2014 Aralık Anneleri

görümcem orda sezerysn oldu cnm. 1300 gibi bişi aklımda kalmıştı

Kızlar normal doğumda dışkı da çıkıyormuş ıkındıkça. Bilen yaşayan anneler bi aydınlatsaya beni
Canim doğum öncesi lavman yapılıyor öyle bir durum yasanmamasi için. Bagirsaga bir ilac sikiliyormus sonra ishal olmuş gibi kosup wc ye cikiyormussun. Bu kadar -)

hayırlı cumalar kızlar.. kahvaltı ettim ama sanki birşey yememiş gibiyim.. ne olcak bu halim bu kilolarım..

Kızlar
Hiç çocuk gelişimi kitabı okuyan var mı?
Bebeklerin karnımız içindeki gelişimlerini günden güne takip ettik ama ya doğduktan sonra?
Bebeklerimiz ne şekilde daha doğru büyütülür? Doğru bildiğimiz yanlışlar nelerdir merak ediyorum.
En basitinden bebeği sallamak iyi değil diyorlar. Bu sorunun doğru cevabını bilip bştan o şekilde hareket etsek, sonrası daha kolay olurdu. Çünkü bebekler, çocuklar hiç unutmuyor.

Bildiğiniz, bu konu hakkında yazılan başarılı pedagog yazar var mı?

Arkadaslar dün kalçamda ağrı vardı. O geçti şimdi de bacak yukarısındaki kasıklarda ağrı başladı. sahah çok rahatsız ediyordu.şimdi katlanabiliyorum.. Bunlar yalancı sancı mı?

Kızlar gündüz hep uyuma hali sîzde de var mı? Dün gece sabaha kadar uyuduğum halde kızımı okula gönderdikten sonra bu saate kadar yine uyudum. Dün biraz hareket ettim ondam mı bilmem ama şîmdi de uyusam uyurum.

Masallah canım salak analı babalı buyutsün
hosgeldin demir bebekkkkkkk
Gozun aydin canim. Ohh ne guzel. Bol bol hasret giderin simdi. Bol bol sutunuz olsun ins allah. El ayak kol bacak her turlu fotoya acigiz haberin olsun.

Ge
Kraft alindam temazsiz atesolcer alan var mi kizlar. Herseyi aldik bi su atesolceri alamadim. Karar veremiyorum nedense. Bugun bi tane alayim srtik diyorum. Krafti onerdiler. Temazsiz olmasi da hosuma gitti ne dersiniz
Gebze'sinde demek benımde ailem orada bende Gebze'de dogum yapsam orayı ıaterdim sanırum .. Umarım uygundur ... Eğitimde cocuk Dr sormuştuk en uyudu kulatan ölçer olduğunu soylemıstı canım

Ya su an tam olara
k oyleyum. Normalde dinc baslarim gune ama kalktim kahvalti ettim pestilim cikti. Hatta yemeklik alisveris yapacaktim, evden cikamadim marketten soylemeye karar verdim, sonra yemek yapmaktan bile vazgectim simdi yatiyorum. :S

t
canim benim arkadasimin tavsiyesi adem güneş.10a yakin kitabini almis.güvenli bağlanma dan baslamisti.bende alicam insallah

Ya su an tam olara

k oyleyum. Normalde dinc baslarim gune ama kalktim kahvalti ettim pestilim cikti. Hatta yemeklik alisveris yapacaktim, evden cikamadim marketten soylemeye karar verdim, sonra yemek yapmaktan bile vazgectim simdi yatiyorum. :S
valla kizlar bende de var oyle bi hal.dün evi faln toplayip oturdum, aninda uyumusum.sabaha kadarda uyudum.halbuki çok gezmem lazimmm

Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler, mahallenin en mutlu bebegi kitaplarini aldim ben.

Bu alanda da her kafadan bi ses cikiyo tek bi dogru da yok sanirim. Ben biraz gelenekciyim sanirim bu konularda. Bebegi aglatma taraftari degilim mesela, yanimda uyusun, kucaktan inmesin, en az 2 sene emsin, hatta emzik kullanmasin vs. Ama sallamayi dusunmuyorum. Biraz dogayi taklit etmek gerekiyo gibi geliyo bana.

Bir de face ve instagramda annemin kitapligi diye bi sayfa var onun yazilari cok guzel cocuk iletisiminde!

kızlarrr,bebişi dönmeyen biri olarak artık beklemenin bişeyi değiştirmeyeceğini düşündüğümden sezeryana gün aldık,haftaya cumartesi yani 6 aralıkda inşallah oğlumu kucağıma alıcam, dönmemekde inat etti napalım hayırlısı buymuş, son ana kadar beklemeyi isterdim ama kaç aydır aynı pozisyonda hiç değişiklik bile yok,dönme ihtimali çok çok az şimdi heyecanla gün saymayaa başladımm,rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinnn

Canım benim kızımda d 38. haftada kafa çapı 12 cm idi. Hiç açılmam yoktu ve rahim de en fazla 10 cm civarı açılabildiği için vakum kullanmak zorunda kalabilirim diye uyarmıştı beni, ben de sezaryen olmuştum. Doktorunu dinle canım sen, kimi bebeğin yapısı daha kemikli olabiliyor.

Canim doğum öncesi lavman yapılıyor öyle bir durum yasanmamasi için. Bagirsaga bir ilac sikiliyormus sonra ishal olmuş gibi kosup wc ye cikiyormussun. Bu kadar -)
Ay İnşallah yoksa büyük rezillik ne kadar zor kadın olmak bir arkadaşım dün anlattığı o yapmış ama bir şeyler çok normal olduğunu söylemiş

Kızlar normal doğumda dışkı da çıkıyormuş ıkındıkça. Bilen yaşayan anneler bi aydınlatsaya beni
Lavman yapıyorlar canım doğuma girmeden önce,ayrıca yapsan da utanacak bişey yok o anda onu düşünmezsin merak etme.

ay valla cok korkuyorum apartmanda biri ben eziyet cektim herseyi hissettim cok zordu demis.arkadas soyledi .ama sadece o bunu soyleyen bide kk biri de okudum sag taraf uyusmamis diye korkudan fena oluyorum beni uyutun diyorum yok diyor doktor

Ya neyi hissediyomuş allahaşkına yaa, omuriliğe narkoz zerk ediyorlar ne hissetmesi? Ona öyle gelmiştir. Ayrıca senin en ufak bir paniğinde, tansiyon yükselmesi ya da ne bileyim farklı bir olumsuzlukta anında uyuturlar korkma, anestezist daima senin başında ve hep konuşuyor senle.

Canım hadi hayırlısı bizimde 8 Aralık ile 13 Aralık arasında bekleniyor sağ salim haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…