre yolumu çizicem
EVET kartussepetinden aldımmm iyi bir satıcıydıCanim GG den kartussepeti diye bir satıcı var. Ondan almıştıkgokce sanırım. Ben de ondan alicam inşallah. Şeker sugar markası var @raziyesilyayla arkadaşımızın önerisi o markaya güvenebiliriz. Kolay gelsin
bennn de düşünyom amaaa almadık henüzArkadaslar buhar makinesi almayi dusunen ya da alan var mi?
allah bağışlasın bacımmmArkadaşlar bu akşam saat 9 da normal doğumla kızımızı kucağımıza aldık Allah'a şükür 2800 gr minik bi kız:) inşallah herkes sağ salim kucaklarına alır yavrularını...
EVET bayada kolayca olmuş darısı bize... benden daha fazla günün varmış ama ben doğamadımm gittiÇok teşekkürler arkadaşlar sabah uyandığımda hafif bi ağrım bide lekelenme vardı saat 4 gibi doktora gittik 4 cm açılma direk hastaneye git dedi geldik sancılar düzenli ve yüksekti ama dayanılmayacak gibi değildi 7 buçuk gibi arttı 9 gibi de doğdu kolay bi doğum oldu Allah'a şükür bu arada ikinci bebeğim ama ilki de kolay olmuştu sadece suni Sancı almıştım onda farklı olarak
Senin de moralin bozulmasin. Umarim guzel bi dr la karsilasirsin. :)
hemşom tez vakitte düzene girer inşallahhh ... ya sabırKizlar ölüyorum uykusuzluktan yapisik ikiz gibi dolaniyoruz surekli viyakliyor oğluşum bu saat oldu uyumadikbu arada dogum yapanlar olmus gozleri aydin sanirim bugunde doguma gircek ark var kimyager onada allah kolaylik versin, saglikla alir insallah kollarina.
ne desek ki canım bizde bekle deriz allah kırusun bekleememek gerekir .. sancı durumuna bak bi ama biraz daha mı beklesen bilemedim kii ?Kizlar ya simdi wcden ciktim 2 damla kan vardi camasirimda yarin sabaha randevumuz. Ole belli araliklarla gelen bi sancimda yok.. Simdi acile mi gitsek yarin sabah a mi dr solesek bilemedimew hastaneye cok uzak bi saat sonra donus icin vasita yok bebiste hareketli masallah nasil sabahi edicm bilmioru
canım gögus ucu olmayınca bunu kullanıyorlarmıs sanırım ama ne bıleyim bebiş direkt temas etse memeyle daha ii olmaz mıkızlar dr eşantiyon ürünler vermişti şundan da var içindeee bu ne ola ki
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kelebek-2li_PAV-756
yaa insan ne yapacagını sasırıyr .. bi al bi alma .. iyice saskın ördek gibi kaldık . benımde annemler getirecek kullanırmıyım bılmıyorm bakalımBuhar makinasını çocuk dr u bi tanığımıza sorduk önermedi. kaloriferin üstüne ıslak havlu koymak ve odayı arada havalandırmak yeterliymiş. buhar makinasında nem oranı iyi ayarlanmazsa astım yapabiliyormuş, odadaki mevcut maytları bakterileri arttırıyormuş. bi de suyunun sık sık değiştirilmesi gerekiyormuş. açıkcası ben o kadar uğraşamayacağım için almadım. havlu çözüm olmazsa düşünürüm.
göğsüm yara olduğunda böyle bişi kullandım ama bebek ememedi attım çöpe. bi de ğöğüs ucu olmayanlar kullanıyo galiba.kızlar dr eşantiyon ürünler vermişti şundan da var içindeee bu ne ola ki
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kelebek-2li_PAV-756
ay aynen ya. tek bi doğru yok. şu burun aspriratöründe de çok düşündüm çok araştırdım. varya hortumlular içine çekiyosun. biçok dr önermiyormuş onu. burun içi mukozasına zarar veriyormuş falan ???yaa insan ne yapacagını sasırıyr .. bi al bi alma .. iyice saskın ördek gibi kaldık . benımde annemler getirecek kullanırmıyım bılmıyorm bakalım
Canim öncelikle yakındaki bir hastanenin aciline gitsen. Orada derlerse ki doğum başlamış kendi hastanene git derim. Benim hastane de uzak acil bir şey olursa ilk burdakine gitmeyi düşünüyorum. Açılma var falan derse de doğrudan kendi hastaneme giderdim. Yine de kendin bilirsin tabi. Allah yardimcin olsunKizlar ya simdi wcden ciktim 2 damla kan vardi camasirimda yarin sabaha randevumuz. Ole belli araliklarla gelen bi sancimda yok.. Simdi acile mi gitsek yarin sabah a mi dr solesek bilemedimew hastaneye cok uzak bi saat sonra donus icin vasita yok bebiste hareketli masallah nasil sabahi edicm bilmioru
Nisan gelmesi durumda dogum bi iki gun icinde de olabiliormus saatler icindede haftalar sonrada olabilir yazior . Azcik daha bekle oglusum ya :/ne desek ki canım bizde bekle deriz allah kırusun bekleememek gerekir .. sancı durumuna bak bi ama biraz daha mı beklesen bilemedim kii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?