2014 Aralık Anneleri

Kizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusu napcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude

Kizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusu napcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude
Insan an üzülür tabi yaa bu kadar ayrı fikir nasıl oluyor anlamadım .. Canım bi kerelik başka Dr a gitseniz özel muayene falan .. En azından başka bi dr cıktı de edınırsunız içinde rahatlar .. Esinde gerginleşmiltşr tabi kim olsa üzülür umarım semt pol Dr yanlış biliyordur

Cnm ya sengit yine de ayni seyi söyleseler de icin rahatlar.Diger hastanenin dediklerini de söyle o nedenle geldim de.Esine de icimizi rahatlatalim gidelim de.Imkaniniz varsa baska bir doktora görün sor canim durumunu.Cok haklisin her anne bu durumda evham yapar.Belki de o azligin bir derecesi vardir iyice ögren.Öyle bir zamanda yasiyoruz ki hastaneler ihmal yuvasi.O yüzden kendimiz de elimizden geleni yapip Allah'a teslim olmak zorundayiz.Haberdar et bizi de cnm.

kızlar bebeğim küvezden çıktı evimizde artık :) İki gündür ikiz annesiyim sanki.Çok güzel bi duygu ama çook zor ve yorucu.Kimler doğum yaptı geçmişi okuyamıyorum, merak ediyorum
hepinizi,inşallah herkes iyidir..​
Canim coook sevindim gözün aydinnnnnn Allah hic ayirmasin birdaha sizi birbirinizdennnn

Yılbaşıda geliyoya. Hiç gelmesini istemiyorum. Geçen sene eşimin ailesiyle yani babasıyla(ikinci kaynana gibidir kendisi)cok fena bırbırımıze gırmiştik. Bu sene bide bize gelmeye kalkar diye kendimi yiyorum resmen.yolbaşı kutlamamz falan yoktur. Sadece ailecek hep beraber oluruz okadar. Onlarda içiyo falan asla evmde izin vermem öyle bişeye sigara bile yasak. Naparım bilmiyrm. Eşimde benden yana allahtan.ama gelirsede naparım bilmiyorumya.

Insan an üzülür tabi yaa bu kadar ayrı fikir nasıl oluyor anlamadım .. Canım bi kerelik başka Dr a gitseniz özel muayene falan .. En azından başka bi dr cıktı de edınırsunız içinde rahatlar .. Esinde gerginleşmiltşr tabi kim olsa üzülür umarım semt pol Dr yanlış biliyordur​
Canim normalde ozeldende takibimiz vardi son aylar hani dogumu devlette olmak icin ordaki kontrolleri sıklastrdim. Esim yarin izinli bakalim o da uzulup benim evham yaptigimi dusunuor ama elimde deil hicbisey yokken bile insan son gunleri korkuyla gecirirken doktrun lafi beynimde calkalanior. Amcamin esi daha gecen sene arallik 25 gibi doguma iki uc gun kala bebegi oldu icinde gelde korkma. İns polklmkteki yanlis biliordur dedigin gibi. Yoksa ben 10 gun daha bu stresle bas edemem.

kızlar bebeğim küvezden çıktı evimizde artık :) İki gündür ikiz annesiyim sanki.Çok güzel bi duygu ama çook zor ve yorucu.Kimler doğum yaptı geçmişi okuyamıyorum, merak ediyorum
hepinizi,inşallah herkes iyidir..​
Canim coook sevindim gözün aydinnnnnn Allah hic ayirmasin birdaha sizi birbirinizdennnn
Gözünaydın canım benim. İnan cok sevindim. Rabbim yavrularımızdan ayırmasın bizi. İki bebişle ugrasmak zor allah kolaylık versin inş.

kızlar ben de kavustum yavruma darısı dıger hamıslerın basına :) cumartesı sabahı hasret bıttı....:)​
Gözün aydin cnm dogum hikayeni bekliyoruz en kisa zamandaaa.

canımmmmmm, biri başka diyo biri başka,sende başka bi doktora daha git,nasıl biri suyu var derken biri 10 gün yetmez diyo ya, hangisi kör anlayamadım. öle bişi varsa nasıl tehlikeye atarlar bebeği. eşinin dediğine bakma o da korkudan öle düşünmek istiyodur,ama ben başka doktora git derimm

Bende 37+1 su an. Cumada çatı muayenesi var. Doğsunlar artık ya :-(​
Aynen canımya. Sabırsızlıkla bekliyoruz artık bebişleri. Ama onların keyfi yerinde maşallah.

gulumcan8688 ya canım bu doktorlar niye böylee ben de sinirlendim şuan canım bence yine bir doktora görün de ferahla artık sinirini daha fazla bozmasınlarsağlıkla alacaksın bebişini kucağına inşAllah merak etme... Allah yar ve yardımcınız olsun

ayyy sonunda yaa,ohh ne güzel darısı başıma dicem artık ama 10 haftadır dönmeyen bebek bi anda döner mi acepp
Belli olmaz çünkü bnmk 10 gün önce tersti.hareketlerden Işık tutma kalça yükseltme ve bazı hareketler yaptım. İnş düzelir seninde hayırlısıyla..

inşallahh canımm,allah hayırlısını versin artık herşey kabulum yeter ki sağlıkla gelsin bebeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…