2014 Aralık Anneleri

Iyide bu bir risk hadi sancin gelmedi ama suyun problemli.bebek sıkısiyor bunlara bakilmali.bizde 37den sonra 10 gune 28 den sonra 7 gune dusuyor yada 5 gune kontroller.her vittigimdede nst baglaniyorum
Valla buranın usulüde böyleymiş 40 haftayı doldurmadan suymus kasılmaymış bakılmıyor son haftalar da ...Nasılsa doğar modundalar

17/10 acaip yüksek hamilelik için. sen evde de iki kere falan ölç bence tansiyonunu. Allah şifa versin

Doubleanne mız senden güzel haberler almak çok güzel, Allah kolaylik versin bol bol sütün olsun

kızlar ben de kavustum yavruma darısı dıger hamıslerın basına :) cumartesı sabahı hasret bıttı....:)
Hayırlı olsun canım, Allah hayırlı evlat etsin

Ne yaptın canım, gelişme var mi?
Doktorlarin ne dediklerine dikkat etmesi lazım, saçma sapan konuşuyorlar

Eveeeet sonunda bebeğimin başı dönmüş. Artık ben de sancılarımı beklicem :) suyu ve nst iyiymiş. Cok sevindim arkadaşlar
Hayırlı olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz

Güzel haberler superablamiz, kilosuda iyiymiş, kardeşin sağlıkla gelsin inşallah
Sen de bu vesileyle baya deneyimlendin

Ne oldu canım gelişme var mı?

Bittercim hayırlı olsun çok sevindim, Allah hayırlı evlat etsin, darısı bize

Bebekprensesim ne güzel yazdın, okurken duygulandım
Allah tekrar hayırlı etsin, darısı bizlere
Önerilerine teşekkürler

Valla buranın usulüde böyleymiş 40 haftayı doldurmadan suymus kasılmaymış bakılmıyor son haftalar da ...Nasılsa doğar modundalar
bence kontrolde olmak iyi ama fazlası da kasıyor. ben 1.5 aydır her hafta doktora gidiyorum. bir de kızım var. onu birine bırakmak ya da hastanenin mikroplu ortamına sokmak gerekiyor her gidişimde. ve sen normal doğurursun büyük ihtimalle. burda sık sık kontrole gidenlerse doktorların yüzünden sezaryenle (büyük ihtimalle) o yüzden sıkma canını :)

senin 40 haftan 15.de doluyormuş. neden 40 - 41 hafta dolumunu beklemiyor anlamadım canım. başka bi doktora daha görünsen sen de normal istiyordun sanki. cok yürüyüş yapalım arkadaşım
canım aynen başka bi doktora görünmek istedim, hatta şuan çok yoğun olmasina ragmen araya sıkıstım tacsiye edilen bi doktora.bakalım ne dicek.bu arada dedigin gibi yaklaşik 1 saat yürüyorum, 3lt su iciyorum, bebisin hareketleri güzel hatta hergün hıckıriyo.bence hersey yolunda.sen nasilsin.hersey yolundami

daim olsun. sükür ben de iyiyim. sen sorunca daha iyi oldum :) bende dün alışveriş merkezlerini altüst ettim :) öldüm yorgunluktan, heryerim şişti ama yürüyüş olsun istiyordum zaten,oldu şükür. evet 1 saat yürüsek yeter inşallah ya. yatarak da geçirsen açılma olur da, biz de destek olalım bedenimize. doğumumuz kolay olsun inşaAllah

güzel haberlerle gelmen ümidiyle bacımm

Yarin 2 de gidiyorum bakalim kizlar enfeksiyon da olabilir tabi ayaklarimi da üsütüyorum zaman zaman.Bnce su degil ama yine de icimi rahatlatmak istedim bakalim ne diyecek doktor?
haberlerini bekleyeceğiz . için rahat eder iyi olur
bacım neresi orası yahu kuzen almanyada 3. aydan beri çatı muayenesi gibi alttan bakıyolarmış üstelik rutin kontroller bunlar sancısı sızısı yokken...

Anladım. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Gunaydın arkadaslar. İyisinizdir inşallah. Dün doktorum doguma iki hafta var tahmini dedıgınden berı normal dogumla ilgîli sacma sapan ruyalar gordum. Bırılerının bana cesaret vermesı lazım. Eşim bile çatı muaynesinde bir ah dedim diye içim gitti galiba doğuma giremicem dediya. Ama sonra senı asla yanlız bırakmam dedı. Dogumu düşününce aglamam geliyo hep. Yapabilirmıyım dayanabilirmiyim diye düşünüyorum hep.

Gunaydin canim bend pazts oldm cati muayenesi aynen dediğin gibi bende bir ah dedim bagirdim anlik. Ama aslında hic acimamisti stresten ve kendimi kastigimdan bagirdim. Koltuktan inince hic bir şey yoktu yani. Doktor normal doğum icin her şey yolunda dedi o öyle deyince bende biraz cesaretlendim. Herşey yolundayken sezeryan olmak istemedim bende. Bence herkes doğurabilir sadece biraz cesaret lazim. Sende kendine inan doktoruna güven inşallah kolayca dogururuz hepimiz :)

Ya benım eve geldıgımde cok agrım oldu. Bacagımı kımıldatamadım bi süre. Ama hastaneden sonra cok yürüdük ondanda olabilir. Birde doktoruma guvenıyorum ama hafta sonu yada mesai saatlerı dışında dogum olursa doktorum gelemiyo. Aradgnda musaitsem tabili gelirim dedı. Yanı gece dogum ekibî yada başka doktora denk gelirsem diye korkuyorum. Doktorla abla arkadas gbi olduk çünkü. Ama bunlar cok düşündürüyo beni. Hayırlısı dicem artık bilemedim canımya

Ben de sizin gibi çatı muayenesini pazartesi günü oldum. Dr normal doğuma uygun dedi ama o günden beri düşünüyorum nasıl olur normal doğum yapabilir miyim diye. Korkmuyor değilim
Normale uygunken sezaryen kararı vermek de istemiyorum. Son anda değişir sezaryen olur o ayrı ama şimdiden müdahale etmek istemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla, kolaylıkla, hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.

Reactions: ple
Günaydın canım. Ilk dogumumda çatı muayenesi olduğumda ben de bağirmistim ve ebe nasıl doğum yapıcan sen böyle demişti. Ama doğurdum yani. Çok mu rahat oldu Hayır ama oldu ve şimdi Allah bağıslasin kızım 6 buçuk yaşında. Normal doğum evet çok cok kolay bir şey değil ama bünyeye göre de degisiyo bir de kendini nasıl alistirirsan öyle aslında. Sen kendini strese sokmasının rahatlıkla da yaparsın ve her şey bebek doğana kadar. O ana kadar cekçektiğin sancı ağrı bebek doğduğu anda bitiyor ve sanki az önce senden bir can çıkmamış gibi hayata devam ediyorsun. Korkulacak hiçbir şey yok. Allah in izniyle sağlıkla çıkarız insallah

Duna kadar cok gergindim cok korkuyordum sürekli agliyordum.. psikolojim alt üst olmustu. Son kontrole gittik dün. Anestezi uzmani ile görüştüm. Beni muayene etti. Çok tatli bir adam. Aşırı rahatlatti beni. Bilgili tecrubeli oldugu belli. Cigerlerimi dinledi kalbimi dinledi agzimi bogazimi muayene etti. Belimi muayene etti. Kan tahlili istedi. Hic bir sıkıntı yok dedi. Perşembe görüşürüz dedi. Cok rahatladim. Simdi Güle oynaya gidicem hastaneye onceden cok korkuyordum. Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim kavusalim bebeklerimize.

Tatlım normal mi sezaryen mi olacaksın? 40 haftalık olmuşsun sezaryense çok beklememiş mi dr diye düşündüm de..

Tatlım normal mi sezaryen mi olacaksın? 40 haftalık olmuşsun sezaryense çok beklememiş mi dr diye düşündüm de..
Sezeryan canim. Valla biraz fazla bekledik bende farkindayim ama sipanin keyfi yerindeydi. Eşi suyu gayet iyi hâlâ. Ilk dogum da olunca sanci kanama falan olmayinca doktorum bekleyebildigi kadar beklesin dedi. Ona kalsa normal dogurtacak beni ama ben istemiyorum. Bebek de 3800 görünüyo doguramam ben -)
Bir de 4 aralik benim doğum günüm. Ayni gün olsun cok istiyordum oglum da aceleci cikmadi bekledi uslu uslu. Kismetse yarin kavusacagiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…