- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Bende 37+1 su an. Cumada çatı muayenesi var. Doğsunlar artık ya :-(Slm arkadaşlar. İyisinizdirr inşallah. Kontrolü olanlar naptı. Benmde yarın kontrolüm. Çatı muaynem var. Bugün 37+1 olduk. Kızımı kucagıma almak istiyorum artıkya.
canımmmmmm, biri başka diyo biri başka,sende başka bi doktora daha git,nasıl biri suyu var derken biri 10 gün yetmez diyo ya, hangisi kör anlayamadım. öle bişi varsa nasıl tehlikeye atarlar bebeği. eşinin dediğine bakma o da korkudan öle düşünmek istiyodur,ama ben başka doktora git derimmKizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusunapcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude
ayyy sonunda yaa,ohh ne güzel darısı başıma dicem artık ama 10 haftadır dönmeyen bebek bi anda döner mi aceppEveeeet sonunda bebeğimin başı dönmüş. Artık ben de sancılarımı beklicem :) suyu ve nst iyiymiş. Cok sevindim arkadaşlar
coook sevindim. darısı uyuzcana :)Eveeeet sonunda bebeğimin başı dönmüş. Artık ben de sancılarımı beklicem :) suyu ve nst iyiymiş. Cok sevindim arkadaşlar
Evet öyle de birazda annelerini düşünsünlerBende 37+1 su an. Cumada çatı muayenesi var. Doğsunlar artık ya :-(
Aynen canımya. Sabırsızlıkla bekliyoruz artık bebişleri. Ama onların keyfi yerinde maşallah.
inşallahh canımm,allah hayırlısını versin artık herşey kabulum yeter ki sağlıkla gelsin bebeğimmayyy sonunda yaa,ohh ne güzel darısı başıma dicem artık ama 10 haftadır dönmeyen bebek bi anda döner mi acepp
Belli olmaz çünkü bnmk 10 gün önce tersti.hareketlerden Işık tutma kalça yükseltme ve bazı hareketler yaptım. İnş düzelir seninde hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?