benimm kasılmalarım vardı sadece, doğum kanalına girmedi hiç. 2 aydır nerdeyse aynı pozisyonda duruyo oğlummhayırlısı olsun gene ıyı beklemıs dr.un .. benımkısıne kalsa 38. haftadan randevu verecek benı sezeryana sokacaktı.ben de senın gıbı beklemeyı düşünüyorum sıkıntımız olmazsa... tabıı bu duum pazartesi netleşecek. kafam çok karışık. bu arada bır sey soracam bebek kanala gırmış mıydı sen de ? ve yalancı doğum sancıları var mıydı?
aynen öle canım kavuşcam diye seviniyorumm,rabbim sanada nasip etsin bi an önceeeHayirlisi olsun canim. Kavusacaksin bebisine ne guzel.
Evwt canim girdim de tik yok bende. Nst de 70-80 lik 2 tane sanci cikti. Hissetmedim bile. Bakalim pazartrsi gunum doluyor o gun duruma gore karar verecegiz.
Canim 4 cm aciklik olmadan zaten yapmiyorlar. Doktoruna onceden soylersen dayanamdigin anda yaparlar. Sahsen bende oyle dusunuyorum. Duruma gore karar verecegiz.
Amin canim hepimizi saglikla kavustursun bebislerimize.
Yok kiz dogurmadim. Hala tek bedendeyiz oglusumla.
inşallah hepimiz için çok çok güzel olur bacım....Saol canım hepimiz için her şey çok güzel olur inşallah
günaydın herkeseee,, herkesler iyidir inşallah....
inşallah hepimiz için çok çok güzel olur bacım....
N Neshve bacımmm baya hastanede yatırtmış senin bıdık seni 3 saat nst ayyy benimde 20 dkk da belim ağrıyor hemen dönüyom soluma vallaa sırt üstü duramıyom
haydi sağlıcakla doğururuz inşallahhh.. yazılarını okudum sen yaz bol bol paylaşmak güzelldir
kaçırmışım, yeni bir karar mı alındı canım?benimm kasılmalarım vardı sadece, doğum kanalına girmedi hiç. 2 aydır nerdeyse aynı pozisyonda duruyo oğlumm
sezeryan oluyom 6 aralıkda inş. bebek dönmüyo artık ihtimal bile çok düşükkaçırmışım, yeni bir karar mı alındı canım?
benim de genel anestezi sezeryan fiyatı 2.900 anlaştık biz sonra ameliyatta rahim de alınınca 3.900 oldubende kısmetse 2 hafta sonra Medicalparkta doğum yapıcam.Muayene ücreti prof. olduğu için 150 TL oldu geçen hafta, spinal sezeryan fiyatı da 2000 TL. Nst ücreti 15 TL
hmm kesinleştiyse Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canıııım, çok zor dimi bu bekleyişler. ama bi ihtimal olarak konuştuysanız sorsaydın, neden son güne kadar beklemiyor doktorun?sezeryan oluyom 6 aralıkda inş. bebek dönmüyo artık ihtimal bile çok düşük
çok geçmiş olsun arkadaşımbenim de genel anestezi sezeryan fiyatı 2.900 anlaştık biz sonra ameliyatta rahim de alınınca 3.900 olduprof. da değildi doktorumuz ama değişiklik gösteriyor işte
aminn sağol canımmhmm kesinleştiyse Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canıııım, çok zor dimi bu bekleyişler. ama bi ihtimal olarak konuştuysanız sorsaydın, neden son güne kadar beklemiyor doktorun?
benım durum hala net değil . normalde sezeryan olmam gerekiyor ama bendeki bır umut son ana kadar beklemek ıstıyorum.pazartesi günü Dr.a soracağım . ah Dr.a gittiğimde düz olmuş olsada sormama gerek kalmasa. :)
bir şey soracam : benım bebek ters ama bebek kanala girdikten sonra yani doğum sancısı geldikten sonra sezeryan olunabılıyor mu?
biz de farklı bır durum daha var : benım kardeşim de pazartesi doğum yapacak. ben de 38. haftamdayım haftaya annem kardeşimin yanında kalacak .şimdililk sancı falan yok sadece kasıklarımda ağrı olduğundan çok rahat yürüyemiyorum. yenı doğum yapanlar doğum sancısı olmadan önce doğum sancısına benzer farklı seyler hıssettınız mı? bizim ev de merkeze uzak annem yokken pat diye sancım gelmesın ..valla çok büyük rezillik olur bizim için..
benimm kasılmalarım vardı sadece, doğum kanalına girmedi hiç. 2 aydır nerdeyse aynı pozisyonda duruyo oğlumm
hakkında hayırlısı olsun canım, dua edelim birbirimize. Rabbim yardımcımız olsun. hakkımızda ne hayırlısıysa onu yaşıyoruz zaten de yine de hayırlısını versin diye dua edelim :)aminn sağol canımmevet telaş korku heyecan mutluluk bi arada valaa konuştuk aslındaa biz eşimle en baştan dedidk bekleyelim diye ama her gitmede bebek olduğu yerde az bi oynama bile yapmamış,zaten doğuma 1 hafta kala girmiş olcam sezeryana,son ana kdar beklemek istedik sancıyla döner diyenler oldu ama o tehlikeyide almak istemedik döndüğü gibi dönmemesi de var oğlumun. doktor sezeryan günü dönse iptal ederim sorun değil ama dönmez artık dedi o kadar hareketli olduğu halde yerinden kıpırdamıyo inatçı bebeğim
yooo ben öle bişi demedimm, arkadaş ssordu doğum kanalına girdi mi diye bende girmedi dedimbir de arkadaşlar sezeryandan uzak duran ıstanbulda bıldığınız bır dr var mı?
doğum kanalına girince sezeryan olurken sıkıntı mı oluyor?
aynen öylee hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu versinnhakkında hayırlısı olsun canım, dua edelim birbirimize. Rabbim yardımcımız olsun. hakkımızda ne hayırlısıysa onu yaşıyoruz zaten de yine de hayırlısını versin diye dua edelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?