görümcem orda sezerysn oldu cnm. 1300 gibi bişi aklımda kalmıştıBugun muayenemiz var. Bakalim dr.'umuz ne diyecek. Cantaya konulmasi gerekenleri falan soracagim. Hala dogum ucreti ne kadar net bi bilgim yok. Vanda cok uygundu fiyatlar en pahali hastane 500 liraydi. Simdi Kocaeli gebzedeyim. Medicalpark hadtanesine gidiyorum. Bu hastanede biraz pahali oluyo fiyatlar. Bakalim ne diyecek.
Kac yil once olmustu. Yengemde orda oldu 2 sene once fiyati tam hatirlamiyo. Ama o zaman muayene 45mis simdi 85. Bakalim gelince yazarim kacaymis.görümcem orda sezerysn oldu cnm. 1300 gibi bişi aklımda kalmıştı
Canim doğum öncesi lavman yapılıyor öyle bir durum yasanmamasi için. Bagirsaga bir ilac sikiliyormus sonra ishal olmuş gibi kosup wc ye cikiyormussun. Bu kadar -)Kızlar normal doğumda dışkı da çıkıyormuş ıkındıkça. Bilen yaşayan anneler bi aydınlatsaya beni
Ne olacak canim hepsini verip fistik citir taze anne olarak donecegiz. Donusumuz muhtesem olacak. Fazla mi uctum ne haha.hayırlı cumalar kızlar.. kahvaltı ettim ama sanki birşey yememiş gibiyim.. ne olcak bu halim bu kilolarım..
Masallah canım salak analı babalı buyutsünkızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
hosgeldin demir bebekkkkkkk
Gozun aydin canim. Ohh ne guzel. Bol bol hasret giderin simdi. Bol bol sutunuz olsun ins allah. El ayak kol bacak her turlu fotoya acigiz haberin olsun.
GeBugun muayenemiz var. Bakalim dr.'umuz ne diyecek. Cantaya konulmasi gerekenleri falan soracagim. Hala dogum ucreti ne kadar net bi bilgim yok. Vanda cok uygundu fiyatlar en pahali hastane 500 liraydi. Simdi Kocaeli gebzedeyim. Medicalpark hadtanesine gidiyorum. Bu hastanede biraz pahali oluyo fiyatlar. Bakalim ne diyecek.
Gebze'sinde demek benımde ailem orada bende Gebze'de dogum yapsam orayı ıaterdim sanırum .. Umarım uygundur ... Eğitimde cocuk Dr sormuştuk en uyudu kulatan ölçer olduğunu soylemıstı canımKraft alindam temazsiz atesolcer alan var mi kizlar. Herseyi aldik bi su atesolceri alamadim. Karar veremiyorum nedense. Bugun bi tane alayim srtik diyorum. Krafti onerdiler. Temazsiz olmasi da hosuma gitti ne dersiniz
k oyleyum. Normalde dinc baslarim gune ama kalktim kahvalti ettim pestilim cikti. Hatta yemeklik alisveris yapacaktim, evden cikamadim marketten soylemeye karar verdim, sonra yemek yapmaktan bile vazgectim simdi yatiyorum. :SKızlar gündüz hep uyuma hali sîzde de var mı? Dün gece sabaha kadar uyuduğum halde kızımı okula gönderdikten sonra bu saate kadar yine uyudum. Dün biraz hareket ettim ondam mı bilmem ama şîmdi de uyusam uyurum.
canim benim arkadasimin tavsiyesi adem güneş.10a yakin kitabini almis.güvenli bağlanma dan baslamisti.bende alicam insallahKızlar
Hiç çocuk gelişimi kitabı okuyan var mı?
Bebeklerin karnımız içindeki gelişimlerini günden güne takip ettik ama ya doğduktan sonra?
Bebeklerimiz ne şekilde daha doğru büyütülür? Doğru bildiğimiz yanlışlar nelerdir merak ediyorum.
En basitinden bebeği sallamak iyi değil diyorlar. Bu sorunun doğru cevabını bilip bştan o şekilde hareket etsek, sonrası daha kolay olurdu. Çünkü bebekler, çocuklar hiç unutmuyor.
Bildiğiniz, bu konu hakkında yazılan başarılı pedagog yazar var mı?
valla kizlar bende de var oyle bi hal.dün evi faln toplayip oturdum, aninda uyumusum.sabaha kadarda uyudum.halbuki çok gezmem lazimmmYa su an tam olara
k oyleyum. Normalde dinc baslarim gune ama kalktim kahvalti ettim pestilim cikti. Hatta yemeklik alisveris yapacaktim, evden cikamadim marketten soylemeye karar verdim, sonra yemek yapmaktan bile vazgectim simdi yatiyorum. :S
bu arada biri dogum hazirlik kuesuna gidicem yazarim demisti, yazdimi kacirdimmit
canim benim arkadasimin tavsiyesi adem güneş.10a yakin kitabini almis.güvenli bağlanma dan baslamisti.bende alicam insallah
Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler, mahallenin en mutlu bebegi kitaplarini aldim ben.Kızlar
Hiç çocuk gelişimi kitabı okuyan var mı?
Bebeklerin karnımız içindeki gelişimlerini günden güne takip ettik ama ya doğduktan sonra?
Bebeklerimiz ne şekilde daha doğru büyütülür? Doğru bildiğimiz yanlışlar nelerdir merak ediyorum.
En basitinden bebeği sallamak iyi değil diyorlar. Bu sorunun doğru cevabını bilip bştan o şekilde hareket etsek, sonrası daha kolay olurdu. Çünkü bebekler, çocuklar hiç unutmuyor.
Bildiğiniz, bu konu hakkında yazılan başarılı pedagog yazar var mı?
kizlar su konusunda içince düzene gircekse elbet beklemek mantikli dediginiz gibi. bu arada dr hic sancin yok, suni sanciyla da cok basarili olmuyo dedi.güvenmek konusunda da kadin iyi konusuyo bugune kadar hic olumsuz biseyini görmedim ama istersen şuan bike sezeryana alabilirim demesi çok da normal dogum taraftari olmadigini gösteriyo ki bu da kötü.p.tesi yine gidicem, suyun iyiyse beklicez dedi.ama riske atmayalim diyo bi taraftan.bide bebegin kafasinin büyümesine en fazla 1hafta musade edebiliriz sonrasi riskli dedi.ozaman 42 haftaliklar nasil oluyo kizlar ya..tamam anormal bi durum olur müdahale edersin, aman bilmiyorum yaaa.dün dogumun kiyisindan döndum hic bi belirti olmadan.Allah en güzeli nasilsa öyle olmasini nasil etsin herkese insallaaah:)
Ay İnşallah yoksa büyük rezillik ne kadar zor kadın olmak bir arkadaşım dün anlattığı o yapmış ama bir şeyler çok normal olduğunu söylemişCanim doğum öncesi lavman yapılıyor öyle bir durum yasanmamasi için. Bagirsaga bir ilac sikiliyormus sonra ishal olmuş gibi kosup wc ye cikiyormussun. Bu kadar -)
Lavman yapıyorlar canım doğuma girmeden önce,ayrıca yapsan da utanacak bişey yok o anda onu düşünmezsin merak etme.Kızlar normal doğumda dışkı da çıkıyormuş ıkındıkça. Bilen yaşayan anneler bi aydınlatsaya beni
ay valla cok korkuyorum apartmanda biri ben eziyet cektim herseyi hissettim cok zordu demis.arkadas soyledi .ama sadece o bunu soyleyen bide kk biri de okudum sag taraf uyusmamis diye korkudan fena oluyorum beni uyutun diyorum yok diyor doktor
Canım hadi hayırlısı bizimde 8 Aralık ile 13 Aralık arasında bekleniyor sağ salim haberlerle gelkızlarrr,bebişi dönmeyen biri olarak artık beklemenin bişeyi değiştirmeyeceğini düşündüğümden sezeryana gün aldık,haftaya cumartesi yani 6 aralıkda inşallah oğlumu kucağıma alıcam, dönmemekde inat etti napalım hayırlısı buymuş, son ana kadar beklemeyi isterdim ama kaç aydır aynı pozisyonda hiç değişiklik bile yok,dönme ihtimali çok çok azşimdi heyecanla gün saymayaa başladımm,rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?