2014 Aralık Anneleri

arkadaslar bısey soracam ben 36+3de doktora gttım kontrolde hersey normal dedi 10 gun sonra kontrole gel dedi ama hıc alttan muayene etmedı ne zaman yapılıyodu yada herkese yapılıyomu
Canım genelde herkeze yapılıyo. Bende 37 haftalıgım salı günü yapılıcak.

Hem rahim aliniyo hem fiyat mi artiyo. Garip bi celiskiAllah gostermesin benim de o tehlikem var.
maalesef öyle oldu sezeryandan çıkınca onun için de bir operasyon yaptık dedilerAllah göstermesin canım seninki inşallah güzel geçer hiçbir şeycik olmaz merak etme

Ayy canim masallah nasil oldu anlatirsan ayrintili müsait olunca seviniriz.Darisi basimiza.

Yani o doğum izni raporundan başka birşey vermem gerekiyor mu işyerine, yada doğumu yaptığıma dair rapor filan yada doğum sonrası raporu?
Canim doğum yaptığında hastaneden doğum raporu alacaksın. O raporu muhasebeye vermen gerekiyor ya da iş yerine. Eğer doğumdan sonra o işyerinde çalışacaksan doğum raporunu sisteme işlediklerinde calismaya başlayacağın tarih de belirlenmiş olur.

Allah analı babalı büyümesini nasip etsin :) aralık annelerinin çoğu Kasım annesi oldu

masallh ya Allah bızede yasatsın erkekler bızı bekletr dıyolar cevreden gec olur dıye darısı bıze:)

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah... bizler aralık görünümlü kasım annesi olduk

Bende seni takio ediyorum aynen kasılmalarım ve adet sızısı tarzında ağrılarım oluyor sancın tutarsa yaz olurmu bu arada bebeğin kilosu nasıl

Canım ya birşey daha sorucam, ben doğumdan sonra istifa etmeyi düşünüyorum, orada çalışmayı düşünmüyorum baya sorun yarattılar çünkü bana, bu durumda doğum parasını hakketmiyor muyum?

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün bebişini, Rabbim o duyguyu bize de yaşatsın inşallah...

maalesef öyle oldu sezeryandan çıkınca onun için de bir operasyon yaptık dedilerAllah göstermesin canım seninki inşallah güzel geçer hiçbir şeycik olmaz merak etme
Ins olmaz. Esim 2. Cocugu da cok istiyo cunku. Ama kaderde varsa onu da yasayacagiz napalim. Allah ne nasip ettiyse o. Guzel seyler yasarsak yarabbi sukur diycez. Kotu seyler olursa da isyan edecek degiliz. Bu da bi imtihan sonucta.

Masallah. Saglikla, mutlulukla huzur icinde buyusun ins

bende bugün oldum çatı muayenesi 38+0 dık bugün geç değil bence ama bilmiyorum tabi. korkulacak pek bişi yok kasmazsan rahat geçer ilk elini attığında baya kastım da sonra bıraktım artık kadın rahatcana baktı kafasına dokundum dedi hatta :)

kasım annelerının yazılarını okuyayım dedım bır günlük yorumlarını okumak ımkansız :)

of ben çok sabırsızlanmaya başladım, zaman durdu sanki. Çıkmayacak sanki bu çocuk :) sert sert tepkiler veriyor sığamıyor artık galiba, canımı yakıyor kerata ya...

Canım ya birşey daha sorucam, ben doğumdan sonra istifa etmeyi düşünüyorum, orada çalışmayı düşünmüyorum baya sorun yarattılar çünkü bana, bu durumda doğum parasını hakketmiyor muyum?
Su an zaten raporlu olduğun için doğum paranı her türlü alırsın. Çünkü raporun bitene kadar senin çıkışını yapamazlar. Raporun bitince de çıkışın yapılır ve dogum paranı alırsın. Ben de doğumdan sonra calismayacagimi söyledim is yerine. Çıkış için raporun bitmesini bekliyorlar. Ama doğum parasini her türlü alırsın. Onu devlet veriyor zaten. Keşke rapordan sonra onlar çıkarsa da işsizlik maaşına başvursan. Bizimkiler kabul ederse ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…