2014 Aralık Anneleri

Kizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusu napcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude
10 gun o strese dayanamaz insan. Hem bebeginde stresten etkilenir. En iyisi imkanin varsa heme baska bi dr.'a gorunmek bence. Icin rahat beklersin bebegini. Bu arada benimde sezeryana 10 gunum var. Allah hayirli dogumlar nssip etsin

kızlar 37. haftadayım ıkı uc gundur afedersnz ama ıshal durumu var bende benım gıbı yasayan varmı dogum belırtısıde olabılıyomus bılgısı olan varmı

Kizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusu napcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude
Canim o dayanmaz diyen semt poliklinigindeki kadin neci? Kadin dogumcu mu? Arastirma hastanesinden daha mi bilgili? Kim daha guvenilir ise ona inan güven. Bebeginin hareketlerini de surekli takip et. Bebegin suyu bebegin duruşuna göre her an degisebiliyormus. son zamanlarda ise hep degisebiliyormus. Dengesiz kadin yaa ne demek telef olur yaa dovesim geldi kadini... hareket ettikce bebegin hic bir sey olmaz.

kızlar bebeğim küvezden çıktı evimizde artık :) İki gündür ikiz annesiyim sanki.Çok güzel bi duygu ama çook zor ve yorucu.Kimler doğum yaptı geçmişi okuyamıyorum, merak ediyorum
hepinizi,inşallah herkes iyidir..​
Allaha şükürler olsun. Gözlerim doldu inan. Rabbim bize de evladimizla evimize dönmeyi nasip etsin. Çok tedirgin oluyorum ben de doğumdan sonra neler yaşanacak diye. Ne mutlu sana. Allah sıhhatinizi mutlulugunuzu daim etsin

Insan an üzülür tabi yaa bu kadar ayrı fikir nasıl oluyor anlamadım .. Canım bi kerelik başka Dr a gitseniz özel muayene falan .. En azından başka bi dr cıktı de edınırsunız içinde rahatlar .. Esinde gerginleşmiltşr tabi kim olsa üzülür umarım semt pol Dr yanlış biliyordur​
Canim normalde ozeldende takibimiz vardi son aylar hani dogumu devlette olmak icin ordaki kontrolleri sıklastrdim. Esim yarin izinli bakalim o da uzulup benim evham yaptigimi dusunuor ama elimde deil hicbisey yokken bile insan son gunleri korkuyla gecirirken doktrun lafi beynimde calkalanior. Amcamin esi daha gecen sene arallik 25 gibi doguma iki uc gun kala bebegi oldu icinde gelde korkma. İns polklmkteki yanlis biliordur dedigin gibi. Yoksa ben 10 gun daha bu stresle bas edemem.​
Canım bence yarın bi gidin başka bir doktor da baksın. Bazen ultrason cihazında kaynaklı mdir bilmiyorum ama su seviyesini farklı olcebiliyorlar. Son haftalarda suyun azalması normal diye okumuştum ama tabi nereye kadar normal onu doktor bilir. Bence başka bir doktora da gösterin zaten 38 haftaliksin bebek gelişimini tamamlamış ve doğabilecek durumda. Allah yardımcın olsun

Insan an üzülür tabi yaa bu kadar ayrı fikir nasıl oluyor anlamadım .. Canım bi kerelik başka Dr a gitseniz özel muayene falan .. En azından başka bi dr cıktı de edınırsunız içinde rahatlar .. Esinde gerginleşmiltşr tabi kim olsa üzülür umarım semt pol Dr yanlış biliyordur​
Canim normalde ozeldende takibimiz vardi son aylar hani dogumu devlette olmak icin ordaki kontrolleri sıklastrdim. Esim yarin izinli bakalim o da uzulup benim evham yaptigimi dusunuor ama elimde deil hicbisey yokken bile insan son gunleri korkuyla gecirirken doktrun lafi beynimde calkalanior. Amcamin esi daha gecen sene arallik 25 gibi doguma iki uc gun kala bebegi oldu icinde gelde korkma. İns polklmkteki yanlis biliordur dedigin gibi. Yoksa ben 10 gun daha bu stresle bas edemem.​
Canım bence yarın bi gidin başka bir doktor da baksın. Bazen ultrason cihazında kaynaklı mdir bilmiyorum ama su seviyesini farklı olcebiliyorlar. Son haftalarda suyun azalması normal diye okumuştum ama tabi nereye kadar normal onu doktor bilir. Bence başka bir doktora da gösterin zaten 38 haftaliksin bebek gelişimini tamamlamış ve doğabilecek durumda. Allah yardımcın olsun​
canim Allah yardimcin olsun zor bi durum.vaşka bi gözün bakmasi daha iyi olur sanki, içinin rahatlamasi acisindan.gercci bebek hareketliyse korkulcak bisi yoktur saniyorum, kadinin o lafi kullanmasi talihsizlik olmuş.öyle denirmi ya.

kızlar bugun benimde kontrlm vardi.suyun az demisti gecen dr.simdi daha iyiymis.10una kadt bekleyebilrz dedi.alttan hem elle hem aletle muayene etti milim açılma yok.sancim yok.sonra persembe yine gelin, suyuna yine bakalim,ama herseye hazirlikli gelin, az görursem yatiririm dedi.niyeyse cok üzgünüm.halbuki kötü bisey de demedi ama sezaryen ihtimali bile altüst ediyo.Rabbim en hayirlisini versin ne diyim.hepimize tabi:)bu arada alttan muayeneden korkuyodum, ama o sira korku morku hak getire ne derse kuzu kuzu yapiyon, onu anladim

Merhaba bayanlarr annem doktoru değiştirdi, aynı hastanede başka doktora geçti. Zaten bebek ters derkenn sezeryan amacına ulaştı annem.
9 Aralığa günümüzü almış olduk. 9 Aralıkta annem tekrar anne, ben ise abla oluyorumm.
Şimdiden heyecan geldi sanki hep orada kalacak gibi bir his vardı ama artık kavuşmamıza son 7 günümüzz :)
Bu arada geçmişi okuyamadım ve eve yeni girdim yemekten sonra okuyacağım öptüm hepinizi

Eveeeet sonunda bebeğimin başı dönmüş. Artık ben de sancılarımı beklicem :) suyu ve nst iyiymiş. Cok sevindim arkadaşlar​
Kaçıncı haftada döndü bebeğin gözün aydın canım.benim bugün kontrolüm vardı ama hala dönmemiş küçük hanım keyfi yerinde galiba çıkmaya niyeti yok.bu arada 38+4üz

Merhaba bayanlarr annem doktoru değiştirdi, aynı hastanede başka doktora geçti. Zaten bebek ters derkenn sezeryan amacına ulaştı annem.
9 Aralığa günümüzü almış olduk. 9 Aralıkta annem tekrar anne, ben ise abla oluyorumm.
Şimdiden heyecan geldi sanki hep orada kalacak gibi bir his vardı ama artık kavuşmamıza son 7 günümüzz :)
Bu arada geçmişi okuyamadım ve eve yeni girdim ymekten sonra okuyacağım öptüm hepinizi
Hadı gözünüz aydın cnm. İnş bizde en kısa zamanda kucagımıza alırız bebişlerımizi. Buarada kardeşin gercekten çok şanslı senın gbi ilgili bir ablası oldugu için.

hayırlısı cnım hepımızın seeryan ıhtımalı var bebısler normalde gtse bze oyun edebılırler kavusalımda onlara sag saglım olsun sezeryan olsun sonucta bıle bıle bıcak altına yatmıyosunkı hıc uzme kendını

tesekkur ederım cevabın ıcın:) ay bende beklıyorum daha da erken dıyorum ama ınsan heycanlanıyo aha ogrencegımız cok sey var
Aynen bende heyecanla bekliyorum her an olcak gibi sanki hep öyle düşünüyorum gece kalkıp yatağa filan bakıyorum su gelmiş mı diye :)

Bebeğin suyu senin beslenmen ve dinlenmenle orantılı canım. Meyve yiyiyip bol su içip sık sık dinlenirsen suyu artar bebeğin özellere bu konuda ben güvenmiyorum. 4. Ayda bana neler neler dediler devlet hast.ne gittim birşey çıkmadı şimdi de suyu normal

Cok sukir canim artik doubleanne oldugunu hissettin yani ne guzel masallah hadi...dogum yaoanlar var aklimdakileri yazayim bebekprenses @butterfly143 senel elifceeeee E efsa10 kimyager25 suan aklima gelenler bublar hatirlayamadiklarimda var kusura bakmasinlar..bebislerin fotolarini bekleriz :) d

anaamm benim haberim hiçç doğumlardan yokkk @butterfly143 bebekprenses kimyager25 ne zaman doğum yaptılar kiionları en son bebişler gelmemiş diye biliyordum Allah bebişlerini onlara sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin ve diğer bütün doğum yapan anneleri de tebrik ederim Allah onların da bebişlerini sağlıkla huzurla büyütsün inşAllah

Son düzenleme:
_swift_ hiç sancn ağrın yokmu arkadaşım merak ettimm bu kadar sonuna gelmişinn
Sagol canim merak etmissin. Ama hic sancim agrim yok. Bekliyorum. Yazacagim kontrol ayrintilarini.

amin cumlemize ve sana da canim :) bu arada _swift_ miydi , daha gunu dolmamis, stres yapmasin ya. 42 bitene kadar yolu var :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. bekletmesin insaAllah
42 yi bitirmeyi beklemezler be canim . Zannetmiyorum yanii.
Nisan az bir miktar geliyor, su da kisisine gore degisiyor. Bazisnda birden bosaliyor bazisinda azar azar sizinti seklinde. Herkes te farkli yani.
İzne ciktigimda ilk haftalar bende hic ugrayamamistim buraya. Evde olmanin tafini cikart bosver. Yazacagim canim kontrolumuzu.
Yok dogurmadim hala. Cati icin hic gerilme. Anlamazsin bile kendini rahat birakirsan. Korkulacak bir sey yok.
İns allah bizde 1 yas gunlerini goruruz. Saglikli uzun omurleri olsun ins allah tum bebislerin.
Canim cok sevindim. Zor olmaz mi iki bebis ama yanindalar ya ondan buyuk mutluluk yoktur eminim.
kızlar ben de kavustum yavruma darısı dıger hamıslerın basına :) cumartesı sabahı hasret bıttı....:)
Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.
Canim kesinlikle 3. Bir doktora gorunmeni oneririm. İcinde kalacagina git bir baktir.
Hayirlisini versin Rabbim gercekten. Normal istiyoruz bekliyoruz da ne olacagimiz belli degil.
Hayirlisi olsun canim. İns allah bu doktordan cok memnun kalirsiniz.

senin 40 haftan 15.de doluyormuş. neden 40 - 41 hafta dolumunu beklemiyor anlamadım canım. başka bi doktora daha görünsen sen de normal istiyordun sanki. cok yürüyüş yapalım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…