2014 Aralık Anneleri

Bn de merak ettim şimdi ne anlama geldiğini. Bn de de kurban Bayramı nda çok açık renkte kan lekesi vardı. Hiçbir şey bulunamadı. Hakkına hayırlısı

pek bi sakin buralar kızlar doğurdunuzmu yoksaa :) bekleyiş ne kadar uzun sürüyorr herkeste bi beklemece allah hakkımızzda hayırlısını versin inşallahh :)

Canım çok sağol sorularımı cevapsız bırakmadığın için.Rabbim hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

mrb bayanlar.. aslında burdaki çoğu kişi henüz doğum yapmamıştır ama baya aktif bi başlık olduğu için buraya da yazayım dedim :) normal doğum tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. normal doğum sırasında alttan muayene çok sıklıkla mı yapılıyor? bana çatı muayenesi yapıldı ve çatım normalmiş ama o sırada çok kasıldığım için doktor bu şekilde normal doğum yapamazsın dedi. sancılara dayanabildiğim ve ıkınabildiğim sürece yapabileceğimi düşünüyorum. sırf o muayene sırasında kasıldığım için yapamayacağım bana pek mantıklı gelmedi. bide kesi ve dikiş yapılırken çok acı oluyor mu? bazı kişiler hiç hissetmedim diyor ama hissedilmeyecek bişey değil bence, çok korkunç normal yapmak istiyorum ama korkuyorum da.. lütfen bana fikir verin ve yardımcı olun, ne yapmalıyım??

kizlar camasirinda kan goren var mi su siralar. nisan kanli sumuksu bi akinti olarak tarif ediliyor. bende sadece kan geldi bi kac damla. neden olmus olabilir?
Canim dun cati muayenem oldu benim.aksam ve bu sabah biraz akinyi seklinde kan geldi.oyle bisey olmasin

kontrolumu oldum. kanama devam etmiyor ama iyi ki gitmisim. doktor bebegin esinde olusan bisey gosterdi ultrasonda, bu yuzden olmus olabilir dedi. sali gunku randevuda bu ultrasonu goster bana. hatirlat tekrar bakalim dedi

Canım ben sezeryan olacağım için hiçbir bilgim yok kesi ve dikişte acı olur mu diye ama arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır. Hayırlı, kolay doğumlar diliyorum.

Canim dun cati muayenem oldu benim.aksam ve bu sabah biraz akinyi seklinde kan geldi.oyle bisey olmasin
benim oyle bisey olmadan geldi canim kan. sagolasin bilgilendirdigin icin. bu arada acilmam yokmus. bol bol yuruyus yapmalisin dedi dokktor

Selam kızlar yarın kontrolümüz var artık 37 arti beş günlük olacağız şimdiden çok ağırlaştım yalnız son iki haftadır bebek çok az kiralıyor yavrum inşallah 3 kg'ı geçer. _swift_ doğur artık seni bekliyorum ben

kontrolumu oldum. kanama devam etmiyor ama iyi ki gitmisim. doktor bebegin esinde olusan bisey gosterdi ultrasonda, bu yuzden olmus olabilir dedi. sali gunku randevuda bu ultrasonu goster bana. hatirlat tekrar bakalim dedi
İnşallah başka sorun yaşamadan bebişini kucağına almanı nasip etsin Rabbim...

Gecmis olsun. Umarim onemli bisey degildir.

hadi inşallahh hayırlı ve güzel haberlerle gelirsinnn
Amin canim ins allah.
evet canım cok saçma ya artk yapcak bısey yok ınşallah dedeıgın gıbı olur Allah yardım edersende tez zamanda kucagına al bebişini inşallah
Ins allah canim hepimiz saglikla alalim ins allah.
slm kızlar bugün kimsecikler yok yahuuu yarın kontrolümüz varrr.. bakalım ne olacak :)
hadi hayirli haberler alirain ins allah. Bizimde yarin kontrolumuz var bakalim.
Ahh canim ahhh bende istiyorumda pasam pek bir rahat. Hayirlisi bakalim.

Benim oğlum coştu ya bugün acayip vuruyo sıpam. Canımı acıtıyo resmen ayaklarını çıkartıyor karnımdan :) minik ayaklı ama maşallah güçlü o minik ayaklar :) bizim de yarın kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş sıpam

Canim normal doğum için sancı odasında beklerken açılma ne kadar diye sıkça alttan kontrol oluyo. E doğal olarak hem sancı hem açılma hem kontrol canını acitmiyo diyemem. Ama kesi ve dikiş konusunda gerçekten için rahat olsun. Ben de en çok ondan korkuyordum ama zaten doğum sırasında mevcut sancı ve o bölgeye hissettiğin baskıyla kesi yi hissetmiyosun sonrasında dikiş atılırken de hissetmiyosun sanırım uyusmuş oluyor. Ama şu bir gerçek doğum anına kadar en üst seviyede yaşadığın sancı ve acı bebek doğar doğmaz bıçak gibi kesiliyor.

çok haklısın anne ve babanın sesini ayırt edebilmekte...

sezeryan oluyom 6 aralıkda inş. bebek dönmüyo artık ihtimal bile çok düşük
yaaaaa öylemi bacımmm hayırlısı olsunnn.. bizde belirsizce bekliyoruzzz

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur.. başka tecrübesi olan arkadaşlar da paylaşırsa çok sevinirim

Canım ben sezeryan olacağım için hiçbir bilgim yok kesi ve dikişte acı olur mu diye ama arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır. Hayırlı, kolay doğumlar diliyorum.

Cnm ne sacma şeymiş o ozellerin hepsinde dogum sancisini odanda cekiyorsun.doktorun kimdi senin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…