2014 Aralık Anneleri

hadi inşallahh hayırlı ve güzel haberlerle gelirsinnn

evet canım cok saçma ya artk yapcak bısey yok ınşallah dedeıgın gıbı olur Allah yardım edersende tez zamanda kucagına al bebişini inşallah

Of şu pazar gunlerını hiç sevmıyorum. Tvde bişey yok. Yanlız halsiz uzanıyorum öyle. Canım hiçbişey yapmak istemiyo.

Of şu pazar gunlerını hiç sevmıyorum. Tvde bişey yok. Yanlız halsiz uzanıyorum öyle. Canım hiçbişey yapmak istemiyo.
Aynen ben de pazar gunlerini hic sevmiyorum. Tv de bisey yok. Disari ciksan her yer acaip kalabalik. Bi cok yerde kapali zaten. Evde pinekliyoruz. Bi yandan kendi evimde de degilim ne yapacagimi sasiriyorum annemlerde. Bebegimi kucagima alsam mevludunu yapsam da evime gitsem.

kızlar bugunlerde hergun pasamı goruyorum ruyamda heep beyaz bı kundaga sarılmıs mınnacık beyaz tenlı kapkara saclı kapkara gozlu bı melek gogsumu bulmak ıcın cırpınıordu annem bu aksam ruyamda. su ruyalar yuzunden hasret kaldım ogluma. rabbım kucagımıza saglıkla aldıgımız gunlerı nasıp etsn ınsllh heppımıze.

Bende seni takio ediyorum aynen kasılmalarım ve adet sızısı tarzında ağrılarım oluyor sancın tutarsa yaz olurmu bu arada bebeğin kilosu nasıl
tamam canim insallah haber vercemm..bebegim 34+1 de 2500 idi..dogurmazsam cuma gunu tekrar usg ye girecegim.yine yazarim buraya...

Kızlar yarın kardeşim doğuruyor. Bnm durumumu da yarın netleştiririm herhalde. Kardeşimin dr.na soracağım. Sezeryanlıkken beklememde sıkıntı olur mu diye? Bakalım durumum ne olur bakalım. hayatı boyunca sevdiklerine geç kavuşan biri olarak inanıyorum ki bebek hayırlısıyla geç de olsa normal doğumla dünyaya gelecek.merak ediyorum yarın dr ne diyecek...

İyi akşamlar kızlarr.
Bebeklerimizi hastaneden ne ile çikaricaz.bende ana kucağı var ama bel çukuru var.ne kadar dogru onun icinde oturur pozisyonda çıkarmak.doktor kontrolleribe gotururken nasil olucak.
Kafam cok karisik benim yaa bizimki bide daha minik olucak.
Bana fikir verin lütfenn.

kizlar camasirinda kan goren var mi su siralar. nisan kanli sumuksu bi akinti olarak tarif ediliyor. bende sadece kan geldi bi kac damla. neden olmus olabilir?

Aaa valla ayni seyi düşündük bugün annemle ve eşimle. Annem ona yatarmiymis minicik bebek yamulur bukulur diyor ben battaniyeye sararim kucagimda cikaririm diyor. Arkadaslarima sordum onlar anakucagina koymuşlar. Bisey olmuyor dediler ama bakacam ben. Eger çocuğun vücudu degisik olursa koymayacam anakucagina. Ama her ihtimale karsi goturcem hastaneye.

kizlar camasirinda kan goren var mi su siralar. nisan kanli sumuksu bi akinti olarak tarif ediliyor. bende sadece kan geldi bi kac damla. neden olmus olabilir?
Benim yok canim bol bol akinti oluyo beyaz ya da su renginde. Bir kac damla kan cok sikinti degildir herhalde ama bilemeyiz biz. En iyisi doktora sormak. Belki rahim hafif hafif acilmaya doguma hazirliyor kendini o sırada da hafif kanama oldu belki.

canım bebişler karnımızdada zaten beli kıvrık bi şekilde duruyor :), ana kucakları cok uzun saatlerce kalmamak kaydıyla bebekler için sakıncalı değil, ama için rahat etmiyorsa bel çukurunu bi battaniyeyle doldurabilirsin:)

Canim bi doktora danis istersen. Belki de nisandır. Herkesin aynı değildir belki de. Yine de danışmak da fayda var. Hayırlısı olsun inşallah

Yerinizde olsam hic vakit kaybetmeden doktora giderdim. Bir damla bile olsa ciddiye alin. insallah bi sorun yoktur ama iciniz rahat etsin. Yapilmasi gereken bisey varsa da vakit kaybedilmeden yapilmis olur.

Canim o bel boşluğunu bi şeylerle dolduruyorlar. Yastık battaniye vs. Gibi. Icin rahat etmeyecekse sen de öyle yap. Ben eğer kucağımda goturmezsem orayı doldurup da yatırmayı düşünüyorum.

hepinize cok tesekkur ederim. su an hastane yolundayiz zaten. yani eger bu kanama nisansa, internette kanamanin ardindan saatler ya da haftalar gectikten sonra dogum olabilir diyor. yine de icim rahat etsin istiyorum bakalim. dualarinizi beklerim inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…