2014 Aralık Anneleri

kızlar geçmişi okuyamıyorum nasılsınız herkes iyidir umarım doğumlar da olmuş maşAllah bekleyenler de sağlıkla alsınlar bebişlerini kucağına inşAllah

Merhaba kızlar.. Doğumum için yazdığınız güzel dilekler için çoookk çoook teşekkür ederim.. Darısı hepinizin başına inşallah.. Doğum hikayemide doğum öyküleri bölümüne detaylı olarak yazdım merak eden arkadaşlar oradan da okuyabilir.. Ama şu kadarını söyleyeyim size benim doğumum kolaydı çok şükür. Size de cesaret olsun.. Umarım sizinkilerde öyle olur...

Evett kizlarr kontrole geldom bugun ama sabahta kilodumu islatacak kadar suyim gelmisti idrar olmayacagini anlayacak ama sakir sakirda bacaklarimdan akmayacak kadar kontrolum bugun diye telas edil acile gitmedim gelelim kontrole odaya girdim drum gördüğü gibu beni oooo eller yuzler sismiss sanci yokmu hani dedi (en son gecen hafta gorustuk gayet iyiydm ic dort gunden beri cok sisti suratim ve ellerim) dedim ara ara var ama duzenli degil sabah suyumu hissettigimi oldugu gibi anlattım gectik usgye bakti evt dedi suyun azalmis gecen hafta gayet iyiydi yukari cik nstye sonra doghanede alttan muayene edicem dedi neyse nstye girdim ciktim gectim dogumhaneye aciklik yok rahim ağzı kapali sonra gelen seyin su oldugunu anlamak icin bi test var alttan cubukla bisi aldi gebelik Testi gibi negatif çıktı ama ikinci dogumum su oldugunu bilyrm usgdede azcikinca teste guvenmedi ve yatis verdi eger test pozitif ciksaydi suni sanciyla dogumu baslatacakti ama henuz emin olamadi yatis verdi enfeksiyon kapabilirmisim diye eve gondermedi seruma antibiyotik katti serum takili suan yarina jadar da su takibi tapiliyo bi daha gelicekmi diye yarin bi daha bakcak eger kritik seviyede degilsw cikicam ama konrroller iki gunde bir olack kritige girdigi gibi dogumu baslaticaz dedi ne olacak durumum merakla bekliyorumm ama inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancim gelir kizlar iste benden durum bole beklemeceye devam dua edin bana...

Allah hayırlı doğum nasip etsin bi avazda kurtarsin seni inşallah canim

Sabah kontrolum vardi. 40. Haftam doldu bu gun. İlk olarak nst ye girdim. 50-60 larda 3 tane sancim cikti. Alttan muayne etti. Acilmam yok, yumusama yok, sanci zaten yok. Rahmi uyardi. Yani baya baya bastirdi, suyumu patlatacak sandim :) bu sekilde suni versekte ise yaramaz, rahmi uyarmaya calistim dedi. suyumuz ve kalp atislarimiz iyi oldugu icin beklemeye karar verdik. Carsamba gunu tekrar kontrolumuz var. 2 saat yuruyus yap mutlaka dedi. Bu gun yuruyusun dibine vurduk esimle. Doktordan 10 da ciktik aksam 5 te eve girdik. Arada araba cogunlukla yuruyus ile gecti. Bakalim carsamba bizi neler bekleyecek. Kizlar bizim icin dua eder misiniz ? Hakkimizda hayirlisini istiyoruz tabi ki de ama normal dogumu cok istiyorum, sezeryandan korkuyorum. İns allah acilmam ve sancim olurda normal dogum ile kavusuruz pasama.

Takvimim bitmis ama bizim sipanin umrunda degil
Neyse canim sen beni sorarken yatis yapmissin. İns allah suyun kritik seyiye inmez cikis yaparsiniz. İns allah kendi sancin ile dogumun gerceklesir. İns allah benimde kendi sancim gelir de acilmam olur. Rabbim herksin gonlune gore versin ins allah.

hakkında hayırlısı olsun canımm, bebiş geleceği zamanı bilir inşallah da bekletmez normal doğum olurr

Allah hayırlı doğum nasip etsin bi avazda kurtarsin seni inşallah canim

Amin insallahh sağolun kız lar swiftcim sende kendi sancinla dogurursun inşallah

Kzlar herkese merhaba ben 28 kasimda spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim.kizim 3.400 gr 50 cm dogdu sagligi yerinde cok sukur bende iyilesme surecindeyim doktorum iyiki sezeryan yaptik plesenta yapisikmis rahime dedi.gaz sikintisi fazla yasamadim sivi beslenerek atlattim bugun sukur..
Sutumde bgun az az gelmeye basladi aptamil veriyoruz ama sagarak azalttim mamayi sutum biraz artinca benide emicek insallah tabi gogsumude veriyorum her firsatta ama zor geliyo benden emmek cok sinirleniyo:)
Allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrularinizi coook guzel bi duygu..

inşallahh canımm,allah hayırlısını versin artık herşey kabulum yeter ki sağlıkla gelsin bebeğimm

bu arada son kontrolüm 1 hafta önceydi ve tersti. bunun dışında dr nst de hafıf sıkıntı olduğunu söylemişti . dediğim gibi çok sey denedım ışık tuttum müzik dinlettim hareketler yaptım kalçamın altına yastık koydum. ama hangisi işe yaradı en çok dersen tahminen dün hareketlendiği esna da köprü kurar gibi kalçamı ükselttim ve karnımı o esnada genişlettim ki dönmesine yer olsun diye karnımı genişlettim (3 kez) . bence bu işe yaradı..olmasaydı sürekli kontrolle takibe devam etmeyi düşünüyordum. sancım geldiği anda normal d. pozisyonunu alma ihtimalini bekleyecektim. o an inanamadım dr . a 2 kez sordum salak gibi :) ve hala inanamıyorum..umarım sen de gittiğinde benim gibi güzel haberler alırsın. bu arada bugun bnm kardeşim de kendi gönlüyle sezeryan oldu..

Hemşeruum, gözün aydın. Allah sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin :):) bende de 2cm açıklık var. Sürekli yalancı sancılar geliyor. Rahim ağzında yumuşama da var ama Efe beyin geleceği yok gibi. Ancak karnımda dönüp dolaşmakla meşgul :) geçen cumartesi biİ kandırdı zaten apar topar hastaneye gittik sancıyla. Ama gelmedi :) bakalım artık her an bekliyoruz. Kaarını değiştirir inşallah

Ne yapmıslar yine foruma. Okuyana kadar canim cikti. Alintilar karismis hep!

doubleanne canimmm cok sevindimm hadi gozun aydin. Cennet oldu dunyan artik iki meleginde yaninda. Allahim guc versin sana

Günaydın kzlar bende uyuyamdim pek malum hastane stres zaten ne dicek dr merqk edyrm sarzim olmadigi icin gece pek giremedim herkese hayirli sabahlarr ... :) hala sancim yok ama

elifaltunn selam canim. hastanede olmak zor olsa gerek. Allah yardimcin olsun. sen daha iyi bilirsin tabi ama belki çok sivi bi akintidir. Hakkında hayirlisi olsun inşaAllah. ben de birazdan doktora gidicem. günün ilk randevusu bizim :) bakalim ne dicek. inşaAllah suyun yeterli düzeyde kalir hep. normal doğum ve cok kolay yaparsin dogumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…