Masallah ne guzel bitirmissin islerini. Benim de planli sezeyan. 38+3 de alinacak. 10 gun onceden aliniyomus genelde sezeryanda.Günaydın kızlar! Nasılasınız? Herkes heyecanlı bekleyiş içinde sanırım.
Anneciğim çok ağır grip geçiriyormuş bu yüzden benim evime hala gelemedisana ve bebeğe bulaşmasın diyor. Son anda kimseyi de ayarlayamadım mecburen dün öğle vakti eşimle ev işine bir başladık pir başladık. Ben titiz temizlik yaparım ayrıntıya çok girerim. Erkeklerle temizlik yapmak nasıldır bilirsiniz. Haliyle %70'i bana kaldı, Gece yarısına kadar devam etti. Camlar silindi,perdeler yıkanıp takıldı, 3 balkon yıkandı,mutfak, banyo her yer kaç defa süpürüp silindi,yıkamadan gelen temiz halılar serildi. Ufak tefek detaylar dışında temizliğin çoğu bitti ama gece duş almıştım. Duştan beri ağrımayın kemiğim yok. Bel,bacak,kol bütün kaslarımı ağrılı hissediyorum ve devamlı yatay pozisyondayım. bugün geçer inş. Olsun ağrılara rağmen temiz ev çok güzel, mis kokulu perdeler halılar, temizlik malzemelerinin, çamaşır suyunun kokusunu falan çok seviyorum :) tuz ruhu mesela ne güzel bir icat :)
Bebeğimin gelmesi için ortam müsait oldu günler sonra. Yarın kan verip sezeryan için gün alacağım. Aslında doğumu yarın yaparsın demişti doktor ama erteleyebildiğim kadar erteletiyorum çünkü 39. Haftaya yarın giriyorum. Planlı Sezeryanda 39'a girince mi bitince mi doğum oluyor? Bugün doğum yapanları da tebrik ediyorum.
oMasallah ne guzel bitirmissin islerini. Benim de planli sezeyan. 38+3 de alinacak. 10 gun onceden aliniyomus genelde sezeryanda.
sorma canım sınırlerım cok bozuk artık bu saatten sonrada yapcak bısey yok ahmet yılmaz canımCnm ne sacma şeymiş o ozellerin hepsinde dogum sancisini odanda cekiyorsun.doktorun kimdi senin canim?
inşaAllah, teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah size de evladınızla hayırllı hayat nasip etsin. bugün benim de doğum günüm. belki oğlumla aynı gün olur diyodum ama erken tabi ki daha :)mrb anneler..
ben 2013 aralık annesiyim. 7 aralıkta beklediğim meleğim geçen sene 1 aralık dünyaya geldi. şu saatlerde sancı çekiyordum ..
ne çabuk geçti anlayamadım... bugün 1 yaşında dilerim sizlerde sağlıkla yavrularınızı kucaklar seneye bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız..
teşekkür ederim sağolun.. doğum gününüz kutlu olsun ailenizle nice güzel yıllara. sanırım daha var sizin. hem anne karnındaki her gün altın değerinde. kalsın kuzu az daha ..inşaAllah, teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah size de evladınızla hayırllı hayat nasip etsin. bugün benim de doğum günüm. belki oğlumla aynı gün olur diyodum ama erken tabi ki daha :)
18 gün kalmış elhamdulillahteşekkür ederim sağolun.. doğum gününüz kutlu olsun ailenizle nice güzel yıllara. sanırım daha var sizin. hem anne karnındaki her gün altın değerinde. kalsın kuzu az daha ..
hayırlısıyla bir avazda doğumunuz olur inş sağlıcakla kavuşursunuz miniğinizle..
40 civarında sancın çıkmış. çok az var sanırımArkadaslar sancim var mi yardimci olur musunuz doktor ameliyattaydi gosteremedim
evt canım önemsenecek bi sancın yokk merak etme ben daha gidicem 3,30 da randevumm çıkarım birazdan bakalım neler olac ak :)Arkadaslar sancim var mi yardimci olur musunuz doktor ameliyattaydi gosteremedim
40 civarında sancın çıkmış. çok az var sanırım
Yok canim sancin :)
Yok cici buna sanci demiyollaa.. :) o yuksek rakama cikanlar var ama onlarin surekli olmasi gereiyormus.
tesekkürler arkadaslarevt canım önemsenecek bi sancın yokk merak etme ben daha gidicem 3,30 da randevumm çıkarım birazdan bakalım neler olac ak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?