Canım bence en sağlıklı cevabı doktorun verecektir sana, sakın aramamazlık yapma önemli olan onun ne söylediği ve bu önemli bir durum, bizi de haberdar et.Kizlar ya simdi wcden ciktim 2 damla kan vardi camasirimda yarin sabaha randevumuz. Ole belli araliklarla gelen bi sancimda yok.. Simdi acile mi gitsek yarin sabah a mi dr solesek bilemedimew hastaneye cok uzak bi saat sonra donus icin vasita yok bebiste hareketli masallah nasil sabahi edicm bilmioru
ben normalde o hortumlulardan alıcaktım .. sen yazmıstın buradan zararlı oldugunu bi dr dedi diye .. almaktan vazgectim hortumlu .. diğerlerinden aldım bebedor maarka .. valla herkes hakkını helal etsin ben buradan ögrendım bi cok seyıay aynen ya. tek bi doğru yok. şu burun aspriratöründe de çok düşündüm çok araştırdım. varya hortumlular içine çekiyosun. biçok dr önermiyormuş onu. burun içi mukozasına zarar veriyormuş falan ???
eğer gitmeyeceksen hareketlerini takip et cnm sürekli. benim dr um saatte en az 1 hareket hissetmlisin demişti.Nisan gelmesi durumda dogum bi iki gun icinde de olabiliormus saatler icindede haftalar sonrada olabilir yazior . Azcik daha bekle oglusum ya :/
evet cnm aynen. bi çok dr önermiyor. ama yine de aldım nadiren kullanmak için. çünkü o senin aldığın pompalıyı kızımda kullanamadım ben. hiç izin vermiyordu sokmama. bi de alamıyordum onla. annem bizimkini çatal iğneyle alırmış en kötü öyle yapıcam :)ben normalde o hortumlulardan alıcaktım .. sen yazmıstın buradan zararlı oldugunu bi dr dedi diye .. almaktan vazgectim hortumlu .. diğerlerinden aldım bebedor maarka .. valla herkes hakkını helal etsin ben buradan ögrendım bi cok seyı
Biz otribebe aldik hortumlu o da gerci ama daha kontrollu en dogali o geldi. Kendin agiz yoluyla cekiyosun hani. Tatagi al birak :)ay aynen ya. tek bi doğru yok. şu burun aspriratöründe de çok düşündüm çok araştırdım. varya hortumlular içine çekiyosun. biçok dr önermiyormuş onu. burun içi mukozasına zarar veriyormuş falan ???
Malesef ki en yakin hastanemiz bu kadar uzakta kendi aracimizda yok otobus minibus derken bi bucuk saat suruor.Canim öncelikle yakındaki bir hastanenin aciline gitsen. Orada derlerse ki doğum başlamış kendi hastanene git derim. Benim hastane de uzak acil bir şey olursa ilk burdakine gitmeyi düşünüyorum. Açılma var falan derse de doğrudan kendi hastaneme giderdim. Yine de kendin bilirsin tabi. Allah yardimcin olsun
Masallah canim hareketli dikkat ediorum hareketlerine sancim yok hareketleride duzenli randevumuzda sabahtan herhalde dogum baslangici olsa baska belirtilerde pesin sira gelir die dusunuorum sanci su vseğer gitmeyeceksen hareketlerini takip et cnm sürekli. benim dr um saatte en az 1 hareket hissetmlisin demişti.
evet dr soğuk su buharlısı kış bebeklerne iyi değil dediii.. onun yerine yak kaloriferni koy üstüne suyunu dedi.... amann bizde wewelln o dediğne baktık hattaa sözde emzirrken gece lambası niyetne kullanak dedikk ama yok öyle günde 3 saatten fazlada açmayın diyolar... öyle kaldı bizimde durummmkgokce aklinizda bi marka var mi? Biz weewell'in bi modelini aldik getirdik eve gece isigi vardi mavi ve hic kapanmiyodu diye iade ettik. Azicik da ses yapiyodu. Simdi onun daha az su hazneli isiksizini alsak mi yoksa baska bisi mi alsak kararsiziz. Bazi drlar da tavsiye etmiyo. Kafa karisti.
Dogru diorsun canim bnm butun hamileligim bu sekilde gecti artik esim ciddiye dahi almior. Her ay kan goruorm her hastaneye gidisimizde bebek iyi deyip geri yolladilar. Esimde alisti hareket ediorsa yarina gidicez zaten dior.Canım bence en sağlıklı cevabı doktorun verecektir sana, sakın aramamazlık yapma önemli olan onun ne söylediği ve bu önemli bir durum, bizi de haberdar et.
ama bu seferki başka olabilirrr... ( hareketlerini iyi say o haldeeDogru diorsun canim bnm butun hamileligim bu sekilde gecti artik esim ciddiye dahi almior. Her ay kan goruorm her hastaneye gidisimizde bebek iyi deyip geri yolladilar. Esimde alisti hareket ediorsa yarina gidicez zaten dior.
elle vakumluyu da aldımm ama otri bebe deniz suyuyla ağızla çekmecelisinden den de aldık onu kullancaz... sonra 3 aylık olsunlar küçük çatal iğneyle çıkarırız o güzel sümüklerievet cnm aynen. bi çok dr önermiyor. ama yine de aldım nadiren kullanmak için. çünkü o senin aldığın pompalıyı kızımda kullanamadım ben. hiç izin vermiyordu sokmama. bi de alamıyordum onla. annem bizimkini çatal iğneyle alırmış en kötü öyle yapıcam :)
Madem oyle en iyisi almamak..evet dr soğuk su buharlısı kış bebeklerne iyi değil dediii.. onun yerine yak kaloriferni koy üstüne suyunu dedi.... amann bizde wewelln o dediğne baktık hattaa sözde emzirrken gece lambası niyetne kullanak dedikk ama yok öyle günde 3 saatten fazlada açmayın diyolar... öyle kaldı bizimde durummm
weewel ve medisana vardı aklımızdaaa birde wollex iyonizerli diye bişey vardı e bebektee daha ufak uygun bi ürün amaa işte bilemedik
Ciddiye alınmıcak bir konu değil ki bu, zaten doğumlarımız da her an olabilir, bence sen yine de doktorunu ara bilgisi olsun ve sende hareketlerini takip et bebeğinin mutlakaDogru diorsun canim bnm butun hamileligim bu sekilde gecti artik esim ciddiye dahi almior. Her ay kan goruorm her hastaneye gidisimizde bebek iyi deyip geri yolladilar. Esimde alisti hareket ediorsa yarina gidicez zaten dior.
ben de chicco hortumludan aldım.ağızla çekilen otrinin aynısı.elle vakumluyu da aldımm ama otri bebe deniz suyuyla ağızla çekmecelisinden den de aldık onu kullancaz... sonra 3 aylık olsunlar küçük çatal iğneyle çıkarırız o güzel sümükleri
bilemiyorummm bakalımmm azcık da zamana bıraktımmm ama ankara kuru bir şehir alsak yarar diye de düşünyoruzMadem oyle en iyisi almamak..
ben de chicco hortumludan aldım.ağızla çekilen otrinin aynısı.
benim üst bacakalr gitti ora gitse çok mu...Arkadaslar bu arada yeni fark ettim ki gobegimin camasir cizgisine gelen yerini duzgun kremlemedigimden orasi catir catir gitmis. Kantaronu bastim simdi tum gobege. Oraya elim kolum yetismiyo diye es gecmisim. Siz atlamayin bari.
Kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın inşallahta, yaşayan var mı acaba anlattığım durumu?Kızlar birşey sorucam. Benim iki akşamdır karnımın sağ tarafına bir sancı giriyor 10 dk kadar hiç kıpırdayamıyorum ve beni ağlatıyor sancı.Dunde bir kere oldu bugün akşamda, hani bacağına kramp girer onun acısı gün boyu sürer ya onun gibi sızısı var şu anda.Randevum cunartesiydi ama doktoru arayıp yarın gitmeyi düşünüyorum acaba kas yırtılması filan mı oldu yoksa böbreğimde kum vardı onunla alakalı mı diye gidicem. yalnız çok fena bir acı bu ya, sizde de oldu mu hiç?
Uyy gecmis olsun o zaman sana da sari kantaron tavsiye ediym.benim üst bacakalr gitti ora gitse çok mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?