2014 Aralık Anneleri

canım kolay doğum olması için özel birşey yaptınmı?
Canım ilk doğumumda çok yürümüştüm son zamanlarda hurma yemiştim bunda ne Yürüdüm ne hurma yedim yapıyla alakalı mutlaka sadece kiloma dikkat etmeye çalıştım 54 ile kalıp 65 ile doğurdum doğumda 5 6 kilo gitmiş

nede n 37. haftada sezeryana karra verdin sen mi verdin doktorun mu ve ne sebeple. şimdiden Allah kolaylık versin
Canım bebeğim de bi de ben de ufak problemler var bebeğim de gelişim geriliği var 24. Haftadan beri ara git gide açılıo şuan 6 hafta geri artık alıp dışarda büyütelim dedik ondan erken oluyo

BACIMMMM gözünüz aydınnn... hoşgeldin demir bebek....
BİZDE TIK YOK AYNI GÜNDÜK AMAA SEN DOĞDUN BENDE BEKLEMEDEYİM BACIM .. ALLAH ANALI BABALI SAĞLICAKLA BÜYÜTMENİZİ NASİP EYLESİN... herşeyin güzel ilerlemeside ayrıca bir huzur verdi bana... haydi darısı bizeee

benım durum hala net değil . normalde sezeryan olmam gerekiyor ama bendeki bır umut son ana kadar beklemek ıstıyorum.pazartesi günü Dr.a soracağım . ah Dr.a gittiğimde düz olmuş olsada sormama gerek kalmasa. :)
bir şey soracam : benım bebek ters ama bebek kanala girdikten sonra yani doğum sancısı geldikten sonra sezeryan olunabılıyor mu?
biz de farklı bır durum daha var : benım kardeşim de pazartesi doğum yapacak. ben de 38. haftamdayım haftaya annem kardeşimin yanında kalacak .şimdililk sancı falan yok sadece kasıklarımda ağrı olduğundan çok rahat yürüyemiyorum. yenı doğum yapanlar doğum sancısı olmadan önce doğum sancısına benzer farklı seyler hıssettınız mı? bizim ev de merkeze uzak annem yokken pat diye sancım gelmesın ..valla çok büyük rezillik olur bizim için..

Canım bebeğim de bi de ben de ufak problemler var bebeğim de gelişim geriliği var 24. Haftadan beri ara git gide açılıo şuan 6 hafta geri artıanladım cank alıp dışarda büyütelim dedik ondan erken oluyo

Anladım canım ,Bebegine ve sana kolaylıklar olsun inşallahhh, saglıkla buyur inş.

Hayirlisi olsun canim. Kavusacaksin bebisine ne guzel.
canim son 3 güne girmissin bi belirtin varmi az cok ..senin bebis erkekmiydi ..
off son zamanlari beklemek cok zor
Evwt canim girdim de tik yok bende. Nst de 70-80 lik 2 tane sanci cikti. Hissetmedim bile. Bakalim pazartrsi gunum doluyor o gun duruma gore karar verecegiz.
Canim 4 cm aciklik olmadan zaten yapmiyorlar. Doktoruna onceden soylersen dayanamdigin anda yaparlar. Sahsen bende oyle dusunuyorum. Duruma gore karar verecegiz.
Allah kurtarsın swiftcim, 3 günün kaldı inşallah güzel haberini alırız buradan
Amin canim hepimizi saglikla kavustursun bebislerimize.
@swift sen daha dogurmadinmiii kizz :) ya boyna dogumla ilgili şeyleri okumak tan psikolojim bozuldu ben niye dogurmyrm diye ilgileneck biseyler bulmam lazim kendime cok sukurr bugun iznede ciktim baklm evde oturmak nasil biseymisss
Yok kiz dogurmadim. Hala tek bedendeyiz oglusumla.

hayırlısı olsun gene ıyı beklemıs dr.un .. benımkısıne kalsa 38. haftadan randevu verecek benı sezeryana sokacaktı.ben de senın gıbı beklemeyı düşünüyorum sıkıntımız olmazsa... tabıı bu duum pazartesi netleşecek. kafam çok karışık. bu arada bır sey soracam bebek kanala gırmış mıydı sen de ? ve yalancı doğum sancıları var mıydı?

sabah uyandığımda uykumu alamadığımı hissediyorum uyuyayım diyorum uyuyamıyorum ve bu yüzden kendımı cok yorgun hıssedıyrm . kendımı hareketlerle yorduktan sonra öğleden sonra ancak uyuyabılıyrm

olabilir dediğin gibi yıldan yıla değişiyor ama fiyatı duyunca kazık yemiş gibi hissettim... hastane hangi şehirde?
Kocaeli gebzede hastane. diger iller daha pahali kazik yemis degilsin. Burda yeni oldugu halde. Gebzedeki butun iyi drlar orda ve su an ilk acildigi zamana gore muayene ucreti 2kat artmis. Demekki diger senrlrrde burda da oyle olacak.

bende kısmetse 2 hafta sonra Medicalparkta doğum yapıcam.Muayene ücreti prof. olduğu için 150 TL oldu geçen hafta, spinal sezeryan fiyatı da 2000 TL. Nst ücreti 15 TL

Heryerde degisiyo iste. Bi standarti olsa keske. Burda da nst 25 lira mesela

Canım senin de mi
sezeryan? Ne zamana gün verdi mi Dr.
Bi de iri mi bebiş sezeryana sebep ne
dedi dr
11 aralikta olacak kismetse. Yok bebis iri degil tam tersi minik biraz. Kola sisesi kadar dogacak heralde :) 2600 simdi 3'u bulmaz heralde doguma kadar. Benim sezeryan sebebim plasentanin onde olmasi.

arkadaşlar doğum yapmış ve yapacak olanlarınız var, okuyorum. Allah hayırlı evlat etsin öncelikle bütün yavruları. sizlere de kolaylık versin inşaAllah. benim çok üzüldüğüm bi nokta var. ayrıntıları bilmiyorum ama genel olarak beklemekten sıkılıp sezaryene yönelen,yönlendirilen anneler var sanki. doktorlar zaten dünden razı böyle bi tercih yapmamıza. o yüzden binbir türlü sorun çıkarıp bebeklerimizi doğal olmayan bi ameliyatla almayı tercih ediyolar. lütfen daha doğum yapmamış olan beklemede olan, 41-42 haftası dolmamış kardeşler bekleyin. hele ilk bebekse daha çok mücadele vermeliyiz. çünkü ilk doğum sezaryen yoluyla olursa ikincisini normal yapabilme şansımız gitiikçe azalıyor

iki gün önce yeni doktorumla görüşmeye ve muayene olmaya gittim. bebeğimiz tersti bu zamana kadar. Allahın izniyle normale dönmüş. Şükürler olsun. içimde kuşkukar oluşsa da cok hareketli bi bebek olduğu için döneceğine inanıyordum. zaten bebeklerin 96sı normal pozisyona dönüyor istatiksel olarak. yani dönmemesi cok zor bi ihtimaldi .neyse kilosunu 3.100 civarında dedi ve daha 37 hafta yeni bitiyordu. annem kızkardeşimi tam 5.500 kilo doğurmuş normal doğum ve tek bir kesi olmadan.(maşaAllah) o yüzden kiloya da takılmıyorum. Allah nasip ettiğinde hiçbirşey engel değil normal doğuma. nasip olmayınca da olmuyor tabi ama inşaAllah hayırlı sağlıklı normal doğum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…