2014 Aralık Anneleri

canım gozunaydın gule gule bebeişini buyut senle aynı zamanda tarıhlerımız ben hala beklemedeyım bakalım kısmet.

kızlar benimde dün muaynem vardı.. herşey normal giderse 10, 12 güne doğum olur dedi.. nst de sancım çıkmadı.. minnak 3.500 kg olmuş boyuda 50 cm bol bol yürüş yap günlük işlerini yapabilirsin dedi.. benimde ayaklarım ağrıyor. ve bacaklarımı açtığımda sancı giriyor.. inşallah normal doğum yaparız.. annecikler.. :)

Gözünaydin cnm, allah anali babali büyütsün.

37+2deyim canm. Benim bi arkadasımda bu dıktorda dogum yaptı. Kadın hangı hafta dediyse o hafta oldu dogum.

Hayırlısı olsun doktorun deneyimliymiş anladığım kadarıyla. Benim doktorum çatı muayenen 38. hafta bitince yapılacak dedi. çok merak ediyorum doğumum ne zaman olacak diye:))

Yok kardeşim cesaret edemedi bebeğini kucağına aldı. Bn de kafasını yukarda sanıyordum aşağıdaymış.. Ama aşağıdaymış. Dediğimi sürekli yap kalçanı yükselt karnını genişlet.öyle beklet

olsun yaa sağlıklı olsunlarda,hayırlı olsunnn temem canımm,öle dura dura kalçam öle kalacakk

Selam kızlar Bizim dün kontrolümüz vardı çatı muayenesi. olmadım çünkü zaten sezaryen olacak tabi hayırlısı sanırım ayın onunda Yavrum'a kavuşacağım

Doğum yapan annişlerin gözüaydın olsun:) Allah bize de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ve şu anda doğumda olan bütün annelerin de yardımcısı olsun.
Bizim de yarın kontrolümüz var. Pazartesi günü suyumuz sınırdaydı o yüzden yarın bir daha bakacak doktorumuz. Bir de çatı muayenesi yapacak ondan birazcık tırsıyorum ama çok da kasmamaya çalışıyorum kendimi. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :)

Dogum yapanlar arkadaslar bişey sorcam. Dogum yapınca süt gelmeyenler varmış e ne verdınız bebege. Nasıl doyurdunuz. MAMamı verildi. Sizmi aldınız hastanedemi verdîler. Sütün gelmesi için naptınız pekı. Detaylı yazarsanz sevinirim.

ayy cnm cok sasirdim Yusuf'un aceleci cikmasina:)Hazirlanamadan cikip geliveriyolar demekki.Senle 1 gün var aramizda heyecan yaptim iyice.Benimki daha oturuyo bakalim.Nasil bir duygu annelik.Bebisin kac kilo.Ayy ne tatlidir o simdi.Hayirli olsun darisi basimiza.

Ya kizlar bi de bisey sorcam altim islaniyo gibi oluyo bi bakiyorum kilodum islak üstünde de beyaz o kremsi akinti oluyo.Acaba suyum mu azaliyo.Özellikle egilip kalkunca ve yataktan filan kalkinca oluyo.Persembe gidicem doktora bi aksilik olmaz dimi beklesem?

kizlar ben napayim bi akil verin
suyun geliyorsa az az onu turnosol kağıdı testi ile anlıyolar kahve fincanı kadar gelirse ve de kokla çamaşırı anlarsın .. daha yapış yapış bir sıvı.. kontrole git yarın içine dert olmasın ve de bebeğin hareketlerini sayıver...

bu arada selam kızlar ben hala doğuramadım yarın 40. haftamız olucak ve perşembede dr randevomuzzz:)

kizlar ben napayim bi akil verin
canım bana doktorum suyun gelirse hemen gel demişti. Suyun iki şekilde gelir birden idrar kaçırma gibi olur ya da çamaşırını ıslatcak kadar devamlı olur dedi. Her ikisinde de hemen gel suyuna, kasılmana bakarız dedi. Bence sen de gitmelisi vakit kaybetmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…