Bende de öyle bise oldu çok ümitlendim ama geçti geri duzeldikızlar 37. haftadayım ıkı uc gundur afedersnz ama ıshal durumu var bende benım gıbı yasayan varmı dogum belırtısıde olabılıyomus bılgısı olan varmı
tesekkur ederım cevabın ıcın:) ay bende beklıyorum daha da erken dıyorum ama ınsan heycanlanıyo aha ogrencegımız cok sey varBende de öyle bise oldu çok ümitlendim ama geçti geri duzeldi
hayırlısı cnım hepımızın seeryan ıhtımalı var bebısler normalde gtse bze oyun edebılırler kavusalımda onlara sag saglım olsun sezeryan olsun sonucta bıle bıle bıcak altına yatmıyosunkı hıc uzme kendınıkızlar bugun benimde kontrlm vardi.suyun az demisti gecen dr.simdi daha iyiymis.10una kadt bekleyebilrz dedi.alttan hem elle hem aletle muayene ettimilim açılma yok.sancim yok.sonra persembe yine gelin, suyuna yine bakalim,ama herseye hazirlikli gelin, az görursem yatiririm dedi.niyeyse cok üzgünüm.halbuki kötü bisey de demedi ama sezaryen ihtimali bile altüst ediyo.Rabbim en hayirlisini versin ne diyim.hepimize tabi:)bu arada alttan muayeneden korkuyodum, ama o sira korku morku hak getire ne derse kuzu kuzu yapiyon, onu anladim
Aynen bende heyecanla bekliyorum her an olcak gibi sanki hep öyle düşünüyorum gece kalkıp yatağa filan bakıyorum su gelmiş mı diye :)tesekkur ederım cevabın ıcın:) ay bende beklıyorum daha da erken dıyorum ama ınsan heycanlanıyo aha ogrencegımız cok sey var
Bebeğin suyu senin beslenmen ve dinlenmenle orantılı canım. Meyve yiyiyip bol su içip sık sık dinlenirsen suyu artar bebeğin özellere bu konuda ben güvenmiyorum. 4. Ayda bana neler neler dediler devlet hast.ne gittim birşey çıkmadı şimdi de suyu normalKizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusunapcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude
kızlar bebeğim küvezden çıktı evimizde artık :) İki gündür ikiz annesiyim sanki.Çok güzel bi duygu ama çook zor ve yorucu.Kimler doğum yaptı geçmişi okuyamıyorum, merak ediyorum
hepinizi,inşallah herkes iyidir..
anaammCok sukir canim artik doubleanne oldugunu hissettin yani ne guzel masallah hadi...dogum yaoanlar var aklimdakileri yazayimbebekprenses @butterfly143 senel elifceeeee E efsa10 kimyager25 suan aklima gelenler bublar hatirlayamadiklarimda var kusura bakmasinlar..bebislerin fotolarini bekleriz :) d
Sagol canim merak etmissin. Ama hic sancim agrim yok. Bekliyorum. Yazacagim kontrol ayrintilarini._swift_ hiç sancn ağrın yokmu arkadaşım merak ettimm bu kadar sonuna gelmişinn
42 yi bitirmeyi beklemezler be canim . Zannetmiyorum yanii.amin cumlemize ve sana da canim :) bu arada_swift_ miydi , daha gunu dolmamis, stres yapmasin ya. 42 bitene kadar yolu var :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. bekletmesin insaAllah
Nisan az bir miktar geliyor, su da kisisine gore degisiyor. Bazisnda birden bosaliyor bazisinda azar azar sizinti seklinde. Herkes te farkli yani.bugun cogunuzun kontrolü var sanirsambende nstye girp suyuma baktircam.insallah hersey yolundadir hepimiz icin.bu arada iştahım öyle bi acildiki durduramiyorum kendimi.yememem lazim,hatta çokca yürüyüş.neyse ben su içiyimm aklima gelmişken kizlar bide tecrubeli olanlara sorcam unutuyorum, biz dogumdan önce açilmalar, kasilmalar olurken vs akinti kan veya su sürekli gelicekmi alttan.ne giycez biz o sira üstümüze, yada ped mi kullaniliyo.bilgilebdirin beniii nolir
İzne ciktigimda ilk haftalar bende hic ugrayamamistim buraya. Evde olmanin tafini cikart bosver. Yazacagim canim kontrolumuzu.selam kızlar,
evdeyken hiç yazamıyorum. bugün son bir toplantı için işe geldim yarım saatliğine. çıkmadan size yazayım dedim :)
birkaç gündür çok kötü uyanıyorum ellerim ayaklarım inanılmaz şiş ve ağrılıama onun dışında sancıdır, ağırlıktır kasık ağrısıdır falan hiiiç bir şey yok. 37+4 olduk bugün. belki de daha erkendir bilemiyorum.
doğum yapan arkadaşlar hepiniz sağlıkla büyütürsünüz inşallah bebişlerinizi, Allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
kgokce nasılsın canım sende de belirti yok mu hala :)
elifceeeee bugün doğuma girdi sanırım, inşallah sağlıkla almıştır kucağına kuzucuğunu.
swift sen ne yaptın canım, kontrolün vardı bugün?
Yok dogurmadim hala. Cati icin hic gerilme. Anlamazsin bile kendini rahat birakirsan. Korkulacak bir sey yok.Kizlar yarin sabah 9da sezeyana giriyorum. Dualarinizi bekliyorumAllahim bir avazda kurtarsin cnm ,dualarimiz seninle.Bebegini kucagina alinca yaz nolur merak ederiz.
swift dogurdu mu acaba ses seda yok kizlar?
Bizim kontrol peesembe bugün 38+1iz hala tik yok cati olucam gerginim bikini bölgesindeki kücük tüylerle ugrasmaktan biktim her hafta cati olacam diye bi olamadim
İns allah bizde 1 yas gunlerini goruruz. Saglikli uzun omurleri olsun ins allah tum bebislerin.mrb anneler..
ben 2013 aralık annesiyim. 7 aralıkta beklediğim meleğim geçen sene 1 aralık dünyaya geldi. şu saatlerde sancı çekiyordum ..
ne çabuk geçti anlayamadım... bugün 1 yaşında dilerim sizlerde sağlıkla yavrularınızı kucaklar seneye bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız..
Canim cok sevindim. Zor olmaz mi iki bebis ama yanindalar ya ondan buyuk mutluluk yoktur eminim.kızlar bebeğim küvezden çıktı evimizde artık :) İki gündür ikiz annesiyim sanki.Çok güzel bi duygu ama çook zor ve yorucu.Kimler doğum yaptı geçmişi okuyamıyorum, merak ediyorum
hepinizi,inşallah herkes iyidir..
Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.kızlar ben de kavustum yavruma darısı dıger hamıslerın basına :) cumartesı sabahı hasret bıttı....:)
Canim kesinlikle 3. Bir doktora gorunmeni oneririm. İcinde kalacagina git bir baktir.Kizlar belki hatirlarsiniz gecen hafta dr suyun az diyerek arastirma hastanesine gonderdi gittik saatlerce kontrol vs iyi hersey deyip yolladilar sezeryane gun verdiler. Bugun yine ewime yakin semt poliklinigine muayeneye nst ye girmek icin gittim. Kadin hala seni dogurtmadilar mi bu bebegin suyu cok az dedi. Ee gittim kontrol ettiler gun verip yolladilar dedim 10 gun sonra sezeryan dedim. Kadin bu bebek on gun daha sussuz dayanir mi icinde bilemem ben vicdani sorumluluk kabul etmem dedi telef olur icinde gunahtir dedi. Aklim cikti yerinden. Bu gittigim hastane tuzla sifa semt pol. Dogumu yok buranin bisey olunca en yakin hastane pendikte marmara eah oraya gonderiyorlar. Esimi aradim soledim o da sinirlendi eee gittik iyisin dediler simdi gidicez gene ayni vs. Die. Bebegin hareketlerini hissediorum ama bole diorlar ya uyku girmior gozume hep kaybedecekmisim korkusunapcam bilmiorum esim bana acaba sen mi bu kadar cok abartiorsun dedi o dahada cok uzdu beni sigarayi birakti iki uc gundr cok sinirli bugunlerde ben doktor telef olur deyince bayag uzuldude
Hayirlisini versin Rabbim gercekten. Normal istiyoruz bekliyoruz da ne olacagimiz belli degil.kızlar bugun benimde kontrlm vardi.suyun az demisti gecen dr.simdi daha iyiymis.10una kadt bekleyebilrz dedi.alttan hem elle hem aletle muayene ettimilim açılma yok.sancim yok.sonra persembe yine gelin, suyuna yine bakalim,ama herseye hazirlikli gelin, az görursem yatiririm dedi.niyeyse cok üzgünüm.halbuki kötü bisey de demedi ama sezaryen ihtimali bile altüst ediyo.Rabbim en hayirlisini versin ne diyim.hepimize tabi:)bu arada alttan muayeneden korkuyodum, ama o sira korku morku hak getire ne derse kuzu kuzu yapiyon, onu anladim
Hayirlisi olsun canim. İns allah bu doktordan cok memnun kalirsiniz.Merhaba bayanlarr annem doktoru değiştirdi, aynı hastanede başka doktora geçti. Zaten bebek ters derkenn sezeryan amacına ulaştı annem.
9 Aralığa günümüzü almış olduk. 9 Aralıkta annem tekrar anne, ben ise abla oluyorumm.
Şimdiden heyecan geldi sanki hep orada kalacak gibi bir his vardı ama artık kavuşmamıza son 7 günümüzz :)
Bu arada geçmişi okuyamadım ve eve yeni girdim yemekten sonra okuyacağım öptüm hepinizi
kızlar bugun benimde kontrlm vardi.suyun az demisti gecen dr.simdi daha iyiymis.10una kadt bekleyebilrz dedi.alttan hem elle hem aletle muayene ettimilim açılma yok.sancim yok.sonra persembe yine gelin, suyuna yine bakalim,ama herseye hazirlikli gelin, az görursem yatiririm dedi.niyeyse cok üzgünüm.halbuki kötü bisey de demedi ama sezaryen ihtimali bile altüst ediyo.Rabbim en hayirlisini versin ne diyim.hepimize tabi:)bu arada alttan muayeneden korkuyodum, ama o sira korku morku hak getire ne derse kuzu kuzu yapiyon, onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?