2014 Aralık Anneleri

Arkadaşım da iki isim önerdi;
1.tarcy hogg:bebek bakım sorularına mucizevi çözümler
2.sinem olcay kademoğlu:merhaba bebek

D&r da dolaşmayı çok severim zaten. Bana iş çıktı :):)

Keske ama ben sanciyla da gitsem sezeryana alacaklar malesef plasentadan dolayi ama yine de orda biraz acilma olsa memnun olabilirim adetlerim cok sancili oluyo benim belki biraz acilirsa o agrilardan kurtulurum
Benimde adetlerim çok sancılı hep bayılıyorum artık acıdan. Normal doğumdan korkmuyorum ama rahmim de sıkıntı var benimde. O Yüzden Dr sezeryan daha uygun diyo

Arkadaşım da iki isim önerdi;
1.tarcy hogg:bebek bakım sorularına mucizevi çözümler
2.sinem olcay kademoğlu:merhaba bebek

D&r da dolaşmayı çok severim zaten. Bana iş çıktı :):)
Bi de harika haftalar diye bisi aldim ben..

Canım gözün aydın darısı başımıza

Hosgelmis Demir bebek canim gözün aydin :) Allah anali babalı büyütsün inşallah. USG olcumleriyle fark nasildi canim ? Benimki de iri olacak maşallah merak ettim

Daha önce bel altı uyuşturularak sezeryan yapmış biri olarak söylüyorum. Acıyı hissetme diye birşey yok. Sadece karının içindeki hareketlenmeleri, gerilme çekilme gibi hissediyorsunuz o kadar. Çabucak oluyor zaten. Bebeği rahat yerinden çıkarıp ağzını burnunu temizliyorlar sîliyorlar hemen sol tarafıma yatırmışlardı benim. Oynayıp duruyor elî ayağı bir de yüzünü görünce sanki uzun zamandır tanıdığınız birini görmüş gîbi olyorsunuz. Ben bebekliğimi görmüş gibi oldum çünkü kızım aynı bana benziyordu:)
Evet anestezisîsyenler başınızda duruyor iki kolumdan tutmuşlardı beni bir de devamlı konuşturuyorlardı. Başımda 7-8 kişi vardı ve çok ciddilerdi bense laylay lom aşırı mutlu ve rahattım niyeyese sonra anladım ki sakinleştirici de veriyorlar sanırım endorfin salgılanıyordu ben de. yoksa iç organlarım dışarıda 8 kat kesik ve yine 8 kat dikiş yapılırken bi kahkaha atmıyor olmamın başka açıklaması olamaz :) unutulmaz anlar bunlar kızlar ilginç olan ben hiç duygulanıp ağlamamıştım sevinç daha baskındı. Bir de bebeğinizle vakit geçirdikçe bağlanıyorsunuz ona. Çok güzel duygular Allah'a şükürler olsun bunu tadaniliyoruz isteyen herkese nasip etsin anneliği, babalığı :)

biz bebek ters mi düz mü diye üzülelim.. 2 dk bile sürmedi doktorun bebeği düz yapması.bir de sezeryana yasak getiriyorlar.başta buna bir çözüm getirsinler. yana yana üzülüyoruz ne yapsak diye...
ayy videoyu izledim de cok korkunc grldi ben vok korkardim bebege bisey olacak diyeee.

Canim hayirlisi sezeryanmis o zaman doktorunu dinlemen iyi olmus.Allah anali babali büyütsün.Güle güle büyüt bebisini.Darisi basimiza...

Kraft alindam temazsiz atesolcer alan var mi kizlar. Herseyi aldik bi su atesolceri alamadim. Karar veremiyorum nedense. Bugun bi tane alayim srtik diyorum. Krafti onerdiler. Temazsiz olmasi da hosuma gitti ne dersiniz
Canim weevel ya da kraft iyi galiba ama ben uyguna bulamadim 120 tl civariydi o nedenle ayni islevde olan arzum almistim o da temassiz ve suyu da ölcüyor.Tabi kraft daha iyidir bütcene göre karar verebilirsin.
Canim ben de uyuyup duruyorum hep sabah 7 de esimle uyandim sonra az evi süpürdüm banyo yaptim 12ye dogru bi yattim.uyaninca 3 olmus saat.Ayy biz böyle uyuya uyuya nolacagiz bilmem.Kendimden korkmaya basladim

Elifcim dün gittigim egitimde ilk 2 ay serum fizyolojik, sonrasında otribebe tavsiye ettiler
İlk 2 ay aspirator onermediler

Hayırlı olsun kimyagercim, Allah Demir e güzel bir ömür versin

Swiftcim selam aklıma su soru takılıyor benim sana sorayım dedim, diyelim herşey normale uygun ve bekliyoruz sancılar artıyor, giderek dayanılmaz hale geliyor o an epidural isteyebiliyor muyuz, yoksa başından karar vermek mi zorundayız?
Belki de dayanabilcem ya da çocuk hemen gelecek, hemen epudurali secmeyeyim diyorum da ondan merak ettim

Allah kurtarsın swiftcim, 3 günün kaldı inşallah güzel haberini alırız buradan

bu arada biri dogum hazirlik kuesuna gidicem yazarim demisti, yazdimi kacirdimmi
Ben gittim canım dün
Emzirme, bebek banyosu, alt degistirme, genel bakimlarla ilgili idi egitim bir de psikolog doğum sonrası anne bebek ilişkisi ve depresyonla ilgili bilgi verdi
Artık daha bilinçli bir şekilde depresyona girebilirim :)))

Valla hicbisey yok bizdede bu dogum sancisi suyu nisani herbiseyi dert ilk diyemi bole korkuyorz bilmiorum. Gittik doktora bisey yok dedi 9 aydr her ay su leke muhabbetini yasiorum. Sezeryan gumum belli gununde gel dedi.

Iki gun ara ile doguracaz desene
Benim de 4 aralik. Cok heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…