evt yarın bizimde kontrolümüz var ve bi çok arkaaşın yarına toplaşmışık hep birlikte bakalım ne haberler çıkacakk hangimizden merakla beklemedeyim :)Yarın kontrolü olan ne çok arkadaşımız varmış öyle, kontrolden çıkınca bizi bilgilendirmeyi unutmayın annişler, inşallah hepiniz güzel haberler ile dönersiniz:)
çok haklısın canım ama inanki hava o kadar soğukki yürünecek gibi değill evde ufak git gel insan sıkılır ya ne güzel yürüyebiliyosan sana valla ben o kadar yürüyemiyorumm zaten 15-20dk yürüdümmü kasıklarıma sancı giriyo yürütmüyo benii zorlanıyorummhanimlar size bugun farkettigim birseyi soylemek istiyorum. normal dogum isteyen arkadaslar lutfen yuruyuslerimizi aksatmayalim. gunde en az 1 saat yuruyelim. ben hic yurumuyordum. bugun doktor normal dogum istiyorsan bol bol yuru deyince evde yarim saati geckin hizli hizli yurudum. inanin bebegin asagi indigini hissettim. kizim uyuyor diye birakip cikamadik disarda yurumeye. ama evde bile yurunebiliyor. ihmal etmeyelim. sonra elimizden geleni yaptik diye icimiz rahat olur
ben devlete gittiğim halde odada çektiriyoruz sancıları dedi ordaki ebe nst çekilirken bayaca sohbet imkanı bulmuştum o zaman sormuştum özelde bile böyle olmaması çok ilginç açıkçasıı ben ilk doğumumda sancı odasında yalnız kalmıştım başka doğum yapanda yoktu kimseyide sokmadılar gerçekten zor bi süreçç bence sonuna kadr direnin derim odada sancı çekmek için insan asıl o zmana yanında birileri ni istiyor bir de özel yani ilginçç benim kızım 10 sene olduğu için o zman çok cahilliğime gelmişti şimdiki aklım olsa zorla birilerini isterdimm sancıyı mana edip bağırır hastaneyi inletirdim herhalde nede olsa sancım var demiiCnm ne sacma şeymiş o ozellerin hepsinde dogum sancisini odanda cekiyorsun.doktorun kimdi senin canim?
birde tam sancı geldiğinde sanırım kesiyi atıyolar o yüzden anlaşılmıyo eklemek istedim sadece :)normal dogumda muayene sıklıgi hakkinda soru soran arkadasim, normal dogumda muayene 2-3 kere falan yapildi bende. yani zaten yapilsin istiyorsun. acilmalar ilerledikce mutlu oluyor insan. kesi ve dikis konusunda doktorundan uyusturucu talep edersin canin acirsa. ama insan hic hissetmiyor cidden. ya da uyusturucu yapilmis oluyor biz farketmeden :)
benim de ilk dogumum degil ama yurumemiz lazimmis. yurudukce sancilar artiyor acildigini hissediyor dimi insan :) evet disarsi soguk, onun da etkisi var evde yurumemde. ama bizim ev baya buyuk :)çok haklısın canım ama inanki hava o kadar soğukki yürünecek gibi değill evde ufak git gel insan sıkılır ya ne güzel yürüyebiliyosan sana valla ben o kadar yürüyemiyorumm zaten 15-20dk yürüdümmü kasıklarıma sancı giriyo yürütmüyo benii zorlanıyorummnasıl olcak bşlemşyorum ikinci doğum olmasına güveniyorum sanırım ben :)
amin cumlemize ve sana da canim :) bu aradaİnşallah başka sorun yaşamadan bebişini kucağına almanı nasip etsin Rabbim...
normal dogumda muayene sıklıgi hakkinda soru soran arkadasim, normal dogumda muayene 2-3 kere falan yapildi bende. yani zaten yapilsin istiyorsun. acilmalar ilerledikce mutlu oluyor insan. kesi ve dikis konusunda doktorundan uyusturucu talep edersin canin acirsa. ama insan hic hissetmiyor cidden. ya da uyusturucu yapilmis oluyor biz farketmeden :)
birde tam sancı geldiğinde sanırım kesiyi atıyolar o yüzden anlaşılmıyo eklemek istedim sadece :)
Kizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorum
Allah saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin inşaAllah. bebegin ve senin icin kolay bi dogum olur inşAllahKizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorum
allah hayirli dogum olmasini bi an once yavrunu kucagina almani nasip etsin canimmKizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorum
Ayy basiliyordur simdi sezeryanKizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım. .. İl Aralık bebeği geliyo demek ki :)Kizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?