2014 Aralık Anneleri

evet metEla sezeryan yanlısı olmayan doktor araştırmak gerekiyor. doktor beklemeyi düşünmese bile bi hatırlat sen 42 ye kadar vaktim yok mu diye. benimki beklemiyormuş mesela. ama ben devlete de gidiyorum. bi hafta devlet, bi hafta özele gidiyorum 1 aydır. devletteki doktora da sorucam bakalım

Olleeeey! Cok sevindim! Umuyorum ayni seyleri ben de yazarimm! :)

siz dediniz diye demedım sizin yada bir başkasının bu konuda bilgisi var mı ? merak ediyorum
bebek nerdeyse doğcak kadar ilerlediyse sorun oluyor son anda sezaryen olmak. yoksa kanala doğumdan çok önce hatta 10 gün önce giren bebekler var

bu arada metEla inşaAllah vaktinde doğar bebeğin. kızıma hamileyken cuma günü 40 haftanın dolduğu gündü ve suni sancı verecekti doktor. perşembe sabahı kendi sancımla doğum yaptım. düşün bi gün farkla :)

ben de aynı şeyi düşünüyorum ..ben de ve bebeğimde büyük bir sıkıntı olmadığı sürece 41. haftaya kadar beklemeyı düşünüyorum ve hatta şunu da duydum sancısı gelmeyenler suni sancıyla sancısı gelene kadar bekleyetilenler varmış. dönecek ya da dönmeyecek en azından bu şekilde olan sezeryan normal doğuma en yakın sezeryanmış. metela merak ettiğim hangi şehirdesiniz? ben istanbuldayım ve dr.ma doğum sancısı gelene kadar beklemek istiyorum dedım. ve maalesef doktorumun yüzünün şekli değişti not alırım dedı felaket tellalı gibi tüm olumsuzlukları saydı. e tabii ne oldu? kendı kaybetti ve ben sıkıntılandım. şimdi yeni bir dr arayışına düştüm.en azından dr bulamasam da en kötü ihtimalle bır devlet hastanesine gidecem ve en kötü ihtimalle 1-1.5 saat beklerim.umarım bu kadar sıkıntılı bır durum olmaz.
sizden ricam doğum anınızı ımklanınız olursa bızı burda bılgılendırmenız. ben de çok merak ediyorum .inşallah günümüzde sancımız gelir ve bebeğimiz o sancıyla ters döner ki pazartesi hastane de böyle bır durumu yasayan bır kadına rast geldi. merdivenlerden çıkarken bebeği doğum pızisyonunda dönmüş.ve son ana kadar beklendığnde bebğin ters olma ihtimali bır yerde okumuştum binde 3 ... ve yazık en ufak bır durumda drlar normal doğumla uğraşmamak için direk sezeryana yönlendırıyorlar bir de şu da var yurt dışında çok kolay bır sekılde bebeği döndürebiliyorlar...biz ne kadar gerilerdeyiz değil mi? bu videoyu izleyin arkadaşlar ne kadar gerilerde olduğumuzu göreceksiniz...

Sağooooolll canııım. inşaAllah seninki de döner, daha cook vakti var :)
Tesekkur ederim ya umut isigisin su an :)) hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi diliyorum. En kotusu sancimi da cekip donmezse yine sezeryana girerim ama elimden geleni yaptigimi bilirim, icim huzurlu olur diyorum ben de.

evet canım öyle döndürüyorlarmış yurtdışında. ama sen kafana takma inşaAllah normale döner ya. ben istanbulda değilim bilmiyorum o yüzden iyi doktorları

Tesekkur ederim ya umut isigisin su an :)) hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi diliyorum. En kotusu sancimi da cekip donmezse yine sezeryana girerim ama elimden geleni yaptigimi bilirim, icim huzurlu olur diyorum ben de.

benım gıbı düşünen bırılerını görünce cok mutlu oluyorum. ama dr olarak bulamıyorum.istanbulda en azından takıp edebıleceğim bır dr bulmak ıstıyorum...

aaa doğdu mu bebeğiniz. hayırlı olsun...

Ben de sezeryan olucam kendi istegim ile. Son haftaya kadar da bekledi sipam neyseki sanci falan yok. 7 aralikta 40. Haftam dolacak biz 4 aralikta kavusalim istedik. doktorum da ilk dogum oldugu ve bir sıkıntı sanci olmadigi icin uygun buldu. Suyum sancim gelmezse perşembe kavusacagim bebisime inşallah. Sali günü de son kontrol olacak. Ay ne kadar az kaldiiiii

ayy herkes yavas yavas doguriyo ne cabuk gecti zaman ya daha surada yeni izine ne zaman cikacagimizi konusuyoduk simdi doguruyoruz.Saglikla hayirlisiyla gelsin tüm bebisler,Allah'in izniyle...

canim bende kesin normal dogurcam falan diye düsunürken, son gttgmde kötü yorumlar yapan drum korkuttu saolsun, ve ben surum nolursa olsun illaki normal dogum icin şartlar olusur mantigindayim.ama insan etkileniyomuş.fikrim o kadar netken n.dogumla ilgili acaba mi dedirtti kadin bana.38.haftadayim.ve senn yazdiklarinla tekrr n.dgmda israrci olmam gerektigi gücünü aldım.aşırı korkuyorum yalan yok, Allah yardim eder insallah.bu konuda son ana kadar inatçı olunmali sanirim.en ufak bi ya olmassa dedigimiz an sezaryen de olur baska seyde.dr konusu önemli bu devrede.p.tesi gttgmde bende kararliyim dicem.ne dicek bakalim.tekrr saol valla

Bebeği ters olan anişler benim oğlum da tersti 37. Haftada bas aşağı dönebildi.. Ben ekstra bişi yapmadım ama yapmak isteyenlere tavsiyem moxen diye bi tütsü var onu ayaklara yapıştırıp poponun Altınada iki yastık koyup beli yukarda tutun bebiş harekete geciyo.. Yurtdışında bu Hereketi öneriyorlar bizzat kendim Yaptım bi kaçkere ... Kafa ağır bastığı için hareketlendikçe kafa yönüne döner inş tabi kilosununda etkisi var.. Birde eğer ilk çocuksa Dönme birazdaha zormuş ama ikinciyse genelde dönermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…