Canım senin de mi sezeryan? Ne zamana gün verdi mi Dr. Bi de iri mi bebiş sezeryana sebep ne dedi drNapalim canim. Adetlerde sanci cekmeye devam.Sonucta tehlikelerimiz olmssa biz de istemezdik sezeryan olmayi. Kismet boyleymis
Kızlar yarın bebişime kavuşacam ama spinal mi epudral mi karar veremedim sizce neyi seçeyim
Canım ilk doğumumda çok yürümüştüm son zamanlarda hurma yemiştim bunda ne Yürüdüm ne hurma yedim yapıyla alakalı mutlaka sadece kiloma dikkat etmeye çalıştım 54 ile kalıp 65 ile doğurdum doğumda 5 6 kilo gitmişcanım kolay doğum olması için özel birşey yaptınmı?
Canım bebeğim de bi de ben de ufak problemler var bebeğim de gelişim geriliği var 24. Haftadan beri ara git gide açılıo şuan 6 hafta geri artık alıp dışarda büyütelim dedik ondan erken oluyonede n 37. haftada sezeryana karra verdin sen mi verdin doktorun mu ve ne sebeple. şimdiden Allah kolaylık versin
BACIMMMM gözünüz aydınnn... hoşgeldin demir bebek....kızlar bugün genel anestezi sezeryanla oglum demirimi kucagima aldim.Hic korkmayin herşey cok güzel ilerliyor. Cok guzel bir şey allah herkese nasip etsin. Buarada iyiki doktorumu dinledim cok dogru bi karar vermişiz kafamiz biraz büyük boyumuz uzun ve kilomuzda fazla
Canım bebeğim de bi de ben de ufak problemler var bebeğim de gelişim geriliği var 24. Haftadan beri ara git gide açılıo şuan 6 hafta geri artıanladım cank alıp dışarda büyütelim dedik ondan erken oluyo
Iki gun ara ile doguracaz desene
Benim de 4 aralik. Cok heyecanliyim
herşey güzelce olsun inşallahhh bacımm...Canım bebeğim de bi de ben de ufak problemler var bebeğim de gelişim geriliği var 24. Haftadan beri ara git gide açılıo şuan 6 hafta geri artık alıp dışarda büyütelim dedik ondan erken oluyo
Hayirlisi olsun canim. Kavusacaksin bebisine ne guzel.kızlarrr,bebişi dönmeyen biri olarak artık beklemenin bişeyi değiştirmeyeceğini düşündüğümden sezeryana gün aldık,haftaya cumartesi yani 6 aralıkda inşallah oğlumu kucağıma alıcam, dönmemekde inat etti napalım hayırlısı buymuş, son ana kadar beklemeyi isterdim ama kaç aydır aynı pozisyonda hiç değişiklik bile yok,dönme ihtimali çok çok azşimdi heyecanla gün saymayaa başladımm,rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinnn
Evwt canim girdim de tik yok bende. Nst de 70-80 lik 2 tane sanci cikti. Hissetmedim bile. Bakalim pazartrsi gunum doluyor o gun duruma gore karar verecegiz.canim son 3 güne girmissin bi belirtin varmi az cok ..senin bebis erkekmiydi ..
off son zamanlari beklemek cok zor
Canim 4 cm aciklik olmadan zaten yapmiyorlar. Doktoruna onceden soylersen dayanamdigin anda yaparlar. Sahsen bende oyle dusunuyorum. Duruma gore karar verecegiz.Swiftcim selam aklıma su soru takılıyor benim sana sorayım dedim, diyelim herşey normale uygun ve bekliyoruz sancılar artıyor, giderek dayanılmaz hale geliyor o an epidural isteyebiliyor muyuz, yoksa başından karar vermek mi zorundayız?
Belki de dayanabilcem ya da çocuk hemen gelecek, hemen epudurali secmeyeyim diyorum da ondan merak ettim
Amin canim hepimizi saglikla kavustursun bebislerimize.Allah kurtarsın swiftcim, 3 günün kaldı inşallah güzel haberini alırız buradan
Yok kiz dogurmadim. Hala tek bedendeyiz oglusumla.@swift sen daha dogurmadinmiii kizz :) ya boyna dogumla ilgili şeyleri okumak tan psikolojim bozuldu ben niye dogurmyrm diye ilgileneck biseyler bulmam lazim kendime cok sukurr bugun iznede ciktim baklm evde oturmak nasil biseymisss
kızlarrr,bebişi dönmeyen biri olarak artık beklemenin bişeyi değiştirmeyeceğini düşündüğümden sezeryana gün aldık,haftaya cumartesi yani 6 aralıkda inşallah oğlumu kucağıma alıcam, dönmemekde inat etti napalım hayırlısı buymuş, son ana kadar beklemeyi isterdim ama kaç aydır aynı pozisyonda hiç değişiklik bile yok,dönme ihtimali çok çok azşimdi heyecanla gün saymayaa başladımm,rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsinnn
sabah uyandığımda uykumu alamadığımı hissediyorum uyuyayım diyorum uyuyamıyorum ve bu yüzden kendımı cok yorgun hıssedıyrm . kendımı hareketlerle yorduktan sonra öğleden sonra ancak uyuyabılıyrmKızlar gündüz hep uyuma hali sîzde de var mı? Dün gece sabaha kadar uyuduğum halde kızımı okula gönderdikten sonra bu saate kadar yine uyudum. Dün biraz hareket ettim ondam mı bilmem ama şîmdi de uyusam uyurum.
Saol canım hepimiz için her şey çok güzel olur inşallahherşey güzelce olsun inşallahhh bacımm...
Kocaeli gebzede hastane. diger iller daha pahali kazik yemis degilsin. Burda yeni oldugu halde. Gebzedeki butun iyi drlar orda ve su an ilk acildigi zamana gore muayene ucreti 2kat artmis. Demekki diger senrlrrde burda da oyle olacak.olabilir dediğin gibi yıldan yıla değişiyor ama fiyatı duyunca kazık yemiş gibi hissettim... hastane hangi şehirde?
bende kısmetse 2 hafta sonra Medicalparkta doğum yapıcam.Muayene ücreti prof. olduğu için 150 TL oldu geçen hafta, spinal sezeryan fiyatı da 2000 TL. Nst ücreti 15 TL
11 aralikta olacak kismetse. Yok bebis iri degil tam tersi minik biraz. Kola sisesi kadar dogacak heralde :) 2600 simdi 3'u bulmaz heralde doguma kadar. Benim sezeryan sebebim plasentanin onde olmasi.Canım senin de mi
sezeryan? Ne zamana gün verdi mi Dr.
Bi de iri mi bebiş sezeryana sebep ne
dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?