2014 Aralık Anneleri

Gunaydinlar herkese.
Gozun aydin canim. Allah analo babali buyutsun. Rabbim hayirlisi ile bizi de kavustursun.

Bu gidisle bizim beril hanimda dogmayacak. 42 haftayı dolduracak sanırım :)

günaydın kızlarr

dün kontrolum vardı artık 38 haftadayım çatı muanesınden korkuodum ama hiç bişey yokmuş korkmayın hiç.açılma yok doğum ıcın musaıtın dedı.ama hastanede sancın geldıgın gıbı dogumhaneye gırıomussun acılana kadar orda tek basına doğuranlarla beklıyomusun aynı devley hastanesı gıbı yanı sonucta ozel hastane medıcal park yanı bursadayım doruk bıle ozle odada bekletıomus.doktorun dedeıgı odada sızı kontrol altında tutamayız fln bı aksılık ola fln fılan ılk defa sızden boyle bı ıstek duyuyom dıyo bıde ya ne saçma .kendiside cuma yurtdısına cıkıomus carsambaya akdar bıde yanı olursa gene doktor olmıcak sınırlerım bozuldu ya.hem o hastaneeye odoktor ııcn gıt sırf ssk gıbı hemde o olmasunyanı cumaya akdar dogurabılsem keske ama cok streslı ve gergınım rabbim yardım etsin inş hepimize

Allah anali babali saglikla buyutsun, hayirli ugurlu olsun bebeginiz:)
Boyle mesajlari okuyunca cok heyecanlaniyorum, sanki her an cikip gelecek, sevinc korku birarada.

günaydın canım... sen de Ahmet bey e gidiyordun dimi? benim de kanama olup hastaneye yattığımda doğumdan önce doğumhanede kaldım eşim falan kimseye izin vermiyorlardı... hayırlı sağlıklı zamanda doğurursun inşAllah yurtdışına çıktığı zamana denk gelmez

hatta oradayken ben de ordaki ebelere niye odaya geçmiyoruz ki diye söyledim kadın da 'biz ebeyiz sizi burda kontrol altına alıyoruz odaya geçseniz orda sizi kontrol edecek kimse yok daha doğrusu bilen yok' dedi kimseyi de almıyorlardı kocişimin gelmesine de izin yoktu sıkılmıştım biraz sadece bir kere izin verdiler o da geldi süre bitince ordan 'görüşme bitti' diye bağırınca hapishanedeymiş gibi hissettim

ay canım sen doğurdun heralde ne guzel darısı basımıza.evet ahmet bey boyle saçma bişey görmedim ya bide ilk sizden boyle bı talep duyuyom dıo sankı cok acaip bişeymiş gibi.artık allah yardım edicek inşsallah canım.sende güle güle büyüt yavrunu saglıkla saatle

saolasın canım benim.benimilk doğumum olacak nasip olursa.hergün 1 saat yürüdüm.37.haftaya giricem hurma yemeye başlıyım diyorum.deneyimsizolunca çok korkuyorum.kilo 13 kilo aldım. sanırım 15 ile tamamlarım diye düşünüyorum.allah yardımcımız olsun

canım gözün aydın.allah analı babalı bütümeyi nasip etsin.doğum nasıldı müsait olduğunda anlatırmısın

Herkese iyi pazarlar kizlar
Ben de dun cati muayenemi oldum.ust kemigin biraz basil oldugunu bunun da ikinma suresini uzatacgni soyledi dr um.10gune bi daha konuscax.hayirlisi artik

amin inşAllah çok teşekkür ederim canımm darısı sağlıkla başınıza inşAllah

canım bende yarın olcam catı muayenesi inşallah benimki de seninki gibi rahat gecer. eger hastane yakınsa evinde cek sancını sıklasınca git daha rahat edersin bence

sen ne zaman doğurmayı düşünüyorsun canımm bebiş acele etmiyo galibaa
Ayy canim keske benim tercihime kalsaydi. Yarin kontrolumuz var ve gunum bitmis oluyot. Duruma gore karar verecegiz dedim bakalim hayirlisi.
Sacmalamislar ne demej odada kontrol edemeyiz. Heryerde odada sanciyi cektoriyorlar. Hemsire sik sik gelip kontrol ediyor. Ozeller boyle. Ssk dan farki yok o zaman. Ins allah dogumhaneye girmen ile dogumun hemencecik olurda orda tek basina beklemek zorunda kalmazsin.
canım senin takvimin bitmişşş çok heyecanlı :)
Evet canim takvim bitti ama bizim sipanin keyfi iyi. Gelmeye niyeti yok. Bekliyoruz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…