- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
guzel temennileron icin cok tesekkur ederim canim :)elifaltunn selam canim. hastanede olmak zor olsa gerek. Allah yardimcin olsun. sen daha iyi bilirsin tabi ama belki çok sivi bi akintidir. Hakkında hayirlisi olsun inşaAllah. ben de birazdan doktora gidicem. günün ilk randevusu bizim :) bakalim ne dicek. inşaAllah suyun yeterli düzeyde kalir hep. normal doğum ve cok kolay yaparsin dogumunu
Ins suni sanciya gerek kalmaz. Sancilarin kendiliginden baslar. Ne garibiz bebidletimiz icin sanviyi bile istiyoruz. Annelik boyle biseyEvett kizlarr kontrole geldom bugun ama sabahta kilodumu islatacak kadar suyim gelmisti idrar olmayacagini anlayacak ama sakir sakirda bacaklarimdan akmayacak kadar kontrolum bugun diye telas edil acile gitmedim gelelim kontrole odaya girdim drum gördüğü gibu beni oooo eller yuzler sismiss sanci yokmu hani dedi (en son gecen hafta gorustuk gayet iyiydm ic dort gunden beri cok sisti suratim ve ellerim) dedim ara ara var ama duzenli degil sabah suyumu hissettigimi oldugu gibi anlattım gectik usgye bakti evt dedi suyun azalmis gecen hafta gayet iyiydi yukari cik nstye sonra doghanede alttan muayene edicem dedi neyse nstye girdim ciktim gectim dogumhaneye aciklik yok rahim ağzı kapali sonra gelen seyin su oldugunu anlamak icin bi test var alttan cubukla bisi aldi gebelik Testi gibi negatif çıktı ama ikinci dogumum su oldugunu bilyrm usgdede azcikinca teste guvenmedi ve yatis verdi eger test pozitif ciksaydi suni sanciyla dogumu baslatacakti ama henuz emin olamadi yatis verdi enfeksiyon kapabilirmisim diye eve gondermedi seruma antibiyotik katti serum takili suan yarina jadar da su takibi tapiliyo bi daha gelicekmi diye yarin bi daha bakcak eger kritik seviyede degilsw cikicam ama konrroller iki gunde bir olack kritige girdigi gibi dogumu baslaticaz dedi ne olacak durumum merakla bekliyorumm ama inşallah suniye gerek kalmadan kendi sancim gelir kizlar iste benden durum bole beklemeceye devam dua edin bana...
Cok sevindim ya ben de baslayim madem oyle tekrar hareketlere! :)bu arada son kontrolüm 1 hafta önceydi ve tersti. bunun dışında dr nst de hafıf sıkıntı olduğunu söylemişti . dediğim gibi çok sey denedım ışık tuttum müzik dinlettim hareketler yaptım kalçamın altına yastık koydum. ama hangisi işe yaradı en çok dersen tahminen dün hareketlendiği esna da köprü kurar gibi kalçamı ükselttim ve karnımı o esnada genişlettim ki dönmesine yer olsun diye karnımı genişlettim (3 kez) . bence bu işe yaradı..olmasaydı sürekli kontrolle takibe devam etmeyi düşünüyordum. sancım geldiği anda normal d. pozisyonunu alma ihtimalini bekleyecektim. o an inanamadım dr . a 2 kez sordum salak gibi :) ve hala inanamıyorum..umarım sen de gittiğinde benim gibi güzel haberler alırsın. bu arada bugun bnm kardeşim de kendi gönlüyle sezeryan oldu..
Hayirlisi insallah iyi seyler soyler canımGünaydın kzlar bende uyuyamdim pek malum hastane stres zaten ne dicek dr merqk edyrm sarzim olmadigi icin gece pek giremedim herkese hayirli sabahlarr ... :) hala sancim yok ama
Allah bi avazda kurtarsin canimEvt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn
Hakkinda hayirlisi olsunEvt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn
Allah yardimcin olsun senin ve bebegin için en iyisi olsun inşallahEvt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn
Allah yardimcin olsun canim insallah sezeryana gerek kalmazEvt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn
Ben bunu doğum yapan bir arkadaşıma sormuştum idrarımı yaparken ya farketmezsem diye. O da dedi anlarsın çünkü o suyu sen istesen de tutamıyorsun bir anda bacaklarının arasından boşalıveriyor demişti. Anlarsın yani demişti. Ben de bazen tereddüt ediyorum ama anlarız herhalde anormal bir durum olmadıkça.Kizlar su gelince hadi tuvalet ihtiyacimizla birlikte atarsak farkinda olmadan nasil olcak benim sabah ic camasirim islakti lavoboya gittim geldim acaba suyum muydu o idrarla birlikte attiysam egeryardim edin
yok canım bende yapıyorum ama kafamız hala yukarda,artık anlıyorum nerde olduğunu haylaz oğlumunn, tabi allahdan umut kesilmez ama az bi zaman kaldı sezeryanda artık cazip geliyo,bi an önce almak istiyorum kucağımabu arada son kontrolüm 1 hafta önceydi ve tersti. bunun dışında dr nst de hafıf sıkıntı olduğunu söylemişti . dediğim gibi çok sey denedım ışık tuttum müzik dinlettim hareketler yaptım kalçamın altına yastık koydum. ama hangisi işe yaradı en çok dersen tahminen dün hareketlendiği esna da köprü kurar gibi kalçamı ükselttim ve karnımı o esnada genişlettim ki dönmesine yer olsun diye karnımı genişlettim (3 kez) . bence bu işe yaradı..olmasaydı sürekli kontrolle takibe devam etmeyi düşünüyordum. sancım geldiği anda normal d. pozisyonunu alma ihtimalini bekleyecektim. o an inanamadım dr . a 2 kez sordum salak gibi :) ve hala inanamıyorum..umarım sen de gittiğinde benim gibi güzel haberler alırsın. bu arada bugun bnm kardeşim de kendi gönlüyle sezeryan oldu..
Ama herkesin bi anda bosalmiyomus canim sizinti sizinti gelende varmisBen bunu doğum yapan bir arkadaşıma sormuştum idrarımı yaparken ya farketmezsem diye. O da dedi anlarsın çünkü o suyu sen istesen de tutamıyorsun bir anda bacaklarının arasından boşalıveriyor demişti. Anlarsın yani demişti. Ben de bazen tereddüt ediyorum ama anlarız herhalde anormal bir durum olmadıkça.
Teşekkür ederim inş büyüdüğünde o da öyle düşünürHadı gözünüz aydın cnm. İnş bizde en kısa zamanda kucagımıza alırız bebişlerımizi. Buarada kardeşin gercekten çok şanslı senın gbi ilgili bir ablası oldugu için.
İnşHayirlisi olsun canim. İns allah bu doktordan cok memnun kalirsiniz.
Her an tetikte beklemek zor ya ben bile annem gece derin nefes alıyo dönemiyo heralde o seslerden aha doğuracak diye telaş oluyorum.Sabah kontrolum vardi. 40. Haftam doldu bu gun. İlk olarak nst ye girdim. 50-60 larda 3 tane sancim cikti. Alttan muayne etti. Acilmam yok, yumusama yok, sanci zaten yok. Rahmi uyardi. Yani baya baya bastirdi, suyumu patlatacak sandim :) bu sekilde suni versekte ise yaramaz, rahmi uyarmaya calistim dedi. suyumuz ve kalp atislarimiz iyi oldugu icin beklemeye karar verdik. Carsamba gunu tekrar kontrolumuz var. 2 saat yuruyus yap mutlaka dedi. Bu gun yuruyusun dibine vurduk esimle. Doktordan 10 da ciktik aksam 5 te eve girdik. Arada araba cogunlukla yuruyus ile gecti. Bakalim carsamba bizi neler bekleyecek. Kizlar bizim icin dua eder misiniz ? Hakkimizda hayirlisini istiyoruz tabi ki de ama normal dogumu cok istiyorum, sezeryandan korkuyorum. İns allah acilmam ve sancim olurda normal dogum ile kavusuruz pasama.
Aminnnnn :) Geçmiş olsun ablacım, Allah analı babalı büyütsün. Sütünde artar inş.. bebişin fotoyu bekliyorum haberin olsunKzlar herkese merhaba ben 28 kasimda spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim.kizim 3.400 gr 50 cm dogdu sagligi yerinde cok sukur bende iyilesme surecindeyim doktorum iyiki sezeryan yaptik plesenta yapisikmis rahime dedi.gaz sikintisi fazla yasamadim sivi beslenerek atlattim bugun sukur..
Sutumde bgun az az gelmeye basladi aptamil veriyoruz ama sagarak azalttim mamayi sutum biraz artinca benide emicek insallah tabi gogsumude veriyorum her firsatta ama zor geliyo benden emmek cok sinirleniyo:)
Allah hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrularinizi coook guzel bi duygu..
Haadi allah yardımcın olsun kendliğinden gelir inş bebişEvt kizlar hbr ediim hemen dedim suyum cok azalmis ve enfeksiyon limitlerim sinirda tahlil sonuclarina gore saat 9da fitil atildi rahme ve sanci baslatildi ama bende hala tik yok tabi yeme icme yasak her ihtimale karsi en son olmadi saat4gibi sezeyan dedi dr riske atamam bebegide senide dedi bekliyrz bakalim yani bugun doguruyrmm artikk dualriniz benimle olsunn
Kizlar su gelince hadi tuvalet ihtiyacimizla birlikte atarsak farkinda olmadan nasil olcak benim sabah ic camasirim islakti lavoboya gittim geldim acaba suyum muydu o idrarla birlikte attiysam egeryardim edin
Günaydın kızlar. Randevumuza geldik Nstye gırcem birazdan sonra çatı muaymesı. Of bugünü bir atlatsam. Çatıyı düşününce kasıyo benîya. Bebegımın hareketlerını dahada aşada hissediyorum artık. BAkalm kanala gırmîşmi.
Bakalm canım ben bi grip çıkım yazarım nasıl geçtiğini.ben bişey yok diyosam eger emin ol yoktur. Çok pimpirikliyim çünkü. Evet bildıgım kadarıyla herkeze yapıyolar.Bende sizleri okuyunca panik oldum. Allah kolaylık versn. Benimde tek korkum çatı muaynesi illaki şart mı bu çatı muaynesi. Herkese yapıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?