2014 Aralık Anneleri

Masallah ne guzel bitirmissin islerini. Benim de planli sezeyan. 38+3 de alinacak. 10 gun onceden aliniyomus genelde sezeryanda.

Masallah ne guzel bitirmissin islerini. Benim de planli sezeyan. 38+3 de alinacak. 10 gun onceden aliniyomus genelde sezeryanda.
o
Sağol canım seninkini bîraz erken almıyorlar mı? Ben 39 da alıyorlar diye biliyordum. Doğum yapacağın tarihi bilmek de tuhaf oluyor hayatının sınavına girmek gibi daha heyecanlı hayat memat meselesi aslında. Allah yardımcımız olsun :)

o
Sağol canım seninkini bîraz erken almıyorlar mı? Ben 39 da alıyorlar diye biliyordum. Doğum yapacağın tarihi bilmek de tuhaf oluyor ının sınavına girmek gibi daha heyecanlı hayat memat meselesi aslında. Allah yardımcımız olsun :)​
Bana da biraz erken geliyo ama kime sorsam genelde 10 gun onceden alinmis. Bi de benim sikintilarim var. Sancimin baslamasini istemiyo sanirim dr'um. Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize

selam kızlar,
evdeyken hiç yazamıyorum. bugün son bir toplantı için işe geldim yarım saatliğine. çıkmadan size yazayım dedim :)
birkaç gündür çok kötü uyanıyorum ellerim ayaklarım inanılmaz şiş ve ağrılı ama onun dışında sancıdır, ağırlıktır kasık ağrısıdır falan hiiiç bir şey yok. 37+4 olduk bugün. belki de daha erkendir bilemiyorum.
doğum yapan arkadaşlar hepiniz sağlıkla büyütürsünüz inşallah bebişlerinizi, Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

kgokce nasılsın canım sende de belirti yok mu hala :)
elifceeeee bugün doğuma girdi sanırım, inşallah sağlıkla almıştır kucağına kuzucuğunu.
swift sen ne yaptın canım, kontrolün vardı bugün?

Kizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorum​
Allahim bir avazda kurtarsin cnm ,dualarimiz seninle.Bebegini kucagina alinca yaz nolur merak ederiz.
swift dogurdu mu acaba ses seda yok kizlar?
Bizim kontrol peesembe bugün 38+1iz hala tik yok cati olucam gerginim bikini bölgesindeki kücük tüylerle ugrasmaktan biktim her hafta cati olacam diye bi olamadim

mrb anneler..
ben 2013 aralık annesiyim. 7 aralıkta beklediğim meleğim geçen sene 1 aralık dünyaya geldi. şu saatlerde sancı çekiyordum ..
ne çabuk geçti anlayamadım... bugün 1 yaşında dilerim sizlerde sağlıkla yavrularınızı kucaklar seneye bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız..

inşaAllah, teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah size de evladınızla hayırllı hayat nasip etsin. bugün benim de doğum günüm. belki oğlumla aynı gün olur diyodum ama erken tabi ki daha :)

Slm arkadaşlar. İyisinizdirr inşallah. Kontrolü olanlar naptı. Benmde yarın kontrolüm. Çatı muaynem var. Bugün 37+1 olduk. Kızımı kucagıma almak istiyorum artıkya.

inşaAllah, teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah size de evladınızla hayırllı hayat nasip etsin. bugün benim de doğum günüm. belki oğlumla aynı gün olur diyodum ama erken tabi ki daha :)
teşekkür ederim sağolun.. doğum gününüz kutlu olsun ailenizle nice güzel yıllara. sanırım daha var sizin. hem anne karnındaki her gün altın değerinde. kalsın kuzu az daha ..
hayırlısıyla bir avazda doğumunuz olur inş sağlıcakla kavuşursunuz miniğinizle..

Arkadaslar sancim var mi yardimci olur musunuz doktor ameliyattaydi gosteremedim

Eklentiler

• 20141128_154942.webp
    218,7 KB · Görüntüleme: 165
18 gün kalmış elhamdulillah

Arkadaslar sancim var mi yardimci olur musunuz doktor ameliyattaydi gosteremedim​
Yok cici buna sanci demiyollaa.. :) o yuksek rakama cikanlar var ama onlarin surekli olmasi gereiyormus.

Arkadaslar sancim var mi yardimci olur musunuz doktor ameliyattaydi gosteremedim​
Yok canim sancin :)

40 civarında sancın çıkmış. çok az var sanırım
Yok canim sancin :)
Yok cici buna sanci demiyollaa.. :) o yuksek rakama cikanlar var ama onlarin surekli olmasi gereiyormus.
evt canım önemsenecek bi sancın yokk merak etme ben daha gidicem 3,30 da randevumm çıkarım birazdan bakalım neler olac ak :)
tesekkürler arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…