2014 Aralık Anneleri

valla ben gecen hafta gıttığımde sonuna kadar beklıcem dedim dr.un yuzunun ıfadesı değişti.felaket tellalı oldu resmen. ve yuzundekı o ifadeden yenı dr arayışındayım maalesef...herkes doğum yaptırır fakat hastayı anlamak kolay değil..

bu tütsünün bebeğe zararı olmuyor mu? bır de kendı ayağımıza yapıştırıyoruz değil mi? artık her yolu yapar olduk...

sen nasıl sezeryan olmayı düşünüyorsun canımm,genel,spinal, epudral

ya ilk doğum normal olduysa zaten pek üstelemiyolar açıkcası, nasıl olsa doğum yapmış yine yapar mantığıyla bakıyolar.ama mesela komşum ilk çocuğunu normal doğum yapmış. ikincisini yaptırmadılar resmen. pişman oldu şimdi, doktor bana bıraktı bu bebek inmez dedi, ısrar etseydim bekleyecektik. sanki ben doktorum diyor. Tabi napsın o da, tamam demiş. Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın cidden yani, aminn.. doktor değiştirmeyi düşünebilirsin belki. çözüm olur mu bilmem ama. inşaAllah doğal bi şekilde hayrlısıyla kucağına alırsın yavrunu

bu tütsünün bebeğe zararı olmuyor mu? bır de kendı ayağımıza yapıştırıyoruz değil mi? artık her yolu yapar olduk...
ayak küçük parmağına yapıştırıyorsun bildiğim kadarıyla. tütsü olmasa bile eşinize masaj yaptırabilirsiniz bölgeyi tam olarak öğrenip

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin, bebeğinize de hayırlı ömür. sonrasında rahminiz mi alındı, anlamadım ?
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım... benim sezeryan biraz sıkıntılı olunca almak zorunda kaldılar maalesef...

Son düzenleme:
Inşallah zamanında doğar evet ben de bekliyorum. Ne ağrı ne sancı var ama her an bir sancyıla da gidebilirim :) benim de cuma doluyo 40 haftam. Bekliyoruz bakalım

benim de genel anestezi sezeryan fiyatı 2.900 anlaştık biz sonra ameliyatta rahim de alınınca 3.900 olduprof. da değildi doktorumuz ama değişiklik gösteriyor işte
Hem rahim aliniyo hem fiyat mi artiyo. Garip bi celiskiAllah gostermesin benim de o tehlikem var.

Arkadaşım inşallah bebeğin döner ama bir çok yerde ve burda da okudum doğum sancisiyla ve hatta daha önce doğum pozisyonuna giren bebek oluyo. Bebek her daim hareket halinde zaten. Beklenebilecek son ana kadar beklenmeli diye düşünüyorum. Ben Ankaradayim Ankara Üniversitesine gidiyorum. Benim gebeliğimde riskli grupta olmasına rağmen doktor normal beklicez bir sıkıntı olmadığı sürece dedi. Ben de normal istiyorum zaten ilki de normaldi. Sezaryan doktorlar için daha az ugrastirici. Hastayı beklemiyorlar normal süreci beklemiyorlar. Suni sancıyı da her halukarda veriyorlar sanırım serumun içinde. Dün kontrole gittiğimde normal doğumdan çıkmış bir bayan ve bebegi odaya alınırken gördüm. Kadın o kadar rahatti ki ve bebegi yanında. Insan imreniyor. Rabbim inşallah senin de bebeginin pozisyonunu doğal haline döndürür ve sağlıkla güzel bir doğum yapmanı nasip eder.

Kizlar mesaj yazma kutusunun altinda kirmizi kutu icinde bi uyari var. Var mi daha once boyle bi uyari yazisi goren. Ne demekki. Hsyir kotu bisey de paylasmadim. Anlamadim

inşallah beklemeyı düşünüyorum ben de .ama dr sorunu cıktı.insallah sizlerin söylediği gibi kendısını değil, bızlerı düşünen bır Dr.a rastlarım son anda..

inşallah beklemeyı düşünüyorum ben de .ama dr sorunu cıktı.insallah sizlerin söylediği gibi kendısını değil, bızlerı düşünen bır Dr.a rastlarım son anda..
sen doktora hiç bakma surat assada o senin bileceğin iş,sen beklemek istiyorsun sorumluluğu sen alıyorsun neden surat yapıyorsaa, sezeryan parası gitti diye herhaldee :) bazı doktorlar sırf çabuk ve daha pahalı olduğu için sezeryan istiyolar, inşallahh kafana göre bi doktor bulursunda istediğin olur

Slm kızlar. Net pakerim bitmişti giremedim birkaç gundur. AKlım hep burdaydı.salı kontrole gttık cok şükür hersey yolunda.bebegım hep bi kac gun gerıdeydı. Ama son iki kontrolde doktor tombiş bir bebek olmuş dedı. Ona cok sevındim. Her hafta kontrole gıdıcem önce nst sonra muayne. Bu salı alttan muaynem var of cok utanıyorum. Allahtan kendi doktorum yapmıcak. Oyuzden rahatım biraz daha o yapsa dahada utanırdım heralde

valla benı rahatsız eden benım yanımda olan bır doktora denk gelmeyışım .oysa 3 tane arkadaşımı normal doğumla doğurttu dıye gıtmıstım. ama benım ki sezeryan ihtimalı yüksek ya o yüzden sezeryanlığı kaybedecek dıye uzuldu..pazartesi devlet hastanesine gıdecem ordakı testlerıme göre dr.un düşüncelerını alacağım. bır sorun yoksa başka bır drla devam edeğim. hakkımıza hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…