2014 Aralık Anneleri

Cnm idrarim da kafayi yedi sanki.Cok az var deli gibi sikisiyorum tuvalete sonra gidiyorum bi kac damla.Idrarimi da kaciriyo olabilirim yani napsam bilemedim bn ya. Her camasirda olmuyo bazen oluyo iste.Yarina mi alsam randevu ya 10 gün önce su azalmasi filan yoktu ama napsam bilemedim.Doktorumda 1 saat uzakta

Bende de oyle oluyodu idrar testi yapti az miktarda enfeksiyon cikti korkulcak bise yoktur insallah icini rahat tut

olsun yaa sağlıklı olsunlarda,hayırlı olsunnn temem canımm,öle dura dura kalçam öle kalacakk
Hayırlısı olsun. Bnm kardeşim ve eşi dr. Bebek için sezeryan daha iyiymiş. Normal doğum. Da bebek daha çok Zarar görebiliyormuş
Her ikisinin de olumsuz ve olumlu yanları var. Biri öncesinde sıkıntı yaşıyorsun diğeri sonrasında.. Bn bebeğin gelmek istediği zamanda gelmesini önemsiyorum. Ama imkanım olmazsa sezeryan olursam sancı anında elimde yapacak bir şey yok derim, ama elimden geleni yapmadan kendi geleceği zamanda değil dr.LÃ belirlenen zamanda dünyaya gelirse daha çok üzülürüm. Hakkımıza hayırlısı. Bebekler Her şeyden çok önemli..

Bende de oyle oluyodu idrar testi yapti az miktarda enfeksiyon cikti korkulcak bise yoktur insallah icini rahat tut

Yarin 2 de gidiyorum bakalim kizlar enfeksiyon da olabilir tabi ayaklarimi da üsütüyorum zaman zaman.Bnce su degil ama yine de icimi rahatlatmak istedim bakalim ne diyecek doktor?

aynen canımm,herşeyin bi avandajı dezavantajı var. rabim hayırlısını ve sağlıklısı versinn

Bir kac gundur ara ara hafif mide bulantilarim var dogumum yakin mi ne ...hayirlisiyla hepimiz saglicakla kavusalim insallah..

Allah yardımcın olsun canım inşallah yarına bebişle Günaydın diyoruz yani

Dogum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bol bol sütünüz olsun.. Ben beklemelerdeyim daha hiç bi belirti yok benimki Gününü geçirecek sanırım 2 gündür yürüyorum bol bol 37. haftadan beri Dr yüzü görmedik haftaya son kontrolüm olcak daha dogum olmazsa tabi ..

Merhaba. Yanlış anlamadıysam son kontrolünüzü 2 hafta önce oldunuz? Ben de dün kontroldeydim. Dr umu değiştirdim. Bir sıkıntı, doğum hali vs olmazsa 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Acaba bu süre normal mi diye aklıma takılmıştı. Sizin yazınızı okuyunca sormak istedim. Bu arada nst filan çekildiniz mi?

Canım ben yurtdıısındayım en son 37. Haftada kontrol var bide Doğumun verildiği güne kadar doğurmadıysan kontrole gidiyorsun .. Nst ikikere girdim 35. Hafta bide 37 . Hafta hersey yolundaydı burda çatı muanesi filanda yok .. Yani herhangi bi Sancı kanama ve suyun yoks 37. Hafta birde 40. Haftanın sonunda kontrol

Iyide bu bir risk hadi sancin gelmedi ama suyun problemli.bebek sıkısiyor bunlara bakilmali.bizde 37den sonra 10 gune 28 den sonra 7 gune dusuyor yada 5 gune kontroller.her vittigimdede nst baglaniyorum

Gunaydin hanimlar.
Yine korku dolu ruyalarla dolu bir geceden sonra sukur uyanabildim. Ne olacak bu haller bilmiyorum.
Ruyamda bebegime bakmayi beceremedigimi goruyorum. Ne zaman karni acikiyor, ne zaman gazi var, agrisi sizisi mi var, altini mi islatmis bi turlu anlayamiyorum. Benim beceriksizligim yuzunden bebegim hep agliyo
Allahim ne korkunc bir his. Ne zaman bitecek bu kabuslar.
Dogumdan sonrasi icin endiselerim var ama kafamda bu kadar kucuk seyler bile korku haline mi gelmis. Bebegi evde unutup esimle ise gittigimizi falan goruyorum ruyamda
Dogursam da bitse bilincaltimin sacmaliklari

Bak sende diyorsun bilincaltinda sadece benim 2 cocugum olcak kismetse ilkinde hep oyle hissderdim ama hicc oyle degilll emin olll.bi anda sanki hani hayvanlarda vardir ya dogar dogmaz tururler minicikken bizdede oyle oluyorr birr andaaaa anne oluyoruzz.herseyide biliyormusuz haberimiz yokmusss .:) diyorumki kadinlar anne olmak icin dogmus gibii

Evet ben de oyle olacagini umuyorum. Bi bebegin aylarca ihtiyac duyacagi tek seyi annesinin bedenine gizleyip karnini doyuran Rabbim, deneyimsiz de olsa bi anneyi donanimsiz birakmaz diyorum :) ama yine de kabuslara soz gecmiyor, geceler zor gecmeye basladi.

günaydın anneler,
dün biraz telaş yaşadık. işyerinde doktorun sürekli takip et uyarılarına uyup biraz da gözlerimden sorunum olunca tansiyonumu ölçtürdüm. 17/10 çıktı. 2 kere ölçümde 17/10 olunca hemen eşimi aradım ve hastaneye gittik. doktorum acilden giriş yaptırdı. acilde yarım saat boyunca 10 dk da bir ölçüm oldu. 13/8-12/8 aralığında çıktı ölçümler.
doktorun yanına çıktık ve muayene olduk. hareketleri suyu beslenmesi kilosu herşeyi iyi. 36 haftalığız ama 37-38 aralığında gözüküyor. kan ve idrar testi verdi ve bize oda ayarladı. oda da 2 saat boyunca tansiyon takibi ve nts cihazı bağlandı.
artık herşey kontrol edildiğinde bir sorun yok gözüküyor ama takipte olalım dedi.
inanılmaz korktuk. tansiyon önemli. riske atılcak bişey değil. zaten gebelik şekerim var. iyice korkar oldum. doğum 23 aralıkta. cuma günü işyerinde son iş günüm izne çıkıcam. 2 hafta evde çarçabuk geçsde bebeğime sağ salim kavuşsam.
moralim bozuk biraz. bişey çıkmasa da korktum. allahım herkesi evladına sağ salim kavuştursun.

Aynen cok korkuyorun dogum sonrasindan.
Bu yeni hayat tarzina alisamamaktan. Cok
sikinti cekmekten oyuzden hic dusunmemeye
calisiyorun bunlari. Dusunsem de kafayi
yemekten baska bi ise yaramiyo zaten. Onlar
geljnce anlayacagiz islerin ne nasil gidecegini.
Allah hepimixe kolaylik versin. Gecen gun 1.5 ay once dogum yapan bi arkadasim aradi memlekettyim diye. Hayirdir ne tatili bu dedim. Meger cocugu gazdan hic durmuyomus solugu annesinin yaninda almis bas edemeyince. Tirsmadim desem yalan. Hadi o calismiyo. Ben calisiyorum sklima esince cikip gidemem

benim de bacak ağrım oluyor ve normal geliyor arrtık
. bebek prenses ne güzel anlatmışsın. Allah hayırlı evlat etsin, inşaAllah çabucak toparlanırsın. Allah şifa versin :) ama bi mucize doğurmuş olmak herşeye değiyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…