Sağ sağlim gel bebişinle evine. Allah Im yardımcın olsun bizi habersiz bırakmaKizlar yarin sabah sezeryanla alinacak bebegim, dua edin olur mu benim icin?
Sadece igne yapilirken hissediyorsun diger islemleri hissetmiyorsun diye biliyorum. Birde bebisin ciktigini rahatlama olarak hissediyormussun. Canim korkmani gerektirecek pek bir sey yok aslinda. Kendini bosuna korkutma. Allah yardimcin olsun.Kizlarr doguranlarrr lutfennnn belden uyusturmeda hissediliyomu sezeryanda lutfen anlatin hic biseyden xegil ondan korkuyorummm ayhhh
Canim doktorunu haberdar et mutlaka. Nisan sa zaten sancilarinda baslar hareketlerini de takip et. Doktorun zaten yonlendirir seni.Kizlar ya simdi wcden ciktim 2 damla kan vardi camasirimda yarin sabaha randevumuz. Ole belli araliklarla gelen bi sancimda yok.. Simdi acile mi gitsek yarin sabah a mi dr solesek bilemedimew hastaneye cok uzak bi saat sonra donus icin vasita yok bebiste hareketli masallah nasil sabahi edicm bilmioru
Gogus ucu yara olunca ya da gogus ucu olmayinca kullanilan bir aparatkızlar dr eşantiyon ürünler vermişti şundan da var içindeee bu ne ola ki
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kelebek-2li_PAV-756
Tabi ki temas etse daha iyi ama yara oldugunda bunla emzirince daha az canin aciyormus. Oyle diyorlar.canım gögus ucu olmayınca bunu kullanıyorlarmıs sanırım ama ne bıleyim bebiş direkt temas etse memeyle daha ii olmaz mı
Aynen canim. Hemen olmayabiliyormus.Nisan gelmesi durumda dogum bi iki gun icinde de olabiliormus saatler icindede haftalar sonrada olabilir yazior . Azcik daha bekle oglusum ya :/
Gecmis olsun canim. Ben hic yasamadim. O yuzden yardimci olamayacagim.Kızlar birşey sorucam. Benim iki akşamdır karnımın sağ tarafına bir sancı giriyor 10 dk kadar hiç kıpırdayamıyorum ve beni ağlatıyor sancı.Dunde bir kere oldu bugün akşamda, hani bacağına kramp girer onun acısı gün boyu sürer ya onun gibi sızısı var şu anda.Randevum cunartesiydi ama doktoru arayıp yarın gitmeyi düşünüyorum acaba kas yırtılması filan mı oldu yoksa böbreğimde kum vardı onunla alakalı mı diye gidicem. yalnız çok fena bir acı bu ya, sizde de oldu mu hiç?
Canim bildigim kadariyla dogum oncesi lavman yapip bagirsaklari bosaltiyorlar. Oldu ki yine geldi ise ikinirken cikabiliyormus evet. Arkadasim dogum esnasinda yapmis. Ben cok utandim ama hemsireler cok normal bir sey olmaz deyip sakinlestirmisler.Kızlar normal doğumda dışkı da çıkıyormuş ıkındıkça. Bilen yaşayan anneler bi aydınlatsaya beni
Kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın inşallahta, yaşayan var mı acaba anlattığım durumu?
ay valla cok korkuyorum apartmanda biri ben eziyet cektim herseyi hissettim cok zordu demis.arkadas soyledi .ama sadece o bunu soyleyen bide kk biri de okudum sag taraf uyusmamis diye korkudan fena oluyorum beni uyutun diyorum yok diyor doktorSadece igne yapilirken hissediyorsun diger islemleri hissetmiyorsun diye biliyorum. Birde bebisin ciktigini rahatlama olarak hissediyormussun. Canim korkmani gerektirecek pek bir sey yok aslinda. Kendini bosuna korkutma. Allah yardimcin olsun.
Canim doktorunu haberdar et mutlaka. Nisan sa zaten sancilarinda baslar hareketlerini de takip et. Doktorun zaten yonlendirir seni.
Gogus ucu yara olunca ya da gogus ucu olmayinca kullanilan bir aparat
Faydasini gorende var gormeyende.
Tabi ki temas etse daha iyi ama yara oldugunda bunla emzirince daha az canin aciyormus. Oyle diyorlar.
Aynen canim. Hemen olmayabiliyormus.
Gecmis olsun canim. Ben hic yasamadim. O yuzden yardimci olamayacagim.
Canim bildigim kadariyla dogum oncesi lavman yapip bagirsaklari bosaltiyorlar. Oldu ki yine geldi ise ikinirken cikabiliyormus evet. Arkadasim dogum esnasinda yapmis. Ben cok utandim ama hemsireler cok normal bir sey olmaz deyip sakinlestirmisler.
Yok canim ya o kadar hissetmek mumkun degil. o kisilerde uyusma olmamis. Anestesici ya adam gibi yapamamis ya da bunye meselesi. Ama olurda uyusmaz ise zaten ameliyata baslamadan hissedip hissetmedigini kontrol ediyorlar diye biliyorum. Hissederasen goz gore gore aci cektirmezler. Genel anestezi yapar uyuturlar bence. Kaynim anestesi teknikeri. Cok konusmusuzdur bu konulari. Korkma bosuna. Herkes oluyor ve gayette memnunlar.ay valla cok korkuyorum apartmanda biri ben eziyet cektim herseyi hissettim cok zordu demis.arkadas soyledi .ama sadece o bunu soyleyen bide kk biri de okudum sag taraf uyusmamis diye korkudan fena oluyorum beni uyutun diyorum yok diyor doktor
Ayy maşallah hadi hayirli olsun bebisin çok sevindim inan allah anali babali buyutsun:) canimm bize de dua et de hayirlisiyla alalim kucagimiza.. Bi de op demir i benim icin :)kızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
hosgeldin demir bebekkkkkkkkızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
Allah razı olsun canım darisi basiniza. Öptüm vallai bol bol öpüyorum :)Ayy maşallah hadi hayirli olsun bebisin çok sevindim inan allah anali babali buyutsun:) canimm bize de dua et de hayirlisiyla alalim kucagimiza.. Bi de op demir i benim icin :)
Acaba gaz sancisi mi dicem o da iki gün surmeyebilirKızlar birşey sorucam. Benim iki akşamdır karnımın sağ tarafına bir sancı giriyor 10 dk kadar hiç kıpırdayamıyorum ve beni ağlatıyor sancı.Dunde bir kere oldu bugün akşamda, hani bacağına kramp girer onun acısı gün boyu sürer ya onun gibi sızısı var şu anda.Randevum cunartesiydi ama doktoru arayıp yarın gitmeyi düşünüyorum acaba kas yırtılması filan mı oldu yoksa böbreğimde kum vardı onunla alakalı mı diye gidicem. yalnız çok fena bir acı bu ya, sizde de oldu mu hiç?
Ayy göndericem canim göndermezmiyim. Bi eve gidelim aklimiz basimiza gelsin hemen siteyle ilgilenicem :)hosgeldin demir bebekkkkkkk
Gozun aydin canim. Ohh ne guzel. Bol bol hasret giderin simdi. Bol bol sutunuz olsun ins allah. El ayak kol bacak her turlu fotoya acigiz haberin olsun.
Canim en önemlisi hareketlerini kontrol etmen bir de agri sanci durumun.. Zaten anormal bi şeyler olduğunu hissedersin allah korusun.. Kendini yokla iyi hissediyorsan paniğe gerek yok yarini bekle..Dogru diorsun canim bnm butun hamileligim bu sekilde gecti artik esim ciddiye dahi almior. Her ay kan goruorm her hastaneye gidisimizde bebek iyi deyip geri yolladilar. Esimde alisti hareket ediorsa yarina gidicez zaten dior.
kızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
İyiyim hala agrim yok oglusumda hareketli zaten gece yatamiorum az kaldi sabaha bakalim ne dick drCanim en önemlisi hareketlerini kontrol etmen bir de agri sanci durumun.. Zaten anormal bi şeyler olduğunu hissedersin allah korusun.. Kendini yokla iyi hissediyorsan paniğe gerek yok yarini bekle..
Canım benim dün öğlen iç çamaşırımda tırnak üstü kadar kahverengi bişey vardı hala nişan olduğuna inanamıyorum bekliyorum ağrı sancı su doktoruma sormadım çünkü son ana kadar müdahale edilmesini istemiyorum 36+5 olduk bu arada napcamı bilmiyorumİyiyim hala agrim yok oglusumda hareketli zaten gece yatamiorum az kaldi sabaha bakalim ne dick dr
Canim hic korkma spinalde cok kucuk bir igne yapiyolar hissetmiyorsun zaten test yapiyolar kesmeden once cok yuksek agri veriyolar hissedip hissetmedigini soruyorlar, belden asagisi ısınmaya ve uyusmaya basliyor. Sen hicbirsekilde aci hissetmiyorsun sadece cekelemeleri iste rahim falan sonucta disari cikariliyor sonra tekrar geri konuluyor sadece dokunma olarak hissediyorsun. Hic korkma benki ne kadar korkarak gittim, panikatagimda var ben yaptirdiysam sen hayli hayli yaptirirsin..Kizlarr doguranlarrr lutfennnn belden uyusturmeda hissediliyomu sezeryanda lutfen anlatin hic biseyden xegil ondan korkuyorummm ayhhh
Gözün aydın cnm, allah anali babali buyutsun.kızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?