2014 Aralık Anneleri

Canım bence en sağlıklı cevabı doktorun verecektir sana, sakın aramamazlık yapma önemli olan onun ne söylediği ve bu önemli bir durum, bizi de haberdar et.

ben normalde o hortumlulardan alıcaktım .. sen yazmıstın buradan zararlı oldugunu bi dr dedi diye .. almaktan vazgectim hortumlu .. diğerlerinden aldım bebedor maarka .. valla herkes hakkını helal etsin ben buradan ögrendım bi cok seyı

evet cnm aynen. bi çok dr önermiyor. ama yine de aldım nadiren kullanmak için. çünkü o senin aldığın pompalıyı kızımda kullanamadım ben. hiç izin vermiyordu sokmama. bi de alamıyordum onla. annem bizimkini çatal iğneyle alırmış en kötü öyle yapıcam :)

Biz otribebe aldik hortumlu o da gerci ama daha kontrollu en dogali o geldi. Kendin agiz yoluyla cekiyosun hani. Tatagi al birak :)

Malesef ki en yakin hastanemiz bu kadar uzakta kendi aracimizda yok otobus minibus derken bi bucuk saat suruor.

eğer gitmeyeceksen hareketlerini takip et cnm sürekli. benim dr um saatte en az 1 hareket hissetmlisin demişti.
Masallah canim hareketli dikkat ediorum hareketlerine sancim yok hareketleride duzenli randevumuzda sabahtan herhalde dogum baslangici olsa baska belirtilerde pesin sira gelir die dusunuorum sanci su vs

Kızlar birşey sorucam. Benim iki akşamdır karnımın sağ tarafına bir sancı giriyor 10 dk kadar hiç kıpırdayamıyorum ve beni ağlatıyor sancı.Dunde bir kere oldu bugün akşamda, hani bacağına kramp girer onun acısı gün boyu sürer ya onun gibi sızısı var şu anda.Randevum cunartesiydi ama doktoru arayıp yarın gitmeyi düşünüyorum acaba kas yırtılması filan mı oldu yoksa böbreğimde kum vardı onunla alakalı mı diye gidicem. yalnız çok fena bir acı bu ya, sizde de oldu mu hiç?

evet dr soğuk su buharlısı kış bebeklerne iyi değil dediii.. onun yerine yak kaloriferni koy üstüne suyunu dedi.... amann bizde wewelln o dediğne baktık hattaa sözde emzirrken gece lambası niyetne kullanak dedikk ama yok öyle günde 3 saatten fazlada açmayın diyolar... öyle kaldı bizimde durummm
weewel ve medisana vardı aklımızdaaa birde wollex iyonizerli diye bişey vardı e bebektee daha ufak uygun bi ürün amaa işte bilemedik

Canım bence en sağlıklı cevabı doktorun verecektir sana, sakın aramamazlık yapma önemli olan onun ne söylediği ve bu önemli bir durum, bizi de haberdar et.
Dogru diorsun canim bnm butun hamileligim bu sekilde gecti artik esim ciddiye dahi almior. Her ay kan goruorm her hastaneye gidisimizde bebek iyi deyip geri yolladilar. Esimde alisti hareket ediorsa yarina gidicez zaten dior.

Dogru diorsun canim bnm butun hamileligim bu sekilde gecti artik esim ciddiye dahi almior. Her ay kan goruorm her hastaneye gidisimizde bebek iyi deyip geri yolladilar. Esimde alisti hareket ediorsa yarina gidicez zaten dior.
ama bu seferki başka olabilirrr... ( hareketlerini iyi say o haldee

elle vakumluyu da aldımm ama otri bebe deniz suyuyla ağızla çekmecelisinden den de aldık onu kullancaz... sonra 3 aylık olsunlar küçük çatal iğneyle çıkarırız o güzel sümükleri

Madem oyle en iyisi almamak..

C
Ciddiye alınmıcak bir konu değil ki bu, zaten doğumlarımız da her an olabilir, bence sen yine de doktorunu ara bilgisi olsun ve sende hareketlerini takip et bebeğinin mutlaka

Arkadaslar bu arada yeni fark ettim ki gobegimin camasir cizgisine gelen yerini duzgun kremlemedigimden orasi catir catir gitmis. Kantaronu bastim simdi tum gobege. Oraya elim kolum yetismiyo diye es gecmisim. Siz atlamayin bari.

Arkadaslar bu arada yeni fark ettim ki gobegimin camasir cizgisine gelen yerini duzgun kremlemedigimden orasi catir catir gitmis. Kantaronu bastim simdi tum gobege. Oraya elim kolum yetismiyo diye es gecmisim. Siz atlamayin bari.
benim üst bacakalr gitti ora gitse çok mu...

Kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın inşallahta, yaşayan var mı acaba anlattığım durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…