Doktoruna bu istediğini anlat yani dayanamaz hal alırsam istiyorum diye o zaman tamam diyorlar yalnız benim yengem epidural 3 kere yapıldı normal doğum Başladıktan sonra ama bünyesi çok kuvvetli olduğu için çok uyuşmadı ama yine de çok acı çekmedim diyor. Aynı senin gibi düşünüyordu dayanırsam gerek yok dayanamazsam isterim diye zaten iki dakikada uyuşturuyorlar ilacı alır almaz anında uyusuyorsunSwiftcim selam aklıma su soru takılıyor benim sana sorayım dedim, diyelim herşey normale uygun ve bekliyoruz sancılar artıyor, giderek dayanılmaz hale geliyor o an epidural isteyebiliyor muyuz, yoksa başından karar vermek mi zorundayız?
Belki de dayanabilcem ya da çocuk hemen gelecek, hemen epudurali secmeyeyim diyorum da ondan merak ettim
Iki gun ara ile doguracaz desene
Benim de 4 aralik. Cok heyecanliyim
Napalim canim. Adetlerde sanci cekmeye devam.Benimde adetlerim çok sancılı hep bayılıyorum artık acıdan. Normal doğumdan korkmuyorum ama rahmim de sıkıntı var benimde. O Yüzden Dr sezeryan daha uygun diyo
Valla bilmiyorum artik iyisini kotusunu kraft aldim. 89 liraydi. Ins memnun kalirim. Verdigim paraya degerayy videoyu izledim de cok korkunc grldi ben vok korkardim bebege bisey olacak diyeee.
Canim hayirlisi sezeryanmis o zaman doktorunu dinlemen iyi olmus.Allah anali babali büyütsün.Güle güle büyüt bebisini.Darisi basimiza...
Canim weevel ya da kraft iyi galiba ama ben uyguna bulamadim 120 tl civariydi o nedenle ayni islevde olan arzum almistim o da temassiz ve suyu da ölcüyor.Tabi kraft daha iyidir bütcene göre karar verebilirsin.
Canim ben de uyuyup duruyorum hep sabah 7 de esimle uyandim sonra az evi süpürdüm banyo yaptim 12ye dogru bi yattim.uyaninca 3 olmus saat.Ayy biz böyle uyuya uyuya nolacagiz bilmem.Kendimden korkmaya basladim
canim benim bildiğim epidural yapmak için rahmin 4 cm acilmasi gerek o zaman hemen yapıyorlar ama mesela son anlarda dayanamayacak hale gelip de ben epidural istiyorum dersen olmuyomus fayda etmiyomus yani karari önceden vereceksin rahim acikligi 4 cm olunca da epidural iğneyi yapacaklar benim bildiğim bu. Hayirli dogumlarin olur insallahSwiftcim selam aklıma su soru takılıyor benim sana sorayım dedim, diyelim herşey normale uygun ve bekliyoruz sancılar artıyor, giderek dayanılmaz hale geliyor o an epidural isteyebiliyor muyuz, yoksa başından karar vermek mi zorundayız?
Belki de dayanabilcem ya da çocuk hemen gelecek, hemen epudurali secmeyeyim diyorum da ondan merak ettim
medical park için cok güzel bi fiyat ohh ne guzel yaa bi biz ankarada kazıklanıyoruzzMuayeneden geldik. Bebegim 2600 gr. Malesef biraz zayif. 2, 5 haftada 400 gr almis. Doguma 2 hafta var ins bi 400 daha alirda 3 kilo dogar. Nstde sancim cikmadi. Genel anestezi ile sezeryan olcam kismetse. Tahmin etmistim zaten genel anestezi olacagini plasentadan dolayi. dogum ucreti normal 1000 sezeryan 1300 mus. Muayene parasina kiyasla uygun geldi fiyat.
medical park için cok güzel bi fiyat ohh ne guzel yaa bi biz ankarada kazıklanıyoruzz
hayırlısı olsun inşallah... hangi hastaneye gidiyorsun acaba?Muayeneden geldik. Bebegim 2600 gr. Malesef biraz zayif. 2, 5 haftada 400 gr almis. Doguma 2 hafta var ins bi 400 daha alirda 3 kilo dogar. Nstde sancim cikmadi. Genel anestezi ile sezeryan olcam kismetse. Tahmin etmistim zaten genel anestezi olacagini plasentadan dolayi. dogum ucreti normal 1000 sezeryan 1300 mus. Muayene parasina kiyasla uygun geldi fiyat.
ayy videoyu izledim de cok korkunc grldi ben vok korkardim bebege bisey olacak diyeee.
ben de sezeryanı izleyince miğdem bulandı. anneme de izlettim annem de seninle aynı seyı düşündü. çocuğa bir şey olur mu kordon mu dolanır diye korkarım demişti. ama ben o kadar tedirgin olmadım.
gözün aydın canımmm,rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahhkızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
medical park için cok güzel bi fiyat ohh ne guzel yaa bi biz ankarada kazıklanıyoruzz
Aynen ya ben de baska sehirlerdeki fiyati duyunca vede muayene 85 lira olunca dogumu hic boyle uygun bi fiyat beklemiyodum. Daha fazlasini gozden cikarmistim acikcasi. Burasi 3 senedir falan hizmette belki de oyuzden. Cunku heryil fiyatlari daha da artiyomus. Bundan 2sene sonra 2 kati olur muhtemelen.mevzun medical park a mı gidiyor ?
ben medical pakta bunun katıyla para verdim... o zaman ben de bir kazık yedim
olabilir dediğin gibi yıldan yıla değişiyor ama fiyatı duyunca kazık yemiş gibi hissettim... hastane hangi şehirde?Aynen ya ben de baska sehirlerdeki fiyati duyunca vede muayene 85 lira olunca dogumu hic boyle uygun bi fiyat beklemiyodum. Daha fazlasini gozden cikarmistim acikcasi. Burasi 3 senedir falan hizmette belki de oyuzden. Cunku heryil fiyatlari daha da artiyomus. Bundan 2sene sonra 2 kati olur muhtemelen.
Eğer süt içinse Humana Still kesinlikle canım, çünkü kardeşimin bebişi 4 aylıkken sütü kesilmek üzereydi humanaya başadı, çocuk şu an 1.5 yaşında hala emiyor maşallah..anneler bir şey soracağım...
sizce Humana Still-Tee rezene çayı mı daha iyidir yoksa Milupa rezene çayı mı??
süt için canım sağolasın cevap için:)Eğer süt içinse Humana Still kesinlikle canım, çünkü kardeşimin bebişi 4 aylıkken sütü kesilmek üzereydi humanaya başadı, çocuk şu an 1.5 yaşında hala emiyor maşallah..
bende kısmetse 2 hafta sonra Medicalparkta doğum yapıcam.Muayene ücreti prof. olduğu için 150 TL oldu geçen hafta, spinal sezeryan fiyatı da 2000 TL. Nst ücreti 15 TLolabilir dediğin gibi yıldan yıla değişiyor ama fiyatı duyunca kazık yemiş gibi hissettim... hastane hangi şehirde?
süt için canım sağolasın cevap için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?