tabi git canımm,ne olur ne olmaz en azından başka doktor böle dedi dersin balki bi faydası olurr :)valla benı rahatsız eden benım yanımda olan bır doktora denk gelmeyışım .oysa 3 tane arkadaşımı normal doğumla doğurttu dıye gıtmıstım. ama benım ki sezeryan ihtimalı yüksek ya o yüzden sezeryanlığı kaybedecek dıye uzuldu..pazartesi devlet hastanesine gıdecem ordakı testlerıme göre dr.un düşüncelerını alacağım. bır sorun yoksa başka bır drla devam edeğim. hakkımıza hayırlısı..
Canim genel istemiyorum o ani görmek istiyorum. Spinal olur diye düşünüyorum ama doktorum ve anestezicim karar verir diye düşünüyorum.sen nasıl sezeryan olmayı düşünüyorsun canımm,genel,spinal, epudral
Seninle ayni duygulari yasamışız.ben dört aşılama üç tüp bebek denemesiyle geldi yusuf erenimm.zor zamanlar geçirdimm.içimde kıpırtılarıni duyana kadar inanamamıştımmOcest: 38ber: 33474 .!.:ahh ahhh ben hiç unutamıyorum canım ilk öğrendiğim anı.
hiç inanmadım. 3.aşılamada geldi mucizem ve ben tamamen umudumu yitirmişken.
artık olmayacak tüp bebek yaptırıcaz diyordum.
sabah ilk idrar ile yaptım silik çıktı inanamadım, eşim tuvaletteydi, sessizce yaklaştım, aşkım galiba hamileyim dedim hadi canımm diye bağırdı çıktı wcdensonra sakin olmaya çalıştı hiç umut vermek istemiyordu bana çünkü aşırı üzülüp ağlıyordum..
tamam canım olabilir ama kanda çıkana kadar her şeye hazırlıklı ol dedi, haklıydı, yanlışlık olabilirdi ve ben yine hayal kırıklığı yaşabilirdim.
akşamına kan verdim 89 çıktı değerim yine inanamadım. 2 gün sonra bir daha verdim 183 çıkmıştı, doktor gebesin şu gün gel keseyi görelim dedi benim kafa uçtu gitti tabii hiç kendimde değildim.
sonra keseyi görene kadar bir korku, sonra kalp atışını duyana kadar bir korku taa ki riskli dönemi atlatana kadar elim yüreğimde geçti hep..
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günleri gösterdi. Bir de sağlıkla kucağımıza alırsak daha ne isterim Rabbimden..
not: ay amma uzatmışım kızlar pardon
Bendede var cnm.uyari aclii herhaldeKizlar mesaj yazma kutusunun altinda kirmizi kutu icinde bi uyari var. Var mi daha once boyle bi uyari yazisi goren. Ne demekki. Hsyir kotu bisey de paylasmadim. Anlamadim
Bende seni sorucaktım kızlara, nasılsın bebişin nasıl merak ediyordum seni. İnşallah güzel haberlerinizi verirsin.Offf kusura bakmayin cepten giriyorum arada kafayi yiyorr yazarkenn
Cnm daha iyiye gidiyorr.nefes alması oncekilere göre daha iyi.sütü üç saatte bir 20cc ye cikti.kilo almaya başladı.1940 gr olmuß doğduğu kiloya geldi çok şükür.beyazsit: 38044215 .!.:Bende seni sorucaktım kızlara, nasılsın bebişin nasıl merak ediyordum seni. İnşallah güzel haberlerinizi verirsin.
Allah kolaylık versin canımçok teşekkür ederim Allah razı olsun canım... benim sezeryan biraz sıkıntılı olunca almak zorunda kaldılar maalesef...
canim dogumdan sonra 8 hafta bitince alabilirsinİyi akşamlar annişler, bugün doktora gittik bebiş iyi şukur 2800 gr olmuş, doktor 37. Haftada alırız demişti, bugün gittiğimizde 39. Haftaya gün verdi( 22 aralık)
Bu arada kızlar 32.haftada doğum iznine çıkmıştım, raporu işyerine verdim. Doğumdan sonra doğum parasını alabilmem için bunun dışında birşey yapmam gerekiyor mu? İşyeriyle hamilelik olayından dolayı aramız açıkta işyerine soramıyorum
ilk bebeğin mi?Inşallah zamanında doğar evet ben de bekliyorum. Ne ağrı ne sancı var ama her an bir sancyıla da gidebilirim :) benim de cuma doluyo 40 haftam. Bekliyoruz bakalım
insallah dahada iyi olur canim rabbim yar vē yardimciniz olsunCnm daha iyiye gidiyorr.nefes alması oncekilere göre daha iyi.sütü üç saatte bir 20cc ye cikti.kilo almaya başladı.1940 gr olmuß doğduğu kiloya geldi çok şükür.
Bugun gözlerini açık ve hareket ederken gördüm.
Aglar gibi oldu ama aglamadiii.
kizlarrr henuz dogurmadim hala bir bedendeyiz :) bebik kanalda ilerliyor ve sancilarim var.nstde 40 lardaydi carsamba gunu..sekiz gundur kanaldayiz bakaalim ne zaman gelecek kuzu.belimden kasiklara vuran hafif agrilar var..kasilmalarda bugun cokkk..dayanilmicak seyler degil ama gayet iyiyiz...normal dogum habercisi oldugu icin bu agrilardan memnunum :) bakalim kuzu kapiyi ne zaman calacak :)aynenn bugün hiç yazmadı,inşallah iyidirr
hayirlisiyla kucagina alirsin insallahkizlarrr henuz dogurmadim hala bir bedendeyiz :) bebik kanalda ilerliyor ve sancilarim var.nstde 40 lardaydi carsamba gunu..sekiz gundur kanaldayiz bakaalim ne zaman gelecek kuzu.belimden kasiklara vuran hafif agrilar var..kasilmalarda bugun cokkk..dayanilmicak seyler degil ama gayet iyiyiz...normal dogum habercisi oldugu icin bu agrilardan memnunum :) bakalim kuzu kapiyi ne zaman calacak :)
Kuzuuummm Allah'ım nazarlardan korusun. İnşallah tez zamanda rahat rahat nefesini de almaya başlar. Kendini iyice toparlayıp kucakladığında benim yerime de öp kollarından :)Cnm daha iyiye gidiyorr.nefes alması oncekilere göre daha iyi.sütü üç saatte bir 20cc ye cikti.kilo almaya başladı.1940 gr olmuß doğduğu kiloya geldi çok şükür.
Bugun gözlerini açık ve hareket ederken gördüm.
Aglar gibi oldu ama aglamadiii.
Yani o doğum izni raporundan başka birşey vermem gerekiyor mu işyerine, yada doğumu yaptığıma dair rapor filan yada doğum sonrası raporu?canim dogumdan sonra 8 hafta bitince alabilirsin
canim doguma giderken o raporun aslini da hastaneye goturecen dogumdan sonra raporunu yenilwnmis olarak sānā geri verecekler o raporuda isyerine verecenYani o doğum izni raporundan başka birşey vermem gerekiyor mu işyerine, yada doğumu yaptığıma dair rapor filan yada doğum sonrası raporu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?