2014 Aralık Anneleri

guzel temennileron icin cok tesekkur ederim canim :)

Ins suni sanciya gerek kalmaz. Sancilarin kendiliginden baslar. Ne garibiz bebidletimiz icin sanviyi bile istiyoruz. Annelik boyle bisey

Cok sevindim ya ben de baslayim madem oyle tekrar hareketlere! :)

kızlar günaydın. her tarafım ağrıyor resmen ya. özellikle alt kısmım sanki vurmuşum bir yere de morarmış gibi ağrı var. belimde aynı şekilde. birde kızlar 2-3 gündür sanki çok şiştim kilo açısından normal gidiyor ama elim ayağım yüzüm daha şiş sanki. ödem mi acaba bu? sizlerde de oldu mu böyle bişey?

Evt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn

Allah bi avazda kurtarsin canim

Hakkinda hayirlisi olsun

Allah yardimcin olsun senin ve bebegin için en iyisi olsun inşallah

Allah yardimcin olsun canim insallah sezeryana gerek kalmaz

Kizlar su gelince hadi tuvalet ihtiyacimizla birlikte atarsak farkinda olmadan nasil olcak benim sabah ic camasirim islakti lavoboya gittim geldim acaba suyum muydu o idrarla birlikte attiysam eger yardim edin

Kizlar su gelince hadi tuvalet ihtiyacimizla birlikte atarsak farkinda olmadan nasil olcak benim sabah ic camasirim islakti lavoboya gittim geldim acaba suyum muydu o idrarla birlikte attiysam eger yardim edin
Ben bunu doğum yapan bir arkadaşıma sormuştum idrarımı yaparken ya farketmezsem diye. O da dedi anlarsın çünkü o suyu sen istesen de tutamıyorsun bir anda bacaklarının arasından boşalıveriyor demişti. Anlarsın yani demişti. Ben de bazen tereddüt ediyorum ama anlarız herhalde anormal bir durum olmadıkça.

yok canım bende yapıyorum ama kafamız hala yukarda,artık anlıyorum nerde olduğunu haylaz oğlumunn, tabi allahdan umut kesilmez ama az bi zaman kaldı sezeryanda artık cazip geliyo,bi an önce almak istiyorum kucağıma kardeşin senden az cesaret alsaydı yaa

Ama herkesin bi anda bosalmiyomus canim sizinti sizinti gelende varmis

Hadı gözünüz aydın cnm. İnş bizde en kısa zamanda kucagımıza alırız bebişlerımizi. Buarada kardeşin gercekten çok şanslı senın gbi ilgili bir ablası oldugu için.
Teşekkür ederim inş büyüdüğünde o da öyle düşünür

Hayirlisi olsun canim. İns allah bu doktordan cok memnun kalirsiniz.
İnş

Her an tetikte beklemek zor ya ben bile annem gece derin nefes alıyo dönemiyo heralde o seslerden aha doğuracak diye telaş oluyorum. Hemen gelsin sancında açılmanda.. Beklemekte zor oluyo
Aminnnnn :) Geçmiş olsun ablacım, Allah analı babalı büyütsün. Sütünde artar inş.. bebişin fotoyu bekliyorum haberin olsun

Haadi allah yardımcın olsun kendliğinden gelir inş bebiş

Günaydın kızlar. Randevumuza geldik Nstye gırcem birazdan sonra çatı muaymesı. Of bugünü bir atlatsam. Çatıyı düşününce kasıyo benîya. Bebegımın hareketlerını dahada aşada hissediyorum artık. BAkalm kanala gırmîşmi.

Sanmıyorum idrarla karıştıracağınızı. İlk kızımda tuvalete gidip idrarımı yapar yapmaz idrardan daha hızlı şekilde ve afedersiniz o tuvalet deliğindeki plastikte tıkır tıkır diye ses çıkararak gelmeye başlamıştı suyum. İdrar bittiği halde o devam etmişti. İdrardan ayırt ediliyor kesinlikle.
Benim az az gelmeye başlamıştı ve 6 saat sonra doğum yapmıştım. Az geliyorsa biraz daha süre var demek oluyor, o sürede mutlaka farkedilir, Bazılarının da bir anda boşalıyormuş, onu zaten farkettiğiniz an harekete geçersiniz. Korkmaya gerek yok bence :)

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz birkaç gündür yazamadim ama takip ediyorum doğum yapanlarin gözleri aydin olsun diyorum allah saglikli sihhatli büyütmek nasip etsin dogumu yaklasanlarin allah yardimcisi olsun bir avazda kurtulun inşallah bizim de erken ya da geç gelmezse 22 günümüz kaldi ama büyük bir talihsizlikle ben grip oldum kizlar ya sesim falan berbat iyilesemicem bebeğine bulastiricam diye çok korkuyorum acil toparlanmam lazim neler yapabilirim acaba sizlerin bildiği blgebelikte güvenle kullanabilecegim ilaç var mi

Bende sizleri okuyunca panik oldum. Allah kolaylık versn. Benimde tek korkum çatı muaynesi illaki şart mı bu çatı muaynesi. Herkese yapıyorlar mı?

Bende sizleri okuyunca panik oldum. Allah kolaylık versn. Benimde tek korkum çatı muaynesi illaki şart mı bu çatı muaynesi. Herkese yapıyorlar mı?
Bakalm canım ben bi grip çıkım yazarım nasıl geçtiğini.ben bişey yok diyosam eger emin ol yoktur. Çok pimpirikliyim çünkü. Evet bildıgım kadarıyla herkeze yapıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…