hadi inşallahh hayırlı ve güzel haberlerle gelirsinnnAyy canim keske benim tercihime kalsaydi. Yarin kontrolumuz var ve gunum bitmis oluyot. Duruma gore karar verecegiz dedim bakalim hayirlisi.
Sacmalamislar ne demej odada kontrol edemeyiz. Heryerde odada sanciyi cektoriyorlar. Hemsire sik sik gelip kontrol ediyor. Ozeller boyle. Ssk dan farki yok o zaman. Ins allah dogumhaneye girmen ile dogumun hemencecik olurda orda tek basina beklemek zorunda kalmazsin.
Evet canim takvim bitti ama bizim sipanin keyfi iyi. Gelmeye niyeti yok. Bekliyoruz bakalim.
Ayy canim keske benim tercihime kalsaydi. Yarin kontrolumuz var ve gunum bitmis oluyot. Duruma gore karar verecegiz dedim bakalim hayirlisi.
Sacmalamislar ne demej odada kontrol edemeyiz. Heryerde odada sanciyi cektoriyorlar. Hemsire sik sik gelip kontrol ediyor. Ozeller boyle. Ssk dan farki yok o zaman. Ins allah dogumhaneye girmen ile dogumun hemencecik olurda orda tek basina beklemek zorunda kalmazsin.
Evet canim takvim bitti ama bizim sipanin keyfi iyi. Gelmeye niyeti yok. Bekliyoruz bakalim.
Aynen ben de pazar gunlerini hic sevmiyorum. Tv de bisey yok. Disari ciksan her yer acaip kalabalik. Bi cok yerde kapali zaten. Evde pinekliyoruz. Bi yandan kendi evimde de degilim ne yapacagimi sasiriyorum annemlerde. Bebegimi kucagima alsam mevludunu yapsam da evime gitsem.Of şu pazar gunlerını hiç sevmıyorum. Tvde bişey yok. Yanlız halsiz uzanıyorum öyle. Canım hiçbişey yapmak istemiyo.
tamam canim insallah haber vercemm..bebegim 34+1 de 2500 idi..dogurmazsam cuma gunu tekrar usg ye girecegim.yine yazarim buraya...Bende seni takio ediyorum aynen kasılmalarım ve adet sızısı tarzında ağrılarım oluyor sancın tutarsa yaz olurmu bu arada bebeğin kilosu nasıl
herkes doğurmayı bekliyo, birde son günler iyice ağırlaştı herkesslm kızlar bugün kimsecikler yok yahuuu yarın kontrolümüz varrr.. bakalım ne olacak :)
Aaa valla ayni seyi düşündük bugün annemle ve eşimle. Annem ona yatarmiymis minicik bebek yamulur bukulur diyorİyi akşamlar kızlarr.
Bebeklerimizi hastaneden ne ile çikaricaz.bende ana kucağı var ama bel çukuru var.ne kadar dogru onun icinde oturur pozisyonda çıkarmak.doktor kontrolleribe gotururken nasil olucak.
Kafam cok karisik benim yaa bizimki bide daha minik olucak.
Bana fikir verin lütfenn.
Benim yok canim bol bol akinti oluyo beyaz ya da su renginde. Bir kac damla kan cok sikinti degildir herhalde ama bilemeyiz biz. En iyisi doktora sormak. Belki rahim hafif hafif acilmaya doguma hazirliyor kendini o sırada da hafif kanama oldu belki.kizlar camasirinda kan goren var mi su siralar. nisan kanli sumuksu bi akinti olarak tarif ediliyor. bende sadece kan geldi bi kac damla. neden olmus olabilir?
İyi akşamlar kızlarr.
Bebeklerimizi hastaneden ne ile çikaricaz.bende ana kucağı var ama bel çukuru var.ne kadar dogru onun icinde oturur pozisyonda çıkarmak.doktor kontrolleribe gotururken nasil olucak.
Kafam cok karisik benim yaa bizimki bide daha minik olucak.
Bana fikir verin lütfenn.
Canim bi doktora danis istersen. Belki de nisandır. Herkesin aynı değildir belki de. Yine de danışmak da fayda var. Hayırlısı olsun inşallahkizlar camasirinda kan goren var mi su siralar. nisan kanli sumuksu bi akinti olarak tarif ediliyor. bende sadece kan geldi bi kac damla. neden olmus olabilir?
Yerinizde olsam hic vakit kaybetmeden doktora giderdim. Bir damla bile olsa ciddiye alin. insallah bi sorun yoktur ama iciniz rahat etsin. Yapilmasi gereken bisey varsa da vakit kaybedilmeden yapilmis olur.kizlar camasirinda kan goren var mi su siralar. nisan kanli sumuksu bi akinti olarak tarif ediliyor. bende sadece kan geldi bi kac damla. neden olmus olabilir?
Canim o bel boşluğunu bi şeylerle dolduruyorlar. Yastık battaniye vs. Gibi. Icin rahat etmeyecekse sen de öyle yap. Ben eğer kucağımda goturmezsem orayı doldurup da yatırmayı düşünüyorum.canım bebişler karnımızdada zaten beli kıvrık bi şekilde duruyor :), ana kucakları cok uzun saatlerce kalmamak kaydıyla bebekler için sakıncalı değil, ama için rahat etmiyorsa bel çukurunu bi battaniyeyle doldurabilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?