2014 Aralık Anneleri

tabi git canımm,ne olur ne olmaz en azından başka doktor böle dedi dersin balki bi faydası olurr :)

İyi akşamlar annişler, bugün doktora gittik bebiş iyi şukur 2800 gr olmuş, doktor 37. Haftada alırız demişti, bugün gittiğimizde 39. Haftaya gün verdi( 22 aralık)
Bu arada kızlar 32.haftada doğum iznine çıkmıştım, raporu işyerine verdim. Doğumdan sonra doğum parasını alabilmem için bunun dışında birşey yapmam gerekiyor mu? İşyeriyle hamilelik olayından dolayı aramız açıkta işyerine soramıyorum

Seninle ayni duygulari yasamışız.ben dört aşılama üç tüp bebek denemesiyle geldi yusuf erenimm.zor zamanlar geçirdimm.içimde kıpırtılarıni duyana kadar inanamamıştımm
Kizlar mesaj yazma kutusunun altinda kirmizi kutu icinde bi uyari var. Var mi daha once boyle bi uyari yazisi goren. Ne demekki. Hsyir kotu bisey de paylasmadim. Anlamadim
Bendede var cnm.uyari aclii herhalde

arkadaslar bısey soracam ben 36+3de doktora gttım kontrolde hersey normal dedi 10 gun sonra kontrole gel dedi ama hıc alttan muayene etmedı ne zaman yapılıyodu yada herkese yapılıyomu

beyazsit: 38044215 .!.:
Bende seni sorucaktım kızlara, nasılsın bebişin nasıl merak ediyordum seni. İnşallah güzel haberlerinizi verirsin.
Cnm daha iyiye gidiyorr.nefes alması oncekilere göre daha iyi.sütü üç saatte bir 20cc ye cikti.kilo almaya başladı.1940 gr olmuß doğduğu kiloya geldi çok şükür.
Bugun gözlerini açık ve hareket ederken gördüm.
Aglar gibi oldu ama aglamadiii.

canim dogumdan sonra 8 hafta bitince alabilirsin

insallah dahada iyi olur canim rabbim yar vē yardimciniz olsun

raziyesilyayla doğurdu mu ki bugün görmedim sankii

aynenn bugün hiç yazmadı,inşallah iyidirr
kizlarrr henuz dogurmadim hala bir bedendeyiz :) bebik kanalda ilerliyor ve sancilarim var.nstde 40 lardaydi carsamba gunu..sekiz gundur kanaldayiz bakaalim ne zaman gelecek kuzu.belimden kasiklara vuran hafif agrilar var..kasilmalarda bugun cokkk..dayanilmicak seyler degil ama gayet iyiyiz...normal dogum habercisi oldugu icin bu agrilardan memnunum :) bakalim kuzu kapiyi ne zaman calacak :)

hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Merhaba kızlar son gunlerimizde bir de doktorların bizi bi şekilde sezeryane yönlendırmesınden korkuyoruz.her ne kadar güvensekte duydugumuz hep aynı hıkayeler ınsanı endışendiriyor.normal olanı ıstediğimiz için resmen savastıgımızı hisediyorum burda da aynı fıkırde olan arkadaslar olduğu için çok mutluyum.herkese saglıklı doğumlar dilerim

Kuzuuummm Allah'ım nazarlardan korusun. İnşallah tez zamanda rahat rahat nefesini de almaya başlar. Kendini iyice toparlayıp kucakladığında benim yerime de öp kollarından :)

Yani o doğum izni raporundan başka birşey vermem gerekiyor mu işyerine, yada doğumu yaptığıma dair rapor filan yada doğum sonrası raporu?
canim doguma giderken o raporun aslini da hastaneye goturecen dogumdan sonra raporunu yenilwnmis olarak sānā geri verecekler o raporuda isyerine verecen

ozsen8279 canim 2 kilo olmus bak büyüyo cok sükür.Hayirlisiyla kucagina al insallah tez vakitte.Doktor ne diyo ne zmn cikarmis eve?

Bn de önumüzdeki persembe cati olucam bence gec kaldik ama 38+4 oluyoruz o gün.Korkuyorum ama ne fayda.Bakalim ne diyecek doktor 1 hafta daha beklicez bakalim catidan sonra.Benimki dönük ama catim nasil hicbir fikrim yok.Afedersiniz iliskide hep zorlaniyorum bn dar mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…