2014 Aralık Anneleri

Dogum yapsn bayanlarr gozunuz aydinn.allahim saglikla buyutmeyi nadip etsin insallah
Darisi basimizaaa
Bu arada az once aile hekimliginden geldim.kanaka girince 10gune olur diyolar dogru mu dedim.buna kimse net bisey soyliyemez ama ilk dogumlar o kadar kolay olmaz dedi.biraz rahatladim.ama sonra yine aklina geldii enn fazlaa 3hafta kalmisss

Doktoruna bu istediğini anlat yani dayanamaz hal alırsam istiyorum diye o zaman tamam diyorlar yalnız benim yengem epidural 3 kere yapıldı normal doğum Başladıktan sonra ama bünyesi çok kuvvetli olduğu için çok uyuşmadı ama yine de çok acı çekmedim diyor. Aynı senin gibi düşünüyordu dayanırsam gerek yok dayanamazsam isterim diye zaten iki dakikada uyuşturuyorlar ilacı alır almaz anında uyusuyorsun

Muayeneden geldik. Bebegim 2600 gr. Malesef biraz zayif. 2, 5 haftada 400 gr almis. Doguma 2 hafta var ins bi 400 daha alirda 3 kilo dogar. Nstde sancim cikmadi. Genel anestezi ile sezeryan olcam kismetse. Tahmin etmistim zaten genel anestezi olacagini plasentadan dolayi. dogum ucreti normal 1000 sezeryan 1300 mus. Muayene parasina kiyasla uygun geldi fiyat.

Benimde adetlerim çok sancılı hep bayılıyorum artık acıdan. Normal doğumdan korkmuyorum ama rahmim de sıkıntı var benimde. O Yüzden Dr sezeryan daha uygun diyo
Napalim canim. Adetlerde sanci cekmeye devam. Sonucta tehlikelerimiz olmssa biz de istemezdik sezeryan olmayi. Kismet boyleymis

Valla bilmiyorum artik iyisini kotusunu kraft aldim. 89 liraydi. Ins memnun kalirim. Verdigim paraya deger

canim benim bildiğim epidural yapmak için rahmin 4 cm acilmasi gerek o zaman hemen yapıyorlar ama mesela son anlarda dayanamayacak hale gelip de ben epidural istiyorum dersen olmuyomus fayda etmiyomus yani karari önceden vereceksin rahim acikligi 4 cm olunca da epidural iğneyi yapacaklar benim bildiğim bu. Hayirli dogumlarin olur insallah

medical park için cok güzel bi fiyat ohh ne guzel yaa bi biz ankarada kazıklanıyoruzz

hayırlısı olsun inşallah... hangi hastaneye gidiyorsun acaba?

S swift sen daha dogurmadinmiii kizz :) ya boyna dogumla ilgili şeyleri okumak tan psikolojim bozuldu ben niye dogurmyrm diye ilgileneck biseyler bulmam lazim kendime cok sukurr bugun iznede ciktim baklm evde oturmak nasil biseymisss

anneler bir şey soracağım...
sizce Humana Still-Tee rezene çayı mı daha iyidir yoksa Milupa rezene çayı mı??

gözün aydın canımmm,rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahh genel anestezi nasıl geçti,bende büyük ihtimal öle olacağım rahat geçti mi?

medical park için cok güzel bi fiyat ohh ne guzel yaa bi biz ankarada kazıklanıyoruzz

mevzun medical park a mı gidiyor?
ben medical pakta bunun katıyla para verdim... o zaman ben de bir kazık yedim
Aynen ya ben de baska sehirlerdeki fiyati duyunca vede muayene 85 lira olunca dogumu hic boyle uygun bi fiyat beklemiyodum. Daha fazlasini gozden cikarmistim acikcasi. Burasi 3 senedir falan hizmette belki de oyuzden. Cunku heryil fiyatlari daha da artiyomus. Bundan 2sene sonra 2 kati olur muhtemelen.

olabilir dediğin gibi yıldan yıla değişiyor ama fiyatı duyunca kazık yemiş gibi hissettim... hastane hangi şehirde?

anneler bir şey soracağım...
sizce Humana Still-Tee rezene çayı mı daha iyidir yoksa Milupa rezene çayı mı??
Eğer süt içinse Humana Still kesinlikle canım, çünkü kardeşimin bebişi 4 aylıkken sütü kesilmek üzereydi humanaya başadı, çocuk şu an 1.5 yaşında hala emiyor maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…