Canım hiç üzülme bende öyleyim boşver doğumdan sonra bol bol emzirip ekmek yemeyip veririz boşver bebeklerimiz sağlıklı olsunhayırlı cumalar kızlar.. kahvaltı ettim ama sanki birşey yememiş gibiyim.. ne olcak bu halim bu kilolarım..
Benimde adetlerim çok sancılı hep bayılıyorum artık acıdan. Normal doğumdan korkmuyorum ama rahmim de sıkıntı var benimde. O Yüzden Dr sezeryan daha uygun diyoKeske ama ben sanciyla da gitsem sezeryana alacaklar malesef plasentadan dolayiama yine de orda biraz acilma olsa memnun olabilirim adetlerim cok sancili oluyo benim belki biraz acilirsa o agrilardan kurtulurum
Bi de harika haftalar diye bisi aldim ben..Arkadaşım da iki isim önerdi;
1.tarcy hogg:bebek bakım sorularına mucizevi çözümler
2.sinem olcay kademoğlu:merhaba bebek
D&r da dolaşmayı çok severim zaten. Bana iş çıktı :):)
Canım gözün aydın darısı başımızakızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
Hosgelmis Demir bebek canim gözün aydin :) Allah anali babalı büyütsün inşallah. USG olcumleriyle fark nasildi canim ? Benimki de iri olacak maşallah merak ettimkızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
ayy videoyu izledim de cok korkunc grldi ben vok korkardim bebege bisey olacak diyeee.biz bebek ters mi düz mü diye üzülelim.. 2 dk bile sürmedi doktorun bebeği düz yapması.bir de sezeryana yasak getiriyorlar.başta buna bir çözüm getirsinler. yana yana üzülüyoruz ne yapsak diye...
Canim hayirlisi sezeryanmis o zaman doktorunu dinlemen iyi olmus.Allah anali babali büyütsün.Güle güle büyüt bebisini.Darisi basimiza...kızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
Canim weevel ya da kraft iyi galiba ama ben uyguna bulamadim 120 tl civariydi o nedenle ayni islevde olan arzum almistim o da temassiz ve suyu da ölcüyor.Tabi kraft daha iyidir bütcene göre karar verebilirsin.Kraft alindam temazsiz atesolcer alan var mi kizlar. Herseyi aldik bi su atesolceri alamadim. Karar veremiyorum nedense. Bugun bi tane alayim srtik diyorum. Krafti onerdiler. Temazsiz olmasi da hosuma gitti ne dersiniz
Canim ben de uyuyup duruyorum hep sabah 7 de esimle uyandim sonra az evi süpürdüm banyo yaptim 12ye dogru bi yattim.uyaninca 3 olmus saat.Ayy biz böyle uyuya uyuya nolacagiz bilmem.Kendimden korkmaya basladimKızlar gündüz hep uyuma hali sîzde de var mı? Dün gece sabaha kadar uyuduğum halde kızımı okula gönderdikten sonra bu saate kadar yine uyudum. Dün biraz hareket ettim ondam mı bilmem ama şîmdi de uyusam uyurum.
Hayirlisi olsun kuzum. Saglikla kucagina alirsin ins allah.
Canim baska doktora gidib ozel olmasa bile devlete gidin. Resmen inatlasmis.
ay aynen ya. tek bi doğru yok. şu burun aspriratöründe de çok düşündüm çok araştırdım. varya hortumlular içine çekiyosun. biçok dr önermiyormuş onu. burun içi mukozasına zarar veriyormuş falan ???
Hayırlı olsun kimyagercim, Allah Demir e güzel bir ömür versinkızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
Yok canim ya o kadar hissetmek mumkun degil. o kisilerde uyusma olmamis. Anestesici ya adam gibi yapamamis ya da bunye meselesi. Ama olurda uyusmaz ise zaten ameliyata baslamadan hissedip hissetmedigini kontrol ediyorlar diye biliyorum. Hissederasen goz gore gore aci cektirmezler. Genel anestezi yapar uyuturlar bence. Kaynim anestesi teknikeri. Cok konusmusuzdur bu konulari. Korkma bosuna. Herkes oluyor ve gayette memnunlar.
Hayırlısı canım, Allah kolay doğum versin sana da, iyi haberlerini bekliyoruzeger biraz sikinti olmazsa pazartesi 7.30 da dogum bayadir yazmadi canim doktor acele etmiyodu cikarmak icin hayirli haberlerini aliriz insallah
Allah kurtarsın swiftcim, 3 günün kaldı inşallah güzel haberini alırız buradanGunaydin hanimlar, biz hala sanci bekliyoruz.
Canim yaklasik 6. Ayimdan beri agdaciya gidiyorum. Ama artik son zamanlar agdaciya gidecek kadar cok degildi. Tek tukler vardi. Epilasyon aleti ile ablam sagolsun temizledi. Kendim yapamiyorum malesef. Pzarteai gunum doluyor tekrar muayne edecek. Yine cok az bir kac tane varsa vardir. Ablam yine onlari alacak. O kadar az icin agdaya gitmeye degmez dedim.
Amin canim hayirlisi olsun hepimiz icin.
Ayy son hazirliklar artik. Hayirlisi olsun.
Hadi hayirlisi olsun canim senin icin. Saglikla kucaklarimiza alalim. Cok zor kararlar bunlar. Doktora guvenio sezeryan mi olsam beklesem riski var mi? Rabbim yardimcimiz olsun. Su cuma gununun hurmetine Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Normal dogum isteyenlere sanci bekleyenlere benim gibi sanci versin. Herkesin gonlune gore versin. Aminn.
Ben gittim canım dünbu arada biri dogum hazirlik kuesuna gidicem yazarim demisti, yazdimi kacirdimmi
ayy videoyu izledim de cok korkunc grldi ben vok korkardim bebege bisey olacak diyeee.
Bn korkmam da annem de korktu
Canim hayirlisi sezeryanmis o zaman doktorunu dinlemen iyi olmus.Allah anali babali büyütsün.Güle güle büyüt bebisini.Darisi basimiza...
Canim weevel ya da kraft iyi galiba ama ben uyguna bulamadim 120 tl civariydi o nedenle ayni islevde olan arzum almistim o da temassiz ve suyu da ölcüyor.Tabi kraft daha iyidir bütcene göre karar verebilirsin.
Canim ben de uyuyup duruyorum hep sabah 7 de esimle uyandim sonra az evi süpürdüm banyo yaptim 12ye dogru bi yattim.uyaninca 3 olmus saat.Ayy biz böyle uyuya uyuya nolacagiz bilmem.Kendimden korkmaya basladim
Valla hicbisey yok bizdede bu dogum sancisi suyu nisani herbiseyi dert ilk diyemi bole korkuyorz bilmiorum. Gittik doktora bisey yok dedi 9 aydr her ay su leke muhabbetini yasiorum. Sezeryan gumum belli gununde gel dedi.Canım benim dün öğlen iç çamaşırımda tırnak üstü kadar kahverengi bişey vardı hala nişan olduğuna inanamıyorum bekliyorum ağrı sancı su doktoruma sormadım çünkü son ana kadar müdahale edilmesini istemiyorum 36+5 olduk bu arada napcamı bilmiyorum
Iki gun ara ile doguracaz desenekızlarrr,bebişi dönmeyen biri olarak artık beklemenin bişeyi değiştirmeyeceğini düşündüğümden sezeryana gün aldık,haftaya cumartesi yani 6 aralıkda inşallah oğlumu kucağıma alıcam, dönmemekde inat etti napalım hayırlısı buymuş, son ana kadar beklemeyi isterdim ama kaç aydır aynı pozisyonda hiç değişiklik bile yok,dönme ihtimali çok çok azşimdi heyecanla gün saymayaa başladımm,rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?