Gunaydin canim.gunlerimiz ayni saylir.ben gecen hafta yaptirmistim ama yine gitmek gerekir diye dusunuyorum.allahim yardimcimiz olsun da haziliksiz gelmesin bebislerimiz..Kızlar bende son 3 haftaya girdim bugün.vücut temizliğini naptınız evet hazır olmak lazımama bundan 2 hafta sonra olsa doğum uzar yani kararsızım birazda zaman zaman agrılarım oluyor bugün yaptırsammı siz naptınız bu konuda
canim Allah yardimcin olsun.güç versin inşallah.bebegini koklamaya az kaldi su saatlerde desene.Kizlar yarin sabah sezeryanla alinacak bebegim, dua edin olur mu benim icin?
saol canım tesekkür derim.bende su iSu konusunda endiselenme, benim de gecen haftalarda az gorunuyordu, bu haftaki kontrolde suyu iyi dedi doktor. Bana da bol su ic demisti, kanitlanmis bir faydasi yokmus ama etki ettigi dusunuluyor.
Ben zaten gunde 3 litreden fazla su iciyordum, daha fazlasini icemedim haliyle. Ama kendiliginden duzene girdi.
Rabbim hayirlisini versin, insallah bir sorun cikmadan tamamlarsiniz sureci.
Su konusunda endiselenme, benim de gecen haftalarda az gorunuyordu, bu haftaki kontrolde suyu iyi dedi doktor. Bana da bol su ic demisti, kanitlanmis bir faydasi yokmus ama etki ettigi dusunuluyor.
Ben zaten gunde 3 litreden fazla su iciyordum, daha fazlasini icemedim haliyle. Ama kendiliginden duzene girdi.
Rabbim hayirlisini versin, insallah bir sorun cikmadan tamamlarsiniz sureci.
38. Hafta erken değil artık su azalınca riske atmıyorlar ilkinde olmuştu bende de 39 da suni alıp doğurmuştum 1 cm açıklığım vardı
çince düzene gireDOKTORUNA güveniyor musun?
eğer güvenmiyorsan farklı bir doktora görün derim. benim doktorum böyle bişey dese tereddüt etmeden müdahale ettiririm. ama senin aklında şüphe varsa zaten emin olmakta fayda var.
Canim hayırlı olsun. Rabbim saglikla evinize gitmenizi nasip etsin. Analı babalı büyümesini nasip etsin :)kızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
eger biraz sikinti olmazsa pazartesi 7.30 da dogum bayadir yazmadi canim doktor acele etmiyodu cikarmak icin hayirli haberlerini aliriz insallahselam canım, ikizlerin nasıl?
senin doğum ne zaman
@doubleanne mizin yavrusu küvezden çıktı mı acaba?
kizlar su konusunda içince düzene gircekse elbet beklemek mantikli dediginiz gibi. bu arada dr hic sancin yok, suni sanciyla da cok basarili olmuyo dedi.güvenmek konusunda da kadin iyi konusuyo bugune kadar hic olumsuz biseyini görmedim ama istersen şuan bike sezeryana alabilirim demesi çok da normal dogum taraftari olmadigini gösteriyo ki bu da kötü.p.tesi yine gidicem, suyun iyiyse beklicez dedi.ama riske atmayalim diyo bi taraftan.bide bebegin kafasinin büyümesine en fazla 1hafta musade edebiliriz sonrasi riskli dedi.ozaman 42 haftaliklar nasil oluyo kizlar ya..tamam anormal bi durum olur müdahale edersin, aman bilmiyorum yaaa.dün dogumun kiyisindan döndum hic bi belirti olmadan.Allah en güzeli nasilsa öyle olmasini nasil etsin herkese insallaaah:)saol canım tesekkür derim.bende su i
çince düzene gire
Keske ama ben sanciyla da gitsem sezeryana alacaklar malesef plasentadan dolayiAyni benimde oyle canim ya ara ara hafif adet agrusi gibi sizilar oluyo. Kanalda ilerlerken o agrilar oluyomus cnm baksana arkadaslar öyle diyo. Insallah öyledir. Kanalda ilerledikcede acilma oluyomus. Hakkımızda hayirlisi olsun cnm ya. Insallah kendi sancilarimizka gideriz hastaneye
Ben de 37de izne ciktm, ertesi gun yaptirdim. Cati muayenesi oncesi 38 gibi de yaptirabirsin.. Gayet rahat gecti asiri hassaslik olur diye korkmustum olmadi.Kızlar bende son 3 haftaya girdim bugün.vücut temizliğini naptınız evet hazır olmak lazımama bundan 2 hafta sonra olsa doğum uzar yani kararsızım birazda zaman zaman agrılarım oluyor bugün yaptırsammı siz naptınız bu konuda
benım kuzenın kadın doğumcu o söylemişti olabiliyormuş böyle bir şey.Kızlar normal doğumda dışkı da çıkıyormuş ıkındıkça. Bilen yaşayan anneler bi aydınlatsaya beni
Kızlar bende son 3 haftaya girdim bugün.vücut temizliğini naptınız evet hazır olmak lazımama bundan 2 hafta sonra olsa doğum uzar yani kararsızım birazda zaman zaman agrılarım oluyor bugün yaptırsammı siz naptınız bu konuda
Ben de bu aralar buna taktım ne zaman gitsem acaba ağdacıya diye düşünüyorum. Salı günü tam 37 hafta oluyo. Bugün de doktor bebeğin Kafası aşağı inmiş biraz dedi. O da kafama takıldı yoksa 1 hafta falan daha beklerdim ama şimdi bu haftalarda gelmeye kalkarsa da temiz olalım yani doktora karşı utanmayalım. Eğer 2-3 haftaya çok uzarsa bi daha gideriz hayırlısı bakalımKızlar bende son 3 haftaya girdim bugün.vücut temizliğini naptınız evet hazır olmak lazımama bundan 2 hafta sonra olsa doğum uzar yani kararsızım birazda zaman zaman agrılarım oluyor bugün yaptırsammı siz naptınız bu konuda
Valla arkadasim bendede var panik atak anti depresanlar bile kullandim kalbim bu konuyu konusrken bile felaket oljyor rahatlattin vallaa cok sagol insallah hayirlisiyla kurtuluruz.sen kurtardin Allahim hayirli uvurlu etsinCanim hic korkma spinalde cok kucuk bir igne yapiyolar hissetmiyorsun zaten test yapiyolar kesmeden once cok yuksek agri veriyolar hissedip hissetmedigini soruyorlar, belden asagisi ısınmaya ve uyusmaya basliyor. Sen hicbirsekilde aci hissetmiyorsun sadece cekelemeleri iste rahim falan sonucta disari cikariliyor sonra tekrar geri konuluyor sadece dokunma olarak hissediyorsun. Hic korkma benki ne kadar korkarak gittim, panikatagimda var ben yaptirdiysam sen hayli hayli yaptirirsin..
Ayy insallah ya yoksa genele gerek kalmicaak ben masada bayilacam yaaYok canim ya o kadar hissetmek mumkun degil. o kisilerde uyusma olmamis. Anestesici ya adam gibi yapamamis ya da bunye meselesi. Ama olurda uyusmaz ise zaten ameliyata baslamadan hissedip hissetmedigini kontrol ediyorlar diye biliyorum. Hissederasen goz gore gore aci cektirmezler. Genel anestezi yapar uyuturlar bence. Kaynim anestesi teknikeri. Cok konusmusuzdur bu konulari. Korkma bosuna. Herkes oluyor ve gayette memnunlar.
Canim yaklasik 6. Ayimdan beri agdaciya gidiyorum. Ama artik son zamanlar agdaciya gidecek kadar cok degildi. Tek tukler vardi. Epilasyon aleti ile ablam sagolsun temizledi. Kendim yapamiyorum malesef. Pzarteai gunum doluyor tekrar muayne edecek. Yine cok az bir kac tane varsa vardir. Ablam yine onlari alacak. O kadar az icin agdaya gitmeye degmez dedim.Kızlar bende son 3 haftaya girdim bugün.vücut temizliğini naptınız evet hazır olmak lazımama bundan 2 hafta sonra olsa doğum uzar yani kararsızım birazda zaman zaman agrılarım oluyor bugün yaptırsammı siz naptınız bu konuda
Amin canim hayirlisi olsun hepimiz icin.kizlar su konusunda içince düzene gircekse elbet beklemek mantikli dediginiz gibi. bu arada dr hic sancin yok, suni sanciyla da cok basarili olmuyo dedi.güvenmek konusunda da kadin iyi konusuyo bugune kadar hic olumsuz biseyini görmedim ama istersen şuan bike sezeryana alabilirim demesi çok da normal dogum taraftari olmadigini gösteriyo ki bu da kötü.p.tesi yine gidicem, suyun iyiyse beklicez dedi.ama riske atmayalim diyo bi taraftan.bide bebegin kafasinin büyümesine en fazla 1hafta musade edebiliriz sonrasi riskli dedi.ozaman 42 haftaliklar nasil oluyo kizlar ya..tamam anormal bi durum olur müdahale edersin, aman bilmiyorum yaaa.dün dogumun kiyisindan döndum hic bi belirti olmadan.Allah en güzeli nasilsa öyle olmasini nasil etsin herkese insallaaah:)
Ayy son hazirliklar artik. Hayirlisi olsun.Bugun muayenemiz var. Bakalim dr.'umuz ne diyecek. Cantaya konulmasi gerekenleri falan soracagim. Hala dogum ucreti ne kadar net bi bilgim yok. Vanda cok uygundu fiyatlar en pahali hastane 500 liraydi. Simdi Kocaeli gebzedeyim. Medicalpark hadtanesine gidiyorum. Bu hastanede biraz pahali oluyo fiyatlar. Bakalim ne diyecek.
Hadi hayirlisi olsun canim senin icin. Saglikla kucaklarimiza alalim. Cok zor kararlar bunlar. Doktora guvenio sezeryan mi olsam beklesem riski var mi? Rabbim yardimcimiz olsun. Su cuma gununun hurmetine Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Normal dogum isteyenlere sanci bekleyenlere benim gibi sanci versin. Herkesin gonlune gore versin. Aminn.Merhaba kızlar dün hiç kk'ne giremediğim için bu arada doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün.
Ben dayanılmaz diş ağrısı nedeniyle dün doğum hastanesinin diş hekimine gittim. Diş hekimi kadın doğum doktorundan şu an risk olmadığına dair izin kağıdı istedi. Neyse muayene oldum sorun yok dişimi uyuşturucular ve 20 yaş dişini çektiler. Ağrıdan kurtuldum :) diş tedavisinin, uyuşturucunun bebeğe hiç bir zararı yokmuş doğum aniden başlarsa diye çekiniyorlarmış diğer diş hekimleri. Zaten sezeryanda uyuşturucuyu fazlasıyla alıyor bebekler ve sorun yok. Haberiniz olsun!
Bu arada doktor sen 38+2 günlük hamilesin sezeryanda olacaksın 5 gün sonra doğum için yatışını yaptırırız demez mi? Şok oldum kendimi hazırlamamıştım. Aslında Say'a göre 8 Aralık gözüküyor. Nst'ye girdim ve salı günü kan vermek için randevu aldım o günden sonra doğum yapacağım gün belli olacak. Belki de haftaya bugün oluşum karnımın dışında olur artık :) gerçi karnım hala yukarıda, inmedi aşağıya. Bir de ilk kez dün kasıklarıma, kemiklere bir kaç kez ağrı girdi sanki bir ağırlık var gibi. Sizde de oluyor mu? Ne heyecanlı bekleyiş bu sonunda sevinç olur inş. Hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?