- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Canım genelde herkeze yapılıyo. Bende 37 haftalıgım salı günü yapılıcak.arkadaslar bısey soracam ben 36+3de doktora gttım kontrolde hersey normal dedi 10 gun sonra kontrole gel dedi ama hıc alttan muayene etmedı ne zaman yapılıyodu yada herkese yapılıyomu
maalesef öyle oldu sezeryandan çıkınca onun için de bir operasyon yaptık dedilerHem rahim aliniyo hem fiyat mi artiyo. Garip bi celiskiAllah gostermesin benim de o tehlikem var.
Ayy canim masallah nasil oldu anlatirsan ayrintili müsait olunca seviniriz.Darisi basimiza.aralık annesi olmayı beklerken bebeğim dün sürpriz kararla suyunu patlatıp normal doğumla 16:50 de dünyaya geldi. şimdi mışıl mışıl uyuyor :) hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım mükemmelden öte bir duygu annelik :)
Yok Allah bağıslasin 6 buçuk yaşında bir kızım var. O 38. Haftada normal dogmustu.ilk bebeğin mi?
Canim doğum yaptığında hastaneden doğum raporu alacaksın. O raporu muhasebeye vermen gerekiyor ya da iş yerine. Eğer doğumdan sonra o işyerinde çalışacaksan doğum raporunu sisteme işlediklerinde calismaya başlayacağın tarih de belirlenmiş olur.Yani o doğum izni raporundan başka birşey vermem gerekiyor mu işyerine, yada doğumu yaptığıma dair rapor filan yada doğum sonrası raporu?
Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :) aralık annelerinin çoğu Kasım annesi olduaralık annesi olmayı beklerken bebeğim dün sürpriz kararla suyunu patlatıp normal doğumla 16:50 de dünyaya geldi. şimdi mışıl mışıl uyuyor :) hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım mükemmelden öte bir duygu annelik :)
tsekkr ederım cnım o zaman benıde gıttıgımde yapacak hadı hayrlısı:)Canım genelde herkeze yapılıyo. Bende 37 haftalıgım salı günü yapılıcak.
masallh ya Allah bızede yasatsın erkekler bızı bekletr dıyolar cevreden gec olur dıye darısı bıze:)aralık annesi olmayı beklerken bebeğim dün sürpriz kararla suyunu patlatıp normal doğumla 16:50 de dünyaya geldi. şimdi mışıl mışıl uyuyor :) hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım mükemmelden öte bir duygu annelik :)
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah... bizler aralık görünümlü kasım annesi oldukaralık annesi olmayı beklerken bebeğim dün sürpriz kararla suyunu patlatıp normal doğumla 16:50 de dünyaya geldi. şimdi mışıl mışıl uyuyor :) hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım mükemmelden öte bir duygu annelik :)
Bende seni takio ediyorum aynen kasılmalarım ve adet sızısı tarzında ağrılarım oluyor sancın tutarsa yaz olurmu bu arada bebeğin kilosu nasılkizlarrr henuz dogurmadim hala bir bedendeyiz :) bebik kanalda ilerliyor ve sancilarim var.nstde 40 lardaydi carsamba gunu..sekiz gundur kanaldayiz bakaalim ne zaman gelecek kuzu.belimden kasiklara vuran hafif agrilar var..kasilmalarda bugun cokkk..dayanilmicak seyler degil ama gayet iyiyiz...normal dogum habercisi oldugu icin bu agrilardan memnunum :) bakalim kuzu kapiyi ne zaman calacak :)
Canım ya birşey daha sorucam, ben doğumdan sonra istifa etmeyi düşünüyorum, orada çalışmayı düşünmüyorum baya sorun yarattılar çünkü bana, bu durumda doğum parasını hakketmiyor muyum?Canim doğum yaptığında hastaneden doğum raporu alacaksın. O raporu muhasebeye vermen gerekiyor ya da iş yerine. Eğer doğumdan sonra o işyerinde çalışacaksan doğum raporunu sisteme işlediklerinde calismaya başlayacağın tarih de belirlenmiş olur.
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün bebişini, Rabbim o duyguyu bize de yaşatsın inşallah...aralık annesi olmayı beklerken bebeğim dün sürpriz kararla suyunu patlatıp normal doğumla 16:50 de dünyaya geldi. şimdi mışıl mışıl uyuyor :) hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım mükemmelden öte bir duygu annelik :)
Ins olmaz. Esim 2. Cocugu da cok istiyo cunku. Ama kaderde varsa onu da yasayacagiz napalim. Allah ne nasip ettiyse o. Guzel seyler yasarsak yarabbi sukur diycez. Kotu seyler olursa da isyan edecek degiliz. Bu da bi imtihan sonucta.maalesef öyle oldu sezeryandan çıkınca onun için de bir operasyon yaptık dedilerAllah göstermesin canım seninki inşallah güzel geçer hiçbir şeycik olmaz merak etme
Masallah. Saglikla, mutlulukla huzur icinde buyusun insaralık annesi olmayı beklerken bebeğim dün sürpriz kararla suyunu patlatıp normal doğumla 16:50 de dünyaya geldi. şimdi mışıl mışıl uyuyor :) hayatımda hiç böyle bir duygu yaşamamıştım mükemmelden öte bir duygu annelik :)
Bn de önumüzdeki persembe cati olucam bence gec kaldik ama 38+4 oluyoruz o gün.Korkuyorum ama ne fayda.Bakalim ne diyecek doktor 1 hafta daha beklicez bakalim catidan sonra.Benimki dönük ama catim nasil hicbir fikrim yok.Afedersiniz iliskide hep zorlaniyorum bn dar mi bilmem
Su an zaten raporlu olduğun için doğum paranı her türlü alırsın. Çünkü raporun bitene kadar senin çıkışını yapamazlar. Raporun bitince de çıkışın yapılır ve dogum paranı alırsın. Ben de doğumdan sonra calismayacagimi söyledim is yerine. Çıkış için raporun bitmesini bekliyorlar. Ama doğum parasini her türlü alırsın. Onu devlet veriyor zaten. Keşke rapordan sonra onlar çıkarsa da işsizlik maaşına başvursan. Bizimkiler kabul ederse ben öyle yapmayı düşünüyorum.Canım ya birşey daha sorucam, ben doğumdan sonra istifa etmeyi düşünüyorum, orada çalışmayı düşünmüyorum baya sorun yarattılar çünkü bana, bu durumda doğum parasını hakketmiyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?